ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
belgin333
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
8
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Temmuz 2016 11:52
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
belgin icingir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
belgin icingir
10 lt beta
20 lt bitkili karides
90 lt japon (1 oranda, 2 inci gövde, 1 inci gövde teleskop, 1 komet)
50 lt bitkili tetra
160 lt bitkili melek
SON 10 MESAJI
Mangrow Köklerde Küflenme - Pamuklanma
Aynı şey geçen hafta çöl kütüğünde başıma geldi. Her tarafı bu şekilde pamuklandı. Kütük büyük olduğu için ve akvaryuma bitki ektiğim için çıkartamadım. Bir hafta boyunca her gün 2-3 kere elimi suya sokup diş fırçasıyla fırçaladım. Epey azaldı, hatta yok oldu sandım ama dün yine başladı çıkmaya. 2 tane elma salyangozu attım ama gördüğüm kadarıyla salyangozlar hiç ilgilenmiyor. Zaten yosun yiyicilerin mantarımsı bu şeyleri yemesini beklemek saçmalık. Yalnız kütüğü aldığım ve çok güvendiğim petshop bunun normal olduğunu, canlılara asla zarar vermeyeceğini ve zamanla geçeceğini söyledi. Ben de zamana bıraktım. Sanırım tek yapabileceğimiz sabretmek :)
Aynı şey geçen hafta çöl kütüğünde başıma geldi. Her tarafı bu şekilde pamuklandı. Kütük büyük olduğu için ve akvaryuma bitki ektiğim için çıkartamadım. Bir hafta boyunca her gün 2-3 kere elimi suya sokup diş fırçasıyla fırçaladım. Epey azaldı, hatta yok oldu sandım ama dün yine başladı çıkmaya. 2 tane elma salyangozu attım ama gördüğüm kadarıyla salyangozlar hiç ilgilenmiyor. Zaten yosun yiyicilerin mantarımsı bu şeyleri yemesini beklemek saçmalık. Yalnız kütüğü aldığım ve çok güvendiğim petshop bunun normal olduğunu, canlılara asla zarar vermeyeceğini ve zamanla geçeceğini söyledi. Ben de zamana bıraktım. Sanırım tek yapabileceğimiz sabretmek :)
Çöl Kütüğünde Beyaz, Bulutsu Mantar
Pek bakterilerin oluşturduğu bir şeye benzemiyordu.. bazı yerlerde kalınlığı 2 parmağı bulan bir oluşum. Kesim yerlerinde yoğun olması, kütüğün kustuğu bir maddenin suyla temas edince bu şekli aldığını düşündürüyor.
Pek bakterilerin oluşturduğu bir şeye benzemiyordu.. bazı yerlerde kalınlığı 2 parmağı bulan bir oluşum. Kesim yerlerinde yoğun olması, kütüğün kustuğu bir maddenin suyla temas edince bu şekli aldığını düşündürüyor.
Çöl Kütüğünde Beyaz, Bulutsu Mantar
Merhabalar, 1 hafta önce kurduğum 160 lt. bitkili akvaryuma çöl kütüğü yerleştirdim. Ertesi sabahtan itibaren kütüğün kesilme yerlerinde daha yoğun olmak üzere, hemen hemen her yerinde görüntü olarak beyaz, bulutumsu bir oluşum başladı. Elimle dokunduğumda kaygan, bir kısmını kopartıp aldığımda sümüksü bir yapıda olduğunu gördüm. Fotoğrafını çekmeye çalıştım ama çok flu bir madde olduğu için fotoğrafta görünmedi. Sitede bununla ilgili bir şeyler aradım ama aynı sorunu yaşayan arkadaşların tatmin edici bir yanıt bulamadıklarını fark ettim. Genellikle kütüğün çıkartılıp yıkanması, sıcak suda bekletilmesi gibi öneriler vardı ama bitkili akvaryumda, koca kütüğü çıkartmak çok zahmetli olacağından ben kendimce bir yöntem uyguladım. Bir haftadır elimi suya sokuyorum, kütüğü diş fırçasıyla, günde en az 2 kere fırçalıyorum ve sonunda bu mantarı yok etmeyi başardım. Dünden bu yana kütüğüm tertemiz. Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur diye yazma gereği duydum. Herkese güzel akvaryumlar, sağlıklı balıklar ve bitkiler dileğiyle...
Merhabalar, 1 hafta önce kurduğum 160 lt. bitkili akvaryuma çöl kütüğü yerleştirdim. Ertesi sabahtan itibaren kütüğün kesilme yerlerinde daha yoğun olmak üzere, hemen hemen her yerinde görüntü olarak beyaz, bulutumsu bir oluşum başladı. Elimle dokunduğumda kaygan, bir kısmını kopartıp aldığımda sümüksü bir yapıda olduğunu gördüm. Fotoğrafını çekmeye çalıştım ama çok flu bir madde olduğu için fotoğrafta görünmedi. Sitede bununla ilgili bir şeyler aradım ama aynı sorunu yaşayan arkadaşların tatmin edici bir yanıt bulamadıklarını fark ettim. Genellikle kütüğün çıkartılıp yıkanması, sıcak suda bekletilmesi gibi öneriler vardı ama bitkili akvaryumda, koca kütüğü çıkartmak çok zahmetli olacağından ben kendimce bir yöntem uyguladım. Bir haftadır elimi suya sokuyorum, kütüğü diş fırçasıyla, günde en az 2 kere fırçalıyorum ve sonunda bu mantarı yok etmeyi başardım. Dünden bu yana kütüğüm tertemiz. Belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur diye yazma gereği duydum. Herkese güzel akvaryumlar, sağlıklı balıklar ve bitkiler dileğiyle...
Akvaryum Kurulumuma Ölçü- Bitki Ve Canlı Tavsiyesi
Az ışık+az ısı+az hava+güzel görsel formülü (küçük bir hava motoru ekleyerek havayı daha fazla verirseniz), aklıma bir tek tür getiriyor, o da Japon. Birkaç sert yapraklı bitki ve birkaç güzel kaya dekorasyonu ile güzel bir tank olacaktır. İlerde üretebilir misiniz bilmem ama küçük boy alacağınız Japonların büyümelerini izlemek çok keyifli oluyor.
Az ışık+az ısı+az hava+güzel görsel formülü (küçük bir hava motoru ekleyerek havayı daha fazla verirseniz), aklıma bir tek tür getiriyor, o da Japon. Birkaç sert yapraklı bitki ve birkaç güzel kaya dekorasyonu ile güzel bir tank olacaktır. İlerde üretebilir misiniz bilmem ama küçük boy alacağınız Japonların büyümelerini izlemek çok keyifli oluyor.
Yeni Tetra Akvaryumum
Çok teşekkürler, tavsiyelerinize uyacağım..
Çok teşekkürler, tavsiyelerinize uyacağım..
Yeni Tetra Akvaryumum
Önerileriniz için teşekkürler... akvaryum yeni olduğu için lav taşı suyu yumuşatsın diye biraz fazla kullandım ama bir süre sonra bazılarını çıkartacağım. Fotoğrafta gözükmüyor ama sol arka köşede sazlar var.. sağ arka köşeden kaldıracağım lav taşlarının yerine yine saz ekeceğim. arka camda ise düz lacivert fon kullandım ama maalesef fon kağıdını iyi yapıştıramadım, akvaryum zaten doluydu, öne çekmem mümkün olmadı.. o yüzden fotoğrafta dalgalı görüntüsü iyice abartılı çıkmış.. hobide çok yeni olduğum için ve biraz da sabırsız olduğum için bu tür hataları istemesem de yapıyorum.. ama elime biraz para geçer geçmez 200 litre canlı doğuran akvaryumu kuracağım, umarım o daha iyi olur :) katkılarınız için tekrar teşekkürler, sağlıklı balıklar dilerim..
Önerileriniz için teşekkürler... akvaryum yeni olduğu için lav taşı suyu yumuşatsın diye biraz fazla kullandım ama bir süre sonra bazılarını çıkartacağım. Fotoğrafta gözükmüyor ama sol arka köşede sazlar var.. sağ arka köşeden kaldıracağım lav taşlarının yerine yine saz ekeceğim. arka camda ise düz lacivert fon kullandım ama maalesef fon kağıdını iyi yapıştıramadım, akvaryum zaten doluydu, öne çekmem mümkün olmadı.. o yüzden fotoğrafta dalgalı görüntüsü iyice abartılı çıkmış.. hobide çok yeni olduğum için ve biraz da sabırsız olduğum için bu tür hataları istemesem de yapıyorum.. ama elime biraz para geçer geçmez 200 litre canlı doğuran akvaryumu kuracağım, umarım o daha iyi olur :) katkılarınız için tekrar teşekkürler, sağlıklı balıklar dilerim..
Yeni Tetra Akvaryumum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/IMG_0590.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/IMG_0588.JPG[/IMG]
50 litre 8 tane neon tetra, 4 tane kırmızı fantom tetra, 2 tane gökkuşağı tetra, 1 tane cüce vatoz, 3 tane kırmızı ramshorn salyangoz
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/IMG_0590.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/IMG_0588.JPG[/IMG]
50 litre 8 tane neon tetra, 4 tane kırmızı fantom tetra, 2 tane gökkuşağı tetra, 1 tane cüce vatoz, 3 tane kırmızı ramshorn salyangoz
Kiraz Karideslerim Yavrulamıyor
Link için çok teşekkürler ancak pek yardımcı olmadı. Belki karides konusuna hakim birileri zaman bulup bilgi verir diye şunu da ekleyeyim, akvaryumum küçük olduğu için suyun bozulmasına fırsat vermeden 2-3 günde bir % 10 dip çekimi yapıyorum. Bu sırada kumun sadece üstteki birkaç milimetrelik kısmını karıştırarak biriken pislikleri alıyorum. Karides sayısı az olmasına rağmen inanılmaz karides dışkısı vs topluyorum. İlk birkaç hafta bunu yapmak için illa 1 hafta geçsin diye bekliyordum ama üst üste 4 karidesimi kaybedince sıklaştırdım ve o gün bugündür hiç kaybım olmadı. Daha önce sarıya çalan su rengi şimdi çok berrak. Yani 2 aydır karideslerle ilgili okuduğum ve mantıklı bulduğum her şeyi yapıyorum (bu arada yukarıdaki linkte kum kullanılmaması konusunda fikir ileri sürülmüş, izlediğim yerli-yabancı hiçbir videoda kumsuz/bitkisiz karides tankı görmedim). Belki bazılarına bir karides için fazla yazmışım gibi gelebilir ama başkaları için değerli balıklar neyse birkaç aydır karidesler de benim için öyle. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Link için çok teşekkürler ancak pek yardımcı olmadı. Belki karides konusuna hakim birileri zaman bulup bilgi verir diye şunu da ekleyeyim, akvaryumum küçük olduğu için suyun bozulmasına fırsat vermeden 2-3 günde bir % 10 dip çekimi yapıyorum. Bu sırada kumun sadece üstteki birkaç milimetrelik kısmını karıştırarak biriken pislikleri alıyorum. Karides sayısı az olmasına rağmen inanılmaz karides dışkısı vs topluyorum. İlk birkaç hafta bunu yapmak için illa 1 hafta geçsin diye bekliyordum ama üst üste 4 karidesimi kaybedince sıklaştırdım ve o gün bugündür hiç kaybım olmadı. Daha önce sarıya çalan su rengi şimdi çok berrak. Yani 2 aydır karideslerle ilgili okuduğum ve mantıklı bulduğum her şeyi yapıyorum (bu arada yukarıdaki linkte kum kullanılmaması konusunda fikir ileri sürülmüş, izlediğim yerli-yabancı hiçbir videoda kumsuz/bitkisiz karides tankı görmedim). Belki bazılarına bir karides için fazla yazmışım gibi gelebilir ama başkaları için değerli balıklar neyse birkaç aydır karidesler de benim için öyle. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kiraz Karideslerim Yavrulamıyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/004.JPG[/IMG]
merhabalar, hobiye birkaç ay önce başladım, başlangıç olarak 20 litrelik (net) bir nano karides akvaryumu kurdum, içinde çorap takılmış ve şelale aparatı yüzeye iyice yaklaştırılarak minimum performansla çalıştırdığım bir iç filtre var. Sıcaklık 23 derecede sabit. Bitkilerle ilgili, mossların biraz yavaş büyümesi dışında hiçbir sorunum yok. Hepsi hızla büyüyor, cabombaları ve elodeaları budayarak çoğaltıyorum. Yalnız tanktaki 21 kiraz karidesim, yumurtalarını karınlarına almakla birlikte, doğdu doğacak derken, boş olarak bırakıyorlar. Poşeti attığım için markasını hatırlamıyorum ama her akşam iyi bir markanın özel karides yemini veriyorum. Tavsiye edildiği gibi 2 saat içinde tüketecekleri kadar ve karides tabağı içinde veriyorum. Gayet iştahlı ve hareketliler, herhangi bir sağlık sorunları olduğunu düşünmüyorum. Yalnız alırken acemiliğimden dikkat etmemişim, çoğu dişi, 21 karides içinde sadece 3 erkek var. Acaba yumurtalar döllenmiyor olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmiyor, ne olur bana bir akıl verin, ne yapmam lazım. Yavru almayı çok istiyorum, benim de minicik karideslerim olsun [:(][:(]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/001.JPG[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/182895/004.JPG[/IMG]
merhabalar, hobiye birkaç ay önce başladım, başlangıç olarak 20 litrelik (net) bir nano karides akvaryumu kurdum, içinde çorap takılmış ve şelale aparatı yüzeye iyice yaklaştırılarak minimum performansla çalıştırdığım bir iç filtre var. Sıcaklık 23 derecede sabit. Bitkilerle ilgili, mossların biraz yavaş büyümesi dışında hiçbir sorunum yok. Hepsi hızla büyüyor, cabombaları ve elodeaları budayarak çoğaltıyorum. Yalnız tanktaki 21 kiraz karidesim, yumurtalarını karınlarına almakla birlikte, doğdu doğacak derken, boş olarak bırakıyorlar. Poşeti attığım için markasını hatırlamıyorum ama her akşam iyi bir markanın özel karides yemini veriyorum. Tavsiye edildiği gibi 2 saat içinde tüketecekleri kadar ve karides tabağı içinde veriyorum. Gayet iştahlı ve hareketliler, herhangi bir sağlık sorunları olduğunu düşünmüyorum. Yalnız alırken acemiliğimden dikkat etmemişim, çoğu dişi, 21 karides içinde sadece 3 erkek var. Acaba yumurtalar döllenmiyor olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmiyor, ne olur bana bir akıl verin, ne yapmam lazım. Yavru almayı çok istiyorum, benim de minicik karideslerim olsun [:(][:(]
SON MESAJLAR
- Loki'nin Malikanesi CNDRAqua, 20:33
Akvaryum Tanıtımı - 160x60x60 Akvaryumum Ehtiyar, 19:39
Akvaryum Tanıtımı - Türü Belirsiz Orta Amerikan CNDRAqua, 19:12
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 400 Litre Akvaryum Su Kaçırıyor berat76, 18:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sobo Sf 550f Bypass Sorunu MrAnason, 17:06
Filtreleme Seçenekleri - Tanecikler dehakopuz, 16:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Vatozda Yumurta? Kaangzkr, 16:33
Kedi Balıkları Forumu - Neolamprologus Multifasciatus caga71, 15:41
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - İmparator Tetra Sürekli Neonları Kovalıyor Srknatmn, 14:58
Amerikan Tetraları - İmparator Tetra Neonları Kovalıyor Srknatmn, 14:53
Amerikan Tetraları - Bu Vatozun Türü Nedir ? Fin World, 14:37
Nadir Tür Gördüm - Sobo Fh-1904 Yedek Parça LeafyAqua, 14:25
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Taban Ve Ön Cam Arası Boşluk DigitalPen, 13:26
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Chili Rasbora İçin Öneriler harley22, 13:13
Yeni Üye Forumu - Yerli Sularda A. Mento Bulduk Amatör balıkçı, 12:38
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bitkili Akvaryumda Bitkiler Çürüyor LeafyAqua, 12:14
Yeni Üye Forumu - Ciclidler Ne Zaman Yumurta Toplar AtakanKa, 10:50
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Uzun Zamandır Çok Korkuyorlar JujuSeri, 10:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Geniz Yakan Koku alp3r, 00:38
Bitki Akvaryumları Genel - Amazon Molly Ehtiyar, 00:17
Canlı Doğuranlar - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum harun reşit, 23:29
Yeni Üye Forumu - İlk Defa Lapistes Besliyorum BerkBey, 21:54
Yeni Üye Forumu - Yeniden Bitkili Tanka Dönüş nagmus, 21:09
Akvaryum Tanıtımı - Dıy Peltierli Termostatlı Akvaryum Soğutucu Deneme koray ulusoy, 18:35
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Gül Bitkim Neden Soluyor? erkanmazici, 18:31
Yeni Üye Forumu - Süpriz Corydoras Yumurtası Amatör balıkçı, 15:57
Kedi Balıkları Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 15:16
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yanına Nano Balık Mı, Yeni Tank Mı? NotEvenBeginner, 14:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Hobicisi Olmak İstiyorum User1881, 11:05
Yeni Üye Forumu - Halsiz Ve Denge Problemi Olan Balığım mustafakrml, 09:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumcu Önerisi Cyber_Scout, 07:50
Yeni Üye Forumu - Yeni Başladım Ve Birçok Hata Yaptım egemenc, 03:47
Yeni Üye Forumu - Özel Tür Lepistes Nerden Bulabilirim? farmany, 00:02
Yeni Üye Forumu - 80x50x25cm Akvaryum İçin 4mm Cam? GhostKoi, 22:42
Yeni Üye Forumu - Aquael Ultramax 1500 Uğultu Islık Sesi Burakaydn, 22:25
Filtreleme Seçenekleri - Nitrit Seviyesi pianoƒish, 22:11
Yeni Üye Forumu - 30x30x30 Karides Tankı alp3r, 19:19
Akvaryum Tanıtımı - Deep Sea coolbites, 18:19
Akvaryum Tanıtımı - Bu Nedir capodicapii, 17:53
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Tür Önerisi JujuSeri, 17:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Denizli Akvaristleri ve Akvaryumcuları H4S4N, 17:22
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sıvı Gübre Ne Kadar Kullanılması Gerek ? LeafyAqua, 15:11
Taban ve Gübreleme - 10 Yıl Aradan Sonra.. kocoglu, 14:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Flowerhorn Çifti Hsrt, 07:01
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Yeni Kurulan Akvaryumda Oluşan Sorun Sekizo, 01:57
Yeni Üye Forumu - Evden Uzaktayım... Tortuga7, 00:46
Yeni Üye Forumu - Lampeye Killifish,pseudomogil Gertrude Akvaryumu Senaquatics, 23:54
Akvaryum Tanıtımı - Karides + Sivrisinek Rasbora? Senaquatics, 23:36
Omurgasızlar - Ankara Betta Satan Akvaryumcu Önerisi Talhaa0, 22:27
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Camının Birleşimindeki Lekeler KaaNeet, 21:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-su Piresi-izya Tubifex tuncaysargin 20:34
- Pacu Pirana Balığı Rüzgar eser 20:17
- Neolamprologus Leleupi Rüzgar eser 20:17
- Microfex Grindal Beyaz Sirke Ve Mikro Kurültürleri Efe ulu 20:01
- Akvaryum Led Aydınlatma Efe ulu 20:01
- Acil Satılık Tetra Ex 600 Plus Dış Filtre Legionsgamer 19:55
- Akvaryum İçin Tüm Malzemeler zen666 19:25
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 19:15
- Papağan Çiklet Acil Satılık Ghuney 19:11
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 18:45
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 18:45
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 18:45
- Channa Aurantimaculata (36cm Ve 32cm), Bitki,snail Deathgrip 17:35
- Satılık Akvaryumlar (390l Ve 123l) Ve Malzemeler Deathgrip 17:17
- Hobiyi Bıraktım SJess 17:11
- Christmas Moss Sarılı Flame Wood Tinazor 16:54
- Jbl E901 Dış Filtre yusuf-konca 15:51
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 15:29
- Sarı Ateş Neon Karides (neocaridina) rasporasrc 15:29
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-02/05/26 osmandbnl 14:45
- Canlı Yem(grindal,mikrofex,mikrokurt) Kaangzkr 13:42
- Mikrokurt Kültürü(artemia Eşdeğeri) Sınırsız Yem Kaangzkr 13:42
- Sessiliflora(20 Dal),gül 6 Dal,moss Çeşitli Sarım Kaangzkr 13:42
- Eski Sarım Mosslar 5x5 Cm Sarılı Kaangzkr 13:42
- Exel , Ramshorm , Bitki , Karides CevdetSERBEST 13:23
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 13:23
- Moss Teli CevdetSERBEST 13:23
- 🌿 Akvaryum Gübreleri🌲 Npk➕️ Fe➕ Excel kilic88 12:53
- Medaka Yavruları ternapi 12:36
- Mikro Kiriza Yavru - Comp. Kantalamba F0 Hiko 12:21
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 11:36
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 11:36
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 11:36
- Sunsun 603b Dış Filtre TurX 11:07
- Ucretsiz ALTEMUR 10:59
- Su Piresi / Yeşil Su ALTEMUR 10:59
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 10:09
- Jumbo Elma Salyangoz Altın Sarısı Coskun59 10:09
- Moscow Dark Blue Lepistes Her Boy Satılık emre12ozkan 10:09
- Rotala Blood Red - Hydrocotyle Tripartita emre12ozkan 10:09
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:06
- Melek, Koi Betta, Red Cap Oranda, Tül Yavru Vatoz nikon_ 10:06
- Mikro Kurt Kültürü, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:06
- L144 Mavi Göz Vatozlar Kalite Beslemek İsteyenlere FULL RED MEHMET 09:32
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 09:32
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 09:32
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 06:10
- 100cm Akvaryum Arıyorum sarunas 04:12
- Fluval Fx6 Dış Filtre (sadece 6 Ay Kullanıldı) idiopatik 02:07
- Saf Kan Endler ENDLERIUM07 01:47
KULLANICILAR
- 90 Online Kullanıcı, 49 Üye
Online Kullanıcılar
DerinAlp,
Emerse,
OMER SERKAN,
kopruluonur,
TonyMcLegend,
K3r3m,
ulutasatilla,
Efe ulu,
kerimkoz,
Mesaquarium,
sina cen,
Burak PEKDEMİR,
NightWist,
gokhanay268,
CNDRAqua,
Mikail Erdoğan,
KADİR2024,
BatuhanTufan,
Sungurr,
mrah,
yeekim,
TayfunSylkn,
peace41,
bysmokin,
Dotkor,
caga71,
osmandbnl,
Ea1905,
wallece,
Amati340,
harun reşit,
mkursun,
Esra8181,
Tata,
HLLDNLYC,
Street Parrot,
Legionsgamer,
Tayyareci,
DY1903,
Ehtiyar,
yakaryus,
BettaFishHobim,
EmiirKaan,
Bozajuniors,
huseyin280,
single_ckOa,
EmirY,
Kemalk41,
TheDS,
oktay42,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.