ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
..CC
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Mart 2021 00:08
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ceren Ata
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ceren Ata

SON 3 MESAJI

Japon Balığım Hareket Etmiyor
[QUOTE=ceyh]Balıklar kaç adet? Hepsi japon mu?

Akvaryum şart, fanus olmaz, 1,5 yıldır iyi de olamaz, hala ufacık ve zayıf. Ölümcül hastalar da bir noktaya kadar günlük ihtiyaçlarını karşılar, bu onların sağlıklı olduklarını göstermez, içten içe çöküş devam eder.

Akvaryum ve gerekli ekipmanları alabilecekseniz öneriler gelir, ama böyle bir imkan yoksa balıkları bakabilecek birine sahiplendirmeye çalışmak en uygunu olur.[/QUOTE] iki balığım var . Aynı yerde bakıyordum ama şimdi diğerini başka bir yere aldım. Bulaşıcı olabilir diye . Diğeri daha büyük ve şuan sağlıklı . Sanırım o da japon balığı . Onun da rengi turuncu dan beyaza döndü [EDIT]..CC,2021-03-13 16:36:00[/EDIT]
[QUOTE=ceyh]Bu fotoya bakınca, başka bir bilgi de vermediğiniz için, balığa fanusta bakıyorsunuz sonucu çıkıyor, bu durumda o balık hiç bir zaman sağlıklı olmuş olamaz, sadece gün sayıyordur, iki günde bu hale gelmez.[/QUOTE] 1.5 yıldır gayet iyiydi. Balıkları hediye olarak getirmişlerdi ve akvaryumum yok . Ne yapacağım bilmiyorum. İlk geldiğinde rengi siyahtı ve şimdi turuncuya döndü [EDIT]..CC,2021-03-13 16:24:28[/EDIT]

[QUOTE=RyukinSeverTr]Balıklar fanusta BAKILAMAZ fanus antik Çin imparatorlarına balıklar sergilenirken dev havuzlardan alınıp fanusa koyup,sergileyip havuzlarına bırakılırlar.

İşte bu yüzden fanus geçmişlerden süregelen yanlış bir uygulama.

Fanusta değerli canlılarımızın yaşayabilmesi için hayati kriterler yok maalesef örneğin;
1.Filtre
2.Isıtıcı
3.Hava motoru
4.Yeterli hacim
5.Ve en önemlisi NİTRİFİKASYON bakterileri.[:)][/QUOTE] [QUOTE=RyukinSeverTr]Balıklar fanusta BAKILAMAZ fanus antik Çin imparatorlarına balıklar sergilenirken dev havuzlardan alınıp fanusa koyup,sergileyip havuzlarına bırakılırlar.

İşte bu yüzden fanus geçmişlerden süregelen yanlış bir uygulama.

Fanusta değerli canlılarımızın yaşayabilmesi için hayati kriterler yok maalesef örneğin;
1.Filtre
2.Isıtıcı
3.Hava motoru
4.Yeterli hacim
5.Ve en önemlisi NİTRİFİKASYON bakterileri.[:)][/QUOTE] ben bilmiyordum . Ve uzun bir süredir baktığım için bir sorun olmayacağını düşünmüştüm . Teşekkür ederim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/230270/130320211556301.jpg[/IMG][:(]. 1.5 yıldır gayet saglikliydi . Ama iki gündür böyle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.