ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nessslinur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Eylül 2014 14:01
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Neslinur Karlıoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Neslinur Karlıoğlu

SON 5 MESAJI

dijital gostergeli akvaryum kullanimi
Dun temizlerken malesef akvaryumu.kirildi ve bugun arkadasim.bana yeni bif akvaryum satin alip hediye etti ithal bir akvsryum kendinden motorlu isi gostergeli birde saat gibi bir gosterge var uzerinde ve isigi vsr falan uzerinde daha farkli dugmeleri var ve ben ne ise yaradigini anlayamadim view aquarium yaziyo intermetten hic bir bilgi edinemedim daha once satin almis olan yada bilgisi olan o dugmelerin ne ise yaradigini ve saati nasil ayarlicagimi bilgilendirebilirse sevinirim simdiden tesekkurler       
lepistesim dogurdu ama sadece 5 tane
Evet daha ilk yavrusu sanirim zaten buyuk balik devil daha genç banada uzun sure kapta kalmasi saglikli gelmedi dogum bittiyse akvaryuma aliyim biraz kalabalik akvaryumum ama sorun olur mu 25 litre 8 lepistes 2 plati 1 beta ve çopcu var
lepistesim dogurdu ama sadece 5 tane
Dun aksam karni burnunda olan lepistesimi beyaz bir kaba aldim ve 1 saat sonra icine baktigimda 5 minik lepistesime kavusmustum(onlar benim ilk yavrularim :) fincanla toplayip akvaryuma yavruluga koydum anne bir daha hic dogum yapmadi gece kap icindeki su sogudu diye bir miktar bosalrip akvaryum icinden su takviyesi yaptim sabah kalktigimda yine yavru yoktu yine ayni sekilde su eklemesi yaptim dogum bitmis olabilir mi lepistesim biraz kucuk sadece 5 tane dogurabilir mi ben en az 10 diye duymustum ve hemen lepistesimi akvaryuma almalimiyim simdiden tesekkurler
Lepisteslerim kumda bir sey arar gibi
Sanirim yem ariyolar cunku istahsizlik yok verdigim yemleri yiyolar ve haraketliler tesekkur ederim
Lepisteslerim kumda bir sey arar gibi
Lepistes baliklarimi disi olanlari 2 gundur kumda dolanirken goruyorum ve sanki kumda bir sey arar gibi agizlariyla surtunuyolar ve yicekmis gibi yapiyolar ne den bole bir hareket yapiyolar anlamadim herhangi bir lekede yok parazitten suphelendim ama bilemiyorum daha yeni basladim ben akvaryum hem hava motoru hemde ic filtre var 4d 2e lepistes 1d 1e plati 1 beta ve 1çöpcu var akvaryumda 20 litre platiler normaller bir tek disi lepisteslerim bu sekilde nedendir acaba yardimlariniz icin tesekkurler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.