ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
azizcan8
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Şubat 2018 12:49
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
azizcan8 taş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

azizcan8 taş

SON 6 MESAJI

Balıklarım kör oluyor.
Yardımlar için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi parmak uçlarımla yem veriyorum kaptaki miktarı sadece ne çeşit bi yem kullandığımı görmeniz için yaptım. Birde dış filtre nin içine ne gibi filtre malzemeleri koymalıyım? İçinde sadece sünger ve beyaz delikli taşlar var. Bunların değişme süreleri ve ne işe yarar hakkında beni bilgilendirirseniz size duacı olurum.
Balıklarım kör oluyor.
Yok balıklarda beyaz noktalar yok. Ben o hastalık bölümüne bir göz gezdirdim daha dikkatli okurum ama o tür belirtiler yok. Dışkısı falan normal. Mesela sarı melek balığım şuan kontrolsüz bir şekilde suyun akışına yuvarlanıp duruyor akvaryumun içinde.

Yemlemeyi iki gün de bir yapıyorum. Burdaki akvaryumcular haftada bir yap diyor hatta ayda bir yap diyen bile oldu. yem olarak bunu kullanıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Balıklarım kör oluyor.
Bakteriler için bu ilaç var.
Ben bu işte yeniyim birde yabancı ülkede yaşıyorum oyuzden akvaryumculardan fazla bilgi alamıyorum

Bu akvaryum dış filtre hariç bu şekilde 5 seneden beri böyleymiş. Ben ev alırken ev sahibi akvaryumuda bıraktı. İki yildirda bende. Bi değişiklik yapmadım. Söylemeyi unuttum her 15 günde bir dip temizliği yapıyorum.
Balıklarım kör oluyor.
Akvaryumun 200 litre. Dış filtre kullanıyorum filtremde sadece sünger ve beyaz delikli taşlar var. Ayın ilk 15. Gününde suyun %30 kadarını değiştiririm diğer 15.gununde filtreyi temizlerim.
Balıklarım kör oluyor.
Yok öyle değil gözleri normal gözüküyor çok parlak yani. Birde çoğunlukla kafaları yukarı doğru yüzüyorlar.
Balıklarım kör oluyor.
Merhaba arkadaşlar benim bu cins iki balığım var biri yaklaşık bir aydır kör oldu ve bugün ikincisininde kör olduğunu düşünüyorum. Çünkü yemleri bulamıyorlar ve yüzerken sağa sola çarpıyorlar normalde yabancı bir cisim yaklaşsa kacarlardi ama test için elledim anca dokununca kaçıyorlar. Körmudur balıklarım körse sebebi nedir? Akvaryumda on tane moli üç tane neon var onlarda bi sorun yok sadece bu cins iki balıkta sorun var. [IMG]http://url=http://hizliresim.com/4gP1nJ][/url][/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.