ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ahmetyuksel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Şubat 2015 22:34
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet yuksel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ahmet yuksel

SON 1 MESAJI

Tropheus yavrularim öluyor?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: Hic bir belirti vermeden oluyorlar

Akvaryum Kapasitesi (litre):300

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:---

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):27 derece

Filitrasyon:Su an yavru olduklari icin dis filtre ve havalandirma var.Kafa motorunu calistirmiyorum

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Hayir

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :

Arkadaslar, suyunu mevcut baliklari (malawi-sadece ic parazit sorunu vardi)) tasviye etmeden 20 gun once degistirdigim (%50 lik degisim) tankima kalambo ve maswa yavrularini satin aldigim ureticinin tum tavsiyelerine uyarak biraktim. 2 gun yemleme yapmadim, isigi da acmadim. Yavru yemi ve spirulina kullanmami tavsiye etmisti onlari da aldim. Yavru yemini sabah ve aksam az miktarda verdim spirulina (cama yapisan) acikcasi gozume biraz buyuk gorundugu icin 2 hafta kadar baliklarin biraz daha buyumesini bekledim ve bu surecten sonra verdim (haftada bir). Ama gun be gun baliklarimin sayisinin azaldigini farkettim niyetim 2 ayri turden koloni olusturmakti. 13 kalambo 12 maswa yavrusu vardi disi erkek oranina gore cinsiyetleri belli olunca ayiracaktim. Dune kadar kalambolara hicbirsey olmamisti maswalardan 5 tane kalmisti. Ama dun aksam ben tankin icinde 14 tane balik sayabildim yani sanirim 4 kalambo gun icerisinde oldu. Olulerine rastlayamiyorum tankta kayalar vs var onlarin arasinda olabilirler sanirim.Isin kotusu ben dun aksam 10 tane yeni maswa yavrusu almistim (1 haftalik) baska secenegim olmadigi icin onlari da suya salmak zorunda kaldim. Dun aksam bir tanesinin olusune sahit oldum bir kayanin arkasinda 1-2 saat kadar yana dogru yatti cama tikladigimda toparlanir gibi oluyordu ama en sonunda oldu:(Uretimhanedeki arkadas spirulinanin agir gelebilecegini soyledi ve kesmemi istedi zaten son 1 haftaki periyotta vermedim ama galiba sebep bu degil cunku hala olmeye devam ediyorlar. Ne yapmam lazim, sebep ne olabilir bana lutfen yardimci olun.

ahmetyuksel2015-02-18 16:08:40

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 19 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.