ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yemrekozenn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
48
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 dakika önce
Toplam Mesaj:
136 [0.29 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
55 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yunus Emre
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunus Emre

SON 10 MESAJI

Dış Filtre Öneri
160 LİTRELİK BOL BİTKİLİ AKVARYUM İÇİN DIŞ FİLTRE ÖNERİSİ ALABİLİRMİYİM? UYGUN FIYATLI OLURSA SEVİNİRİM. 6 BİN CIVARI BUTCEM VAR.
Sobo Aq 900 Serisi Dış Filtre
[QUOTE=urzais]
160 lt için ne bakacaksın?[/QUOTE]

daha cok dutch stil bitkili olacak
10 platı 8 cıvarı lepistes oalcak
Yeni Akvaryum Yapımı
Ölcüleri ve cam kalınlıgı onemli burada
Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre
Görünürde bı sıkıntı yok gıbı pervane kısmını cıkarıp temızlemeyyı denedınızmı ses olmaması lazım. motor kısmı cama temas etmesın onada dıkkat edın
Sobo Aq 900 Serisi Dış Filtre
[QUOTE=urzais]160 lt tanka yetmeyecektir 3 sepet.
Sepetler hem hacim olarak çok büyük değil hem de uv geçişi için ayrılan yer hacmini iyice daraltıyor.
Ses dolap içinde sıfır dışarıda ince bir ses sesszilikte duyuluyor ama çok rahatsız etmez şırıltı takırtı yok.
UV önemliyse alınabilir aynı paralara daha geniş hacimli sepeti olan modeller var.
[/QUOTE]
ne önerirsiniz
sobo 905 4400 lira
sobo 903 3900 lira
Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre
[QUOTE=ekutu]Merhabalar ,
akvaryum konusunda çok tecrübeli değilim . Fnz 1000pro şelale filtre aldım akvaryum için. Daha önce hiç kullanmadım ancak yazılanlara göre ürün son derece sessiz çalışmalı. Benim filtre su sesinden ziyade motordan vızıltı yapmakta . Akvaryumda su seviseyenin de yüksek olduğunu düşünüyorum ,1 parmak boşluk var sadece.

Acaba sorun nasıl çözülebilir ya da normal midir bu ses ? [/QUOTE]

ses olması normal değil filtreyi ve konumunu fotograf atabilirmisiniz.
Sunsun 603b Deneyim Rehberi !
[QUOTE=Aguamentist]

Ürünün kutu açılışı ve detay incelemesini yaptım fakat henüz büyük akvaryuma bağlayıp kullanmadım.
Kullanıp deneyimledikten sonra o ürünle alakalı detaylı bir video paylaşacağım hocam [:3][/QUOTE][QUOTE=Aguamentist]

Ürünün kutu açılışı ve detay incelemesini yaptım fakat henüz büyük akvaryuma bağlayıp kullanmadım.
Kullanıp deneyimledikten sonra o ürünle alakalı detaylı bir video paylaşacağım hocam [:3][/QUOTE]

tesekkürler siz paylaşana kadar 2 aquael fzn 700 pro ile idare edeyim. kolay gelsin.
Yeşil Sakal Yolsunu
alıp geri verebileceğin yer varsa bolca sae cae al 2 güne kalmaz temizlerler sonrasında geri verirsiniz ama yosun sorunu devam ederse bi anlamı yok . 1 2 tane sae sureklı olsa iyi olur sızın icin
Otomatik Yemleme
Sobo da08 kullanıyorum gayet memnunum
Sunsun 603b Deneyim Rehberi !
[QUOTE=Aguamentist]Yıllardır kullanmış olduğum Sunsun 603B dış filtreyle ilgili olumlu-olumsuz tüm deneyimlerimi anlattığım videoları bu başlık altında toplamak istedim.
Bu ürünü almayı düşünen veya kullanırken aklında soru işareti olan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum. [:3]

[VID]https://youtu.be/s8EFnZa_ktk?si=ex4tosxzbVXOixZf[/VID]
[VID]https://youtu.be/ldkHkMgamNA?si=ExzOmcscUZTUQG-P[/VID]
[VID]https://youtu.be/HjZFD3OU14A?si=tt-Kinr-tQucfXiY[/VID][/QUOTE]

merhabalar
sobo aq 900 serisi dış filtre için short videonuzu gördüm ama detaylı videonuzu göremedım acaba yokmudur?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.