ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Acemi_hobici
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Saat 7 Dakika önce
Toplam Mesaj:
22 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gokhan Yildirim

SON 10 MESAJI

Yeni Tank Kurulumu Isıtıcı Ve Bakteri
[QUOTE=Ehtiyar]
Sorun olmaz, canlı ekleyene kadar ısıtıcı çalışmasada olur. Boşuna değil anlayacağınız. [/QUOTE][QUOTE=Ehtiyar]
Sorun olmaz, canlı ekleyene kadar ısıtıcı çalışmasada olur. Boşuna değil anlayacağınız. [/QUOTE]
Umarım öyle olur yarın tekrar diğer akvaryumların dip çekimini yapıp filttee süngerlerini akvaryuma sıkacağım umarım sorun yaşamadan şu geçişi tamamlarım
[QUOTE=SİGMA BALIK😎]
Merhaba bildiğim kadarıyla bakteri kültürü oluşması için ısıtıcı da gerekiyor. [/QUOTE]
O halde 1 haftadır boşa kürek çekiyorum [:(]
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese keyifli ve sağlıklı hobiler diliyorum. 300 lt bir akvaryum kuruyorum 5 gündür yem atıp bazen diğer akvaryumdan su alıyorum. Eski akvaryumun süngerini ve elyafınıda yine yeni filtrede kullanıyorum. Fakat sorun şu ki ısıtıcı takmamıştım bu akşam taktım bakteri kültürü oluşmuşmudur? Yoksa boşuna mı uğraştık 1 hafta
Yeni Akvaryum Ve Bakteri Kültürü
Merhaba arkadaşlar sarıprenses ve demasoni besliyorum yeni bir akvaryum kuruyorum. 120x40x50 boyutlarında cumartesiden pazartesiye kadar akvaryumda suyu dinlendirdim, pazartesi den beri filtre aktif çalışıyor, yem atıyorum,120 lt olan ciklet akvaryumumdan hem su alıyorum, hemde elyafın bir kısmını ve pipo filtresini yeni akvaryumda kullanıyorum. Bakteri kültürü ne kadar zamanda oluşur veya balıkları ne zaman ekleyebilirim?
Birde 288 lt sarı prenses ve demasoni yanına başka hangi tür eklenebilir?[EDIT]Acemi_hobici,2025-01-15 21:03:55[/EDIT]
Akvryuma Demir Profil Sehpa
Merhaba arkadaşlar akvaryumumu büyüttüm 120x40x50 bir akvaryum aldım altına da demir 3x3 profilden120x42x90 4 ayak sehpa yaptırdım iki katlı. akvaryum altında 1.5mm mdf ve 2 cm strafor var Elle müdahalede içerde suda dalgalanma oluyor bu normal mi ? Zemin olarak laminant parke üzerinde akvaryumda dolu duvara sabitlesem mi yada güçlendirmek için yapılabilecek başka birşey var mı? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238682/120120251137391.jpg[/IMG][EDIT]Acemi_hobici,2025-01-12 11:38:07[/EDIT]
İst Avrupa Yakası Falez Taşı Satan Yerler?
Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında delikli falez taşı satan bildiğiniz yerler var mı yardımcı olursanız sevinirim.
Saldırgan Erkek Sarıprenses Sorunu
Merhaba arkadaşlar
120 lt bir akvaryumda sarı prenses ve demasoni besliyorum. Elimdeki balıkları aldığım da 10 SP 10 demasoni olarak almıştım yaklaşık 1-1,5 cm boylarında tabiki ufakken sorun yoktu ama büyüdükçe kavgalar artmaya başladı. Şuanda bu akvaryumda 2d 1e SP ve 1d 1e demasoni var. Düzenli yavru alıyorum. Yalnız bu erkek SP den illallah ettim yaka silker oldum. Çiftleşmesi ne rağmen dişilere sürekli vuruyor öldürdüğü kaçıncı dişi artık inanın ben bile sayısını unuttum. Akvaryum akvaryumlukdan çıktı Sanki Malazgirt sanki Mohaç muharebe alanı gibi, akvaryuma kayalık ekledim dişiler saklansın diye o da fayda etmiyor, dişileri sürekli öldürdüğü den boyuna göre dişi de bir türlü büyütemedim. Zaten sürekli öldürdüğü için kolonide oturmuyor. Bu yaratığı evcilleştirmenin bir yolu yok mu? Şu resimleri çekerken bile kayaların arasındaki dişiyi arıyor. Bir kahveyle çay ile keyifle izleyelim derken gerilim filmi izler oldum..
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238682/021120241317371.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238682/021120241319001.jpg[/IMG][EDIT]Acemi_hobici,2024-11-02 13:22:02[/EDIT]
Demasonim Ağzındaki Yumurtayı Düşürmüş Olabilir ?
Merhaba arkadaşlar herkese öncelikle iyi geceler dilerim.
Geçen ay akvaryumun içindeki bütün dekorları çıkarıp yıkarken akvaryumda 2 adet 1 haftalık demasoni yavrusu buldum. Muhtemelen balıklarımdan biri yumurta aldı ve kendi kendine kuluçka süresinden sonra bıraktı muhtemelen daha fazla yavru vardı ama diğerlerine yem oldu. Sonra 17 Eylül'de başka bir demasonimin ağzının doluduğunu fakettim ve o gecede ayırdım. Şimdi baktığımda demasonimin ağzındaki o sarkıklık kaybolmuş gibi duruyor ama balık akvaryumda Kaya'nın altından çıkmıyor yemede gelmiyor ağzında yavru hala olabilir mi yoksa attımı ne yapacağımı şaşırdım[:(]
Ağızı Dolu Sarı Prenses Ayırmalımıyım?
120 lt akvaryumda yavru dan aldığım 10 SP 10 demasoni var sarı prenseslerimin 2 sinin ağzı dolu sanıyorum ki 1 er hafta arayla yumurta aldılar. Ama tam tarih yok ne zaman kusturacağımı bilmiyorum. 15 lt bi akvaryum var yavru alırsam orda büyütürüm diye düşünüyordum. Ağzı dolu olanları ayırsam sorun olur mu? Yada kendi bıraktıklarında kendi yavrularını yerler mi
Üst Yüzgeç Eriyor Mu?
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238682/110520231827471.jpg[/IMG]

Akvaryumdaki balıklarının birkaç tanesinin üst yüzgeçleri de sorun var yırtık gibi duruyor erimemi acaba?

Daha öncede yazmıştım cevap anlamamıştım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.