ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ylmzz_izl
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Mart 2015 21:22
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yılmaz Çokkeser
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Edirne
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yılmaz Çokkeser
SON 10 MESAJI
SAFKAN DUBOİSİ MASWA 'the original'yeni video sf'2
[QUOTE=yakup yılmaz]Yılmaz bey harika çıkmış balıklar bu balıkların kıymetini bilin f0 gibi olacaklar az daha dişinizi sıkarsanız.Mevlam tam damızlık hallerini görmeyi nasip etsin.[/QUOTE]Bülent ÖNER 2014-04-17 19:37:14
[QUOTE=yakup yılmaz]Yılmaz bey harika çıkmış balıklar bu balıkların kıymetini bilin f0 gibi olacaklar az daha dişinizi sıkarsanız.Mevlam tam damızlık hallerini görmeyi nasip etsin.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yakup bey. Ben dişimi sıkıyorum ama benim canavarlar çok çabuk büyümekteler.
[QUOTE=Üstüntaş]Maşallah yılmazım balıkların superler oranda cok guzel cıkmış bu yonden cok şanslısın bazıları oyle cıkmıyor baya oran eksık cıkıyor üçte bir gibi rabbım ınsallah bol bol yavrularını göstermek nasip eder bizlerde senle bu zevki tadarız
saygılarımla....üstüntaş
[/QUOTE]
Bülent ÖNER 2014-04-17 19:38:09
[QUOTE=Üstüntaş]Maşallah yılmazım balıkların superler oranda cok guzel cıkmış bu yonden cok şanslısın bazıları oyle cıkmıyor baya oran eksık cıkıyor üçte bir gibi rabbım ınsallah bol bol yavrularını göstermek nasip eder bizlerde senle bu zevki tadarız
saygılarımla....üstüntaş
[/QUOTE]
Eyvallah abi çok sağol. Biraz şans biraz tecrübe diyelim. :) Senin gibi bir üstada layık olmaya çalışıyoruz.
Bu da 1 ay önce çekilmiş video. Bir türlü atamamıştım.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=LWY8sRXg3sg[/VID]
[QUOTE=Engin BULUT]Gerçekten güzel balıklar. Sizin yerinizde olsam bu balıkları satmazdım :) piyasada artık böyle balıklar kalmadı. Satanda çok pahalıya satıyor. Ama duboisilerin yavrusu da para etmiyor ne yazikki.. Ortada bir tezat durum var. Damızlık 250 tl. Yavrusu 7 tl ye alan yok.. Keyifli Hobiler.[/QUOTE]
Çağdaş ÖZDOĞAN 2014-04-16 22:44:46
[QUOTE=Engin BULUT]Gerçekten güzel balıklar. Sizin yerinizde olsam bu balıkları satmazdım :) piyasada artık böyle balıklar kalmadı. Satanda çok pahalıya satıyor. Ama duboisilerin yavrusu da para etmiyor ne yazikki.. Ortada bir tezat durum var. Damızlık 250 tl. Yavrusu 7 tl ye alan yok.. Keyifli Hobiler.[/QUOTE]
Bende satmak istemem elbette fakat yer darlığı,balıkların canavar gibi yem yiyip hızla büyümesi gibi etkenler bu süreci beraberinde getirdi :) .Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
[QUOTE=AFÇ_46]Öncelikle hayırlı olsun , balıklarınız türüne göre gerçekten kaliteli, biraz daha bakımdan sonra bantları oturacaktır su değişimlerini sık yap, bence kendine ayıracağın koloniyi bu boylarda yaparsan daha güzel olur.[/QUOTE]
[QUOTE=AFÇ_46]Öncelikle hayırlı olsun , balıklarınız türüne göre gerçekten kaliteli, biraz daha bakımdan sonra bantları oturacaktır su değişimlerini sık yap, bence kendine ayıracağın koloniyi bu boylarda yaparsan daha güzel olur.[/QUOTE]
[QUOTE=ahmet şeker]Yılmazcım balıkların hayırlı uğurlu olsun.Balıkların maşallahları var.Yaradan nazarlardan saklasın inşallah.Bu tabloyu görmek beni ne kadar gururlandırdı anlatamam.Şu an benim yavrularıma ait en büyük boy balıklar sende sanırım.Tabii ki daha önce de hobici arkadaşlara vermiştim ama arkadaşlar da el değiştirdiği zaman balıkların akıbetini takip etmek mümkün olmuyor.Balık büyütürken bakımın son derece önemli olduğu balıkların güzelliklerinden bir kez daha anlaşılıyor.Gerek Yunus kardeşimin gerek de senin balıklara ne kadar özenle baktığını bildiğim için bu sözleri sarf ediyorum.Bana göre başta düzenli ve dinlenmiş su değişimi, aşırı yemleme me,akvaryum suyunun daima berrak olması ve balıkları strese sokacak akvaryum içi müdahalelerden kaçınma bu işin olmazsa olmazlarından.Tekrar hayırlı olsun diyorum.İnşaallah o kadar çok yavru alırsın ki koyacak yer bulamazsın.😀[/QUOTE]
Söylediklerini kesinlikle dikkate alacağım abi. Koloni çıkarma konusu ise yaz başlarında diye düşünüyordum aslında hem anüs vent kontrolünü de iyice netleştirdikten sonra planliyordum ama sanırım bu tarih biraz öne çekilecek gibi :)
Su degişimleri sık ve düzenli bir biçimde yapılıyor hocam. Koloniyi çıkarma konusunda ise fazla baskı oluşmaya başladı :)
[QUOTE=ahmet şeker]Yılmazcım balıkların hayırlı uğurlu olsun.Balıkların maşallahları var.Yaradan nazarlardan saklasın inşallah.Bu tabloyu görmek beni ne kadar gururlandırdı anlatamam.Şu an benim yavrularıma ait en büyük boy balıklar sende sanırım.Tabii ki daha önce de hobici arkadaşlara vermiştim ama arkadaşlar da el değiştirdiği zaman balıkların akıbetini takip etmek mümkün olmuyor.Balık büyütürken bakımın son derece önemli olduğu balıkların güzelliklerinden bir kez daha anlaşılıyor.Gerek Yunus kardeşimin gerek de senin balıklara ne kadar özenle baktığını bildiğim için bu sözleri sarf ediyorum.Bana göre başta düzenli ve dinlenmiş su değişimi, aşırı yemleme me,akvaryum suyunun daima berrak olması ve balıkları strese sokacak akvaryum içi müdahalelerden kaçınma bu işin olmazsa olmazlarından.Tekrar hayırlı olsun diyorum.İnşaallah o kadar çok yavru alırsın ki koyacak yer bulamazsın.😀[/QUOTE]
Abi öncelikle balıklarının çocukları emin ellerde hiç m.etme :) çünkü su degerleri ve suyun kalitesine her zman mükemmel olmasına dikkat ediyorum bu nadide balıklara yaptıklarımın az bile olduğunu düşünüyorum. . Dip çekimi düzenli yemleme günde 5-6 az ve sık yemleme şeklinde. Zaten günde 20 sefer versem yicekler beni camin önünde görmeleri yetiyor sanki akvaryumdan atlayacak gibi çıldırıyorlar :) benim amacım bu sayede besiye çekip balıklari işin açığı dahada güzellestirmek daha sonrada konuştuğumuz gibi anüs ventle cinsiyetlerini son netleştirdikten sonra koloniyi bölmek olacaktı ancak herkesten gelen genel tepki bu ayrımı şimdilerde yapmak şeklinde. Bilmiyorum ne yapsak şimdi
[QUOTE=Tugberk]Balıklarınız gördüğüm ender Duboisi maswalardan. Maşallah..[/QUOTE]
[QUOTE=Alcatraz03]Maşallah çok güzeller.Daha yumurta beneklerini atmadan renklerini göstermeye başlamışlar.Akvaryumunuzun genel bir görüntüsünü koyarsanız seviniriz.[/QUOTE]
[QUOTE=Tugberk]Balıklarınız gördüğüm ender Duboisi maswalardan. Maşallah..[/QUOTE]
Teşekkürlerin çoğunluğu bana değil bana bu türün en nadide olanlarını kazandıranlara gelsin diyelim :) çünkü biliyorsunuz ki maswa var maswa var ...
[QUOTE=Alcatraz03]Maşallah çok güzeller.Daha yumurta beneklerini atmadan renklerini göstermeye başlamışlar.Akvaryumunuzun genel bir görüntüsünü koyarsanız seviniriz.[/QUOTE]
Balıkların ırkı kaliteli olduğundan olsa gerek bu boyda renk ve bantları muhteşem. Ve işten geldiğim her gün 2-3 dişinin ağzını dolu görüyorum. En kısa zamanda video ekleyeceğim.
[QUOTE=mhgoktas]Maşallah bol bol yavru alıp edirnede bu türün yaymanız dileğiyle....[/QUOTE]
[QUOTE=berceste]Maşallah.Balıklarınız çok güzel.Eğer oran dediğiniz gibiyse satmak istediğiniz zaman ben talibim.Keyifli hobiler.[/QUOTE]
[QUOTE=mhgoktas]Maşallah bol bol yavru alıp edirnede bu türün yaymanız dileğiyle....[/QUOTE]
İnşallah Edirne'de bu güzel türler yaygınlaşacak.Herkesin bu mükemmel balıklardan beslemesini isterim
[QUOTE=berceste]Maşallah.Balıklarınız çok güzel.Eğer oran dediğiniz gibiyse satmak istediğiniz zaman ben talibim.Keyifli hobiler.[/QUOTE]
Oran %90 dediğim gibi ancak söylediğim gibi kesin sonuç anüs vent kontrolünden sonra belirlenecek .Tecrübelerime dayanarak erkek sayısı 5 den az çıkar fazla çıkmaz :) Tabikide koloniyi bölme aşamasında konuyu takip ederseniz görüşebiliriz.
150*60*70 Frontoza Brundi Tankım
Balıklar, maşallah sıraya dizilmiş gibiler Koray. Askeri disiplinle yetiştiriyorsun sanırım. Sabahları içtima almayı unutma.Bülent ÖNER 2014-04-05 10:43:57
Balıklar, maşallah sıraya dizilmiş gibiler Koray. Askeri disiplinle yetiştiriyorsun sanırım. Sabahları içtima almayı unutma.
Çok teşekkür ederim uzun ugraşlardan sonra aldığım bu maswalara bakmaktan bende son derece memnunum :)
Çok teşekkür ederim uzun ugraşlardan sonra aldığım bu maswalara bakmaktan bende son derece memnunum :)
Fotoğraf: Bunlar balıkların anaçları AHMET ŞEKER abimin balıkları
Boyut (cm):150x60x60
Kapasite (litre):540 lt
Canlılar: 45 Adet Duboisi MASWA 7-9 cm genç damızlık adayları henüz anüs vent yapılmadı tahmini 5 erkek 40 dişi anüs vent yapıldı kesin oran 6e 39 dişi
Malzemeler: fluval fx5 dış motor
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sadece tuz.
ylmzz_izl 2014-04-17 00:39:59
Fotoğraf: Bunlar balıkların anaçları AHMET ŞEKER abimin balıkları
Boyut (cm):150x60x60
Kapasite (litre):540 lt
Canlılar: 45 Adet Duboisi MASWA 7-9 cm genç damızlık adayları
balıkların canavar gibi yem yemesi ve hızla büyümesiyle oluşan yer darlığından 4e 27 dişisi için ilana konuldu.
Malzemeler: fluval fx5 dış motor
eheim 2010 iç filtre
eheim jager 300watt ısıtıcı
15 kg reeflowers kalsiyum karbonatlı+15 kg mercan kırığı kum
Akvaryum Bakımı: haftalık %20 su değişimi bir miktar tuz
Kullanılan Yemler: tropikal %36 pul yem
Akvaryum Bakımı: haftalık %20 su değişimi bir miktar tuz
Kullanılan Yemler: tropikal %36 pul yem
jbl %40 pul yem
bio marine kens pul yem
tetra pro vegatable pul yem
sera flora pul yem
sera spirulina tablet
tropikal spirulina tablet
daininchi veggie fx granül yem
daininchi deluxe granül yem
nls chiclid formula granül yem
düzenli olarak hergün az vek sık biçimde günde 5-6 öğünde verilmektedir
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sadece tuz.
Balıklar Adana'dan Ahmet şeker Abimin kusursuz dişi ve erkeklerinin yavrularıdır.Balıkları uzun araştırma ve uğraşlardan sonra almış bulunmaktayım :) buradan balıkları ednimem de sınırsız yardımı olan Ahmet Şeker abime ve urfadan Yunus Yolaçan Kardeşime sonsuz teşekkür ederim. Balıklar bana geleli yaklaşık 2 ay oldu ancak bir türlü tanıtım açma fırsatı bulamadım. Bu arada balıklar yerlerine tamamen alışarak deli gibi yem yiyorlar ve besiye çekilmiş durumdalar .Bu sırada tam hesaplayamasamda yaklaşık 20-25 dişi birçok kez yavru alıp attı.Akvaryumun her köşesinde sürekli bir çiftleşme :) Yaz ortalarına kadar besi devam edecek daha sonra 2e13 dişi ayırıp kalan ortalama 3 e 27 dişi akvaryuma fazla geleceği için siz değerli hobici kardeşlerime abilerime satışa sunulacaktır yeni akvaryum alınırsa eve o satıştanda vazgeçilebilinir :) keyifli seyirler...
180x60x60 Ankara'da akvaryum imalatçısı
Tamercim merhaba beni tanımışsındır umarım ben yılmaz sana şöyle bir öneri sunayım 2 tane bu işi çok iyi yapan adamlarla tanıştırayım hem fiyat çok uygun mobilyalı hemde 100-120 tl civarı bir nakliyeyle kapına kadar gönderiyorlar ... istersen sumplu yaptırırsın istersen de fx5 fazla fazla işini görecektir. zira bende var ve bu makine bir dehşet diyebilirim ve süper sessiz sıfır
Tamercim merhaba beni tanımışsındır umarım ben yılmaz sana şöyle bir öneri sunayım 2 tane bu işi çok iyi yapan adamlarla tanıştırayım hem fiyat çok uygun mobilyalı hemde 100-120 tl civarı bir nakliyeyle kapına kadar gönderiyorlar ... istersen sumplu yaptırırsın istersen de fx5 fazla fazla işini görecektir. zira bende var ve bu makine bir dehşet diyebilirim ve süper sessiz sıfır
SON MESAJLAR
- Teleskop Japon Balığı Baş Aşağı Yüzüyor Yem Yemiyo Akvaryum342ry, 11:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 11:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Yapılan Akvaryum 1Balikci, 11:37
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 11:34
Deniz Akvaryumları Genel - Betalarrrrr İleriiiiii. bendeniztayfun, 11:24
Labirentliler - Japon Balıklarım Hakkında Sorunlarım Ve Sorularım Txnwm, 11:02
Sazansıgiller - Kribensis Erkek Balığım Sürekli Böyle Ne Olabilir bendeniztayfun, 10:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Midye Kırığı Kum Kullanabilir Miyim? ArifhbsAquatics, 10:04
Labirentliler - Kribensis Neden Boyle ArifhbsAquatics, 09:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Cardina.... Thefishmannn, 09:34
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Thefishmannn, 09:26
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepsites Kabızlık mehmetmtk, 09:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Minik Lepistes Akvaryumum 1Balikci, 09:05
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balığı Kabızlık Sorunu JapoJupo, 08:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - 240 Litrede Oscar Ne Kadar İdare Eder? Tataaa4325, 04:57
Güney Amerikan Cichlidleri - Bu Eledoa Mı NightWist, 01:48
Yeni Üye Forumu - Axolotl NightWist, 01:41
Yeni Üye Forumu - Yeniden Başlangıç - Compressiceps & Caudopunctatus ThanatoZek, 01:40
Akvaryum Tanıtımı - Tetra Balığımda İki Adet Kabarık Çıkıntı Oluştu ali, 01:39
Yeni Üye Forumu - Ciklet Tankını Melek Tankına Çevirmek ylmzemirr, 01:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Üretimi Taha Yanık, 01:22
Labirentliler - Karides Ve Kerevitler Beraber Yaşar Mı? Ayberk1634, 00:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İwagumi Denemesi Gibi hasancobanoğlu, 00:40
Akvaryum Tanıtımı - Ucuz Akvaryum Isıtıcısı Önerisi Taha Yanık, 00:35
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Lepistes Lepistes _10, 00:35
Yeni Üye Forumu - Kabız Mı Yoksa Yumurtamı Cicekarcher, 00:32
Yeni Üye Forumu - 100x50x50 Yeni Tank Kuruyorum Taha Yanık, 00:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Safkan Velifera MertSoyumert, 00:27
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumumda Eksik Varmı - Tür Tavsiyesi MrtGn, 00:25
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Ledi Kaannn455, 00:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumuma Tavsiye KaanE, 00:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavrunun Kuyruğu Neden Böyle Ehtiyar, 00:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mavi Lepistesler BurakA, 00:06
Canlı Doğuranlar - Lepistes Yavruları BurakA, 00:03
Canlı Doğuranlar - Akvaryumum İçin Balık Ve Tavsiyeler Taha Yanık, 00:00
Yeni Üye Forumu - Sizin İçin Kolay,benim İçin Zor Sorular MrtGn, 23:55
Bitki Akvaryumları Genel - Türün Adı Nedir ? BurakA, 23:40
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta balığındaki anormallik kemal36ke@gmail., 23:28
Yeni Üye Forumu - Yabancılar Yüzünü Türkiye'ye Çevirdi 😎🔥 scorpion26, 23:16
Canlı Doğuranlar - Akvaryum İçin Ne Kadar Kum Gerekir draff10, 22:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Nın Suyu 19 Derece Japon & Beta, 22:40
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı 1Balikci, 22:27
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Cüce Vatoza Saldırır Mı ? Ehtiyar, 22:18
Labirentliler - Vietnama Yolculuk BurakA, 22:01
İnternetten ve Gezilerden Videolar ve Fotoğraflar - Lepistes Akvaryumu Tülle Ayırma BurakA, 21:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Ölecek Mi Anlayamadım BurakA, 21:50
Yeni Üye Forumu - Dekorlardaki Lekeler Nedir BurakA, 21:40
Yeni Üye Forumu - Çerçeveli Akvaryum Konusunda Destek 1Balikci, 21:13
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Oksijen Taha Yanık, 21:10
Filtreleme Seçenekleri - Özel Tür Bitkiler kanarya27, 21:02
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Dekor - Manado - Akvaryum - Karides_vatoz Yuvası osmandbnl 11:48
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 11:48
- Blyxa Japonica - Su Mercimeği osmandbnl 11:48
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 11:36
- Unistar 4l Bora Bey 11:36
- 120.50.47h Full Set Akvaryum erhan2204 11:31
- Karışık Tetra Türleri erhan2204 11:31
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 11:30
- Kepçe - Moss Teli AquaPuella 11:30
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 11:23
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:23
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 11:23
- Eheim Universal 1262 - Eheim Reeflex 350 Hiko 11:14
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 11:14
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 11:06
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 10:44
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 10:23
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:23
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 10:23
- Corydoras Sterbai nikon_ 10:23
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:16
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 10:16
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 10:16
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 10:16
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:28
- Melek , Karides , Salyangoz . gyunda 09:28
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:28
- Afrika Cichlidleri devito 08:37
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 08:37
- Mdf Antrasit Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryum TayfunSylkn 08:08
- Creaqua Lake Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryumlar TayfunSylkn 08:08
- Komple Satılık Set 90*50*50 10mm Ultra Clear incaia 06:19
- 90 Cm Genişliğinde Ahşap Üretim Seti incaia 06:19
- Sarı Ateş Neon Umt61 03:18
- Cristimass Moss -limnophila Sessiliflora 30tl ozelturlepistes 03:16
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 03:09
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:51
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:51
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:51
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:51
- Red Tail Fil Kulak Lepistes Damızlık Altı EyupAsik3452 01:26
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 01:16
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 01:07
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 00:16
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:59
- Ista Regülatör Furcifer 23:59
- 2.67 Tüp Furcifer 23:59
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 23:59
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 23:59
KULLANICILAR
- 84 Online Kullanıcı, 48 Üye
Online Kullanıcılar
Japon & Beta,
🇹🇷Mufasa,
Acemi_hobici,
Dervishm,
Vitalis,
umutak,
egemenozbeyli,
Deniz ve Mısra,
TayfunSylkn,
kursatufukcoskun,
Doğasa,
Ugur79,
oytun,
Mercans,
kerem1135,
Ankaragucu,
Bora Bey,
1Balikci,
MiSoSiKiaN,
G_can,
bearse22,
Txnwm,
tanerberkgulec,
atam2000,
MertSoyumert,
Praton,
serkorti,
aktugsedat,
valarmorghulis12,
octo73,
Zytrec,
sinan3805,
gkhn1903,
M.ALY,
bendeniztayfun,
erhan2204,
Kaya0606,
orcrist,
Scofieldsw,
AquaPuella,
Thefishmannn,
malazgirt18,
Tranb,
Scorpionadnan,
Akvaryum342ry,
Optik16,
BilalM.,
Eylemeylul,
efsane07,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.