ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Emre Hoca
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Temmuz 2022 00:47
Toplam Mesaj:
15 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Emre Hoca
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 1982
İl:
Nigde
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
180x50x60h 1e3d frontosa moba
SON 10 MESAJI
Cüce Vatoz Yavrularını Nasıl Beslemeliyim
Tetra pro algea olabilir. Ben tetra pro Energy (tetra pro algea ve tetra pro colour un karışımı oluyor) kullanıyorum. Bu yem hem bitkisel hem hayvansal protein içeriyor. Yavrular iştahla tüketiyorlar. Haftada bir gün salatalık veriyorum ortasındaki yumuşak çekirdekli kısmını 1 gecede tüketiyorlar. Sert kısmını pek yiyemiyorlar. Fazla bekletmeden alıyorum kalanları. Yemi az az ama sık verirseniz daha hızlı büyürler. Bende 300 civarı yavru var evde olduğum zamanlarda 5 6 kez yemlemeye çalışıyorum. Ama sabah akşam beslesenizde sıkıntı olmaz.
Tetra pro algea olabilir. Ben tetra pro Energy (tetra pro algea ve tetra pro colour un karışımı oluyor) kullanıyorum. Bu yem hem bitkisel hem hayvansal protein içeriyor. Yavrular iştahla tüketiyorlar. Haftada bir gün salatalık veriyorum ortasındaki yumuşak çekirdekli kısmını 1 gecede tüketiyorlar. Sert kısmını pek yiyemiyorlar. Fazla bekletmeden alıyorum kalanları. Yemi az az ama sık verirseniz daha hızlı büyürler. Bende 300 civarı yavru var evde olduğum zamanlarda 5 6 kez yemlemeye çalışıyorum. Ama sabah akşam beslesenizde sıkıntı olmaz.
Yan Sump İçin Kafa Motoru Seçimi? (jbl/eheim)
[QUOTE=likeable25]
Çok teşekkür ederim. Karma ciklet besleyeceğim ama niyeyse unistar yetersiz kalacak gibi geliyor:(
ehiem 2000 yeter mi sizce?
Birde yan sumpda taşma vs gibi skntilariniz oldu mu?[/QUOTE]
Eheim 2000 fazlasıyla yeterli olur. Yan sumpın taşma ihtimali yok. İyi geceler
[QUOTE=likeable25]
Çok teşekkür ederim. Karma ciklet besleyeceğim ama niyeyse unistar yetersiz kalacak gibi geliyor:(
ehiem 2000 yeter mi sizce?
Birde yan sumpda taşma vs gibi skntilariniz oldu mu?[/QUOTE]
Eheim 2000 fazlasıyla yeterli olur. Yan sumpın taşma ihtimali yok. İyi geceler
Yan Sump İçin Kafa Motoru Seçimi? (jbl/eheim)
[QUOTE=likeable25]
Sa. Bende 170.60.60+ sump
yandan sumplı bir akvaryum siparişi vereceğim ama motor noktasında çok kararsizim. Güçlü bir motorun şu taşımasından korkuyorum. unistar 4l yeterli oluyor mu? Motor sessiz mi?
Birde yandan sumpda taşırma vs çok oluyor diyorlar.. bir kullanıcı olarak sizin görüşleriniz ne dir acaba?
[/QUOTE]
Merhaba
Ben 180x50x60h tankımda yan sumpta unistar 4l kullanıyorum. İlk başta ses fazlaydı üzerindeki hortumu kalınlaştırdım ses yok denecek kadar azaldı. Eheim da kullandım ses olarak aynı. Ama 4l alacaksanız mutlaka 3/4 inç kalın hortum kullanın yoksa zorlanıp uğultu yapıyor. Suyu girdap yapmıyor durgun su seven balıklar için yeterli. Dibindeki dışkıların kaybolması 1 gece sürüyor ama.
[QUOTE=likeable25]
Sa. Bende 170.60.60+ sump
yandan sumplı bir akvaryum siparişi vereceğim ama motor noktasında çok kararsizim. Güçlü bir motorun şu taşımasından korkuyorum. unistar 4l yeterli oluyor mu? Motor sessiz mi?
Birde yandan sumpda taşırma vs çok oluyor diyorlar.. bir kullanıcı olarak sizin görüşleriniz ne dir acaba?
[/QUOTE]
Merhaba
Ben 180x50x60h tankımda yan sumpta unistar 4l kullanıyorum. İlk başta ses fazlaydı üzerindeki hortumu kalınlaştırdım ses yok denecek kadar azaldı. Eheim da kullandım ses olarak aynı. Ama 4l alacaksanız mutlaka 3/4 inç kalın hortum kullanın yoksa zorlanıp uğultu yapıyor. Suyu girdap yapmıyor durgun su seven balıklar için yeterli. Dibindeki dışkıların kaybolması 1 gece sürüyor ama.
Dış Filtrede Hangi Malzemeleri Kullanmalıyım
[QUOTE=ematarac]Merhaba,
Haftaya 5 sepetli dış filtremi temizleyeceğim. Bu sırada malzemelerde de değişiklik yapmak istiyorum. Fakat elimdeki malzemelerin hepsini birden kullanacak kadar sepetim yok. Mecburen bazı malzemeri sistemden çıkaracağım. Bir biriyle uyumsuz olabilecek malzemeler konusunda bilgim yok maalesef. Bu sebeple sizden yardım rica ediyorum.
Elimdeki malzemeler.
-bolca seramik halka
-az miktarda bioball
-zeolit ( yeni değil)
-aktif karbon (yeni değil)
-purigen 250ml (sıfır)
-8 adet sera crystal clear (sıfır)
- beyaz elyaf
-iri gözenekli siyah sünger (yeni değil)
- ince gözenekli mavi sünger ( yeni değil)
Bu malzemelerden aynı sepette kullanabileceğim mazemeler olabilir mi? Mesela mavi ve siyah sünger filtre ile birlikte aynı sepette gelmişti.
Siz olsanız bu malzemerden hangilerini hangi sıralamayla sepetlere koyardınız? Şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Suyun ilk girdiği yerden başlayarak 1.sepete bioball ve kalın gözenekli sünger 2.sepete seramik halka, 3.sepete zeolit ve sera crystal clear. 4.sepete ince sünger ve purigen 5.sepete elyaf koyabilirsin. Bende sumpta hemen hemen aynı malzemeleri kullanıyorum ve sıralama buna benzer. Kullanılmış carbon u tekrar kullanmanı tavsiye etmem. Zaten carbon sürekli kullanılması gereken bir malzeme değil. Ayrıca 250 ml purigen çok fazla ben 500 litre akvaryuma 125 ml purigen kullanıyorum. Sizde bu orana göre 2 ye yada 3 e bölüp kullanabilirsiniz.
[QUOTE=ematarac]Merhaba,
Haftaya 5 sepetli dış filtremi temizleyeceğim. Bu sırada malzemelerde de değişiklik yapmak istiyorum. Fakat elimdeki malzemelerin hepsini birden kullanacak kadar sepetim yok. Mecburen bazı malzemeri sistemden çıkaracağım. Bir biriyle uyumsuz olabilecek malzemeler konusunda bilgim yok maalesef. Bu sebeple sizden yardım rica ediyorum.
Elimdeki malzemeler.
-bolca seramik halka
-az miktarda bioball
-zeolit ( yeni değil)
-aktif karbon (yeni değil)
-purigen 250ml (sıfır)
-8 adet sera crystal clear (sıfır)
- beyaz elyaf
-iri gözenekli siyah sünger (yeni değil)
- ince gözenekli mavi sünger ( yeni değil)
Bu malzemelerden aynı sepette kullanabileceğim mazemeler olabilir mi? Mesela mavi ve siyah sünger filtre ile birlikte aynı sepette gelmişti.
Siz olsanız bu malzemerden hangilerini hangi sıralamayla sepetlere koyardınız? Şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
Suyun ilk girdiği yerden başlayarak 1.sepete bioball ve kalın gözenekli sünger 2.sepete seramik halka, 3.sepete zeolit ve sera crystal clear. 4.sepete ince sünger ve purigen 5.sepete elyaf koyabilirsin. Bende sumpta hemen hemen aynı malzemeleri kullanıyorum ve sıralama buna benzer. Kullanılmış carbon u tekrar kullanmanı tavsiye etmem. Zaten carbon sürekli kullanılması gereken bir malzeme değil. Ayrıca 250 ml purigen çok fazla ben 500 litre akvaryuma 125 ml purigen kullanıyorum. Sizde bu orana göre 2 ye yada 3 e bölüp kullanabilirsiniz.
Su Berraklığım Neden Düzelmiyor
[QUOTE=Serkan190735]
Merhabalar, iç dış filtreleri sadece yemleme yaparken kapatıyorum yaklaşık 10 15 dk kapalı tutuyorum rahatça yesinler ve dinlensinler diye[/QUOTE]
10 15 dakika kapanmada bakteriler suyu bulandıracak kadar ölmez. O zaman sorun dipte kalan yem artıkları olabilir...
[QUOTE=Serkan190735]
Merhabalar, iç dış filtreleri sadece yemleme yaparken kapatıyorum yaklaşık 10 15 dk kapalı tutuyorum rahatça yesinler ve dinlensinler diye[/QUOTE]
10 15 dakika kapanmada bakteriler suyu bulandıracak kadar ölmez. O zaman sorun dipte kalan yem artıkları olabilir...
Su Berraklığım Neden Düzelmiyor
Merhaba
Benim şahsi fikrim problem yem. Dip yemi dediğiniz alabalık yemi, biraz fazla atıldığında suyu kirletiyor. Zemindeki malzemeyi silis kumla değiştirirseniz artan yemi görüp dip çekimi yapabilirsiniz. Eğer dış ve iç filtreyi bazen kapatıyorsanız içindeki bakteriler ölüp suyu bulandırıyor olabilir...
Merhaba
Benim şahsi fikrim problem yem. Dip yemi dediğiniz alabalık yemi, biraz fazla atıldığında suyu kirletiyor. Zemindeki malzemeyi silis kumla değiştirirseniz artan yemi görüp dip çekimi yapabilirsiniz. Eğer dış ve iç filtreyi bazen kapatıyorsanız içindeki bakteriler ölüp suyu bulandırıyor olabilir...
100x40x50h Akvaryum Kuruyorum
[QUOTE=Kerimgenc][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214101/010420192127441.jpg[/IMG] akvaryumuda hallettik sonunda [/QUOTE]
Akvaryumunuz hayırlı olsun. Cam kalınlığı ne kadar bilmiyorum ama nacizane tavsiyem akvaryum tabanına kayıt yapmanızı öneririm. Silikonlara binen basıncı azaltacaktır.
[QUOTE=Kerimgenc][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214101/010420192127441.jpg[/IMG] akvaryumuda hallettik sonunda [/QUOTE]
Akvaryumunuz hayırlı olsun. Cam kalınlığı ne kadar bilmiyorum ama nacizane tavsiyem akvaryum tabanına kayıt yapmanızı öneririm. Silikonlara binen basıncı azaltacaktır.
Akvaryumlu Tv Ünitesi Önerileri
Ali bey alt yükseklik 15 cm üst kapak 10 cm görüntü olarak güzel durmayabilir. 12 ye 12 ya da 10 a 10 alt üst yaparsanız görüntü olarak daha güzel olur. Ben olsam alt 10 üst 10 akvaryum yüksekliğini 55 cm yapardım. Eni 45 cm yapmanız mantıklı olmuş...
Ali bey alt yükseklik 15 cm üst kapak 10 cm görüntü olarak güzel durmayabilir. 12 ye 12 ya da 10 a 10 alt üst yaparsanız görüntü olarak daha güzel olur. Ben olsam alt 10 üst 10 akvaryum yüksekliğini 55 cm yapardım. Eni 45 cm yapmanız mantıklı olmuş...
Akvaryumlu Tv Ünitesi Önerileri
Merhaba Ali Bey
Benimde sizin projenize benzer tv ünitesi şeklinde akvaryum planım var. Ben 180x50x60 yan samplı düşünüyorum. Sizin projenizdeki dolap olan yerlerden birine yan samp düşünebilirsiniz dış filtre yerine. Yerden 10 cm yükseltmek dip çekim ve seyir açısından daha kullanışlı olur kanaatindeyim. Şuan kullandığım akvaryum da 2 yıldır tv altında duruyor. Buhar tv ye zarar vermedi. Ama buhar camı yapmanız mantıklı olacaktır. Bazı arkadaşların dediği gibi 35 cm genişlik bencede az olur. 40 veya 45 yapmanız daha kullanışlı olabilir. Umarım gönlünüzce olur.
Merhaba Ali Bey
Benimde sizin projenize benzer tv ünitesi şeklinde akvaryum planım var. Ben 180x50x60 yan samplı düşünüyorum. Sizin projenizdeki dolap olan yerlerden birine yan samp düşünebilirsiniz dış filtre yerine. Yerden 10 cm yükseltmek dip çekim ve seyir açısından daha kullanışlı olur kanaatindeyim. Şuan kullandığım akvaryum da 2 yıldır tv altında duruyor. Buhar tv ye zarar vermedi. Ama buhar camı yapmanız mantıklı olacaktır. Bazı arkadaşların dediği gibi 35 cm genişlik bencede az olur. 40 veya 45 yapmanız daha kullanışlı olabilir. Umarım gönlünüzce olur.
Bulanık Sarı Hafif Köpüklü Su Balık Ölümleri
[QUOTE=Tutuncu11]
ic filteyi eklemeniz yararli bakterilrin hizlica olusmasini saglamis. asil sorun basta akvaryumunuza 500 yavru balik eklediginiz icin zaten olusmamis azot dongusu ile fazla sayida canli yuku suyunuzda amonyak patlamasinin tavan yapmasini saglamis. su an bu bakteriler amonyagi nitrite ve daha sonra nitrata donusturucekler. sonra top sizde dip cekimleriyle nitrati akvaryumdan siz uzaklasticaksiniz. az balik olumuyle kurtarmissiniz. gecmis olsun.[/QUOTE]
Sait bey mecbur kaldığım için balıkları eklemek zorunda kaldım. Aslında planım yavaş yavaş eklemekti. Şimdi hergün %10 dip çekimi yapıp dinlenmiş su ilave ediyorum. 2-3 ay böyle devam etmeyi düşünüyorum. Umarım kazasız belasız biyolojik döngü oturur.
[QUOTE=Tutuncu11]
ic filteyi eklemeniz yararli bakterilrin hizlica olusmasini saglamis. asil sorun basta akvaryumunuza 500 yavru balik eklediginiz icin zaten olusmamis azot dongusu ile fazla sayida canli yuku suyunuzda amonyak patlamasinin tavan yapmasini saglamis. su an bu bakteriler amonyagi nitrite ve daha sonra nitrata donusturucekler. sonra top sizde dip cekimleriyle nitrati akvaryumdan siz uzaklasticaksiniz. az balik olumuyle kurtarmissiniz. gecmis olsun.[/QUOTE]
Sait bey mecbur kaldığım için balıkları eklemek zorunda kaldım. Aslında planım yavaş yavaş eklemekti. Şimdi hergün %10 dip çekimi yapıp dinlenmiş su ilave ediyorum. 2-3 ay böyle devam etmeyi düşünüyorum. Umarım kazasız belasız biyolojik döngü oturur.
SON MESAJLAR
- Japon Balığımın Karnı Şiş. Hoppala, 01:46
Yeni Üye Forumu - Vampir Yengeçlerim Blurryface, 01:21
Akvaryum Tanıtımı - Vampir Yengeç Arıyorum Blurryface, 01:19
Yeni Üye Forumu - Astronot Ve Yaşam Alanı Tataaa4325, 01:10
Yeni Üye Forumu - Kum Ekleme Sonrası Yaşanan Ve Katkılar Hk. haritaci, 01:09
Yeni Üye Forumu - Astronot Balığı Hakkında astronotoloji, 00:42
Yeni Üye Forumu - 20 Lt Akvaryum Balık Tavsiyesi Tataaa4325, 00:38
Yeni Üye Forumu - Mini Parvul Gelişim Bvarisli, 00:28
Bitki Akvaryumları Genel - Neon Tetra Sizce Hamile Mi? Taha Yanık, 00:23
Canlı Doğuranlar - Lepistes Yavruları Ve Yetişkinlerde Gariplik DorukGuppy, 00:11
Canlı Doğuranlar - Cüce Puffer Hakkında. Japon & Beta, 00:11
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 23:37
Akvaryum Tanıtımı - Bir Haftalık Karatmanın Ardından Yapılması Gereken bearse22, 23:35
Bitki Akvaryumları Genel - Balıklarım Üstten Atlarmı Erdogannp, 23:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 10lt Akvaryumumdaki Canlılar Uyumlu Mu Ve Öneri Taha Yanık, 23:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - İwagumi Denemesi Gibi hasancobanoğlu, 23:20
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kuşak Hakkında Bilgi Emsica, 23:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bu Yem Betam İçin Uygunmu Kalitesiz Midir Yoksa Japon & Beta, 23:17
Yeni Üye Forumu - Beta Samsun5560, 23:09
Yeni Üye Forumu - Su Piresi Laterthanbefore, 23:07
Fiyat Forumu - Japon Balığı Samsun5560, 23:06
Yeni Üye Forumu - Karides Samsun5560, 23:04
Yeni Üye Forumu - Ay Kuyruk Molly Cinsiyet Ayrımı Laterthanbefore, 22:49
Yeni Üye Forumu - 23l Edge Altınkum boguz, 22:43
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Anubias Dünyam MrtGn, 22:14
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Beslemek Ve Üretmek Tavsiye Taha Yanık, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pirana Ve Kerevit Gokhangulden, 21:48
Amerikan Tetraları - Caridina Karides Blue Bolt Üreme Ahmet0732, 21:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensis Gözünde Ne Var Erdogannp, 21:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Pipo Filtre hokia386, 21:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kayalar Ve Akvaryum Hakkında yigiterylmz08, 20:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Therapy Forest Mirza Adar, 20:55
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kurulumu Bvarisli, 20:54
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kribensis İ Olanlar Buraya akaplan, 20:52
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Co2 Kabarcıkları Yapraklara Takılıyor. rido6464, 20:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Beta Balığı Yaşam Alanı Saliha42, 20:18
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:11
Labirentliler Tanıtımı - Dip Çekimi Hakkında Tataaa4325, 20:06
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Balık Ve Tavsiyeler Ahmett455, 19:33
Yeni Üye Forumu - Bu Taşları Kullanmak Bettama Zarar Verir Mi feyyazfedai, 19:04
Yeni Üye Forumu - Çaprazlama feyyazfedai, 18:57
Canlı Doğuranlar - Sizlere Danışmam Gereken Bir Konu Var bendeniztayfun, 18:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Led Daha İyi Nasıl Anlarız? capodicapii, 18:36
Aydınlatma - Yavru Akvaryumu Büyütme Hk Atesufuk, 18:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dere Yatağından Ağaç Parçası capodicapii, 18:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ne Yapmalıyım mutlubaba, 18:18
Yeni Üye Forumu - 80 Litre İçin Askı Filtre XNevermore, 18:17
Filtreleme Seçenekleri - Crs Karides Ozmos Su Olmadan Bakmak Ve Üretmek Ayberk1634, 17:53
Omurgasızlar - Balıgımda Kanlanma Var KopkeKedo, 17:39
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yem Ve Çeşitli Malzemeler ecetin 01:09
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 00:28
- 9 Tane Hayalet Balığı SinaBezek 00:20
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 00:18
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 00:14
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 00:14
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 00:10
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 22:52
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:52
- Yavru Malavi Ciklet Ve Moscow Dark Blue aycaketenci 22:27
- Lepistes Otu Çok Ucuz Anubias Takaslı 500 Tl. ARMONYS 22:22
- Altolamprologus Compressiceps Gold Head Çift Cichlid_Universe 21:58
- Malzeme propecia 21:52
- Blackten Gelme Gold Ramirezi Çift Ve Apisto Agassi yamansengonca 21:40
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 21:40
- Lda16 Red Marble Düz Kuyruk Ve Cüce Vatoz Yavrular Balikcidede 21:22
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 21:13
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 21:13
- Katil Salyangoz Lina Shrimps 20:25
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 20:16
- Extra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanmidilic 20:16
- Karides, Vatoz, Salyangoz Yemi LewShrimps 20:10
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 19:57
- Co2 Difüzör 2 Adet Dark65 19:57
- Adwa Tds Metre Ve Ph Metre ootkn 19:31
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 19:31
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 19:27
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Malzemeleri barsbingul 19:25
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Canlıları barsbingul 19:25
- 120 Cm Power Led Armatür (42 Watt Royal Blue) blenny 18:53
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 18:53
- Tetra Tec Ex-700 Dış Filtre Ve Powerled Armatür palankesli 18:42
- Boessemani Rainbow Genç Damızlıklar palankesli 18:42
- 5 Adet Renkli Tetra ademiz 17:59
- Red Tiger Lotus Arıyorum joko29 17:20
- Takasa Açık Sıfır Malzemeler jony 17:12
- Boyu Me 350 Nano Akvaryum Takas Olur jony 17:12
- Macav Nicaraguensis Yavrular Toplu Alımda İndirim onuribrahim 16:50
- Mavi Karidesler 2 Cm Yumurta Tutmuş Durumda onuribrahim 16:50
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 16:30
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 16:30
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 16:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 16:30
- Acil Yavru Veren Genç Apisto. Macmasteri Çift rhn35 16:16
- Genç Damızlık Apisto. Trifasciata rhn35 16:16
- Canlı Yemler ( Yeni Auloforus - Microfex ) Rafayel 16:15
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Tertemiz! JapoJupo 16:14
- Katil Salyangoz jezey 16:12
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 16:12
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 16:12
KULLANICILAR
- 154 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
EgehanOflas,
jackiebrown,
Ferdiktk,
Dextran,
Sütçü,
BilalM.,
Hakantttt,
beary,
eminustundag,
Mehmet59,
Akax,
emrbrcn,
OguzDEMIR,
Trancer,
astronotoloji,
oktay42,
Dwyjns,
MiSoSiKiaN,
Tataaa4325,
Furkanzkafka,
Koksal Gurkan,
samiminho,
MrtGn,
-RBG-,
mehmet yılmaz,
Ehtiyar,
nanxique,
KartalŞafak,
Erensrens,
Furcifer,
Barış18,
sirhill,
Ceyhuncelal,
Balik76,
Kaan59,
egemenozbeyli,
SinaBezek,
İhsan25,
Hoppala,
Taha Yanık,
basser4450,
Kemal_S,
Acemiresif,
dogu7862,
Esmanrnz,
knn38,
Fulbuster,
ArifhbsAquatics,
Hidro Dinamik,
valarmorghulis12,
Acemi balıkcı28,
Ugur79,
mmemati,
hokia386,
MertKaya,
erdo_bg,
ibrahimozg1,
Malinua55,
Delta Hoby,
Qnur89,
trueblue,
asliaral,
Alperozdemir07,
BerkayAksu,
reprise,
omersayar,
ykarakas,
Aquaristtr,
Japon & Beta,
EyupAsik3452,
nurtensultan,
VuralSemih,
surreal,
CevdetSERBEST,
Mirza Adar,
EmperorAngelfish,
Tranb,
vanitas,
Bvarisli,
Erdogannp,
gürkanbey,
hasancobanoğlu,
Mokur,
musteynn,
luciferbetta,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.