ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erdim demir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Ocak 2014 12:29
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erdim demir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 1 MESAJI

balıklarım ölüyor
yaklaşık iki hafta önce 150 lt bir akvaryum sahibi oldum içine renksiz doğal 10 torba kum aldım iyice yıkadıktan sonra avaryuma koydum 5 adet 19lt hazır içme suyunu akvaryuma koydum jebo 825 marko dış filtre ile çalıştırmaya başladım yaklaşık üç saat sonrada 10 adet yunus 2 adet sarı prenses 2 adet mavi ve 2 adet beyaz prenses ve 1 tane çöpçü balığımı akvaryuma koydum ( akvaryumcu cikletlerin çöpçü balığının farklı olduğunu söyledi ve turuncuya renginde çizgili bir balık verdi ) akvaryumcunun verdiği akvaryum için su düzenleyicisi ve istenmeyen nidrat ve fosfat gideren suyu biolojik olarak temizleyen kimyasal isimli ilaçlardan 5 er damla damlattımve ertesi gün akşam bir çay kaşığı üzeri silme olacak şekilde yemlemeye başladım bu arada akvaryumunun sıcaklığının 25 dereceye ayarladım. ilk hafta herşey gayet güzeldi fakat sekizinci gün çöpçü balığım öldü nedeni anlayamadım daha sonra ikinci hafta damlalardan ikişer kez daha damlattım fakat bu sabah baktığımda dört balığımın öldüğünü fark ettim ve çok şaşırdım hemen ölü balıkları çıkardım ve akvaryumu takip etmeye başladım fakat akşama kadar üç balığım daha öldü ve büyük bir ihtimalle sabaha kadar ölümler devam edecek ve hiç balığım kalmayacak.balıklarım arada sırtını kuma sürüyor bu mantar belirtisi olabirmi birde üç gün önce akvaryumumda balıklarımdan başka bir şey yoktu bende doğal olsun diye deniz kabuğu aldım iyice yıkadıktan sonra yerleştirdim sadece bir tane deniz yıldızı vardı kırmızı renkliydi onun rengi gitmiş beyazlamış olduğunu dün farkettim acaba deniz yıldızının kırmızı boyası suyu zehirlemiş olabirmi balıklarımda kuma sürtünmeleri haricinde değişik bi duruma rastlamadım ama lütfen acil yardım edebilirmisiniz çok teşekkür ederim erdim demir2014-01-02 00:25:24

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.