ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baranerd
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Kasım 2024 23:10
Toplam Mesaj:
37 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
23 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Baran Erdoğan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Baran

SON 10 MESAJI

Bu Neden Olmuş Olabilir
Sarımsaklı cama yapışan yemim var iki öğün ondan vereyim ozaman
Bu Neden Olmuş Olabilir
Bu balık mefta bıdaha olursa artık onda yapacagım pekı lepıstesde dışkı yerıne beyaz bısey cıkıyor o ne olabılır her zaman olmuyor ama denk gelıyorum[EDIT]baranerd,2024-09-29 20:27:30[/EDIT]
Bu Neden Olmuş Olabilir
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/243758/290920241518031.jpg[/IMG]

Dun öğlen akvaryumda hiç bir sıkıntı yoktu sabah eve geldiğimde 1 dişi olmuş biri de bu haldeydi tek gecede ne olmuş olabilir diğer baliklarada zarar gelmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor
Su Değerleri Ölçme
Lepistes low tech için şu değerlerini nasıl ölçerim
Eloeda
Zeminde VitaSand bitki kumum var ona ekmeyi düşünüyorum Eloeda ile Eloeda canadensis arasında bir fark varmi bakim için
Eloeda
Akvaryuma Bitki Alicam Basit Olduğu İçin Eloeda Alicam Ama Gubreye İhtiyacım Var mı Veya Başka Bir Şeye ihtiyacım Var mı Eloeda İcin
Lepistesim Doğurdu Ama
Saldırdığını gördüm gördüğümü aldım ayrı Bi kaba 5 tane yavru aldım
Lepistesim Doğurdu Ama
Lepistesim doğurdu ama yavruları nasıl koruyabilirim yavrulukta digmadilar akvaryumda fazla yapı yok ışığı kapalı tutuyorum şuan sadece ne yapa bilirim saldirmamalari için
Dişi Lepisteslerim Ölüyor
3 gundur dişi lepisteslerim ölüyor bugun 3. balık da oldu ilk önce kuyruklarını kullanamamaya baslıyorlar sonra oluyorlar sebebı ne olabılır nasıl cozebılırım
Vatoz Yuzgec Erime
Akvaryumda bazı lepisteslerin ve bitane vatoz da ciddi şekilde erime var lepisteslerin kavga ile de olabilir ama vatoz sanmıyorum nasıl önüne geçebilirim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.