ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
371ack
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 46 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Azizcan kuru
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Azizcan kuru

SON 5 MESAJI

Lepisteslerim Ölüyor
Haftalık olarak %30su değişimi yapıyorum ve Bakteri kültürü kullanıyorum. Evet dediginiz gibi pipo filtresi direkt cikardim ama pipo filtreyi dış filtrenin Kovosinin icinde yikadim
Lepisteslerim Ölüyor
Merhaba
Akvaryumum 80.lt kuralı 7 ay oldu pipo filtreden dış filtreye geçiş yaptım tankımda 20 25 arası balık var diğer balıklarım normalken lepisteslerim suyun üst seviyesinde yüzüyorlar
Suyun üstü dalgalanıyor 2 balığım öldü nedeni nedir sizce [:((]
Dış Filtre Oksijen Sağlarmı
Merhaba akvaryumumu kuralı 6 ay oldu daha önce pipo filitre kullanıyordum son 2 haftadır dış filtre kullanıyorum lepisteslerimin 3 4 tanesi suyun üstünde yüzüyor ama ağızlarını açıp kapamıyorlar acaba dış filtre oksijen sağlarmı şelale aparatını kullanıyorum
Diğer balıklarım normal şekilde yüzüyorlar
Dış filtre model: sunsun 603b
70lt akvaryum
Yengeç İle Cüce Kerevit
Merhaba 60 lt bir akvaryumum var içerisinde bir adet tatlı su yengeci bakıyorum yanına 2 tane cüce kerevit almayı düşünüyorum daha önce birlikte besleyen varmı veya bilgisi olan birlikte yaşarmı[:?]
Podarcis Siculus Evde Beslenirmi
Merhabalar dışarıda dolaşırken podarcis siculus (Duvar Kertenkelesi) buldum kuyruğu kopmuştu ve sol gözü yaralanmıştı evde beslenirmi bu cins daha önce kertenkele beslemedim beslenirse ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim [:?]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.