ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gurayturkay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Ekim 2024 22:14
Toplam Mesaj:
15 [0.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
15 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Güray Türkay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Güray Türkay

SON 10 MESAJI

Akvaryum Bitkileri
Merhaba boyu 40 50 cm ye kadar uzanan CO2 fazla istemeyen bir bitki türü var mı
Beyaz Benek Hastalığı
Arkadaşlar transgenetik tetralarim beyaz benek hastalığına yakalandı vatoz balığı almıştım muhtemelen ondan geldi bir çözümü var mı bu hastalığın Med mavisi dışında çünkü bitkilerim harap olur
Akvaryumu Nasıl Dekore Edebilirim
Merhaba 3 gün önce kurduğum 170 litrelik transgenetik Tetra ve tetrazon akvaryumum var içine nasıl bir dekorasyon alabilirim veya bitki ekleyebilirim mümkünse çok pahalı olmasın[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250740/270920242204561.jpg[/IMG]
Yeni Akvaryuma Öneriler
[QUOTE=MasterChief]

[URL]https://www.akvaryum.com/forum/yeni_baslayanlar_burayalow-tech_k208779.asp[/URL][/QUOTE] merhaba akvaryumu kurdum yukarıda fotoğrafı var ve şuan gayet memnunum[:)]
Akvaryum Bitkilerinde Tozlanma
[QUOTE=Efeggh]yosunu yiyici balıklar o tozları yemez. su değişimi yapmanız gerekir akvaryumdan belli bir miktarda su çekin ve dip çekim borusu ile bitkilere zarar vermeden üzerindeki tozları almayı deneyebilirsiniz aslında bir fotoğrafı olsaydı daha iyi olabilirdi. zamanla su oturdukça geçer diye düşünüyorum. suyunda hepsini çekmeyin dip çekerken.

akvaryumu kuralı 2 gün olduysa çok normal bir durum. dip çekimi yapmadan da beklerseniz oturacaktır bende 3-4 hafta önce kurdum bir tane ve su 2 haftadır berrak. biraz beklemek gerekiyor dip çekmeyip gözlemlesenizde olur bence.[/QUOTE] akvaryumun durumu şuan daha iyi duruyor ama bitkilerdeki tozlar gitmedi suyunuda değiştirdim ama nafile muhtemelen zamanla geçer[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250740/270920242204561.jpg[/IMG]
Yeni Akvaryuma Öneriler
[QUOTE=dimbeleth]

Bu ölçülerde bazı cichlid türleri beslenebilir. Leleupi, leptosoma, demasoni, saulosi, auratus, johanni gibi türler olabilir. Bitkili bir akvaryum kurmak isterseniz de ramirezi, melek ve sajica olabilir. Yine bunların yanına uygun türler de eklenebilir, bitkili akvaryumlarda güzel gözükecektir.[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/250740/270920242204561.jpg[/IMG]
Akvaryum Bitkilerinde Tozlanma
[:lol:]Merhaba yeni akvaryum kurdum akvaryumdaki siyah kumdan çok toz geldi ve yaklaşık 2 gün akvaryum un rengi açılmadı şuan biraz daha yerine oturdu ancak tozlar bitkilere yapıştı ne yapmalıyım 170 litre transgenetik Tetra akvaryumu içine yosun yiyici koysam temizlerlermi veya kolay bi yöntemi var mı filtre eheim 500 litre için bide iç filtre kullanıyorum küçük ama işlevi büyük markasını unuttum [:lol:]
Yeni Akvaryuma Öneriler
[QUOTE=dimbeleth]

Bu ölçülerde bazı cichlid türleri beslenebilir. Leleupi, leptosoma, demasoni, saulosi, auratus, johanni gibi türler olabilir. Bitkili bir akvaryum kurmak isterseniz de ramirezi, melek ve sajica olabilir. Yine bunların yanına uygun türler de eklenebilir, bitkili akvaryumlarda güzel gözükecektir.[/QUOTE] bilgilendirmelerin için teşekkürler akvaryumu kurdum transgenetik Tetra akvaryumu yapacağım eski akvaryumda 25 e yakın transgenetik var ve biraz daha sayı arttıracağım akvaryuma kütükler ve bitkiler ile dekor yaptım[:)]
Yeni Akvaryuma Öneriler
[QUOTE=Melih Arslan]

Lütfen böyle önerilerde marka model belirtin. Örneğin eheim2217 (1000L/h) bu akvaryuma fazla bile gelebilir. [/QUOTE] eheim 200 litre için filtre görünüşü güzel olan lepisteslerden beslemeyi düşünüyorum anlaşılan büyük tür bakmayacagım
Yeni Akvaryuma Öneriler
[QUOTE=Emreözamisos] japon koi bakabilirsiniz ama iç filtre de almaniz gerekir vede ısıtıcı derdi de yok [/QUOTE][QUOTE=Emreözamisos] japon koi bakabilirsiniz ama iç filtre de almaniz gerekir vede ısıtıcı derdi de yok [/QUOTE] japon ve koi haricinde önerebilecegin başka bişey var mı acaba

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.