ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mithat Emre Pehl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Temmuz 2025 13:03
Toplam Mesaj:
66 [0.54 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
63 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mithat Emre Pehlivan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mithat Emre Pehlivan

SON 10 MESAJI

Japon Balığı Akvaryumu
30 derece dediğim hava yani hava sıcak olduğu için ısıtıcı almadığımı ifade ettim su 22-23 derece evet iki adet 25 lt akvaryum var 50 lt ise kısa bir süre de olsa vardı ancak vermek zorunda kaldım
Japon Balığı Akvaryumu
İyi günler akvaryumun sıcaklığının 30⁰ olduğunu zannetmişsiniz ancak hava sıcaklığı 30⁰ ve akvaryum serin ve gölge ortamda duruyor başkalarının önerilerini dikkate almadığımız söylemişsiniz nereden biliyorsunuz ? önerilerden sonra canlı sayısını zaten düşürdüm şu an çöpçü moli ve tetra var bu japon akvaryumu ise farklı bir akvaryum sadece 1 japon yaşıyor balıkların öldüğünü söylemişsiniz nereden biliyorsunuz ölmeden zaten balıkları ayırdım önerilerini dinlemediğim nereden çıkardınız açıkçası bilemiyorum dikkate almayacağım şeyi neden sorayım öyle sohbet muhabbet için mi ?[EDIT]Mithat Emre Pehl,2025-07-17 09:14:04[/EDIT]
Japon Balığı Akvaryumu
Merhaba birazdan kumsala kum almaya gideceğim önce kumu yıkayıp kaynatacağım ardından sirke döküp pH yükseltir mi diye bakacağım eğer köpük olmazsa kumu kullanacağım eğer olursa yandık [:)] bitki olarak ne önerirsiniz Japonların zarar vermediği bir de musluk suyunu 1 gün dinlendirip koyuyorum ama şu berraklığını biraz kaybetti berraklığı kendi kendine olur mu
[EDIT]Mithat Emre Pehl,2025-07-16 17:05:00[/EDIT]
Japon Balığı Akvaryumu
Bugün canlı bitki için bir yere uğrayacağım eğer orda bulamazsam internetten sipariş vereceğim beta ise ölmedi bir kişiyle takas yaptım filtreyi ise en yakın zamanda sağlamaya çalışacağım
Japon Balığı Akvaryumu
Merhaba yaklaşık 25 Lt bir akvaryumum var şu an içinde bir siyah teleskop japon var motor ise kullanmıyorum onun yerine sık su değişimi yapıyorum her gün yaklaşık 30 derece olduğu için şu anlık ısıtıcı da kullanmıyorum çevremde ise bitki bulamıyorum o yüzden bir yapay çiçek var kum ise çok yetersiz geliyor herhangi bir yerden örneğin deniz veya dereden kum getirsem olur mu bitki için ise herhangi bir ağacın yapraklarını koyabilir miyim
Belamı Sürekli Dipte Duruyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256949/130720251449511.jpg[/IMG][

Merhaba betam dipte ve hiç açılmıyor sanki hiç yüzgeçleri yokmuş gibi kapalı tutuyor ne yapmam gerek betamın güzel durması için
25l Beta Akvaryumu
Elimde siyah kalın tanecikli kum var ancak biraz yetersiz geldiği için ekleme yapabilirim yakındaki bir dereden bitki toplasam olur mu ama dere birazcık kirli
25l Beta Akvaryumu
Merhaba dün çok şanlı bir şekilde elime 25L bir akvaryum geçti bugün betami oraya aktaracağım ayrıca öğlen gibi carsida akvaryumcuya uğrayacağım beta için gerekli olan malzemeler nedir kumum var bitki olarak ne almalıyım yanına bir dişi beta alsam olur mu
Yeni Aldığım Beta
Merhaba bugun akvaryuma geçeceğim ancak şu an kavanozun dibinde garip Bir şeye rastladım beyaz top gibi nedir acaba bilen var mı [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256949/250620251352211.jpg[/IMG]
Yeni Aldığım Beta
Maalesef şu değişimini duzenli yapıyorum bir kaç güne geçecek akvaryuma

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 29 Online Kullanıcı, 16 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.