ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AkvaryumHayranı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 Mayıs 2013 14:06
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uğur Emre Çetinkaya
Doğum Tarihi:
05 Haziran 1994
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

TEK GERÇEK FENERBAHÇE

SON 1 MESAJI

Yeni Bir Başlangıç
Öncelikle foruma yeni katılmış olup hepinizi canı gönülden selamlarım... :) 

Ben 1 ay önce dönem ödevi olarak akvaryum yapımı almıştım.Eskiden gelen akvaryum ve balık sevdam olduğu içinde yeniden yaptığım akvaryum bende yeniden bir heyecan başlattı. Ama bu heyecanım baltalanmak üzere. Yaptığım akvaryumda sadece bir adet iç filtre var. 8 Japon 3 tanede vatoz aldım. hacmini tam olarak bilmiyorum 4-4,5 damacana su koyuyorum içine %75 civarı su oluyor akvaryumda. Küp şeklinde akvaryumum.Gelelim baltalanma sebebine; akvaryumun alt kısmında bir açıklık var ve su kaçırıyor.Canımı sıkan başka konular; su nasıl değiştirilir, akvaryumun içinde ne olmalıdır ilaçlar vs. hiçbir bilgim yok ve hayvanlara çok üzülüyorum. Yeni bir akvaryum almayı ve içini yeniden tasarlamayı hayvanlarımın daha rahat yaşamasını istiyorum. Akvaryum ebatları,iç dış filtreler,akvaryum kumu,akvaryum bitkisi,süsü,kimyasalları,ilaçları ve son olarak da koyacağım balıklar için sizlerden her türlü tavsiyeyi bekliyorum.(DİPNOT; İsteğim olarak sadece akvaryumun orta boyutlarda olması sanırsam ki 80 litrede iyi bir ölçü benim için.)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.