ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
₩€€₩
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 14 Dakika önce
Toplam Mesaj:
32 [1.88 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
32 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Saniye arslan gurcu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saniye arslan gurcu

SON 10 MESAJI

Betta Balığım 2-3 Saattir Böyle, Ne Yapacağım?
Ya evet bende şimdi gördüm onu gerçekten ilk hastalık diyecektim hatta ben size gördüğüm yeride söyleyeyim youtube da gaskinpenton diye bir kanalda [^_^]
Betta Balığım 2-3 Saattir Böyle, Ne Yapacağım?
Tam olarak anlayamadım birde balığınız yaşıyor mu[:?]
Betta Balığı
Jeppe arkadaşım 50 lt fazla değil az da değil içine karides ya da çöpçü ya da başka beslenilebilecek balıklar alırsanız hiç sıkıntı olmaz bu konu hakkında biraz bilgim var[:)]
Betta Balığı
Bide canlı bitki bulamiyorum[:geek:]
Betta Balığı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259473/200520251657441.jpg[/IMG]
Şu şekil bi filtrem var bunu en düşüğe getirsem olur mu[:?]
Betta Balığı
Ben bitkiden 15 lt için oksijeni nerden bulucam ve canlı bitki yok sıkıntı o [:geek:]
Betta Balığı
Teşekkürler bitki için evdeki bambulardan bir kaçını köklerinden alıp dikme fikrim var[:)]
Betta Balığı
[:)][:3]Merhaba 15 lt rede 1 betta alıp ısıtıcı ve iç filtre ile beslemek istiyorum uygun olur mu filtreyi endüşüye ayarlasam. Pet shop cu dediki betta yorulur o akvaryumda o yüzden daha küçük akvaryum al dedi ama kaynaklarda 15 lt re bile yeterli değil o yüzden en güvendiğim siteye sormak istedim[:)]
Beta Balığı Kuyrukta Hastalık
Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim herkesten[:'(]
Beta Balığı Kuyrukta Hastalık
Öncelikle beta balığı kavanozda beslenmez ikincisi bettalar iç parazit olmuş kurtulmaları zor 3 damla metilen mavisi daha atın yem yetmiyorsa durumu kötü yani metilen mavisi dışında yapılacak bir şey yok gibi son gorseldeki balık gidici rengi solmuş falan hatta mantar bile olmuş olabilir benim orandalalarimda olmuştu kurtaramamıştım başka tedavi varsa bilmiyorum[:(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.