ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Biyolog1461
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Eylül 2024 16:16
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ÖZGÜR ARSLAN
Doğum Tarihi:
09 Ekim 1987
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ÖZGÜR ARSLAN
SON 10 MESAJI
Semenderim Firar Etti
[QUOTE=melikev][:((]Arkadaşlar sabah kalktım semenderim akvaryumda yok. Kapakta kapalıydı üstelik nasıl çıkabilir anlamıyorum. Akvaryumun Kapağındaki o yarı açılır bölmede küçük bir aralık vardı sadece. Bulamadım da. Ne kadar dayanabilir dışarıda. Bu arada 2 kedim var. Yiyeceklerine ihtimal vermiyorum ama oynama ihtimalleri yüksek[:(][/QUOTE]
Geçmiş olsun kedileriniz onu bulur bence ama zarar verirmi orasını bilemiyorum :)
[QUOTE=melikev][:((]Arkadaşlar sabah kalktım semenderim akvaryumda yok. Kapakta kapalıydı üstelik nasıl çıkabilir anlamıyorum. Akvaryumun Kapağındaki o yarı açılır bölmede küçük bir aralık vardı sadece. Bulamadım da. Ne kadar dayanabilir dışarıda. Bu arada 2 kedim var. Yiyeceklerine ihtimal vermiyorum ama oynama ihtimalleri yüksek[:(][/QUOTE]
Geçmiş olsun kedileriniz onu bulur bence ama zarar verirmi orasını bilemiyorum :)
Akvaryumdaki Son Drum
[QUOTE=Bugra61][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241413/140320240015401.jpg[/IMG]
Hayalimdeki akvaryumu oluşturdum. Şu ana dek herşey tıkırında ilerliyor planım SunSunun 603B dış filtresini almak[/QUOTE]
Merhaba hayırlı olsun kurulumunuz çok güzel görünüyor. Akvaryum hacminiz nedir acaba Birde şu an filtre ne kullanıyorsunuz?
[QUOTE=Bugra61][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241413/140320240015401.jpg[/IMG]
Hayalimdeki akvaryumu oluşturdum. Şu ana dek herşey tıkırında ilerliyor planım SunSunun 603B dış filtresini almak[/QUOTE]
Merhaba hayırlı olsun kurulumunuz çok güzel görünüyor. Akvaryum hacminiz nedir acaba Birde şu an filtre ne kullanıyorsunuz?
Beta Balığım Suyun Dibinde Duruyor
[QUOTE=Lunay]Teşekkürler. O zaman sorun akvaryum diyebilir miyiz? Pet shoplara sorduğum zaman önermediler o yüzden almadım pipo filtre alacaktım. Su değişimlerinde ne gibi risk olabilir pek bilgim yok o yüzden soruyorum[/QUOTE]
Hacim az olduğundan su değişimlerinde canlılar sıcaklık değişimlerini de tolere edemeyebilirler. Beyaz benek hastalığı bu sebeple olur genellikle. Biyolojik filtrasyonu filtre olmadan sağlayamazsın balık atıklarından dolayı zehirlenebilir. Hacmin ve filtrasyonun önemi çok hayatidir bu hobide .
[QUOTE=Lunay]Teşekkürler. O zaman sorun akvaryum diyebilir miyiz? Pet shoplara sorduğum zaman önermediler o yüzden almadım pipo filtre alacaktım. Su değişimlerinde ne gibi risk olabilir pek bilgim yok o yüzden soruyorum[/QUOTE]
Hacim az olduğundan su değişimlerinde canlılar sıcaklık değişimlerini de tolere edemeyebilirler. Beyaz benek hastalığı bu sebeple olur genellikle. Biyolojik filtrasyonu filtre olmadan sağlayamazsın balık atıklarından dolayı zehirlenebilir. Hacmin ve filtrasyonun önemi çok hayatidir bu hobide .
Beta Balığım Suyun Dibinde Duruyor
[QUOTE=Lunay]Merhabalar, beta balığım suyun dibinde bitki köklerinin arasına giriyor. Normalde çok hareketli olurdu ve attığım yemleri anında yerdi. Sabah attığım yemi yememiş. Karnı şiş değil. Sanırım hava almak için arada bir suyun üstüne çıkıyor hemen geri iniyor. Çok az hareket ediyor. Çok endişelendim neden olabilir? 2-3 hafta önce aldım. Akvaryumu 5 lt (küçük farkındayım değiştireceğim en kısa zamanda). Bir sitede hava motoru önerilmişti birisine bende hemen gittim aldım ama iyileştirir mi bilemedim?[:(][/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun sizinde yazdığınız gibi 5 LT lik bir akvaryumda her zaman risk büyük olur. Filtrenizde yoktur muhtemelen su değişimleri çok riskli olacaktır.
[QUOTE=Lunay]Merhabalar, beta balığım suyun dibinde bitki köklerinin arasına giriyor. Normalde çok hareketli olurdu ve attığım yemleri anında yerdi. Sabah attığım yemi yememiş. Karnı şiş değil. Sanırım hava almak için arada bir suyun üstüne çıkıyor hemen geri iniyor. Çok az hareket ediyor. Çok endişelendim neden olabilir? 2-3 hafta önce aldım. Akvaryumu 5 lt (küçük farkındayım değiştireceğim en kısa zamanda). Bir sitede hava motoru önerilmişti birisine bende hemen gittim aldım ama iyileştirir mi bilemedim?[:(][/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun sizinde yazdığınız gibi 5 LT lik bir akvaryumda her zaman risk büyük olur. Filtrenizde yoktur muhtemelen su değişimleri çok riskli olacaktır.
Malawi Kayalık Alan Taklidi.
[QUOTE=Fatih96]
Sera Flora kesinlikle karıştır pul yemine farkı göreceksin. Bence Sera'nın en güzel yemi. Sarımsaklı yemin aslında protein yemi o da yeterli olur ve renk için etkisi olur. Ama son zamanlarda tecrübe ettiğim bir yem var renk için onu kullanıyorum ben hafta da 2 gün balıklar renk ve canlılık konusunda müthiş farketti. Tropical Softline America yemin ismi. Yemlerken suyun dışına çıkacaklar neredeyse. Ama şuan da yem çeşitliliğin var zaten elindekilerde bayatlamasın. İlerleyen zamanda eklersin daha yararlı olur.
Bu arada Sera Flora 2 adet var piyasada. yeşil kırmızı karışık pul gibi olan var ondan alma. Benim dediğim Sera Flora Nature diye. Pullar daha koyu bir renk de. [/QUOTE]
Tamamdır yemleri bitireyim Tropical Softline o zaman bakarım. Sera Flora Nature de alıp karıştırıcam önerileriniz için tekrardan teşekkürler keyifli hobiler :)
[QUOTE=Fatih96]
Sera Flora kesinlikle karıştır pul yemine farkı göreceksin. Bence Sera'nın en güzel yemi. Sarımsaklı yemin aslında protein yemi o da yeterli olur ve renk için etkisi olur. Ama son zamanlarda tecrübe ettiğim bir yem var renk için onu kullanıyorum ben hafta da 2 gün balıklar renk ve canlılık konusunda müthiş farketti. Tropical Softline America yemin ismi. Yemlerken suyun dışına çıkacaklar neredeyse. Ama şuan da yem çeşitliliğin var zaten elindekilerde bayatlamasın. İlerleyen zamanda eklersin daha yararlı olur.
Bu arada Sera Flora 2 adet var piyasada. yeşil kırmızı karışık pul gibi olan var ondan alma. Benim dediğim Sera Flora Nature diye. Pullar daha koyu bir renk de. [/QUOTE]
Tamamdır yemleri bitireyim Tropical Softline o zaman bakarım. Sera Flora Nature de alıp karıştırıcam önerileriniz için tekrardan teşekkürler keyifli hobiler :)
[QUOTE=Fatih96]Merhaba, Kurulumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Demasoni ve ıceman balıkların otçul sarı prenses de hem etçil hem otçul bir balık. Biraz yemleme yaparken otçul ağırlıklı yemler vermeye özen göstermelisin. Sarı prenses yem konusunda aşırı seçici olmasa da demasoni ve ıcemanda etçil yem verildiği zaman form bozuklukları belli oluyor. Hafta da 2 gün protein ağırlıklı yem versen yeterli olur senin tank özelinde.
Yemlerin gayet güzel. Ben de genelde pul yem veriyorum. Bilindik firmaların otçullar için hazırlanmış pul yemlerini karıştırıyorum. Özellikle bu karışımın içinde Sera Flora olsun. Gayet besleyici bir yem ve benim otçul cikletlerim de bayılıyor. Dediğim gibi hafta da 2 günde canlı yem veriyorum.
Akvaryum litre olarak güzel ama uzunluk olarak kısa vadede sorun olmasa da ileride sorunlar çıkabilir. Özellikle üreme dönemlerinde. Akvaryumun yüksekliği fazla. Tahminimce en çok yukarıda ve o bölgeye yakın gezen Iceman'dir. Ama şuanlık balıkların keyifli duruyor. keyifli hobiler diliyorum.[/QUOTE]
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Sera flora sipariş edicem pul yemime karıştırırım . Akvaryum evet yükseklik en kare gibi duruyor aslında melek akvaryumu iyi giderdi ama oscarlardan sonra biraz hareket istedim :) Protein yem olarak öneriniz varmı birde sarımsaklı tablet yemim galiba proteinlide onu kullansam yeterlimidir?
[QUOTE=Fatih96]Merhaba, Kurulumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Demasoni ve ıceman balıkların otçul sarı prenses de hem etçil hem otçul bir balık. Biraz yemleme yaparken otçul ağırlıklı yemler vermeye özen göstermelisin. Sarı prenses yem konusunda aşırı seçici olmasa da demasoni ve ıcemanda etçil yem verildiği zaman form bozuklukları belli oluyor. Hafta da 2 gün protein ağırlıklı yem versen yeterli olur senin tank özelinde.
Yemlerin gayet güzel. Ben de genelde pul yem veriyorum. Bilindik firmaların otçullar için hazırlanmış pul yemlerini karıştırıyorum. Özellikle bu karışımın içinde Sera Flora olsun. Gayet besleyici bir yem ve benim otçul cikletlerim de bayılıyor. Dediğim gibi hafta da 2 günde canlı yem veriyorum.
Akvaryum litre olarak güzel ama uzunluk olarak kısa vadede sorun olmasa da ileride sorunlar çıkabilir. Özellikle üreme dönemlerinde. Akvaryumun yüksekliği fazla. Tahminimce en çok yukarıda ve o bölgeye yakın gezen Iceman'dir. Ama şuanlık balıkların keyifli duruyor. keyifli hobiler diliyorum.[/QUOTE]
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Sera flora sipariş edicem pul yemime karıştırırım . Akvaryum evet yükseklik en kare gibi duruyor aslında melek akvaryumu iyi giderdi ama oscarlardan sonra biraz hareket istedim :) Protein yem olarak öneriniz varmı birde sarımsaklı tablet yemim galiba proteinlide onu kullansam yeterlimidir?
[QUOTE=Orhan76]Malawileriniz ve dekorasyon gerçekten güzel, sizin türünüze özel yemleme pek bilmiyorum ben kendi amerikan cikletlerime tropicalin pro defence ve america cichlid series granülleri ayrıca tetra pro algae veriyorum, günde 2 defa yemleme yapıyorum 5 adet karma amerikana, haftada 2-3 sefer tetra pro algae veriyorum, malawiler akıntıyı sever diye duymuştum belki ilerde akvaryuma akıntı yapacak bir iç filtre, sump veya dalga motoru koyabilirsiniz naçizane fikrim, şimdiden keyifli hobiler dilerim [:iyi:][/QUOTE]
Teşekkür ederim bende sabah ve aksam şeklinde uyguluyorum şu an. Hava moturum çift çıkıslı iç filtre ziyade hava taşı koyabilirim arkaya. Şimdilik bu şekilde biraz boylansınlar bakalım :)
[QUOTE=Orhan76]Malawileriniz ve dekorasyon gerçekten güzel, sizin türünüze özel yemleme pek bilmiyorum ben kendi amerikan cikletlerime tropicalin pro defence ve america cichlid series granülleri ayrıca tetra pro algae veriyorum, günde 2 defa yemleme yapıyorum 5 adet karma amerikana, haftada 2-3 sefer tetra pro algae veriyorum, malawiler akıntıyı sever diye duymuştum belki ilerde akvaryuma akıntı yapacak bir iç filtre, sump veya dalga motoru koyabilirsiniz naçizane fikrim, şimdiden keyifli hobiler dilerim [:iyi:][/QUOTE]
Teşekkür ederim bende sabah ve aksam şeklinde uyguluyorum şu an. Hava moturum çift çıkıslı iç filtre ziyade hava taşı koyabilirim arkaya. Şimdilik bu şekilde biraz boylansınlar bakalım :)
Ölçüler:70/70h/40 190LT
Canlı Türleri:Labidochromis Caeruleus (1E/3D), Pseudotropheus Demasoni(4 YAVRU), Pseudotropheus Acei(1E/3D)
Bitki Türleri:Yok
Tankın Yaşı:2 yıl oscar tankı sonrası 2 haftalık malawi kurulumu
Filtrasyon ve Işıklandırma:Jebo 825 dış filtre + pipo filtre
Tasarım ve Dekorasyon: Doğal kayalar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240926131.jpg[/IMG]
Herkese merhaba. Malawi karma tankım balıklarımın gelmesi ile son halini aldı. Yem olarak JBL Novo Malawi, NLS Cichlid formula ve Tropical Garlic tablet var. Yem çeşidim yeterlimidir? Önericeğiniz başka yem ve hangi aralıkarla yemleme yapmam konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Genel olarak görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..[EDIT]Biyolog1461,2024-03-13 09:31:44[/EDIT]
Ölçüler:70/70h/40 190LT
Canlı Türleri:Labidochromis Caeruleus (1E/3D), Pseudotropheus Demasoni(4 YAVRU), Pseudotropheus Acei(1E/3D)
Bitki Türleri:Yok
Tankın Yaşı:2 yıl oscar tankı sonrası 2 haftalık malawi kurulumu
Filtrasyon ve Işıklandırma:Jebo 825 dış filtre + pipo filtre
Tasarım ve Dekorasyon: Doğal kayalar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240926131.jpg[/IMG]
Herkese merhaba. Malawi karma tankım balıklarımın gelmesi ile son halini aldı. Yem olarak JBL Novo Malawi, NLS Cichlid formula ve Tropical Garlic tablet var. Yem çeşidim yeterlimidir? Önericeğiniz başka yem ve hangi aralıkarla yemleme yapmam konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Genel olarak görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..[EDIT]Biyolog1461,2024-03-13 09:31:44[/EDIT]
Lepistes
Hamile gibi anüs kısmı siyahlaştıysa yakında doğum yapar.
Hamile gibi anüs kısmı siyahlaştıysa yakında doğum yapar.
Akvaryum Çok Kirleniyor
Öncelikle merhaba bu hobiye yeni başladınız sizi soğutmak istemem çünkü bizde buralardan geçtik. Size tavsiyem şu, eğer bütçeniz ve imkanınız var ise daha büyük bir akvaryum yanına ısıtıcı ve en azından iç filtre almanız. Şu an için imkanınız yok ise bu japonlara nazaran oksijen bakımından daha dayanaklı olan tek bir erkek beta almanız. Bu akvaryumda bakteri kültürü oluşması imkansız gibi 3 - 4 günde bir su değişimi ile devanm edip akvaryumu nispeten oda sıcaklığında bir yere koymanız olacaktır.
Öncelikle merhaba bu hobiye yeni başladınız sizi soğutmak istemem çünkü bizde buralardan geçtik. Size tavsiyem şu, eğer bütçeniz ve imkanınız var ise daha büyük bir akvaryum yanına ısıtıcı ve en azından iç filtre almanız. Şu an için imkanınız yok ise bu japonlara nazaran oksijen bakımından daha dayanaklı olan tek bir erkek beta almanız. Bu akvaryumda bakteri kültürü oluşması imkansız gibi 3 - 4 günde bir su değişimi ile devanm edip akvaryumu nispeten oda sıcaklığında bir yere koymanız olacaktır.
SON MESAJLAR
- Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu GkhaNLioN, 13:34
Yeni Üye Forumu - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım bendeniztayfun, 13:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Safkan Velifera MertSoyumert, 13:17
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor omerali06, 13:13
Bitki Akvaryumları Genel - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? SaRCoPhiLiuS, 13:09
Sazansıgiller - Acele Edin Ölümler Başladı Muhammedbedri, 12:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Lepistes Satan Yerler SaRCoPhiLiuS, 12:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Albino Full Platiniumlarda Artemia Etkisi Orhan76, 12:12
Canlı Doğuranlar - 300 Lt Akvaryum Kurulumu Orhan76, 11:56
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Kök Üzeri Bitki Tavsiyesi SaRCoPhiLiuS, 11:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Akıntı Sorunu SaRCoPhiLiuS, 11:38
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Hamite07, 08:02
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Balıklarım Hk. bendeniztayfun, 07:59
Yeni Üye Forumu - Kurutulmuş Artemia Hakkında MasterChief, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Sürtünmesi Hobilenyum, 02:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Teleskop Balığım Neyi Var HOPPALA, 02:50
Yeni Üye Forumu - Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık xellence07, 00:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Işık A2626, 23:24
Yeni Üye Forumu - Betta Splendens Ebubekir ATAR, 22:45
Akvaryum Tanıtımı - Crystalpro Cıklet Mıneral emiryilmazz, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balıkları Bakımı Trakyalı2259, 22:38
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangoz Zekkk, 22:26
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Cacatuoides (kakadu) giyotyn, 22:07
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Mirza Adar, 21:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kribensis Gökdeniz Kale, 21:27
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Walstad İlk Denemem BETA.4, 21:15
Akvaryum Bilimi - Adı Salyangoz Azizdurdenn, 21:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Omerclk, 21:08
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Kturan06, 21:03
Yeni Üye Forumu - Lepistesle Hep Yukarıda Yüzüyor Nedeni Nedir? XAli, 20:24
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurduğum Akvaryum Hobilenyum, 19:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Buhar Kapağı Fikri? Hidro Dinamik, 19:53
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 19:24
Yeni Üye Forumu - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 19:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Meraklı Komşular Kara Karga, 19:05
Discus Tanıtımları - Poso Rabbit Snail (tavşan Salyangoz) İlkerSHN, 18:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Ramirezi İlkerSHN, 18:32
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Colisa Lalia(cüce Gurami) İlkerSHN, 18:19
Labirentliler Tanıtımı - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 18:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Buhar Camı Muhammedcay, 17:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Birolada, 16:24
Akvaryum Tanıtımı - Bu Beyaz Benek Mi ? Utku_kerem, 16:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam valarmorghulis12, 15:31
Aydınlatma - Deniz Akvaryumu İçerisnde Oluşan Tabaka ogurcay, 14:56
Yeni Üye Forumu - Neon Tetra Gövde İçindeki Beyazlık Orhan76, 14:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Dışkıları Uzun Beyaz Veya Şeffaf Orhan76, 14:15
Yeni Üye Forumu - Transgenetik İle Hobiye Tekrar Dönüş Orhan76, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Isıtıcı Orhan76, 11:53
Yeni Üye Forumu - Hastalik Sonrasi Akvaryum Angelguy, 11:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Emiş Kısmındaki Beyazlık BeReal, 11:20
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Uygun Fiyatta Veya Ücretsiz Bitki Ve Balik Yörükbeyi64 13:25
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 13:20
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:20
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:20
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:03
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:03
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:03
- Yıldız Marka Co2 Regülatör gokhantiknaz 12:36
- Blody Mary / Sarı Ateş Karides gokhantiknaz 12:36
- Santa Maria Endler gokhantiknaz 12:36
- Java Moss Miller 11:59
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 11:59
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:56
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 11:56
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 11:27
- Limnophila Sessiliflora Esakvarist 11:27
- Afrika Cichlidleri devito 11:22
- Frontosa Küpü Emirk 11:19
- Nano Tank - 37x22x37(h) Emirk 11:19
- Düz Siyah Cüce Vatoz Emirk 11:19
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 10:54
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 10:52
- 2 Adet Yavruluk Ve Bitki Mos Yetiştirme Akvaryumu VsfAkn 10:48
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:36
- Akvaryumlar- Malzemeler - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:12
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:12
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:12
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 10:05
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:03
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 10:01
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 10:01
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:51
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 09:51
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:51
- Albino Full Red Ve Filkulak Redtail, C. Sterbai nikon_ 09:51
- Red Tiger Lotus nikon_ 09:51
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 09:40
- Spotted Angelfish Hiko 09:40
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 09:27
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 09:27
- Ultra Clear Akvaryum,eheim Isıtıcı,panda Ribbon yamansengonca 09:25
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 09:05
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 09:05
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 08:36
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 08:05
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:05
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:05
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:05
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 07:38
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 07:38
KULLANICILAR
- 127 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
gavaser,
Oasis,
MCY4,
laryscrl,
Orhan76,
-RBG-,
Foae,
Emerse,
Yasin034,
efkango,
Aslanpet2,
isssmailak,
Burakt122,
grendel1984,
HarunYILDIRIM,
servertekin,
GhostKoi,
AmatorAkvryumcu,
MiSoSiKiaN,
0smanyigit,
Rafayel,
berkeyazer,
AbdullahKurcaduz,
yavuzsezgin,
ahmetteke,
FSMFSM,
ahm335,
Golgeci,
yamansengonca,
Fukushuu,
sinor,
OsSee,
İsmail YILDIRIM,
AslanpetAkvaryum,
osmandbnl,
sfcscannow,
Furkann,
Corydoras.gram,
kn0w,
Erdem054,
karabey97,
UmutHalac,
Vartego,
Aplot,
tsp7,
Serdariekrem,
Taha10,
Kara Karga,
armagandc,
Haluk0651,
Hak@N,
Kemalk41,
blenny,
Rmert,
onur_0606,
metsi,
Kaya0606,
VsfAkn,
şansal,
Miller,
rockhl,
AlisBaba,
ArifhbsAquatics,
ŞahanT.,
achiiles_622,
ozgurtpcogl,
Lofta,
erdalakçay,
otolkurt,
murato,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.