ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vetyiğit
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
04 Aralık 2012 14:52
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gürcan Özkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Samsun
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

vetyiğit

SON 7 MESAJI

parazit olabılır mı
Ömer bey bu tespitisiniz de dogru:)Tekrar tesekkur ederım:)
parazit olabılır mı
Evet Ömer Bey onlardan bahsedıyorum.Baslarda goruntu olarak dert edıyodum fakat bu noktadan sonra tek derdım karıdeslerımın ve cogalmalarının zarar gormemesı.
parazit olabılır mı
Umarım hocam cunku karıdeslerım cok hos ve gercekten buyuk bı ıstahla gırıstım bu ıse durum oldukca canımı sıkmakta:(
parazit olabılır mı
Yaklasık 15 20 gundur mevcut bunlar henuz olen hayvanım olmadı ben mercekle bakıyorum bunlara ve cyclops dıye bahesedılen turun fotolarına cok cok benzıyorlar.Umarım dedıgınız gıbı kayıp vermem:(
parazit olabılır mı
Evet sımdı baktım google dan cyclops aquarıum fotolarla eslestırdım onlardan:( bı zararı olur mu hocam ne yapmalıyım

Yakalayabıldıgım en net fotolar arkadaslar 
parazit olabılır mı
hocam boyle nası desem sana sperme benzıyo arkadaslar:) ılerı yonde hareket edıyolar bazen yuzup pıpo fıltreye saklanıyolar.
parazit olabılır mı
Merhabalar yaklasık 20 gun once Mavı iNcı akvaryumu kurdum.Ilk olarak bı arkadasımdan 10 tane kadar aldım daha sonra baska bı arkadasımdan 10 tane daha ekledım ıkıncı grupla beraber daha cok cama yapısık sekılde gezınen toz tanesı buyuklugunde 15 20 kadar aktıf hareket eden arkadas belırdı.Konu hakkında cok da bılgım olmadıgı ıcın parazıt mı yoksa suyla beraber gelen yavrular mı oldugunun ayrımını yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevınırım

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.