ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
husoloji333
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Saat 38 Dakika önce
Toplam Mesaj:
83 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Huseyin
Doğum Tarihi:
17 Kasım 1984
İl:
Kastamonu
Meslek:
Toptan gıda ve otomotiv
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İyi dinlersen sessizlik en güzeli

SON 10 MESAJI

Kaliteli Discus
[QUOTE=MasterChiefHakan]Ankara'da tanıdığım vardı fakat memleketinizde yok. Sitenin ilanlar kısmında "arıyorum" diye ilan açabilirsiniz.[/QUOTE] grşekkür ederim ilginiz için
Kaliteli Discus
Arkadaşlar yeni kurduğum 160x60x60 alttan sumplı tankıma 15 adet karışık yavru discus almayı düşünüyorum,güvenebileceğim,kaliteli 7-10 cm arasında uygun fiyatlı satan varsa yada tanıyan yazarsa sevinirim,ayrıca tür önerisi lütfen
Discus Tankına Tür Önerisi Hk
[QUOTE=Cyber_Scout]İmkanınız olduğunda görsel paylaşımı yaparsanız daha anlaşılır olur verilecek cevaplar..[/QUOTE] almadan önce yardımcı olsanız daha iyi olur,bu olmaz şu olur gibi,aldıktan sonra geri dönüş yok malesef
Merhaba arkadaşlar yeni kuracağım tank özelliklerini ve alacağım canlıları yazıyorum,buna göre eksiklerimi veya fazlalıkları söylerseniz sevinirim
Tank 160x60x60 alttan sumplı,kum 70 kilo bej silis,arka fon mat siyah,yati kökleri ve asma kökleri,toplamda 5 kök anubias nana petite,4 kök zeytin,4 kök limon,4 kök tütün,6 kök dev saz,4kök cripto,sump1.göz bio sünger elyaf.2.sünger lav kırığı seramik halka,bioball,3. Sünger lav kırığı,sreramik halka,prıgen,ısıtıcı,en son bölme eheim 3000 kafa motoru
Suyu 3 lü filtre sisteminden geçirip tanka basıcam,canlıları şu şekil düşündüm
Merhaba arkadaşlar yeni kuracağım tank özelliklerini ve alacağım canlıları yazıyorum,buna göre eksiklerimi veya fazlalıkları söylerseniz sevinirim
Tank 160x60x60 alttan sumplı,kum 70 kilo bej silis,arka fon mat siyah,yati kökleri ve asma kökleri,sump1.göz bio sünger elyaf.2.sünger lav kırığı seramik halka,bioball,3. Sünger lav kırığı,sreramik halka,prıgen,ısıtıcı,en son bölme eheim 3000 kafa motoru
Suyu 3 lü filtre sisteminden geçirip tanka basıcam,canlıları şu şekil düşündüm;
Discus 15 adet
(Kardinal) neon tetra 60 adet
Kırmızı burun 30 adet
Balta balığı 10 adet
Herkoquin rasbora 20 adet
Black phantom tetra 20 adet
Sterbai corydoras çöpçü 20 adet
Kuhli loach-pangio 20 adet varsa 10-10 karışık
L144 mavi göz tül 10 adet
Otocinclus affenis 5 adet
Nerite salyangozu 5 adet
Ramirezi german blue 2 çift 4 adet
Bitki:
Amazon kılıcı echinodorus bleheri 4 kök
Dev saz 6 kök
Cripto wenditti 4 kök
Zeytin 2 kök
Tütün 2 kök
Limon 2 kök
Anubias nana-petite 4kök
Su üstü bitkisi
Sizce eksiklerim ,yapmam ve yapmamam gerekenler nelerdir?
Sump'ın Kulesine kaçan balıklar
Peki kaçmaması için çözüm bulan oldumu
Eheim Compact On 1000
Bende bişey sormak istiyorum,19/27 çap için dirsek yada baston,ve ördek ağzı yada delikli aparat arıyorum bulamadım,nasış temin edebilirim
Green Terror Hakkında Her Şey...
Kafa yapma olayı ile ilgili bişey sormak istiyorum,yaklaşık 2 yıl önce 3cm civar 2 adet green terör edindim,ikiside farklı zamanlarda kafa yaptılar fakat patladı ve kafaları kayboldu sebebi nedir bilen varsa cevaplamasını rica ediyorum
Bitki Önerisi
Merhaba arkadaşlar,astranot,jack demswey,green terör,arovana gibi balıkların olduğu 600litre tankta bakılabilecek bitki türü varmıdır
Led Aydınlatma Önerisi
[QUOTE=Muhammedcay]

Sorduğun soruya yeterli gelecektir okumanı tavsiye ederim

https://www.akvaryum.com/Forum/isiklandirma_secimi_k926085.asp[/QUOTE]
Çok sağol ama anlayamadım 160x60x60 576 litre için bitkisiz balıkların güzel görünmesi işin modül ledlerden hangi renk hangi kelvin kaç wat kullanmam gerekli

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.