ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
yebnahzugo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2019 16:39
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nahzuğo YEB
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nahzuğo YEB
SON 10 MESAJI
Nasıl Ucuza Akvaryum Bulurum?
İkinci el akvaryumları araştır pazarlık yap ben 88 litrelik akvaryumu 50 tl ye aldım akvaryumunu satın aldığım beyfendi yanında kumuda hediye etti
İkinci el akvaryumları araştır pazarlık yap ben 88 litrelik akvaryumu 50 tl ye aldım akvaryumunu satın aldığım beyfendi yanında kumuda hediye etti
Baliklarimi Nereye Satacam
Açıkçası ben satamadım ama bitkilerle vs. takas yapmayı deneyebilirsiniz en olmadı eşe dosta akvaryum hobisini aşılayıp onlara hediye edebilirsiniz.[:)][EDIT]yebnahzugo,2019-07-15 17:14:19[/EDIT]
Açıkçası ben satamadım ama bitkilerle vs. takas yapmayı deneyebilirsiniz en olmadı eşe dosta akvaryum hobisini aşılayıp onlara hediye edebilirsiniz.[:)][EDIT]yebnahzugo,2019-07-15 17:14:19[/EDIT]
Yağmurlama Aparatı ?
Ben de yağmurlama aparatı satın almak istiyordum ancak bulamamıştım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben de yağmurlama aparatı satın almak istiyordum ancak bulamamıştım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hemianthus Micralarım Çürüyor Mu
Bilemiyorum belki sıcaklığın etkisi de vardır akvaryum zaman zaman 28-29 dereceyi buluyor ama aydınlatmayı değiştirmeden rahat edemeyeceğim galiba
Bilemiyorum belki sıcaklığın etkisi de vardır akvaryum zaman zaman 28-29 dereceyi buluyor ama aydınlatmayı değiştirmeden rahat edemeyeceğim galiba
Hemianthus Micralarım Çürüyor Mu
88 litrelik bir akvaryumum var aydınlatmayı 2 adet 9 wattlık led ampul ile yapıyorum (floresan ya da power led almam gerek bunu biliyorum) reeflowes ın potasyum ve mikro gübresini kullanıyorum Co2 şuanda bulunmuyor bir hafta içinde mayalı sistem Co2 kurmayı planlıyorum.
Akvaryumumda 7 adet yetişkin 10 adet yavru moli,10 adet lepistes ve bir tane elma salyangozu var
(lepistes ve molilerimi yavaş yavaş takas yaparak elden çıkarmaya çalışıyorum)
akvaryumda bitki olarak 3 elodea 7 dal olarak aldığım sonradan her yerinden yaprak çıkartan java fern 6-7 tane tilki kuyruğu iki hafta önce aldığım java moss ve mossun yanında hediye edilen h.micralar bulunuyor
****Soruma gelecek olursak h.micraları aldığımda çok iyi formdaydı ancak şuan yaprakları sararıp soluyor buna rağmen dibinden yeni yapraklar çıkartıyor ve yeni çıkan yaprakların formuysa çok güzel sizce h.micralar bir adaptasyon süreci mi geçiriyor yoksa çürüme yolunda mı gidiyor
bu akvaryumda h.micralar dayanabilir mi ?
88 litrelik bir akvaryumum var aydınlatmayı 2 adet 9 wattlık led ampul ile yapıyorum (floresan ya da power led almam gerek bunu biliyorum) reeflowes ın potasyum ve mikro gübresini kullanıyorum Co2 şuanda bulunmuyor bir hafta içinde mayalı sistem Co2 kurmayı planlıyorum.
Akvaryumumda 7 adet yetişkin 10 adet yavru moli,10 adet lepistes ve bir tane elma salyangozu var
(lepistes ve molilerimi yavaş yavaş takas yaparak elden çıkarmaya çalışıyorum)
akvaryumda bitki olarak 3 elodea 7 dal olarak aldığım sonradan her yerinden yaprak çıkartan java fern 6-7 tane tilki kuyruğu iki hafta önce aldığım java moss ve mossun yanında hediye edilen h.micralar bulunuyor
****Soruma gelecek olursak h.micraları aldığımda çok iyi formdaydı ancak şuan yaprakları sararıp soluyor buna rağmen dibinden yeni yapraklar çıkartıyor ve yeni çıkan yaprakların formuysa çok güzel sizce h.micralar bir adaptasyon süreci mi geçiriyor yoksa çürüme yolunda mı gidiyor
bu akvaryumda h.micralar dayanabilir mi ?
İstanbul Da Karides Satan Akvaryumcular
İstanbul Gaziosmanpaşa yakınlarında kiraz karides ya da mavi inci karides alabileceğim herhangi bir akvaryumcu var mı
İstanbul Gaziosmanpaşa yakınlarında kiraz karides ya da mavi inci karides alabileceğim herhangi bir akvaryumcu var mı
Yeni Lepistes Balıkları Doğdu
[QUOTE=cemil37]Merhaba az once akvaryumda 3 tane lepistes dogdu ama bunlar çok kuçük yemden bile kuçük nerdeyse nasıl yardım edebilirim bu baliklara[/QUOTE]
En yakın zamanda akvaryumunuzu bitkilendirmeniz hem balıklar için hem de sizin için çok iyi olur ancak şuan akvaryumunuzda yeteri kadar bitki yoksa rafya kullanabilirsiniz ben bu şekilde 15 yavruyu kurtarmıştım yem konusuna gelirsek mikromin alabilirsiniz bu yemi kullandığım yavrular 1 ay içinde renklediler.
[QUOTE=cemil37]Merhaba az once akvaryumda 3 tane lepistes dogdu ama bunlar çok kuçük yemden bile kuçük nerdeyse nasıl yardım edebilirim bu baliklara[/QUOTE]
En yakın zamanda akvaryumunuzu bitkilendirmeniz hem balıklar için hem de sizin için çok iyi olur ancak şuan akvaryumunuzda yeteri kadar bitki yoksa rafya kullanabilirsiniz ben bu şekilde 15 yavruyu kurtarmıştım yem konusuna gelirsek mikromin alabilirsiniz bu yemi kullandığım yavrular 1 ay içinde renklediler.
Molly Akvaryumunda Betta Beslemek
[QUOTE=Jumbokılıç]
tankınzdaki oksijen yetersiz olmalı ! balıklar hava ihtiyacı için yüzeye çıkıyorlar bşr hava motoruyla hortumu bir hava taşına bağlayarak tanka hava verin
oksijenin yeterli olduğu bir tankta yüzeye çıkmalarına gerek kalmaz
evet lepistesler daha iri bir cins olan moliler tarafından hırpalanıyor buna o kadar çok şahit oldumki ! bu nedenle en iyi verim alınan lepistes tankı[B] salt[/B] lepistes tankıdır, lepistes meraklıları lepisteslerini en keyifli ve verimli bir biçimde salt olarak beslerler
moliler, platiler ve kılıçkuyruklar bir arada sorun çıkarmazlar çünki aşağı yukarı denk güçtedirler ancak lepistesler çok narin canlılardır bu nedenle lepisteslerin kendi türleriyle salt beslenmesi taraftarıyım balığın ömrü ve sağlığı adına[/QUOTE][QUOTE=Jumbokılıç]
tankınzdaki oksijen yetersiz olmalı ! balıklar hava ihtiyacı için yüzeye çıkıyorlar bşr hava motoruyla hortumu bir hava taşına bağlayarak tanka hava verin
evet lepistesler daha iri bir cins olan moliler tarafından hırpalanıyor buna o kadar çok şahit oldumki ! bu nedenle en iyi verim alınan lepistes tankı[B] salt[/B] lepistes tankıdır, lepistes meraklıları lepisteslerini en keyifli ve verimli bir biçimde salt olarak beslerler
moliler, platiler ve kılıçkuyruklar bir arada sorun çıkarmazlar çünki aşağı yukarı denk güçtedirler ancak lepistesler çok narin canlılardır bu nedenle lepisteslerin kendi türleriyle salt beslenmesi taraftarıyım balığın ömrü ve sağlığı adına[/QUOTE]
İlginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. en yakın zamanda lepisteslerim için ayrı bir akvaryum alacağım.
[QUOTE=Jumbokılıç]
moliler, platiler ve kılıçkuyruklar bir arada sorun çıkarmazlar çünki aşağı yukarı denk güçtedirler ancak lepistesler çok narin canlılardır bu nedenle lepisteslerin kendi türleriyle salt beslenmesi taraftarıyım balığın ömrü ve sağlığı adına[/QUOTE][QUOTE=Jumbokılıç]
moliler, platiler ve kılıçkuyruklar bir arada sorun çıkarmazlar çünki aşağı yukarı denk güçtedirler ancak lepistesler çok narin canlılardır bu nedenle lepisteslerin kendi türleriyle salt beslenmesi taraftarıyım balığın ömrü ve sağlığı adına[/QUOTE]
İlginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. en yakın zamanda lepisteslerim için ayrı bir akvaryum alacağım.
[QUOTE=Jumbokılıç]
sn.üyeler yardımcı olmuş aslında, moliler çok hareketli iştahlı tabiri caiz hiper aktif balıklardır beta ağır karakterli bir balıkdır ve bu ortak yaşamdan pek hoşlanmayacaktır. hep tavsiyemiz şu olmuştur ! bazı balıklar karakterleri ve asaletleri nedeniyle tek yada kendi cinsleriyle yaşamalıdır güzel ve sağlıklı olan budur
süregelen tavsiyemiz ençok beslenen balıklar da
japonlar
melekler
beta lar
gurami ler
cikletler
tetralar
pengasuslar
challenger lar
lepistes ve endler ler
kendi cinsleriyle beslenmeli karma akvaryuma zorunlu bir durum olmadıkça konulmamalıdır
[/QUOTE]
Bugün akvaryumcuya gittim bettaları kadehe koymuşlardı çoğu da ölü haldeydi lepistes akvaryumunda dediğim bettaysa görüntü olarak garip geldi bir de o akvaryumda dört lepistesin öldüğünü gördüm haliyle de almadım daha sonra 1e2d lepistes aldım yarın 1 dişi daha alacağım yalnız anlayamadığım bir durum söz konusu az önce tüm balıklarım akvaryumun tepesinde toplandı bir aydır böyle bir şey yaşamadım dikkatli bakınca akvaryumun en üst kısmında (burada su yok 2-3cm) bir kaç yem gördüm bunu temizleyince mollylerim hemen normal yüzmeye başladı(benim mollyler her zaman açtır yem verdikten 1 saat sonra akvaryuma yaklaşırsam yem verdiğim köşede toplanırlar vs.) ancak lepistesler hala üst taraflarda dolanıyor normal midir acaba 25 dakikadır mollyler normal lepistesler ara ara yüzeye yaklaşıyor.
[QUOTE=Jumbokılıç]
sn.üyeler yardımcı olmuş aslında, moliler çok hareketli iştahlı tabiri caiz hiper aktif balıklardır beta ağır karakterli bir balıkdır ve bu ortak yaşamdan pek hoşlanmayacaktır. hep tavsiyemiz şu olmuştur ! bazı balıklar karakterleri ve asaletleri nedeniyle tek yada kendi cinsleriyle yaşamalıdır güzel ve sağlıklı olan budur
japonlar
melekler
Lepistesleri de listeye eklemişsiniz ancak lepisteslerle ilgili böyle bir şeyi ilk kez duydum sizce akvaryumcuya geri vermeli miyim
beta lar
gurami ler
cikletler
tetralar
pengasuslar
challenger lar
lepistes ve endler ler
kendi cinsleriyle beslenmeli karma akvaryuma zorunlu bir durum olmadıkça konulmamalıdır
[/QUOTE]
Lepistesleri de listeye eklemişsiniz ancak daha önce lepisteslerin tek beslenmesi gerektiğini ilk kez duydum sizce akvaryumcuya geri vermeli miyim [EDIT]yebnahzugo,2019-03-28 22:43:15[/EDIT]
[QUOTE=Jumbokılıç]
japonlar
melekler
beta lar
gurami ler
cikletler
tetralar
pengasuslar
challenger lar
lepistes ve endler ler
[/QUOTE]
Bugün akvaryumcuya gittim bettaları kadehe koymuşlardı çoğu da ölü haldeydi lepistes akvaryumunda dediğim bettaysa görüntü olarak garip geldi bir de o akvaryumda dört lepistesin öldüğünü gördüm haliyle de almadım daha sonra 1e2d lepistes aldım yarın 1 dişi daha alacağım yalnız anlayamadığım bir durum söz konusu az önce tüm balıklarım akvaryumun tepesinde toplandı bir aydır böyle bir şey yaşamadım dikkatli bakınca akvaryumun en üst kısmında (burada su yok 2-3cm) bir kaç yem gördüm bunu temizleyince mollylerim hemen normal yüzmeye başladı(benim mollyler her zaman açtır yem verdikten 1 saat sonra akvaryuma yaklaşırsam yem verdiğim köşede toplanırlar vs.) ancak lepistesler hala üst taraflarda dolanıyor normal midir acaba 25 dakikadır mollyler normal lepistesler ara ara yüzeye yaklaşıyor.
[QUOTE=Jumbokılıç]
japonlar
melekler
Lepistesleri de listeye eklemişsiniz ancak lepisteslerle ilgili böyle bir şeyi ilk kez duydum sizce akvaryumcuya geri vermeli miyim
beta lar
gurami ler
cikletler
tetralar
pengasuslar
challenger lar
lepistes ve endler ler
[/QUOTE]
Lepistesleri de listeye eklemişsiniz ancak daha önce lepisteslerin tek beslenmesi gerektiğini ilk kez duydum sizce akvaryumcuya geri vermeli miyim [EDIT]yebnahzugo,2019-03-28 22:43:15[/EDIT]
Arkadaşlar 88 litrelik akvaryumumda 3,5 cm lik 8 tane molly bulunuyor. (molly balıklarım büyüdüklerinde plati ile değiştireceğim) akvaryumcuda lepisteslerle birlikte kalan bir betta var bu bettayı almak istiyorum ancak mollylerime zarar verir mi ya da mollylerim bettaya zarar verir mi ?
Bazı arkadaşlar canlı doğuran akvaryumlarında problemsiz şekilde betta beslemiş ancak bazı arkadaşlarsa bettayı ayırmak zorunda kalmış anlaşılan balıktan balığa değişiyor ben bu bettayı akvaryumcudan alsam bir kaç saat gözlemlesem problem olursa geri versem olur mu? ya da daha önce canlı doğuran akvaryumunda betta besleyen oldu mu ?
Arkadaşlar 88 litrelik akvaryumumda 3,5 cm lik 8 tane molly bulunuyor. (molly balıklarım büyüdüklerinde plati ile değiştireceğim) akvaryumcuda lepisteslerle birlikte kalan bir betta var bu bettayı almak istiyorum ancak mollylerime zarar verir mi ya da mollylerim bettaya zarar verir mi ?
Bazı arkadaşlar canlı doğuran akvaryumlarında problemsiz şekilde betta beslemiş ancak bazı arkadaşlarsa bettayı ayırmak zorunda kalmış anlaşılan balıktan balığa değişiyor ben bu bettayı akvaryumcudan alsam bir kaç saat gözlemlesem problem olursa geri versem olur mu? ya da daha önce canlı doğuran akvaryumunda betta besleyen oldu mu ?
SON MESAJLAR
- Akvaryumun İçinde Tozlanma DorukGuppy, 20:36
Yeni Üye Forumu - Lepistes DorukGuppy, 20:35
Yeni Üye Forumu - Tetrazon Balığımın Karnı Şişti Hamdi bayram, 20:32
Canlı Doğuranlar - Canlı Balığı Yem Olarak Kullanmak Etik Mi ? DorukGuppy, 20:31
Akvaryum Dünyasından Haberler - Japon Balığım Dipte 15-20 Saniye Yüzmüyor Japon & Beta, 20:30
Yeni Üye Forumu - Beta Üretimi YagizEfe551905, 20:29
Labirentliler - Beta Balığı Hangi Yemi Yer DorukGuppy, 20:27
Yeni Üye Forumu - Lepistes İçin Bu Sıcaklık İdeal Mi? DorukGuppy, 20:25
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Yengeç Mi Karides Mi Kerevit Mi rayed, 20:17
Akvaryum Tanıtımı - Betta'nın Sorunu İle Başlayan Yeni Tank Kurulumu Abdullah929, 20:13
Yeni Üye Forumu - Vampir Yengeçlerim -doctore-, 20:05
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Neden Dipte ? Hoppala, 19:56
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Üstten Atlarmı HaydarGul, 19:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yan Yatan Balik Buble., 19:26
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 19:12
Akvaryum Tanıtımı - 240 Litreye Bu Filtreler Yeterli Mi? Tataaa4325, 19:02
Filtreleme Seçenekleri - Molly'lerimin Odaya Girdiğim Anda Benden Kaçması Tataaa4325, 19:00
Canlı Doğuranlar - Cuba Bitkisi Yaprak Kızarıklıkları capodicapii, 18:37
Yeni Üye Forumu - Kavgacı Siyam Balığı Taha Yanık, 18:35
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Akvaryumu Tülle Ayırma Kaanaras., 18:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin İskorpit, 18:15
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Görseldeki Bitki Anubıas Nanamı Talha34, 17:54
Bitki Türleri ve Bakımı - Yeni Akvaryum Kurulumu Dwyjns, 17:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 16:36
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Ölecek Mi Anlayamadım BerkayAksu, 16:35
Yeni Üye Forumu - Kıymeti Pek De Bilinmeyen Bir Tür 1Balikci, 16:32
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Solungaç Morarması TuRKeR, 16:28
Yeni Üye Forumu - Suyun Bi Anda Bulanması Bvarisli, 16:06
Bitki Akvaryumları Genel - Plati Balığım Hamile Mi Ehtiyar, 15:47
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 15:43
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balıklarının Birbirini Kovalaması? Veli1, 12:56
Sazansıgiller - Beta Balığı Dropsy Japon & Beta, 12:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Türü Nedir EMİR G., 12:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pengasus köpek balıgı yara problemi Aquaristtr, 11:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Tankım İçin Eleştiri Ve Öneri Orhan76, 10:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Kum Ekleme Bvarisli, 09:38
Yeni Üye Forumu - The Last Orhan76, 08:50
Akvaryum Tanıtımı - Dry Start Başlangıç Orhan76, 08:46
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet Boylanması Orhan76, 08:43
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Bir Zamanlar Keyhole Vardı - Ne Oldu? Orhan76, 08:36
Güney Amerikan Cichlidleri - Hemichromis Exxul(nadirtür)kırmızının Engüzel Hali Orhan76, 08:31
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Vietnama Yolculuk Cgtyuzen06, 07:59
İnternetten ve Gezilerden Videolar ve Fotoğraflar - Sumplu Pipo Filtre Alınır mı? ilhannnn01, 07:34
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryum Deneyimi HaydarGul, 04:27
Yeni Üye Forumu - Dışkı Sorunu ali, 01:13
Yeni Üye Forumu - Molly Tank - Canlı Doguran - 77lt EMİR G., 23:32
Akvaryum Tanıtımı - Canlı Petshop'u Gezdim Hahahatii, 23:30
Akvaryum Dünyasından Haberler - Caridina Karides Blue Bolt Üreme SunkenShrimps, 23:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pirana bettacii, 22:57
Amerikan Tetraları - Balıklarım Tek Tek Oluyor 15 Taneside Oldu bendeniztayfun, 22:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 20:32
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 20:32
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 20:08
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 19:57
- Galaxy Rasbora / Cpd Yavrularim Satiliktir Aquacoholic 19:57
- Aquaclear Şelale Filtre - Tetra Eheim Isıtıcılar erimgorgulu 19:36
- Tetra Jbl Yemler - Hediyeleriyle erimgorgulu 19:36
- Dekor - Manado - Akvaryum - Karides_vatoz Yuvası osmandbnl 19:34
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:33
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 19:09
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 19:01
- Cryptocoryne Wendtii Brown - Takas Olur kerem1135 19:01
- Galaxy Rasbora & Albino Cüce Vatoz - Takas Olur kerem1135 19:01
- Japon Blue Endler Red Longfin Cüce Vatoz Neon Tet Doğasa 18:47
- Nilüfer Nuphar Japonica Doğasa 18:47
- Cüce Vatoz İle Takas Olur Caninenss 18:47
- Sumplu Mobilyalı 2’li Set Akvaryum Caninenss 18:47
- Cüce Vatoz egehamit 18:38
- Karides Türleri egehamit 18:38
- Lda16 Dişi Vatozlar Aranıyor egehamit 18:38
- Malzeme propecia 18:04
- Neolamprologus Similis mlh06 17:15
- Neolamprologus Similis mlh06 17:15
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 16:58
- Katil Salyangoz jezey 16:58
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 16:58
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 16:58
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 16:58
- 2 Oscar - Bostancı OrdiBuko 16:52
- Tetrazon - Bostancı OrdiBuko 16:52
- Tetra Tec Ex-700 Dış Filtre Ve Powerled Armatür palankesli 16:43
- Flo Armatür, Isıtıcı CanB 16:39
- Dophin Af012 Otomatik Yem Makinası CanB 16:39
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:27
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:52
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:52
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 15:33
- Bitki+ Red Tail Lepistes+melek+gurami+vatoz umutuyar 15:26
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 15:26
- Kaliteli German Blue Ramirezi fatihht 15:09
- Kaliteli Marlieri Çift Yavru Vermeye Hazır fatihht 15:09
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 15:06
- Pipo Filtre Lazim Ankara Kibele 14:58
- Adetli Termostatlı Isıtıcılar, Mini İç Filtreler, Kibele 14:57
- Cristimass Moss -limnophila Sessiliflora 30tl ozelturlepistes 14:41
- Ryunkin, Orando, Ranchu EKAR 14:40
- Red Tiger Lotus Arıyorum joko29 14:40
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 13:50
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 13:50
- 🌼🌼özel Tür Akvaryum Bitkileri🌼🌼 sakal34 13:30
KULLANICILAR
- 147 Online Kullanıcı, 80 Üye
Online Kullanıcılar
melektrikci,
TayfunSylkn,
buraktanatar,
UKSTUDIO,
ballantines,
Tranb,
BilalM.,
Kibele,
aytekk,
heydu,
Balikcidede,
🇹🇷Mufasa,
Montesque,
Yas400,
OsSee,
Akax,
Koksal Gurkan,
Umt61,
barskels,
DrCinar,
metsi,
Fulbuster,
mightymurat,
Hahahatii,
Hidro Dinamik,
egemenozbeyli,
osmandbnl,
Dark65,
BatinGoktas,
MiSoSiKiaN,
SunkenShrimps,
HaydarGul,
byakvarist,
Ardaaa..,
Kromatit,
Hoppala,
Azizdurdenn,
Atesufuk,
Omeruzun90,
amatordiy,
Batuhan4459,
kabaktadi,
Erdal Hoca,
Sazrdsv,
bugra_81,
dimbeleth,
brkenginol,
Oquanus,
SelahaddinTR,
abunil,
kadir34,
alecozan,
recep3410,
Ehtiyar,
ForestE,
Goldfisch,
dark blue,
Haydar0634,
onur_0606,
Shinouzen,
Buble.,
Ozgursbs,
reano,
Dwyjns,
Tunahan_,
Tugberk,
ataberk28,
Ali Altın,
Şahinöztürk,
samah,
Mrl4stromance,
Serdariekrem,
Scofieldsw,
İskorpit,
Tcanis,
kopruluonur,
Butz,
ternapi,
zekigonlum,
aliseker,
M.ALY,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.