ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ero77
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
3 dakika önce
Toplam Mesaj:
16 [3.20 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
16 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eray DEMİRCAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bilecik
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eray DEMİRCAN

SON 10 MESAJI

Akvaryuma Konulacak Ağaç Cinsleri
[QUOTE=ArjenB]Bence ceviz koymayın.Ceviz ağacı sülfür salgılar bu yüzden altında ot bile çıkmaz,insanlara da oturmayın cevizin altında denir.Akvaryuma yapacağı salınım belki balıklarınızı kötü etkileyebilir.[/QUOTE]
Evet forumda yazılan şeyleri okudum da ceviz pek mantıklı değil
Akvaryuma Konulacak Ağaç Cinsleri
Merhabalar bir haftadır akvaryuma konulabilecek doğada ulaşabileceğimiz ağaç cinslerini araştırıyorum.
İki farklı yapay zekaya sorduğumda, Meşe, ceviz, gürgen, kayın, dut, kavak, söğüt, ağaçlarının dallarını kullanabileceğimi söyledi. ( Balığın türüne göre değişiyor!)
İyi hazırlandığı sürece herhangi bir sorun yaratmayacağını söylüyor.
Cevizi denemeyi düşünüyorum biraz uzun sürebilir buraya sonuçları yazarım[:)))]
[EDIT]Ero77,2025-06-08 02:49:00[/EDIT]
Cüce Cikletler Hk.
Teşekkürler Abi[:iyi:]
Hangi Türleri Besleyebilirim?
Bence bu filtreyi dış filtreye çevirip ciklet sp denemesi yapabilirsin akvaryum düzenini görünce (kayalık,kumluk) çok güzel akvaryum olabilir ama o filtreyle olmaz.
Askı filtre+pipo da olur.
Eline sağlık.
Lepistes Tankı Hakkında
Merhaba, fazla akıntıyı sevmiyorlar iç filtre yerine askı filtre denemesi yapabilirsin akıntıya karşı yüzmeleri yormuş olabilir.
Şelale filtre ve hava motoru ile destekle fazla akıntı olmasın.
Akvaryum ölçüleri nedir kaç litredir ? Ekipmanlar nedir ?
Bunları söylersen net yardımcı olurum.
Beta Ve Su Yüzeyinde Kabuklar
Merhaba iş yerindeki betamda aynı tür davranışı gösterdi araştırmalarım sonucu (chatgpt) suyun kalitesini ortamını beğendiği anlamına geliyormuş yani halinden memnun [;)]
Moli Balığımı Yavruluktan Çıkarmalımıyım
Merhaba iyi bayramlar,
Çok yavru istiyorsanız yavrulukta kalması mantıklı ama bakacak yeriniz yoksa ekstra, akvaryumunuzda yeşillik bol illaki bir kaçı yenilir ama hayatta kalanlarda olur.
Cüce Cikletler Hk.
Teşekkür ederim bilgi almak için tekrar aradım petshopu tam isimlerine şuan hakim olamadığım için çok cins bir isim söyledi bayram dönüşü yenileri gelecekmiş bakmaya gideceğim. Ama lepistes mi amerikan ciklet mi hala daha karar veremedim 150 litre tankın harici 80 litrelik bir tankım daha var ikisini ayrı ayrı mı yapsam yoksa yavrulattığım zaman onun için mi kullansam bilemedim.
Lepistes Bitkili Akvaryum
Dostum fotoğraftan anladığım kadarıyla diğer balıklarda problem yok gibi lepistes zaten üremesini seven bir balık aldığın Pet Shopu değiştirip güzel bir erkek alıp yavru almayı dene bence akvaryumun gayet hoş o balıkta bir sıkıntı olabilir. Bence ısıtıcı işini de erteleme. [EDIT]Ero77,2025-06-06 00:12:23[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.