ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hainz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Ocak 2025 08:57
Toplam Mesaj:
69 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
47 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Recepp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

.

SON 10 MESAJI

Akvaryumdaki Ağaç Dekorunda Şeffaf Yosunlanma
Cevaplar için teşekkür ederim
Akvaryumdaki Ağaç Dekorunda Şeffaf Yosunlanma
Arkadaşlar 10 günlük akvaryumum da ağaç dalları üzerinde şeffaf pamuk gibi yoğun şekilde yosunlanma var. Nasıl çözebilirim yosun yiyiciler temizlemiyor. Sebebi ne olabilir
Yem Önerisi
Arkadaşlar 6 hengeli rasborra 8 neon tetra 2 otocinclus 2 nerite 3 çöpçü olan akvaryum için hangi yemleri almam gerekiyor ve ne kadar sürede nasıl vermem gerek ilk akvaryumum yardımlarınızı bekliyorum
50 30 30 Akvaryuma Bu Yosun Yiyiciler Uygun Mu
Arkadaşlar basit bitkili akvaryum kurdum içerisinde bir büyük kök ve 7 8 kök basit bitki var tabanda silis kum ve 3 4 kaya. Akvaryumcum ilk önce yosun yiyiciler ekleyelim dedi bunlar uygun mu tavsiyeniz nedir
2 otocat
2 nerite
5 6 karides
1 vatoz

Akvaryum da tetra beslemeyi düşünüyorum bunlarla birlikte.
Dophin H200 Filtre Dizilimi
[QUOTE=WnrAquascaping]

Aynı modeli kullanıyorum, sağda en alta kadın çorabı içinde ince lav kırığı, üstüne sarı bioball sarı top sünger, siz top sünger yerine sadece elyaf koyabilirsiniz, tavsiyem çok doldurmayın ilerleyen zamanlarda debisi çok düşüyor bizzat yaşadım şimdi filtreden soğudum [:)][/QUOTE]
Peki bu malzemeleri belli sürede değiştirmek gerekiyor mu yoksa döngü için değiştirmeme mi gerek
[QUOTE=sea life] elyaf koymayin en ince tortulari Dahil tutuyor fayda yerine zarar sağlıyor!! Neden? suda serbestce dolasan mikroorganizmalar suda gezinmedigi zaman suyun ekolojik dengesi yok oluyor biraz mikrop dediğimiz aslında çok faydali olan bağışıklık sistemi ni elyaf olduruyor Sonuç Du Çok berrak ama en ufak.bi değişim periyodununda hastalık hucreleri basliyor suyu yok etmeye [/QUOTE]
Diğer malzemeler yeterli mi peki ekleme gerekir mi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/227640/070120251824021.jpg[/IMG]
Arkadaşlar 50 30 30 bitkili akvaryum için Dophin h200 ün kendi kartuşu u çıkardım bu şekilde dizdim sizce böyle iyi mi yoksa kendi kartuşunu da kullanmak gerekir mi? Ve dizilim iyi mi eklemem gerken şeyler var mı
Akvaryum Aydınlatma Hk.
50 30 30 bitkili akvaryum kurdum 4 gün önce basit bitkiler var içerisinde anubias java fern vs.
Aydınlatmam Orion Led 40b aydınlatmada 3 farklı aydınlatma var beyaz sarı ve karışık şeklinde yine aynı şekilde 4 farklı aydınlatma seviyesi var
Günlük 6 saat en yüksek aydınlatmada karışık olanı açıyorum sizce doğru mu? Beyaz ya da sarı açmak fark eder mi?
Akvaryum Yüzeyinde Yoğun Köpük
[QUOTE=Montesque]Akvaryumunuz kabaca 45 litre bu kapsamda 10-15 litre arasındaki değilim yeterli olacaktır. [/QUOTE]
Şunu da sorayım yüzeyde hareket yok pek filtre Dophin h200 yüzeyi çekemiyor sanırım. Yoksa zamanla temizler mi
Akvaryum Yüzeyinde Yoğun Köpük
[QUOTE=Montesque]Özellikle ilk zamanlarda değişim sonrasında bakteri kültürü eklemek faydalı olacaktır.
Dinlenmiş su kullanmayı atlamayın.
Haftada bir su değişimi yeterli olur.
[/QUOTE]
Tamam teşekkür ederim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.