ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umitopall
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
167
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 2 Dakika önce
Toplam Mesaj:
152 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
47 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ümit Topal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ü.Topal 💥

SON 10 MESAJI

Aquael Ultramax
[QUOTE=Burakaydn]
Yani tercih meselesi. Cam olanlar daha şık durabilir. Fotoğraf paylaşma şansınız var mı cam olanları belki ben de değiştiririm [/QUOTE]

Tabi, şuanki filtreme takılı olan[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180581/151220251320241.jpg[/IMG]
Aquael Ultramax
[QUOTE=Burakaydn]
Merhabalar. Son hali görsel olarak bırakacağım. Filtreden memnun kaldım diyebilirim. Malzeme kalitesi üst düzey, sızdırma vs gibi sorunlara aldıkları çift kilit önlemi gibi şeyler çok iyi. Ses zaten yok denecek kadar az. Dibine girersen minik bi uğultu. Şimdi ben direkt mdfye koydum ordan biraz ses yapıyor altına kauçuk koyacağım sanırım tamamen keser. Ama böyle bile duyulmuyor dibine girmeden öyle diyeyim. Ben içindeki filtre malzemeleri ile koydum. Extra bir şey eklemedim. Belki ilerleyen zamanlarda böyle bir ekleme yapabilirim. Filtreyi de tavsiye ederim kesinlikle 👍[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/271370/151220251128171.jpg[/IMG][/QUOTE]

Anladım hayırlı olsun tekrardan, bende sipariş vereceğim bugun. Bu emiş basışları kullanmam gibi duruyor bende cam olanlar var muhtemelen değiştiririm. Biraz kaba gibiler sankı
Aquael Ultramax
Son durum nedir? Aynı filtreden bende alacağım memnun musunuz

İçerisinden çıkan malzemeleri mi kullandınız yoksa ekstra eklediğiniz oldu mu ? Siporax vs gibi[EDIT]umitopall ,2025-12-15 10:44:03[/EDIT]
Balıklar Sabahları Çok Durgun
Bırakın nasıl sağlıklılarsa öyle kalsın
Dış Filtre Önerisi
[QUOTE=Burakaydn]
Valla hala karar alamadım abi. Aquael diyen kesimde çok, Fluvalda. Ultramax 1500de var Aquael o biraz bütçe aşıyor 12.500 civarına denk geliyor ama bilemiyorum. Oralara çıkıp Fluval 407mi baksam yoksa 307 alıp devam mı etsem yoksa düz ultra 1200 mü kafamda deli sorular 😂[/QUOTE]

Bende fluval 407 ile ultramax 1500 arasında kaldım

Konuyu takip ederken oase 300 de kafamı kurcaladı içinde ısıtıcı olduğu için zor bi karar [:)))]
Apistogramma Set :)
Muhteşem, hobihane olmuş tam anlamıyla[:nazar:]
Minik Maswalarım
Maşallah çok güzel, benim eski sevdam [:)))]
İlk Akvaryumum (fotoğraflı) Hakkında
Sera crystal clear pamukları en üste koy filtrede

Bakteri kültürü kesin ekleyin

Seachem Stability öneririm
100/50/45 Discus
[QUOTE=ogurcay][:iyi:]Görsel şölen... [:nazar:][/QUOTE]

[:3][:3][:lol:]
100/50/45 Discus
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180581/091220252134361.jpg[/IMG]

Kuru yeme alıştırma konusunda tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi

Dana yüreğini elimden yiyorlar ama elimde olan yemleri karma hale getirip az az atıyorum pek ilgi duymuyorlar

Yemler;

Tropical Discus Gran Wild
Rotifish Bits
NLS Grow Formula 0.5
Tropical D-50 Plus Granul
Tropical D-Allio Plus Pul
Tropical Pro Defense

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.