ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
morghuliss
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Şubat 2021 18:17
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ateş su hava tahta
Doğum Tarihi:
15 Ocak 2003
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

hanımefendi bayan kadını

SON 4 MESAJI

Japon Balığı Hareketsiz
Pes etti artık[x(]
Japon Balığı Hareketsiz
[QUOTE=AliEfeCin]

Renkli Kummu kullanıyorsunuz yada yapay bitki?
[/QUOTE]
cümlenin açıklayıcı olduğunu düşünüyorum ama yine de yazayım. sadece 'siyah kum' var tabanda. onun dışında bir şey yok
Japon Balığı Hareketsiz
[QUOTE=Elafe]Balıklarınız oksijensiz kalmış , anladığım kadarıyla sadece filtreniz var, acilen bir hava motoru temin etmezseniz kayıplarınız devam edecek. Ben bu yüzden 3 balığımı kaybettim [/QUOTE]
akvaryum hacmi zaten küçük bir de şelale aparatı var filtrede o yüzden almadım hava motoru. hacmi daha fazla küçültmemesi için :(

[QUOTE=AliEfeCin]Akvaryumunuzun fotoğrafını atarmısınız[/QUOTE]
bilgisayardan bağlanıyorum foruma o yüzden atamam, boyutu ile ilgili bilgileri yazdım zaten üstte. onun dışında dekor olarak siyah kum var tabanda sadece
Japon Balığı Hareketsiz
Merhaba öncelikle 10 günlük 10-15 lt akvaryum(büyütmek için yer ve bütçe sıkıntısı var yaptık bi hata) ve içinde 3 japon var. bi tanesinin kuyruğunda ayrılma var diye araştırdım ve dün yarıya yakın dip çekimi ve su değişimi yaptım. su dinlenmişti ve sıcaklığı öncekine yakındı. bu sabah kalktığımda çok durgunlaşmaya başlamış zar zor üste çıkıp yüzmeye çalışıyor sonra da dibe batıyo hafif yana yatarak. hafif koku var diye filtreyi de değiştirdim sonra bi baktım sürekli filtre yanında duruyor hiç hali yok gibi tepki de vermiyor. ya öldü ölecek galiba bu yavru :/ acemiliğim yüzünden bu halde görmek fena moralimi bozdu kurtarabilir miyim bu saatten sonra yardımcı olabilir misiniz :(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.