ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Srhtylcn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
9 Saat 19 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serhat yalçın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serhat yalçın

SON 4 MESAJI

Akvaryumum Su Sızdırıyor
Mrb. Akvaryumum alt koseden su sızdırıyor sista silikon aldim uygulamak için eski silikonu kazimammı lazim yoksa direk üstünemi çekeyim bilgisi olanlar yorum atarsa sevinirim
Akvaryumum Yem Yeşil
Ozon konusu en son careydi bir aydir baya bi ugrastim ama cozum bulamadim akvaryum direk gunes gormuyo ama aydinlatmasi biraz fazla imiş onuda ayarlicam ilginiz icin teşekkür ederim[:iyi:]
Akvaryumum Yem Yeşil
Akvaryumda plastik bitkiler knays taşları ve bir iki tane çanak var sadece yemlemeyi gunde bir cay kasigi veriyorum hic fazla yem kalmiyo

Bir akvaryum isletmecisi baliklari cikar tanka iki su bardagi kokusuz ozon dok birgun bekle o sure icinde dis hava motoru calissin dedi daha sonra suyu bosalt herseyi temizle yeniden suyunu doldurup baliklari koy icine duzelir dedi sizce yapmalimiyim
Akvaryumum Yem Yeşil
Mrb akvaryumum ortama 250 litre 18 midas 3 adet vatizum var 1500 lük dıs hava motoru aldim ama buna ragmen akvaryum yem yeşil suyu ne kadar degistirirsem degistireyim kurtulamiyorum [:(] icinde bitki yok bir sürü metot denedim napmamm lazim acaba

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.