ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atmacareis
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Haziran 2025 00:02
Toplam Mesaj:
2 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ÖMER TALHA ATMACA
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Erzurum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tıbbiyeli..

SON 2 MESAJI

Oranda Dışkı Problemi
[QUOTE=GhostKoi]Zaman zaman hava kabarcığı içeren yüzen dışkı olabilir bir zararı yoktur. Bu balıkları 24 derece altında tutmak lazım. Daha yukarı Isıtmayın. Yaz sıcaklarında hava taşı ile oksijeni artırabilirsiniz. Çünkü hocam, hava ısındıkça sudaki çözünmüş O2 azalır. Bu da sıcaklığın kendisi kadar zararlıdır. Normalde optimum 18-22 genel olarak 3-32 derecede hayatta kalırlar.[/QUOTE]

Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Peki ortadaki uzun ince beyaz hat da normal midir acaba?
Oranda Dışkı Problemi
Herkese selamlar. Yaklaşık 1 aydır 50 litre akvaryumumda 8-9 cm civarı tek bir ithal oranda besliyorum. Balığım gayet hareketli canlı. Fakat bu gece akvaryumu incelerken balığın poposunda fotoğraftaki şekilde dışkıyı gördüm. Balık hızlı hareket edince poposundan koptu ve yüzmeye başladı. Dışkının üst kısmında baloncuk var, ortası ince bir hat şeklinde ve alt kısmı normal dışkı şeklinde. Acaba bu dışkı normal midir yoksa hastalık mıdır sizlerin fikrini almak istedim. Günde 2 kere yem veriyorum. Yem olarak tropical super goldfish kullanıyorum. Haftada bir de sarımsaklı new life spectrum ve bezelye veriyorum. Akvaryum ısısı 26 dereceye ayarlı ve dış filtre kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260695/040620252312461.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.