ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
kaptanrere
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Nisan 2024 14:26
Toplam Mesaj:
6 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kürşat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Kürşat
SON 4 MESAJI
Cory Ve Melek
[:)][QUOTE=ArifhbsAquatics]Siz gülmüş tebessüm etmissiniz bende gülerek selam vereyim gülmek güzeldire yeri ve zamanında
t.c ile sadece devlet kurumlarına girlir diye bir kural yok araştırınız ilgili ve çözüm amaçlıysanız Bu tip akvarist sitelerine ilgili kuruma müracat edilir ve bu giriş sağlanır ) neyse bilgi kirliğiği olamsın fake hesaplar olmasın diye daha basit yöntemlrde mevcut misal sadece cep nosu ile girmek gibi yöneci adet evet 40 lardan 12 ye düşmüş orda haklsın ben öncede kalmışım refet yalçın bırakınca zaten site dağınık profil çiziyor düzelrmi süpheliyim neden bilgi kirliliği ,ilerlemyen kendini yenilemyen güncellemyen bir site var bi başı boşluk kopukluk var anlaşamadık sizle neticede ama birbirimizi seviyeli şekilde anladık bende teşekkür ederim ....
1- Bunu açın lütfen, tam olarak gördükleriniz nedir?
2- Hatalı gördüğünüz kısımları ve neler yapılabileceğini paylaşabilirsiniz.
3- Kurallar dahilinde herkes istediği yere yazabilir; bunda sorun bukunmamakta.
4- Çözüm önerileriniz?
5- Devlet kurumu değiliz, TC girişi nasıl olacak 😊.
Diğer maddeleriniz de ilk beş madde ile bağlantılı olduğundan buradan cevap vereceğim. Bir üyemiz ‘balığım hasta’ başlığıyla konu açamayacak mı? Benzer konular var çünkü. Yaptığımız hobide karşılaştığımız şeylerin çoğu birbirine benziyor zaten. Koca bir ansiklopedi var ortada, bu anlayışla 100-200 konudan başka bir şey kalmaz. Bir üye, benzer bir konuyu üst üste açıyorsa zaten buna müdahale ediyoruz. Kişiler arası tartışmalara da müdahale ediliyor. Bununla ilgili ‘kullanılması yasak kelimeler’ filtresi tarzı bir şey mi uygulanmalı sizce? Hata var butonu zaten bu sebeple var! Biraz da üyelerimizin gördüğü sorunları yönetime iletmesi lazım. Biz zaten ‘hata’ uyarısı gelmeden de görüyoruz bir çoğunu.
Kırk kişi yok yönetimde, 12-13 kişiyiz ve herkes müsait vaktine göre ilgileniyor forumla. Yöneticiler, kıdemli akvaristler, özel üyeler ve tüm üyeler için yönetmelikler de var kurallar da.
İnsanların sosyal medya kullanma, bilgiye ulaşma be işleme şekilleri değişiyor. Forum, eskisi gibi popüler bir seviyede olmasa da üye olan herkesin karşılıklı öğrenip-öğreteceği, araştıracağı yegane bir platform olmayı sürdürmekte. İlerisi için ne olur kestirilemez ama asla çöp olmayacağı kesin.
Teşekkürler.[/QUOTE][:)][EDIT]kaptanrere,2024-04-16 11:08:22[/EDIT]
[:)][QUOTE=ArifhbsAquatics]Siz gülmüş tebessüm etmissiniz bende gülerek selam vereyim gülmek güzeldire yeri ve zamanında
t.c ile sadece devlet kurumlarına girlir diye bir kural yok araştırınız ilgili ve çözüm amaçlıysanız Bu tip akvarist sitelerine ilgili kuruma müracat edilir ve bu giriş sağlanır ) neyse bilgi kirliğiği olamsın fake hesaplar olmasın diye daha basit yöntemlrde mevcut misal sadece cep nosu ile girmek gibi yöneci adet evet 40 lardan 12 ye düşmüş orda haklsın ben öncede kalmışım refet yalçın bırakınca zaten site dağınık profil çiziyor düzelrmi süpheliyim neden bilgi kirliliği ,ilerlemyen kendini yenilemyen güncellemyen bir site var bi başı boşluk kopukluk var anlaşamadık sizle neticede ama birbirimizi seviyeli şekilde anladık bende teşekkür ederim ....
1- Bunu açın lütfen, tam olarak gördükleriniz nedir?
2- Hatalı gördüğünüz kısımları ve neler yapılabileceğini paylaşabilirsiniz.
3- Kurallar dahilinde herkes istediği yere yazabilir; bunda sorun bukunmamakta.
4- Çözüm önerileriniz?
5- Devlet kurumu değiliz, TC girişi nasıl olacak 😊.
Diğer maddeleriniz de ilk beş madde ile bağlantılı olduğundan buradan cevap vereceğim. Bir üyemiz ‘balığım hasta’ başlığıyla konu açamayacak mı? Benzer konular var çünkü. Yaptığımız hobide karşılaştığımız şeylerin çoğu birbirine benziyor zaten. Koca bir ansiklopedi var ortada, bu anlayışla 100-200 konudan başka bir şey kalmaz. Bir üye, benzer bir konuyu üst üste açıyorsa zaten buna müdahale ediyoruz. Kişiler arası tartışmalara da müdahale ediliyor. Bununla ilgili ‘kullanılması yasak kelimeler’ filtresi tarzı bir şey mi uygulanmalı sizce? Hata var butonu zaten bu sebeple var! Biraz da üyelerimizin gördüğü sorunları yönetime iletmesi lazım. Biz zaten ‘hata’ uyarısı gelmeden de görüyoruz bir çoğunu.
Kırk kişi yok yönetimde, 12-13 kişiyiz ve herkes müsait vaktine göre ilgileniyor forumla. Yöneticiler, kıdemli akvaristler, özel üyeler ve tüm üyeler için yönetmelikler de var kurallar da.
İnsanların sosyal medya kullanma, bilgiye ulaşma be işleme şekilleri değişiyor. Forum, eskisi gibi popüler bir seviyede olmasa da üye olan herkesin karşılıklı öğrenip-öğreteceği, araştıracağı yegane bir platform olmayı sürdürmekte. İlerisi için ne olur kestirilemez ama asla çöp olmayacağı kesin.
Teşekkürler.[/QUOTE][:)][EDIT]kaptanrere,2024-04-16 11:08:22[/EDIT]
Cory Ve Melek
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Bir şarkı vardı, 90’lı yıllarda; ‘bir değil, iki değil, mahvettin’! Evet bir değil, on değil bu kaçıncı uyarı? Sürekli aynı konuları açıp durmaktan bıkmadınız, vallahi ben silip durmaktan, uyarı vermekten bıktım! İnanın aklım-mantığım almıyor! Neden? Bu inat niye? Dert nedir? Bir kaç dakikalık arama ile rahatça cevap bulabileceğiniz, sonuca çok kolay ulaşabileceğiniz onlarca soru sordunuz ve içerikleri neredeyse aynı! Size cevap veren arkadaşlara da ayıp ediyorsunuz! [/QUOTE]
Nedenleri yazıyım yönetici nickiniz var bilinçli olarak büyük yazdım
1)SİTEDE YÖNETİMSEL ZAFİYETLER VAR
2)SİTEDE TEKNİKSEL VE YAZILIMSAL SORUNLAR VAR
3)13 YAŞINDAKİ ÇOÇUKTA ,60 YAŞINDA OLUPTA 13 YAŞ ZEKASINA SAHİP KİŞİLER DE HER ALANA FUTURSUZCA YAZABİLİYOR BUNADADA KLAVYEDE
ÖZGÜRLÜK DİYORUZ ???
4)ÇÖZÜM ÜRETEN YOK ,AKIL VEREN ÇOK
5)ÜYELİK GİRİŞİ AISLSIZ KİŞİLERLE FAKE HESAPLARLA ŞİŞMİŞ NEDEN TC GİRİŞİ YOK ?
6)DAHA YAZARIMDA ANLAMI YOK DİYE DÜŞÜĞNUYORUM
7)KISACA SONUÇ SİTEDE CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER ŞART TC İLE GİRİŞ GETİRLMESİ ,KONU AÇILMASI VAR OLAN KONULARIN TEKRAR AÇILMAMSINI ÖNLEYEN YAZILIM YÜKLENMESİ GİBİ ,,, KİŞİLER ARASI BİR SÜRE SONRA BÜYÜYEN SORUNLARA İZİN VERİLMEYECEK ŞEKİLDE YAZILIM YÜKLENMESİ GİBİ GİBİ ,,,40 ADET YÖNETİCİ NİYE VAR ONUDA ANLAMAK MANASIZ BU YÖNETİCİ KİŞLER BU SİTEDE NE İŞ YAPAR ?BELLİ DEĞİL BUNLARIN DEĞİŞMESİ LAZIM AKVARUM COMA YÖNETMELİK GETİRLMESİ GEREKİR ,,,ŞU ANKİ SİSTEMLE NE HOBİNİN GELİŞMESİNE NE FAYDASI VAR NEDE KİŞLERİN HOBİDE GELİŞMESİNE ,,, YANİ ŞU ANKİ KAFALARLA ZİHNİYETLE ANCAK İNTERNET ALEMİNDE ÇÖP OLARAK ZAMAN İÇİNDE YERİNE ALIR DİYE DÜŞÜNYORUM,,,, BU ARADA SİZE ŞAHSINIZA YAZMADIM EMEK VEREN KİM VARSA SÖZÜMÜZ YOKTUR ....
[EDIT]kaptanrere,2024-04-15 14:19:50[/EDIT]
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Bir şarkı vardı, 90’lı yıllarda; ‘bir değil, iki değil, mahvettin’! Evet bir değil, on değil bu kaçıncı uyarı? Sürekli aynı konuları açıp durmaktan bıkmadınız, vallahi ben silip durmaktan, uyarı vermekten bıktım! İnanın aklım-mantığım almıyor! Neden? Bu inat niye? Dert nedir? Bir kaç dakikalık arama ile rahatça cevap bulabileceğiniz, sonuca çok kolay ulaşabileceğiniz onlarca soru sordunuz ve içerikleri neredeyse aynı! Size cevap veren arkadaşlara da ayıp ediyorsunuz! [/QUOTE]
Nedenleri yazıyım yönetici nickiniz var bilinçli olarak büyük yazdım
1)SİTEDE YÖNETİMSEL ZAFİYETLER VAR
2)SİTEDE TEKNİKSEL VE YAZILIMSAL SORUNLAR VAR
3)13 YAŞINDAKİ ÇOÇUKTA ,60 YAŞINDA OLUPTA 13 YAŞ ZEKASINA SAHİP KİŞİLER DE HER ALANA FUTURSUZCA YAZABİLİYOR BUNADADA KLAVYEDE
ÖZGÜRLÜK DİYORUZ ???
4)ÇÖZÜM ÜRETEN YOK ,AKIL VEREN ÇOK
5)ÜYELİK GİRİŞİ AISLSIZ KİŞİLERLE FAKE HESAPLARLA ŞİŞMİŞ NEDEN TC GİRİŞİ YOK ?
6)DAHA YAZARIMDA ANLAMI YOK DİYE DÜŞÜĞNUYORUM
7)KISACA SONUÇ SİTEDE CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER ŞART TC İLE GİRİŞ GETİRLMESİ ,KONU AÇILMASI VAR OLAN KONULARIN TEKRAR AÇILMAMSINI ÖNLEYEN YAZILIM YÜKLENMESİ GİBİ ,,, KİŞİLER ARASI BİR SÜRE SONRA BÜYÜYEN SORUNLARA İZİN VERİLMEYECEK ŞEKİLDE YAZILIM YÜKLENMESİ GİBİ GİBİ ,,,40 ADET YÖNETİCİ NİYE VAR ONUDA ANLAMAK MANASIZ BU YÖNETİCİ KİŞLER BU SİTEDE NE İŞ YAPAR ?BELLİ DEĞİL BUNLARIN DEĞİŞMESİ LAZIM AKVARUM COMA YÖNETMELİK GETİRLMESİ GEREKİR ,,,ŞU ANKİ SİSTEMLE NE HOBİNİN GELİŞMESİNE NE FAYDASI VAR NEDE KİŞLERİN HOBİDE GELİŞMESİNE ,,, YANİ ŞU ANKİ KAFALARLA ZİHNİYETLE ANCAK İNTERNET ALEMİNDE ÇÖP OLARAK ZAMAN İÇİNDE YERİNE ALIR DİYE DÜŞÜNYORUM,,,, BU ARADA SİZE ŞAHSINIZA YAZMADIM EMEK VEREN KİM VARSA SÖZÜMÜZ YOKTUR ....
[EDIT]kaptanrere,2024-04-15 14:19:50[/EDIT]
Yeni Akvaryum
[QUOTE=Uzeyir199]
Abi Azerbaycandan yazıyorum burada hagen kum bulmak zor, onun için dere kumu yazdım
Melek türünü sormak için yazmıştım, onu listeden çıkardım, danio + tetra yapmak istiyorum açıkçası, glofish de yapabilirmiyim ?
Şelale filtre de çok pahalı diğerlerinden, bulabilirsem öyle yaparım, iç filtre olmaz mı hiç ? Hava motoru da gerekmez böylelikle. Evde bakıcam hava motoru çok fazla ses yapıyor dediler[/QUOTE]
Üzeyir kardeşim
İç filtre tabiykide olur ama akıntı yapar sürekli eline sokucan temizlemesi için bulabilsen askı filtre (şelale )al derim melek zaten olmaz diğer yazdıkların olur suyunu akvaryuma koyduktan sonra 1 hafta filtre min 3 gün açık kalsın canlları min 3 günyada 1 hafta sonra koyarsın aksi halde kısa sürede ölebilirler hava motoru gereksiz ,,,,,su üstünde hareket olsun kafi oksijen suda dalgalnmayla olur
[QUOTE=Uzeyir199]
Abi Azerbaycandan yazıyorum burada hagen kum bulmak zor, onun için dere kumu yazdım
Melek türünü sormak için yazmıştım, onu listeden çıkardım, danio + tetra yapmak istiyorum açıkçası, glofish de yapabilirmiyim ?
Şelale filtre de çok pahalı diğerlerinden, bulabilirsem öyle yaparım, iç filtre olmaz mı hiç ? Hava motoru da gerekmez böylelikle. Evde bakıcam hava motoru çok fazla ses yapıyor dediler[/QUOTE]
Üzeyir kardeşim
İç filtre tabiykide olur ama akıntı yapar sürekli eline sokucan temizlemesi için bulabilsen askı filtre (şelale )al derim melek zaten olmaz diğer yazdıkların olur suyunu akvaryuma koyduktan sonra 1 hafta filtre min 3 gün açık kalsın canlları min 3 günyada 1 hafta sonra koyarsın aksi halde kısa sürede ölebilirler hava motoru gereksiz ,,,,,su üstünde hareket olsun kafi oksijen suda dalgalnmayla olur
Yeni Akvaryum
Merhba
1)Hacim çok ytersiz ?
2)Iısıtcı 25 watt yeterli 50 watt olsada olur
3)Led floresan öneririm ,,,illaki led mödüle gerek yok
4) Dere kumu sorun çıkarır pisliği tozu v.s (orjinal olması kaydıyla hagen kum öneririm sahtesi çok )
5)40 litrede melek olmaz eziyet edersin ,,,canlı doğuran yada tetra türleri zebra danioda olur 3-4 cm boyut için en fazla 10 adet bakabilrisin başka tür sorun olur ..
6)2 filtredende uzak dur yılların tecrübesiyle yazıyorum al askı filtre (şelale filtre ) rahat et başka bir filtre alama gerek yok alıcağın filtre en az 300 litre su çevirmeli zamanla tüm filtrelerde debi düşer filtre bakımı belli aralarla yapıcaksın
Merhba
1)Hacim çok ytersiz ?
2)Iısıtcı 25 watt yeterli 50 watt olsada olur
3)Led floresan öneririm ,,,illaki led mödüle gerek yok
4) Dere kumu sorun çıkarır pisliği tozu v.s (orjinal olması kaydıyla hagen kum öneririm sahtesi çok )
5)40 litrede melek olmaz eziyet edersin ,,,canlı doğuran yada tetra türleri zebra danioda olur 3-4 cm boyut için en fazla 10 adet bakabilrisin başka tür sorun olur ..
6)2 filtredende uzak dur yılların tecrübesiyle yazıyorum al askı filtre (şelale filtre ) rahat et başka bir filtre alama gerek yok alıcağın filtre en az 300 litre su çevirmeli zamanla tüm filtrelerde debi düşer filtre bakımı belli aralarla yapıcaksın
SON MESAJLAR
- 200 Litreye Tür Önerisi Orhan76, 09:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Avcılar Akvaryum Dizayn Merkezi Hakkında Sorunlar r9ilyas, 09:45
Şikayet Var! - Beta Balığımı Yemiş Olabilir Mi? Muhammedcay, 09:42
Yeni Üye Forumu - Lav Kırığı Ve Yavru Varken Dip Temizliği Hidro Dinamik, 09:31
Canlı Doğuranlar - Şelale Filtre Malzemesi Ne Olmalı Orhan76, 09:30
Filtreleme Seçenekleri - Türü Hakkinda Bilgi Orhan76, 09:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betamda Kuyruk Erimesi Var Gibi Orhan76, 09:05
Labirentliler - Akvaryum Aydınlatma Power Led İle Bvarisli, 08:44
Yeni Üye Forumu - Seachem Excel Hakkında İki Soru Aguamentist, 07:47
Taban ve Gübreleme - Xiaomi Smart Tank 20 Lt. Bitkili Kurulum Aguamentist, 07:41
Akvaryum Tanıtımı - 🆙 Balığım Hamile Mi? Ne Zaman Doğum Yapar? Enes_dgn557, 07:30
Canlı Doğuranlar - Balıgımda Kanlanma Var KopkeKedo, 06:29
Yeni Üye Forumu - Elodea Çürümesi ahmetfiratozkaya, 02:33
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Düştü Ve Artık Yüzmekte Zorlanıyor Tataaa4325, 01:58
Yeni Üye Forumu - Balıkta Morarma Jahsh, 00:57
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Kavga Mı Ediyor oguzozt, 00:47
Yeni Üye Forumu - Gold Hmpk Beta Çifti EbrarBerkZeybek, 00:47
Akvaryum Tanıtımı - Ember Tetra İle Karidesler Yaşar Mı TuRKeR, 00:30
Omurgasızlar - 200 Litre Akvaryuma İç Filtre Önerisi Tataaa4325, 00:14
Filtreleme Seçenekleri - Hava Kesesi Sorunu Varmı ? Japon & Beta, 00:03
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Midyesi Nedir ahmetfiratozkaya, 23:40
Diğer Tatlı Su Canlıları - Yeni Bitkili Akvaryum Acemi Hobici acemihobici45, 22:57
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu Recepppdd, 22:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Mon Cala Reef Goksen, 22:40
Akvaryum Tanıtımı - Bu Balığın Türü Nedir? Taha Yanık, 22:14
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 50 Lt Nano Resif Akvaryumu ziyasenkaya, 22:02
Akvaryum Tanıtımı - Kırmızı Karınlı Semender ryzen, 21:58
Yeni Üye Forumu - Tetra Isıtıcı Hakkında vamos, 21:41
Yeni Üye Forumu - Bilinmeyen Tür Salyangoz. TunaToprak, 21:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Aquario Neo Gübreler Nasıldır ? KaanE, 21:36
Taban ve Gübreleme - Türü Nedir Aquaristtr, 21:25
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kıl Kurdu Sorunu Ehtiyar, 21:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Vampir Yengeç Bulma Önerisi Blurryface, 21:13
Diğer Tatlı Su Canlıları - Beta Canlı Yem Olarak Karides Erensrens, 20:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Artemia Yumurtası Yem Olur Mu Ehtiyar, 20:34
Yeni Üye Forumu - Betamın Cinsi Ve Türü AmatorBetaci, 20:19
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 65x35x25 Akvaryuma Filtreyi Denemek İçin Olur Mu? Taha Yanık, 19:54
Filtreleme Seçenekleri - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür 1Balikci, 19:04
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Japon Balıkları Dipte Saklanıyor hho41, 18:59
Yeni Üye Forumu - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu NightWist, 18:56
Akvaryum Tanıtımı - 75lt Düzen Ve Tavsiyeler? Kuffoa, 18:43
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kum Ve Taban Utkucaglar_ozcan, 18:34
Yeni Üye Forumu - İç Filtre Debisi Düşürme İsmail_194606946, 18:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vampir Yengeç Eldurmaz, 18:22
Diğer Tatlı Su Canlıları - Akvaryum Camindaki Küçük Şey Yavru Salyangoz Mu? Eldurmaz, 18:20
Diğer Tatlı Su Canlıları - Atman Ef1 Dış Filtre Hk vivinien, 18:13
Yeni Üye Forumu - Java Mossun Üstündeki Koyu Yeşillik Karidesbey, 18:13
Yeni Üye Forumu - Yabancılar Yüzünü Türkiye'ye Çevirdi 😎🔥 GÖKBÖRÜ🇹🇷, 17:47
Canlı Doğuranlar - Mayali Co2 Tarifi Verebilecek Olan Var Mi ? ahmetfiratozkaya, 17:12
Akvaryum Bilimi - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 17:00
Acı Su Balıkları Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 09:58
- Afrika Cichlidleri devito 09:52
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 09:52
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 09:50
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 09:50
- Dekor - Karides_vatoz Yuvası - Hagen Kum osmandbnl 09:40
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 09:40
- Blyxa Japonica - Su Mercimeği osmandbnl 09:40
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 09:36
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 09:36
- Kurulu Köşegen Akvaryum kadir34 09:33
- Unistar 4l Bora Bey 09:06
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:57
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 08:24
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 08:24
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 08:24
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 08:17
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:17
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:17
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:17
- Malzeme propecia 08:12
- Saklama Kabında Hazır Mikro Kurt wallece 08:06
- Albino Erkek Siyah Dişi Cüce Vatoz wallece 08:06
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 07:59
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 07:56
- Kriza Gold emree06 07:56
- Grindal Kurt Kültürü sefailgaz 07:40
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 07:21
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 07:21
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 07:21
- Yeşil Tetrazzon Hepsi 180 Yldz06 04:21
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 02:04
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 02:04
- Sarı Ates Mavi Sakura Karides Mevcut Rocky Volkan 01:56
- Lepistes Otu Çok Ucuz Anubias Takaslı 500 Tl. ARMONYS 01:16
- Red Tail Fil Kulak Lepistes Damızlık Altı EyupAsik3452 00:22
- Hemianthus Micra EyupAsik3452 00:22
- Apistogramma Kakadu Triple Red Erkeği muhammed1903 22:43
- Tam Damızlık Pleco Varyeteleri PlecoTown 22:20
- Albıno Heckelıı gokhankum 21:32
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:04
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:29
- Çok Uygun Fiyata Az Kullanılmış Dış Filtreler idiopatik 20:08
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 20:08
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:08
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:08
- Fahaka Puffer etotek 20:06
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 19:39
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 19:16
- 1e2d L76, 1e2d L15, 1e2d L66 Ve L66tek Erkek Pleco voltran 18:56
KULLANICILAR
- 103 Online Kullanıcı, 56 Üye
Online Kullanıcılar
Jeveux,
Orhan76,
Quersian,
karidesrehberi,
kenjori,
nejalt,
scorpion26,
Mehari,
Bvarisli,
ReisF,
valarmorghulis12,
otolkurt,
ciways,
Uhsr,
aranjman,
sirhill,
Goksen,
Furkann,
EKAR,
cpu1803,
Butz,
KralAdam,
mutlubaba,
MehmetSerkan,
birol2003,
hasancn,
T4T4R,
egemenozbeyli,
Umt61,
badlizard,
Tiger06,
Quaan,
TuRKeR,
EvcilAl,
Kara Karga,
erhan2204,
Serhat.Kaymak,
Rafayel,
Hakantttt,
knn38,
Hidro Dinamik,
Bora Bey,
hepatik,
Gunell46,
tayyaar,
vahitender,
bbkaya06,
Umut4,
sakpolat,
joko29,
sfcscannow,
NightWist,
Muratakdag,
caga71,
ogurcay,
ArifhbsAquatics,
Formicasmind,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.