ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aslı salim
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
12 Mart 2021 10:21
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Asli yiğit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Asli yiğit

SON 7 MESAJI

Bukalemun Bakımı
Cok tesekkür ederim. Hayvansever bir ailede yetiştim halamla aynı binada oturuyoruz sadece halamın evinde sokaktan kurtarıp iyileştiediğimiz 20 tane kedi var. Ben bodrumdayım iş için burdaki eve yerleştiğimde balkona bir sokak köpeği geldi aşılarını yaptırıp sahiplendim. Agustos ayında sokağa atılan 6 tane tasmalı farklı cinslerde yolunu kaybetmiş köpek buldum hepsini bodrumdaki evime aldım sahiplendirdim halende takip ediyorum. Bukalemun u ezilmek üzereyken buldum yapabileceğim bisey varmıdır diye aldım ama doğasına bıraktım. Yani içimde herhangi bir art niyet yoktur. Kaplan bulsam onuda alır iyileştirim. Herkese desteği için teşekkür ederim. Özellikle video için söylediğiniz hersey gercekleşti simsiyah olmuştu gercekten. Smdi mutludur. Bu arada evimin çatısında 2 tane baykuş var sabaha kadar bağırıyor ama onları ben almadım kendileri geldi :) ayrıca bu kadar hızlı bilgilendirme aldığım için tüm üyelere tesekkür ederim
Bukalemun Bakımı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/230230/110320210929131.jpg[/IMG]

Artık doğasında sadece küçük bir mola verdi. Burası ormana açılan bir bahçe problem yoktur. İçiniz rahat olsun destekleriniz için sonsuz teşekkür ederim
Bukalemun Bakımı
Tesekkür ederim desteğiniz için. Dediğim gibi eğer bir problem varsa kurtarmaktı amacım o sebeple kafes ve ışık sormuştum.hatta veterinerde araştırıyordum. Ancak şu an ormana bırakıyorum. Kurtarmaktan ziyade eziyete girer belirttiğiniz gibi
Bukalemun Bakımı
Ben yanlış anlaşıldım , yada yanlış ifade ettim kendimi, amacım doğadan koparmak değil bahçe dediğimde alabildiğine büyük bir arazi üstelik heryerimiz orman, sadece bukalemun değil birçok farklı türde hayvan var. Benim amacım yapılacak birşey varsa yapıp hayvanı kurtarabilmek. Alıkoymak değil amacım. Derseniz ki ellemeyin bırakın doğrusu buysa tabiki bırakalım.
Bukalemun Bakımı
Haklısınız, bakımını bilmediğimiz hayvanı alıkoymak adaletsizlik olur ancak yaşamaya çalıştığı bulduğum yerde hafriyat kamyonları geçiyordu ezilmek üzereydi bahçede daha rahat yaşar diye düşündüm
Bukalemun Bakımı
Bahçeden aldım şimdi ,küçük ağaçlar koydum. Biraz araştırdım kafes edinmem gerekiyormuş birde uv ışık sanırım.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/230230/100320212113571.jpg[/IMG]
Bukalemun Bakımı
Merhaba , minik bir bukalemun buldum.bahçede doğal ortamda bakmaya çalışıyorum ancak gözlemlediğim hiçbrşey yemiyor avlanmıyor. Yürürken de dengesi bozulup devriliyor. Bir bilen var mıdır?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.