ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mithat Emre Pehl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 00:06
Toplam Mesaj:
41 [0.57 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
39 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mithat Emre Pehlivan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mithat Emre Pehlivan

SON 10 MESAJI

Kerevit
Türü kırmızı kerevit boyutu yaklaşık 8 cm
Kerevit
Merhaba dün farklı bir akvaryumuma kerevit aldim acaba kaç çay kaşığı yem vermem gerekiyor acil cevap verirseniz sevinirim
Lepistes Karides Kuhli Akvaryumu
Merhaba yaklaşık 25 lt akvarymumda tür değişikliğine gitmeyi planlıyorum akvaryumumda bol bitkili lepistes karides ve kuhli beslemeyi planlıyorum bu türler birlikte yaşar mı yaşarsa dişi erkek oranını nasıl ayarlamalıyım yardım ederseniz sevinirim
Anı Moli Ölümleri Ve Beyaz Moli
Balık sayısı akvaryuma göre uygun kışın kurdum akvaryumu yaklaşık 25 lt ama bir kaç gün önce akvaryumu taşımak için su seviyesini azaltıp suyu kaplara koymuştum taşıdıktan sonra kaplardaki akvaryum suyunu bir daha döktüm onun dışında bir şey yapmadım[EDIT]Mithat Emre Pehl,2025-05-28 06:58:50[/EDIT]
Anı Moli Ölümleri Ve Beyaz Moli
Merhaba baliklarimda anı ölümler yaşanıyor 2 dalmacya molim öldü iştahsızlık oldu yemler aşağıda birikiyor ve beyaz molimin gözlerinde şeffaflasmis acil yardım ederseniz sevinirim
Balık Değişimi
Merhaba yaklaşık 25L akvaryumum mevcut içinde kuhli tetra ve moli balıkları mevcut acaba balıkçıya bu balıkları verip yerine bir ya da 2 tane astronot veya discuss alabilir miyim astronot ya da discuss dan biri 25 L içinde yaşar mı
Akvaryum Bitkisi
Merhaba kumun üstüne yapay çim sermeyi düşünüyorum acaba olur mu
Akvaryum Bitkisi
Merhaba akvaryumumda bitkilerin neredeyse hepsi eridi sadece gorseldeki kadar kaldi kolay bulunabilen ve dayanıklı olan bir bitki önerisi verebilir misiniz [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256949/110520252011521.jpg[/IMG]

Şimdiden teşekkür ederim
Discus-melek-neon Tetra-cüce Vatoz
çok güzel olmuş eelinize sağlık
Tuzlu Su Yeni Kurulum 160 Lt
Merhaba acaba balık olarak ne besleyeceksiniz

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.