ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HTdg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Saat 31 Dakika önce
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
29 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tuğçe Baş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

YTuğçeK

SON 10 MESAJI

Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop
[QUOTE=furkan0626]

Nudoda fiyatlar ne durumda acaba? Piyasaya göre ne kadar fark var?

Teşekkürler hocam. [/QUOT[QUOTE=furkan0626]

Nudoda fiyatlar ne durumda acaba? Piyasaya göre ne kadar fark var?

Teşekkürler hocam. [/QUOTE]

Tuzlu suyu bilemem ama lepistes, tetra, salyangoz vs de çok fark yok belki 10-20 tl falan.. o da sağlıklı balık için değiyor bence[EDIT]HTdg,2025-01-14 13:19:56[/EDIT]
Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop
[QUOTE=ackapiyiaraskarg]Akvaryumuma karides almak istiyorum ama karides satan petshop veya akvaryumcu bulamadım. Havalar soğuk olduğu için internetten de söylemek istemiyorum. Ankara'da bildiğiniz karides satan akvaryumcu/petshop varsa beni aydınlatabilir misiniz?[/QUOTE]

Ben de genelde Nudo dan alıyorum balıklarımı, hiç sorun yaşamadım, hatta başka yerden aldıklarım ölürken Nudo dan aldıklarım çok dayanıklı çıktı. Karides, tuzlu su balıkları vs de oluyor. Ama bitkilerinden memnun kalmadım
Balıklarım Bir Bir Ölüyor
Benim yaptığım hatayı yapmışsınız..Akvaryumdaki denge oturmadan fazla sayıda balık alınmış Yeni tank sendromu diye aratırsanız bulabilirsiniz..
Tavşan Salyangoz Bitki Yiyor
[QUOTE=SaRCoPhiLiuS]Bazı elma salyangozlarının da (elma salyangozuna benzeyen) bitkileri yediği görülür.[:)][/QUOTE]
Sadece elma salyangozlar bitki yer demişti akvaryumcu halbuki..

[QUOTE=SaRCoPhiLiuS]Bitki yer ve favori bitkisi mosslar. Sizde demersuma salça olmuş, yer efendim. Dip yemi kullanın. Tabi bitki yemesin diye yemi çok atarsanız suyunuzu bozarsınız. Bırakın yediği kadar yesin zaten yenilen bitki arsız..[/QUOTE]
Daha diktiğimin ilk günüydü [:)))]

[QUOTE=Sogan]Bende de var 1 adet, çok keyifli hayvanlar gerçekten . Elma salyangoz derdim var, bunun yüzünden katil salyangoz alamıyorum [:)))]

Her gün 3-4 bitkimi ortasından - dibinden kesilmiş buluyorum, hangisi yapıyor bunu diye anlamaya çalışıyordum. Sanırım buldum [:?] [:)][/QUOTE]
Kahverengi ler daha çok yiyor demişti akvaryumcu
[QUOTE=Taha Yanık]Aç kalmış olabilir.

Bitki yemez diyen yalan söylemiş olur[:D], petshopta bu hayvanı görmüştüm bil bakalım neyi kemiriyordu, satılamayan bitkileri. [/QUOTE] Günde 2-3 defa yem veriyorum, daha da aç kalıyorsa yandık [:)))]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192246/050120252112561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/192246/050120252113131.jpg[/IMG] Merhaba, bitkileri yemez diye aldığım bu arkadaş katır kutur yiyor bitkileri, çok da seviyorum.. bi çaresi var mıdır acaba?[:3]
Lepistes Akvaryumu
[QUOTE=latuhsa]Hobiye yeni başladım. Yaklaşık iki haftalık önce oluşturduğum lepistes akvaryumum. Vereceğiniz tavsiye ve görüşlerinize açığım ☺[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253697/261220242206051.jpg[/IMG][/QUOTE]
Çok güzel olmuş, ben de yeniyim.. arkadaki bitkiler nedir acaba, gübre vs kullanıyor musunuz
Akvaryuma Elodea Ve Cabomba
[QUOTE=KaanE]

Maalesef benim de bilgim yok o konuda. Buraya başka üyeler yazarsa ben de nasiplenicem [:)][/QUOTE] teşekkür ederim [:)]
[QUOTE=KaanE]

15 kök Elodea sanırım 3 kalem yapıyor siparişte. Tek bir adet yani "5" kök alın. Zaten çok hızlı büyüyecek.
Cabomba'yı da listeden çıkarın. Çok istiyorsanız, diğer bitkiler gelip uyum sağladıklarında ve sistem oturduktan sonra çok ışık alan bir yere az bir miktar ekip deneyin.[/QUOTE]

Peki sıvı gübreye ek olarak gübre olarak hangisini tavsiye edersiniz? Kapsül, jbl misket veya başka?
[QUOTE=Taha Yanık]Sizin sorunuzun haricinde akvaryumda sanki tetrazon var gibi. [/QUOTE]transgenetik tetra var, yuķarıda yazmiştım, koyu yeşil olanda aynı[EDIT]HTdg,2024-12-26 20:16:27[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.