ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xxkanunsuz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Şubat 2014 20:00
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan DEĞİRMENCİ
Doğum Tarihi:
16 Ağustos 1985
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan DEĞİRMENCİ

SON 1 MESAJI

Birkaç soru...
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bikaç sorum olcak aydınlatırsanız sevinirim...
yeni bi akvaryum aldım 110*50*60 cuma günü gelcek inşallah akvaryumumda tropheus türlerinden Black kriza,ikola,nikonde yellow bu üçünden birini beslicem öncelikle sormak istediğim sorular

1)Kum konusu:nerde gördüysem çoğunlukla Quartz kum kullanılıyor beyaz olunca çok güzel de görünüyor fakat tanıdığım akvaryumcu dediki yosunlaşma olunca beyazlığı gidiyor esmerlişiyor benim tanıdığım tropheusçular silis kum kullanıyor dedi bende kararsız kaldım silis kum kullancam dedim yine bir başkalarıda filtreye giriyor ince olduğundan küçük taşlı kullan dediler napsam aralarda kaldım tropheus besleyen arkadaşlar siz ne kullanıyonuz hangisini kullansam daha iyi olur...

2)ışık mevzusu:grolux kullanmayı düşünüyom ikitane yeri var tropheus için hangi renkleri kullanayım 

3)ortam olarak ne yapıyım mesela taşlardan ev mi yoksa çanaktan ev mi?

4)arada görüyom hava taşı gibi fakat farklı bişey nereye koysan sanki kasırga yapıyo gibi oluyo 

5)Dalga motoru gereklimi ne gibi faydası olur.

Kusura bakmayın çok soru oldu :) bişey yaparken araştırmayı severim cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler... 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.