ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
DenizCoskun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 47 Dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [0.32 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
11 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Deniz Çoşkun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Tekirdag
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Deniz Çoşkun

SON 10 MESAJI

Betamın Üstünde Kırmızı Lekeler Var
[QUOTE=BeyzPl]
Filtre sürekli çalışmalı. Kapatıldığı zaman işlevini pek de yerine getiremiyor. Bu beta için de sıkıntı vatoz için de.
Agresif karakterli bir beta demek ki. Zamanla alışır da bu tavrı değişir mi bilmem. Ama betaların birkaç hafta içinde sahibine çalıştığını gözlemledim ben. [/QUOTE]
Filtre akvaryuma oranla biraz büyüktü, bu yüzden motorun hızını düşürüp tekrar taktım. Şu an gayet iyi.
Teşekkür ederim, balığın geçmişini bilmediğim için biraz endişeliydim. Umarım daha da toparlar :(
[URL]file:///C:/Users/deniz/Downloads/İsimsiz%20video%20‐%20Clipchamp%20ile%20yapıldı.mp4[/URL] linki doğrumu attım bilmiyorum ama bukadarı fazlamı :?
Zamanla incelirim sanırım :D Teşekkür ederim. Bu arada, betamın yanına bir de arkadaşım vatoz hediye etti. İkisi aynı tankta, motorlu pipo filtre kullanıyorum. Betayı rahatsız etmesin diye filtreyi kısa süre çalıştırıyorum. Bu durum vatoz için sorun yaratır mı? Bir de balık sürekli bana bakıp yanaklarını şişiriyor, sanki bana kızıyor gibi. :D Acaba bana nasıl alışır?
Teşekkür ederim. Su değerlerimi nasıl kontrol edebilirim? Görüşünte su berrak ve bitkiler fotosentez yapıyor.
Sonunda betayı tankıma koymayı başardım, ancak balığın üstünde kırmızı lekeler fark ettim. Acaba bu bir hastalık mı yoksa balığın genetiği mi böyle, emin olamıyorum. :([IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254394/180220252054351.jpg[/IMG]
22 Lt Akvaryum Balık Önerisi
Mesajlara geç döndüğüm için kusura bakmayın, bugün biraz yoğundum. :) Önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim! Şu an akvaryumda pipo filtre takılı ve güzel bir aydınlatması da var. Arkadaşımın tankından aldığım suyla bakteri kültürünün oluşmasını bekliyorum. Şu anda sivrisinek rasbora sürüsü fikri hoşuma gidiyor, ama bir yandan da arkadaşımda bekleyen bir betta var, onu da ondan almam gerekiyor. :(
Şu an akvaryumu yeni kuruyorum, balıkları henüz almadım, arkadaşımın tankında duruyorlar. Her türlü eklemeyi yapabilirim :d Bitkiler konusunda pek bilgim yok, sizin bir öneriniz var mı acaba?
Teşekkür ederim, beta karideslere sorun çıkarır mı? Saklanabilecekleri alanlar az. Akvaryumda şu an bitki olarak sadece biraz Elodea var. Önerilere açığım. 😄
Akvaryum: Zemini kum
2 adet mangrow kökü var 1.2 minik saklana bilicekleri dekor var
(mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın tekrar teşekkür ederim)[EDIT]DenizCoskun,2025-01-28 13:44:45[/EDIT]
Yeni bir akvaryum aldım; boyu 50 cm, eni 20 cm. Aslında kare bir akvaryum düşünüyordum ama bu modeli bulabildim. Boyutları biraz uzun olduğu için sadece tek tür balık beslemek istemiyorum. Betta balığının yanında uyumlu bir şekilde yaşayabilecek başka bir balık türü önerebilir misiniz? Ayrıca, temizlik konusunda yardımcı olabilecek birkaç tür de önerir misiniz? Mesela karides ya da salyangoz gibi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.