ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yigit26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Şubat 2025 07:02
Toplam Mesaj:
14 [0.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit Aras
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yiğit Aras

SON 10 MESAJI

Balığımı Nasıl İyileştirebilirim
[QUOTE=Emirrztrk]Kalıcı bir hasar maalesef.[/QUOTE] yorum yaptığınız için teşekkür ederim ama sabah uyandığımda balık düzleşmişti ve eskisi gibi yüzüyordu okulum olduğu için ana akvaryuma almıyorum okuldan gelince alıp biraz gözlem yapıcağım
Balığımı Nasıl İyileştirebilirim
Merhaba kardinal tetram ben evde değilken şelale filtrenin içine kaçmış yamuk kaldı onu küçük bir kapa aldım Nasıl onu iyileştirebilirim ?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254154/180220251956091.jpg[/IMG]

[QUOTE=Yigit26]Merhaba kardinal tetram ben evde değilken şelale filtrenin içine kaçmış yamuk kaldı onu küçük bir kapa aldım Nasıl onu iyileştirebilirim ?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254154/180220251956091.jpg[/IMG][/QUOTE] yada iş işten geçti mi ?
Balıkları Küçük Akvaryumda Beslersek Ne Olur
[QUOTE=Bettacifaho]Eziyetten başla birşey değil. Küçük akvaryumun derdi büyük oluyor. Su değerleri sıkıntı balıklara sıkıntı sana sıkıntı. 70lt 80lt başlangıç için iyi bence. Küçük akvaryum profesyonel işi onu anladım ben[:)][/QUOTE] sadece merak etmiştim ama teşekkür ederim şu anda 15 litrelik bir beta akvaryumum var bu işleri biraz daha öğrenince 70 litrelik bir lepistes akvaryumu kurma planım var
Balıkları Küçük Akvaryumda Beslersek Ne Olur
Bu hobiye yeni başladım merak ettiğim bir konu mesela lepistesi 20 litrede beslersek ne olur ?
Tür Önerisi
[QUOTE=Taha Yanık]
Evet eğer panda çöpçünün asgari hacmine bakarsanız görürsünüz.

Beta için bile büyük bir kısım 30 litrede yaşamasını savunur. [/QUOTE]
Peki görüşlerinize saygı duyuyorum çöçüyü çıkardıktan sonra yanına ekleyebileceğim bir tür var mı ?
Tür Önerisi
[QUOTE=Taha Yanık]Çöpçülere hacim yetersiz.

Kaldı ki akvaryumunuz tam dolum bile değil.[/QUOTE]
Çok bilgim olmamasıyla beraber bu şekilde 2 haftayı aşkın bir süredir balıklar yaşıyor ve şu değişimlerinize hafta bir olucak şekilde yapıyorum emin misiniz sorun çıkacağından ?

Not:çöpçüler dip balığı olduğu için akvaryumun üst tarafının önemsiz olduğunu düşünüyorum
Tür Önerisi
[QUOTE=Taha Yanık]Çöpçüleri çıkarın ve sadece tek beta bakın. [/QUOTE]
Neden acaba ?
Tür Önerisi

Merhaba 15 litre akvaryumum var içinde 3 panda çöpçü ve 1 erkek beta var başka bir tür eklemek istiyorum ne ekleyebilirim[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/254154/090220251318271.jpg[/IMG]
30 Litre Akvaryum Karides Hangi Türlerle Beslenir
[QUOTE=Tortuga4]
Şimdi 150 den fazla tetra çeşidi var :) 6 transgenetik tetra için evet küçük ama ember tetra ve neon tetra gayet bakılabilir. Ayrıca zaten minimum 6 adet bakılması önerilir tetra gruplarının sürü balıkları oldukları için kendilerini daha güvende hissederler[/QUOTE]
Teşekkür ederim son bir sorum daha olacak
6 tetra 10 karides ve bir elma saylangozu çok olur mu akvaryuma[:?]
30 Litre Akvaryum Karides Hangi Türlerle Beslenir
[QUOTE=Tortuga4]Merhaba keyifli hobiler öncelikle hiç bir balık ekstra yem ve bitki atıkları dışında dışkı tüketmez çöpçü balıkları sandığınız gibi dışkıları yemeyecektir sadece ekstra kalıp dibe karışan yemleri tüketirler ki bu görevi karidesler yeteri kadar yapacaktır karideslerin yanına neon veya ember tetra öneririm ikisinden birini 6 adet olacak şekilde besleyebilirsiniz[/QUOTE] tavsiyeniz için teşekkür ederim ama aklıma takılan bir şey var araştırma yaptığımda tetralar için 30 litrenin çok küçük olduğunu söyleyenler görmüştüm ben çok az bir bilgim var ama balıklarada eziyet etmek istemiyorum emin misiniz 30 litre 6 tetraya yeter mi ?[:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.