ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Taha⚡
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
192
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 25 Dakika önce
Toplam Mesaj:
449 [0.76 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
84 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Taha ŞİMŞEK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Taha ŞİMŞEK https://www.youtube.com/@DeepUnder00

SON 10 MESAJI

Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında
[QUOTE=fishhyy]
Ben de bedava veriyorum bitkilerimi karideslerimi keske bana da bedava biseyler gelse abi bizde o şans nerdeee [zzz][/QUOTE]

Valla abi bende bitki alcam bulamıyorum herkes para ile satıyor budama birde hepsi saten budayip cope atiyon niye parayla satiyon ki İstanbul'da olsam belki bedava bulurum ama Ankara da zor
[QUOTE=fishhyy]
Bence canlı teslim garantisi vermeden kargolarken canlı olduğunu gösterecek video daha iyi olabilir kendi fikrim tabii [/QUOTE]

Onu da yaparım ama benim burada ki sorunum şu ona canlı gitmezse para iadesi isteyebilir ama ben canlı gidip gitmediğini bilmem lazım ben ölü göndermiş olsam bile o itiraz ederken elinde kanıtı olsun ki rahatça para iadesi yapayım
[QUOTE=Hidro Dinamik]
Özetle; yıpratmayacak miktar, kaliteli iletişim ve algımı açık tutarak alış verişimi yapıyorum. Bir gün dolandırılırsam da karşı tarafın karakteri diyip geçerim.[/QUOTE]

Bende üretip satmaya başlıyorum abi aklımda ki sistem parayı alırım strafor kutuda bantlı bir şekilde yollarım Satarken alıcıyı uyarırım kargo gelince video çekimi ile açın videoyu bana atın eğer videolu çekim olmazsa para iadesi kabul etmem sorumluluk almam. Hem o beni kandıramaz hem de ben onu. Canlı ölü ise yollarım parayı veya yeni gönderim yaparım değilse devam
Japon Blue Lepistes
@Ehtiyar @Zaid böyle değildi hatta bir yere normal halini yüklemiştim en güzel foto konusuna herhalde dişi beta ekledim üretim akvaryumu olduğu için çok sıkıcıydı dişi belki birşey yapmaz dedim yaptı zaten yaptığının ertesi günü bay bay dedim[:lol:]
Japon Blue Lepistes
Merhaba 1 ay kadar önce Japon Blue Tail Lepistes üretimine başladım ben bir petshoptan aldım balıkları gayet iyi çiftini 300 TL den satıyor bana benimde bu fiyattan rahatça satabileceğimi söylemişti ama internette ve WhatsApp gruplarında araştırdım aynı balık 150 ye de var 300 e de hangisi doğru ona sorduğumda benimki gibisini bulamazsın dedi kendisi eski üyelerden petshop açmış ithal balık ta getiriyor güvenilir olduğunu düşünüyorum ama emin olmak için sormak istedim
Erkek
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245642/121220252027401.jpg[/IMG]
Dişi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245642/121220252028201.jpg[/IMG]
Silindir Walstad Çalışması
Abi merhaba bu walstad silindirik ya bir yerde dedilerde silikdirik olamsi balığın gözüne etki eder tüm işik direkt gözüne vurur falan doğru mudur
Modül Led İle Bitki Yetiştime
[QUOTE=Kaangzkr]

Teşekkürler renk konusunda aıkıntı yok 20 tane beyaz 2 mavi 2 kırmızı takacağım ama bunları nereye yapıştırsam diye düşünüyorum hala yapmadım armatürü briazda göze şık gelsin isterim o yüzden en düzgün malzemeyi bulmaya çalışıyorum çarşıya çıktığımda soracağım bi dükkanlara gelişmeleride burada yazarım[/QUOTE]

Şey yapabilirsin pleksi üzerine ben dün ölçüyü aldım 50 ye 15 yaptiracaktim kenarlar kıvrımlı şekilde akvaryuma oturuyordu 450 TL idi üzerine de LEDi falan kendin yapardın ben öğrenciyim param yetmedi yoksa gayet mantıklı bence bu şekilde yap güzel olur
Modül Led İle Bitki Yetiştime
Abi bende şimdi pleksi kestirmeye gidiyordum konuyu gördüm abi bende 3 lü modül ledlerden var onları takip kullandım hangi renkten kaç tane olacağını watt olarak ne olacağına bakacaksan bilgi ağacı kısmında mi ne LED konusu var onu konudan herşeye bakabilirsin
Lepistes Erkek Agresif
Hocam bence git olmadı iki kat para ver dişi al 1e 3d olursa iyi olur birde balıkları kendin seç dayanıklı hareketli gördüklerini seç ki ölüm falan olmasın istersen öm den mesaj at başka birşey soyleyim o şekilde halledersin
Silindir Walstad Çalışması
Biraz bekle abi yılbaşına yakın belki biraz sonra 9 litrelik kavanoza kurulum yapacağım pothos sarmaşığı ve lowtech bitki bulabilsem

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.