ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
BlackRR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
08 Nisan 2016 19:34
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Black
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Black
SON 10 MESAJI
Vatozum Hakkında. Neler Oluyorr.
[QUOTE=mesutok]Bir su değişimi ve filtre bakımı yapın öncelikle iyi gelebilir bu, ayrıca kuyruk uçlarına bakın bir erime varmı uçlarda kanlı şekilde, ayrıca gövdesinin biryerinde kanlı yaralar varmı ? [/QUOTE]
Hayır kuyruklarında ve ya üzerinde herhangi bi sorun yok dış görünümünde en ufak bi değişme yok ilk günkü gibi rengise normal hatta üstündeki yüzgeçi bile havada canlı bi şekilde ama gel görelim ki yüzemiyor yüzmeye çalışınca ya sürükleniyo ya ters dönüyo oldugu yerde duruyo cansız hareketsiz [EDIT]BlackRR,2016-04-08 19:00:14[/EDIT]
[QUOTE=mesutok]Bir su değişimi ve filtre bakımı yapın öncelikle iyi gelebilir bu, ayrıca kuyruk uçlarına bakın bir erime varmı uçlarda kanlı şekilde, ayrıca gövdesinin biryerinde kanlı yaralar varmı ? [/QUOTE]
Hayır kuyruklarında ve ya üzerinde herhangi bi sorun yok dış görünümünde en ufak bi değişme yok ilk günkü gibi rengise normal hatta üstündeki yüzgeçi bile havada canlı bi şekilde ama gel görelim ki yüzemiyor yüzmeye çalışınca ya sürükleniyo ya ters dönüyo oldugu yerde duruyo cansız hareketsiz [EDIT]BlackRR,2016-04-08 19:00:14[/EDIT]
Vatozum Hakkında. İçeriye Bakmarmısınız 😢
Merhaba arkadaşlar. Leopar vatozum dün geceden beri yüzmüyo dipte veya köşede duruyor yem attımgımda bile durgun bir halde ve yüzemiyor dipte sürünerek iteklene iteklene ilerleriyo ne olmuş olabilir ? [Yüzmek yerine dipte ayakları olmayan bi engelleri gibi yüzmekte ] ölüyormu noluyo anlamadım 1senelik vatoz balığım
Not:Hızlı hızlı nefes almalar ve ters yatmalar var.
Merhaba arkadaşlar. Leopar vatozum dün geceden beri yüzmüyo dipte veya köşede duruyor yem attımgımda bile durgun bir halde ve yüzemiyor dipte sürünerek iteklene iteklene ilerleriyo ne olmuş olabilir ? [Yüzmek yerine dipte ayakları olmayan bi engelleri gibi yüzmekte ] ölüyormu noluyo anlamadım 1senelik vatoz balığım
Not:Hızlı hızlı nefes almalar ve ters yatmalar var.
Vatozum Hakkında. Neler Oluyorr.
Not:Hızlı hızlı nefes almalar var[EDIT]BlackRR,2016-04-08 16:00:45[/EDIT]
?
Ters yatmalar başladı
Not:Hızlı hızlı nefes almalar var[EDIT]BlackRR,2016-04-08 16:00:45[/EDIT]
?
Ters yatmalar başladı
Japonlardan Sesler.
[QUOTE]cihan7788[/QUOTE]
[B]Gerçekten de öyle bilmeyen insan korkar nasıl bi sestir o [:)))][/B]
[QUOTE=mesutok][/QUOTE]
[K]Banada oyun gibi geldi sanki beni yanlarına çağırıyorlar gibi yanına gidince normal yüzmesi arkamı dönüp gittiğimde bana bakıp sonra o sesi çıkarması tıp kı sizin anlattınız gibi zeki ve oyuncu canlılar aslında duyguları falan çok derin ama anlayana bu arada linkteki konunuzu okudum gerçekten çok hoş.[:nazar:][:iyi:] [/K][EDIT]BlackRR,2016-03-31 20:27:18[/EDIT]
[QUOTE]cihan7788[/QUOTE]
[B]Gerçekten de öyle bilmeyen insan korkar nasıl bi sestir o [:)))][/B]
[QUOTE=mesutok][/QUOTE]
[K]Banada oyun gibi geldi sanki beni yanlarına çağırıyorlar gibi yanına gidince normal yüzmesi arkamı dönüp gittiğimde bana bakıp sonra o sesi çıkarması tıp kı sizin anlattınız gibi zeki ve oyuncu canlılar aslında duyguları falan çok derin ama anlayana bu arada linkteki konunuzu okudum gerçekten çok hoş.[:nazar:][:iyi:] [/K][EDIT]BlackRR,2016-03-31 20:27:18[/EDIT]
Japonlardan Sesler.
[QUOTE=Kromatit]Benim bir balığım kayıtın altındaki hava kabarcığını emiyordu. Başka ses çıkaran balık da yoktu.[/QUOTE]
Benim balıkta kayıtın altında bu sesi çıkarıyor ama orda bi baloncuk falan yok bilmiyorum.
Olmadı yakında bir video atarım.
[QUOTE=Kromatit]Benim bir balığım kayıtın altındaki hava kabarcığını emiyordu. Başka ses çıkaran balık da yoktu.[/QUOTE]
Benim balıkta kayıtın altında bu sesi çıkarıyor ama orda bi baloncuk falan yok bilmiyorum.
Olmadı yakında bir video atarım.
Japonlardan Sesler.
[QUOTE=Müptela]Akvaryumun kıyısına köşesine kaçıp havada kalan yemlere sonradan fark edip hunharca saldırmaları sonucu çıkan sese şapsup denir[:)))][:)))][:)))][/QUOTE]
Ama şöyle bişi var yem atmamış olsamda yapıyor ve biryer belirlemiş sürekli aynı yerde farklı bişi var bu işte [:)] oyun ve ya dikkat çekme
[QUOTE=Müptela]Akvaryumun kıyısına köşesine kaçıp havada kalan yemlere sonradan fark edip hunharca saldırmaları sonucu çıkan sese şapsup denir[:)))][:)))][:)))][/QUOTE]
Ama şöyle bişi var yem atmamış olsamda yapıyor ve biryer belirlemiş sürekli aynı yerde farklı bişi var bu işte [:)] oyun ve ya dikkat çekme
Japonlardan Sesler.
Önceden bir tanesi yapıyordu sonra 2e çıtkı izliyim dedim resmen oyun oynuyor gibiler suyun yüzeyine çıkıp kafasını sağa sola sallıyor ve o sesi çıkarıyor sonra yüzemeye devam bazen ise hiç yapmıyor. [:nazar:][:)))]
Önceden bir tanesi yapıyordu sonra 2e çıtkı izliyim dedim resmen oyun oynuyor gibiler suyun yüzeyine çıkıp kafasını sağa sola sallıyor ve o sesi çıkarıyor sonra yüzemeye devam bazen ise hiç yapmıyor. [:nazar:][:)))]
Japonlardan Sesler.
[QUOTE=Kromatit]Oyun oynuyorlar endişelenmeyin. Benimkiler ilk yaptıklarında akvaryum çatladı sanmıştım 4 5 ay sonra bıraktılar.[/QUOTE]
Valla endişe bastı önceden hiç yapmadıkları şeydi o sesi yapıyor yanına gidiyorum yüzmeye devam ediyor gidince tekrar yapıyo adeta konuşmaya çalışıyor dikkat çekmeye ilgi odağı olamaya çalışıyor gibi
Umarım oyundur gerçi başka sorun yok gibi.ve nedene bu sesi ayno yerde yapıyor gidip gidip gelip
[EDIT]BlackRR,2016-03-31 00:23:52[/EDIT]
[QUOTE=Kromatit]Oyun oynuyorlar endişelenmeyin. Benimkiler ilk yaptıklarında akvaryum çatladı sanmıştım 4 5 ay sonra bıraktılar.[/QUOTE]
Valla endişe bastı önceden hiç yapmadıkları şeydi o sesi yapıyor yanına gidiyorum yüzmeye devam ediyor gidince tekrar yapıyo adeta konuşmaya çalışıyor dikkat çekmeye ilgi odağı olamaya çalışıyor gibi
Umarım oyundur gerçi başka sorun yok gibi.ve nedene bu sesi ayno yerde yapıyor gidip gidip gelip
[EDIT]BlackRR,2016-03-31 00:23:52[/EDIT]
Japonlardan Sesler.
[B]Japon balığım suyun üstüne çıkıp sanki cama taş çarpıyormuşcasına sesler çıkarıyor suyı ağzına alıp bırakmasından veya direk suyu itmesi gibi bi hareket yapıp nedem böyle yapıyo anlamıyorum
Bildin şak şuk sesler [:?] [/B]
(Önceden böyle bi sıkıntı yoktu son 3gündür var)
[K]Oksijen yetersizliyle alakası yoktur. Söylemek istedigim şey farklıdır.[/K][EDIT]BlackRR,2016-03-30 23:48:28[/EDIT]
[B]Japon balığım suyun üstüne çıkıp sanki cama taş çarpıyormuşcasına sesler çıkarıyor suyı ağzına alıp bırakmasından veya direk suyu itmesi gibi bi hareket yapıp nedem böyle yapıyo anlamıyorum
Bildin şak şuk sesler [:?] [/B]
(Önceden böyle bi sıkıntı yoktu son 3gündür var)
[K]Oksijen yetersizliyle alakası yoktur. Söylemek istedigim şey farklıdır.[/K][EDIT]BlackRR,2016-03-30 23:48:28[/EDIT]
Japonlarım Hakkında.
[QUOTE=Kromatit]Kaç litrede kaç balığınız var?
Bu durum oksijensizlik belirtisinin yanında bir oyundur da. Veya suda kabarcık varsa onu yemeye çalışıyor da olabilirler.[/QUOTE]
Dediğim gibi oksijensizlinkten olduğunu sanmıyorum yüzeyde ve kenarlarda bir çok baloncuk var sanırım oyun için yapıyor
(100litre 4japon)+vatoz[:?][EDIT]BlackRR,2016-03-30 15:11:36[/EDIT]
[QUOTE=Kromatit]Kaç litrede kaç balığınız var?
Bu durum oksijensizlik belirtisinin yanında bir oyundur da. Veya suda kabarcık varsa onu yemeye çalışıyor da olabilirler.[/QUOTE]
Dediğim gibi oksijensizlinkten olduğunu sanmıyorum yüzeyde ve kenarlarda bir çok baloncuk var sanırım oyun için yapıyor
(100litre 4japon)+vatoz[:?][EDIT]BlackRR,2016-03-30 15:11:36[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Bitkili Akvaryum Kum Önerisi Akrattin, 06:18
Bitki Akvaryumları Genel - Tropheus Akvaryumu Taban Malzemeleri Cyber_Scout, 03:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Balık Eklemesi Galaxy Tetra (güncelleme) Cyber_Scout, 03:10
Akvaryum Tanıtımı - Fotoğraftaki Alg Mi? egemenc, 03:02
Yosun - Ternapi Medaka Pondları Cyber_Scout, 02:34
Akvaryum Tanıtımı - Yer Kısıtlı: Sunsun 603b Mi Yoksa Sobo Sf-350f Mi? GhostKoi, 01:56
Filtreleme Seçenekleri - İnternetten Aldığım Kayalar Cyber_Scout, 01:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Otomatik Yemleme Makinesi Kullananlar (sobo Da-06) Cyber_Scout, 00:49
Malzemeler ve Yemler Forumu - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy emresycn, 00:37
Aydınlatma - Silindir Akvaryum Yapmak İstiyorum GhostKoi, 23:41
Yeni Üye Forumu - Caridina Dennerli (kardinal Karides) Akvaryumu twinsoul, 23:28
Akvaryum Tanıtımı - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 23:01
Akvaryum Tanıtımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 22:58
Akvaryum Tanıtımı - Süpriz Corydoras Yumurtası Maverickse, 22:54
Kedi Balıkları Forumu - Bu Yaratığın Ne Olduğunu Bilen Var Mı ? Cyber_Scout, 22:46
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Detritus Wormları Azaltmak İçin Betayı Aç Bırakmak Cyber_Scout, 22:40
Üye Portfolyo - Synodontis Petricola (leopar Kedibalığı) Sorusu Cyber_Scout, 22:34
Kedi Balıkları Forumu - Yosun Problemi Nasıl Giderilir? Cyber_Scout, 22:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığım Öldü emin ziya, 22:27
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım İçin Ne Yapabilirim? Cyber_Scout, 22:09
Labirentliler - buhar camını rahat kaydıramıyorum Akrattin, 21:51
Malzemeler ve Yemler Forumu - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 21:18
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesim Aşağıda Duruyor Haraketsiz İnci Kefali, 20:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Tankı Yigit26, 20:16
Omurgasızlar - Tanganyika : Amatör Dokunuş bendeniztayfun, 20:16
Akvaryum Tanıtımı - Anubias Cenneti (mütevazı) (204 Litre Goldfish) Goldfish2000, 18:27
Akvaryum Tanıtımı - Low Tech Akvaryuma Dönüş :) ogurcay, 18:16
Akvaryum Tanıtımı - Jaguar Ciklet İsteyen Varmı Gaziantep Çevresinde Zaid, 17:18
Yeni Üye Forumu - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 15:55
Akvaryum Tanıtımı - Silindir Walstad Çalışması darkaura, 12:37
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Malawi akvaradam, 10:47
Yeni Üye Forumu - Hangi Armatür Aguamentist, 09:55
Aydınlatma - Akvaryuma Aktif Toprak Ekleme Duboisi_, 07:28
Bitki Akvaryumları Genel - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin erkamgok, 01:12
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Akvaryum İçin Tür Önerisi Faruk0609, 00:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavru Melek Yemleme Maydogan, 23:50
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Kakadu Gövdesindeki Beyaz Leke Cyber_Scout, 23:16
Yeni Üye Forumu - Arkadaşlar Bu Nedir Dexy12, 23:01
Hastalıklar ve İlaçlar - Ölümler Cyber_Scout, 22:47
Yeni Üye Forumu - L144 Dişi Yumurta Toplamıyor Jemaisvu, 22:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Balık Kitapları Akvaryumistoluca, 21:58
Yeni Üye Forumu - Walstad Metodu Canlı Önerisi Ve Tavsiyeler Jemaisvu, 21:52
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangozunun Kaçmasını Nasıl Engelleriz? Cyber_Scout, 21:50
Omurgasızlar - İlk Bitkili Kurulum Ve Bloory Mary Karides rupee, 21:42
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulumda Bilmediğim Bir Canlı Türedi Barva55, 21:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Karideslere Uygun Balık Önerisi pike4keeper, 21:06
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Hobisinde Metilen Mavisi MasterChiefHakan, 21:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Zararı Var Mıdır? pike4keeper, 20:54
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum pike4keeper, 20:52
Bitki Akvaryumları Genel - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) pike4keeper, 20:52
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 02:30
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 02:30
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 01:40
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 00:01
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 23:47
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 23:47
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 23:47
- Elimdeki Özel Türler Satıştadır. Takasa Açıktır Alpbaba 23:24
- Ücretsiz Su Mercimeği Alpbaba 23:24
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 23:00
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:58
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 22:58
- Çift Endler(fiyat Düştü) Haci dağ 22:53
- Siyah Karides Haci dağ 22:53
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:38
- Albino Koi Lepistesler aupqua 22:25
- Dark Knight Ramirezi Aqualandakvaryum 22:02
- Nadir Balıklar Ve Çeşitli Türler.. Cyber_Scout 21:55
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:47
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:47
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 21:11
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 21:11
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 20:19
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 20:19
- Similis-speciosus-sumbu Shell-leleupi erdo_bg 20:18
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 19:45
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 19:45
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 19:02
- Su Piresi & Infusoria Amati340 19:02
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 19:02
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 19:02
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 19:02
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 19:02
- Eheim West Germany Üretimi İç Filtre. abunil 18:54
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 18:04
- Anubias Barteri , Bucephalandra Samoo 18:04
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 17:41
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 17:41
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 17:26
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Endlerler yasiiinyldrm 16:47
- 60x50x40 Mobilyalı, Dış Filtreli Komple Akvaryum Aplot 16:46
- Hobiciyim Betta Arıyorum Hmpk Erkek caqr 16:36
- Sıfır Eheim, Protein Skimmer, Akvaryum ersel 15:55
- F0 Micro.kiriza Yavrusu Leptosama Kitumba Senbacanaklar 15:47
- Betta Alien Çifti BeyzPl 15:43
- Tilki Kuyruğu sina cen 15:09
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 14:22
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 14:22
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 14:08
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 13:53
KULLANICILAR
- 50 Online Kullanıcı, 28 Üye
Online Kullanıcılar
Malawi34,
erimgorgulu,
MosfeT,
caner3987,
alicanakarsu,
sina cen,
LosTurcos,
Cyber_Scout,
HaydarGul,
osmandbnl,
MurathanM,
caqr,
kambortam,
paratutmaz,
ternapi,
Malawi market,
Hobicimm,
Oquanus,
batuhan.ylmz,
alecozan,
İbrahiM SameT,
murat22,
BurakCann,
Cichlid33,
Fthpslnmz,
egecinar,
Gorkemk,
MeteHan80,
delema,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.