ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ChronoS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Mart 2013 15:01
Toplam Mesaj:
143 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Anıl Özdem
Doğum Tarihi:
11 Temmuz 1997
İl:
Diyarbakir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Anıl ÖZDEM
SON 10 MESAJI
Balıklar hareketsiz
80*30*45 cm 108lt akvaryumda baktığım 5 adet sarı prensesim son 3-4 gündür tuhaflaştılar 2 dişinin ağzında yumurta var onlar zaten sürekli saklanıyor diğerleride uyuyor gibi sürekli saklanıyorlar sağlıklarından pek şüpheli değilim ama sürekli uyuyorlar ışığı kapatınca biraz hareketleniyorlar o kadar yeme karşı biraz isteksizler gibi yemi atıyorum pek yemiyorlar ama 15dk sonra yem kalmıyor. Sağlıksız olsalar çiftleşmeyeceklerini düşünüyorum ama sorun ne olabilir stres mi. ışığı sabah 6-7 de açıyorum gece 11-12'de kapatıyorum 15w ışık gücü beyaz ışık. ?
Not: Akvaryum ısısı sürekli değişiyor ısıtıcıyı 26 dereceye ayarlıyorum çok ısıtıyor 28-29 oluyor normal oda sıcaklığındada 24-25 oluyor sorunun oda sıcaklığının yüksek olmasıyla ilgisi var sanırım çünkü 3-4 kere ısı sürekli değişti ama azar azar bir kerede düşmedi ben ısıtıcı kapatırdım 29dan 25 e inerdi 1,5 gün içersinde bidaha takardım 28-29 olurdu sizce bunu nasıl sabitleyebilirim ve balıklarımda bir anormallik var mı ?
80*30*45 cm 108lt akvaryumda baktığım 5 adet sarı prensesim son 3-4 gündür tuhaflaştılar 2 dişinin ağzında yumurta var onlar zaten sürekli saklanıyor diğerleride uyuyor gibi sürekli saklanıyorlar sağlıklarından pek şüpheli değilim ama sürekli uyuyorlar ışığı kapatınca biraz hareketleniyorlar o kadar yeme karşı biraz isteksizler gibi yemi atıyorum pek yemiyorlar ama 15dk sonra yem kalmıyor. Sağlıksız olsalar çiftleşmeyeceklerini düşünüyorum ama sorun ne olabilir stres mi. ışığı sabah 6-7 de açıyorum gece 11-12'de kapatıyorum 15w ışık gücü beyaz ışık. ?
Not: Akvaryum ısısı sürekli değişiyor ısıtıcıyı 26 dereceye ayarlıyorum çok ısıtıyor 28-29 oluyor normal oda sıcaklığındada 24-25 oluyor sorunun oda sıcaklığının yüksek olmasıyla ilgisi var sanırım çünkü 3-4 kere ısı sürekli değişti ama azar azar bir kerede düşmedi ben ısıtıcı kapatırdım 29dan 25 e inerdi 1,5 gün içersinde bidaha takardım 28-29 olurdu sizce bunu nasıl sabitleyebilirim ve balıklarımda bir anormallik var mı ?
Sarı prenses sorun
Kesinlikle dişi. Benimde dişi balığım ağzı karardı ama şu anda ağzında yumurta var genelde strese giriyorlar özellikle diğer balıklar ağzında yumurta varken rahatsız ettiklerinde. O papağan sorun yaratmıyor gibi gözükebilir ama sorun yaratıyordur mutlaka. dudak dudağa gelmek baskınlık mücadelesidir etrafında hızlıca dönerse bu çiftleşme olmaz çiftleşme videolarını izlerseniz rahatlıkla anlarsınız. birde balığın rengi pek hoş değil beyaz gibi.
Kesinlikle dişi. Benimde dişi balığım ağzı karardı ama şu anda ağzında yumurta var genelde strese giriyorlar özellikle diğer balıklar ağzında yumurta varken rahatsız ettiklerinde. O papağan sorun yaratmıyor gibi gözükebilir ama sorun yaratıyordur mutlaka. dudak dudağa gelmek baskınlık mücadelesidir etrafında hızlıca dönerse bu çiftleşme olmaz çiftleşme videolarını izlerseniz rahatlıkla anlarsınız. birde balığın rengi pek hoş değil beyaz gibi.
Bir dişi daha yavru aldı
Herkese teşekkür ederim. O halde akvaryumdan balığı ayırmayacam peki yavruları kusturayım mı yoksa kendimi bıraksın ana tankta kendi bırakamaz yerler yavruları saklanma yerleri yok. En kısa zamanda kayalıklardan mağara oluşturacam.
Herkese teşekkür ederim. O halde akvaryumdan balığı ayırmayacam peki yavruları kusturayım mı yoksa kendimi bıraksın ana tankta kendi bırakamaz yerler yavruları saklanma yerleri yok. En kısa zamanda kayalıklardan mağara oluşturacam.
Bir dişi daha yavru aldı
Pazar günü sarı prensesim ağzına yavru almıştı bende daha ilk yavru alışım olduğu için tecrübesizdim ve karışmadım akvaryumda dişiyi kovalıya kovalıya sanırım yumurtaları döktü ama ben emin olmadığım için gidip 30cm 10lt bir akvaryum alıp oraya bıraktım ve içine hava motoru taktım balığı yakaladıktan sonra akvaryuma bıraktım ve biraz yem attım yeme hareketlendi ağzına tam alacaktı sonra vazgeçti heralde almadı yemedi yemi sonra balığın strese girdiğini gördüm sürekli aşağı yukarı inip çıkıyordu ve gürültülü olduğu için korkup tekrar ana tanka aldım ama hala bir yerlerde saklanıyor genelde motorun arkasına geçiyor ve yem yemiyor sizce yumurta olabilirmi ağzında hiç şişlik yok gibi.
dün bi dişimin tüpçük çıkardığını gördüm ve bugünde ağzında yumurtaları gördüm bunuda diğer yavrular gibi kaybetmek istemiyorum sizce 10lt akvaryumamı ayırayım yoksa ana tanktamı kalsın diğer balıklar 2sinide rahatsız ediyor yumurtaları atacak diye korkuyorum yardımcı olun lütfen. Eğer ayırırsam ne zaman yapmalıyım bunu ? bu arada akvaryum derecesi yazmıyor ama ana tanktaki ısıtıcı küçük akvaryuma taktım 100w ev sıcak ana tank 25-26 derece oluyor 10lt akvaryumda çalıştırıyımmı ısıtıcıyı fazla sıcak olur diye korkuyorum. Teşekkürler.
Pazar günü sarı prensesim ağzına yavru almıştı bende daha ilk yavru alışım olduğu için tecrübesizdim ve karışmadım akvaryumda dişiyi kovalıya kovalıya sanırım yumurtaları döktü ama ben emin olmadığım için gidip 30cm 10lt bir akvaryum alıp oraya bıraktım ve içine hava motoru taktım balığı yakaladıktan sonra akvaryuma bıraktım ve biraz yem attım yeme hareketlendi ağzına tam alacaktı sonra vazgeçti heralde almadı yemedi yemi sonra balığın strese girdiğini gördüm sürekli aşağı yukarı inip çıkıyordu ve gürültülü olduğu için korkup tekrar ana tanka aldım ama hala bir yerlerde saklanıyor genelde motorun arkasına geçiyor ve yem yemiyor sizce yumurta olabilirmi ağzında hiç şişlik yok gibi.
dün bi dişimin tüpçük çıkardığını gördüm ve bugünde ağzında yumurtaları gördüm bunuda diğer yavrular gibi kaybetmek istemiyorum sizce 10lt akvaryumamı ayırayım yoksa ana tanktamı kalsın diğer balıklar 2sinide rahatsız ediyor yumurtaları atacak diye korkuyorum yardımcı olun lütfen. Eğer ayırırsam ne zaman yapmalıyım bunu ? bu arada akvaryum derecesi yazmıyor ama ana tanktaki ısıtıcı küçük akvaryuma taktım 100w ev sıcak ana tank 25-26 derece oluyor 10lt akvaryumda çalıştırıyımmı ısıtıcıyı fazla sıcak olur diye korkuyorum. Teşekkürler.
Neden Böyle Oluyor :( !
Balıkları akvaryuma koymadan önce ışıkları kapat ve alıştıra alıştıra akvaryuma koy ve 2 gün ışığı açma
Balıkları akvaryuma koymadan önce ışıkları kapat ve alıştıra alıştıra akvaryuma koy ve 2 gün ışığı açma
Mutlu son.
Özür dilerim heyecanlandım galiba sarı prenses besliyorum :) Teşekkür ederim ayrı bir akvaryuma almayı planlıyorum yakın zamanda çünkü ağzından yumurtaların düştüğünü gördüm 2 tane ve sürekli akvaryum yüzeyinde ısıtıcının yanında saklanıyor yeterli saklanma yeri olmadığı için ve ağzının şişliği biraz inmiş gibi işallah yumurtaları atmaz dayanır. bu normal mi sizce akvaryumum 80*30*45 büyütmeyi düşünüyorum.Dişinin yumurtaları atmaması için ne yapmalıyım ?
Konuyu açarken unutmuşum özellikle Practica(Mustafa) abime ve Farukzafer (Faruk) abime Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten onlar sayesinde bu yavruları alabildim çok yardımcı oldular bana tekrar teşşekkürler.
Bu arada kavga eden balıklarımdan bi tanesi tüpçük çıkardı kaç güne kadar yavru alır veya alır mı tüpçük çıkardığına göre dişidir ?
Tüpçük çıkaran dişim bugün ağzına yumurta aldı bende gidip 10lt 30cm lik bir akvaryum aldım içinde hava motoru ve saklanmak için küp felan koydum balığı ne zaman ayırmalıyım ?
Özür dilerim heyecanlandım galiba sarı prenses besliyorum :) Teşekkür ederim ayrı bir akvaryuma almayı planlıyorum yakın zamanda çünkü ağzından yumurtaların düştüğünü gördüm 2 tane ve sürekli akvaryum yüzeyinde ısıtıcının yanında saklanıyor yeterli saklanma yeri olmadığı için ve ağzının şişliği biraz inmiş gibi işallah yumurtaları atmaz dayanır. bu normal mi sizce akvaryumum 80*30*45 büyütmeyi düşünüyorum.Dişinin yumurtaları atmaması için ne yapmalıyım ?
Konuyu açarken unutmuşum özellikle Practica(Mustafa) abime ve Farukzafer (Faruk) abime Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten onlar sayesinde bu yavruları alabildim çok yardımcı oldular bana tekrar teşşekkürler.
Bu arada kavga eden balıklarımdan bi tanesi tüpçük çıkardı kaç güne kadar yavru alır veya alır mı tüpçük çıkardığına göre dişidir ?
Tüpçük çıkaran dişim bugün ağzına yumurta aldı bende gidip 10lt 30cm lik bir akvaryum aldım içinde hava motoru ve saklanmak için küp felan koydum balığı ne zaman ayırmalıyım ?
Bu tüpcük mü?
[QUOTE=fıshmanberkay12]Bnm balıgımdada olmuştu 3-4 yıl önce bu bir tür hastalık yavaş yavaş balıgın vucudunu sarar
diger balıklara çifleşme yoluyla geçiyor demişlerdi o zmanlar ismi kızıl anüs mü öyle birşeydi
Allah Rahmet Eylesin
[/QUOTE]
Berkay kardeşim, Arkadaşımızın balığı çok şükür ölmemiş ve bir hastalık yok gibi gözüküyor ama bilemem sen niye hep böyle cevaplar veriyorsun biraz saygı..
[QUOTE=fıshmanberkay12]Bnm balıgımdada olmuştu 3-4 yıl önce bu bir tür hastalık yavaş yavaş balıgın vucudunu sarar
diger balıklara çifleşme yoluyla geçiyor demişlerdi o zmanlar ismi kızıl anüs mü öyle birşeydi
Allah Rahmet Eylesin
[/QUOTE]Berkay kardeşim, Arkadaşımızın balığı çok şükür ölmemiş ve bir hastalık yok gibi gözüküyor ama bilemem sen niye hep böyle cevaplar veriyorsun biraz saygı..
Neden çiftleşmiyorlar.
Size küçük bir ayrıntı akvaryum suyunu değiştirip ısıyı 26 dereceye getirin.
Size küçük bir ayrıntı akvaryum suyunu değiştirip ısıyı 26 dereceye getirin.
Mutlu son.
Mutlu son mu desem başlangıç mı desem bilemedim :). Yaklaşık 3 aydır akvaryuma yeniden başladım (bi kere daha deneyimim olmuştu) 108 litre bir akvaryumum var ilk önce yavruyla başlıyım dedim ama sabredemeyip gidip damızlık 1e 3d aldım hepsi erkek çıktı bende aralarından bir erkek seçip değiştirdim ve 5d yapıp 6-7 gün önce akvaryuma attım dün akşam evde otururken balıklarımın çiftleştiğini gördüm ve inanılmaz derecede sevindim şu anda anlatamam, kaç aydır bunu bekliyordum çok şükür oldu. Video ve fotoğraf çektim en yakın zamanda atacam. Gerçi dişimin 2 tane yumurta attığını gördüm erkek kovalerken ama o da nazar olsun diyelim.
+ aldığım yerde daha önce yavru aldığını söylemişti akvaryumcu hatta yavrularınıda gösterdi ama sizce ne olur ne olmaz balığı kusturmalımıyım yoksa ayrı bir akvaryumum var 96 lt ama uzunlamasına bir akvaryum oraya koysam bırakıp kendisinin kusmasını beklesem ve uzunlamasına olduğu için bir sorun teşkil edermi ?
- balığı ne zaman ayırmalıyım ve nasıl ayırmalıyım akvaryumdan? ( balığın yumurtaları atmaması için )
+ akvaryum suyu kaç derece olmalı yeni ayıracağım akvaryumda ?
- dün akvaryum suyunu değiştirdim ısıtıcı açmadım su sabah kalktığımda 25 dereceydi ısıtıcı açtım 28-29'a çıktı ama ısıtıcı 26'da ayarlı ısıtıcı takmasam odanın sıcaklığını 1-2 derece artırsam bir facia olurmu ısıtıcı yavru akvaryumuna takmayı düşünüyorum.
+ 2 balığımın bir birlerinin etrafında döndüğünü gördüm sanırım dişi ilerdi dişiler kavga eder mi ? ve dişimin bir diğer dişiye kur yaptı sanki ağzını şişirdi onun erkek olma ihtimali var mı ?
lütfen bu işi iyi bilen birileri yardım etsin yanlış birşey olması büyük hayal kırıklığı olur benim için. Son olarakta teşekkürler :)
Mutlu son mu desem başlangıç mı desem bilemedim :). Yaklaşık 3 aydır akvaryuma yeniden başladım (bi kere daha deneyimim olmuştu) 108 litre bir akvaryumum var ilk önce yavruyla başlıyım dedim ama sabredemeyip gidip damızlık 1e 3d aldım hepsi erkek çıktı bende aralarından bir erkek seçip değiştirdim ve 5d yapıp 6-7 gün önce akvaryuma attım dün akşam evde otururken balıklarımın çiftleştiğini gördüm ve inanılmaz derecede sevindim şu anda anlatamam, kaç aydır bunu bekliyordum çok şükür oldu. Video ve fotoğraf çektim en yakın zamanda atacam. Gerçi dişimin 2 tane yumurta attığını gördüm erkek kovalerken ama o da nazar olsun diyelim.
+ aldığım yerde daha önce yavru aldığını söylemişti akvaryumcu hatta yavrularınıda gösterdi ama sizce ne olur ne olmaz balığı kusturmalımıyım yoksa ayrı bir akvaryumum var 96 lt ama uzunlamasına bir akvaryum oraya koysam bırakıp kendisinin kusmasını beklesem ve uzunlamasına olduğu için bir sorun teşkil edermi ?
- balığı ne zaman ayırmalıyım ve nasıl ayırmalıyım akvaryumdan? ( balığın yumurtaları atmaması için )
+ akvaryum suyu kaç derece olmalı yeni ayıracağım akvaryumda ?
- dün akvaryum suyunu değiştirdim ısıtıcı açmadım su sabah kalktığımda 25 dereceydi ısıtıcı açtım 28-29'a çıktı ama ısıtıcı 26'da ayarlı ısıtıcı takmasam odanın sıcaklığını 1-2 derece artırsam bir facia olurmu ısıtıcı yavru akvaryumuna takmayı düşünüyorum.
+ 2 balığımın bir birlerinin etrafında döndüğünü gördüm sanırım dişi ilerdi dişiler kavga eder mi ? ve dişimin bir diğer dişiye kur yaptı sanki ağzını şişirdi onun erkek olma ihtimali var mı ?
lütfen bu işi iyi bilen birileri yardım etsin yanlış birşey olması büyük hayal kırıklığı olur benim için. Son olarakta teşekkürler :)
SON MESAJLAR
- Su Rengi Esra8181, 19:10
Yeni Üye Forumu - 50x20x30 30 Litre Akvaryum İçin Canlı Önerisi Fatih_hakankaan, 19:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Artemia Zenginleştirme MertSoyumert, 18:56
Malzemeler ve Yemler Forumu - Tatlı Su Akvaryumu İçin Öneriler Syniox, 18:50
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım İçin Kurulum Desteği asismanoglu, 18:38
Yeni Üye Forumu - Power Led Pcb Baglantısı Samet.guven, 18:33
Akvaryum Tanıtımı - Diy Wifi Yem Makinesi, 3d Print darkaura, 18:32
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 100-40-50 Akvaryumum Umutoty, 18:31
Akvaryum Tanıtımı - Bu Antiseptiği Kullanmalı Mıyım? ozhantektas, 18:30
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 🐟 Balığım Hamile Mi? | Soru - Cevap Cyber_Scout, 18:19
Canlı Doğuranlar - Kayıt Kuşak Gerekli Mi? Me0, 18:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin harun reşit, 17:52
Yeni Üye Forumu - Önce Ortam Mı ? Balıklar Mı ? bendeniztayfun, 16:47
Makaleler ve Tercümeler - Oranda sinan çelik, 16:38
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Büyük Akvaryum Deneyimi forthehordex, 16:36
Yeni Üye Forumu - Lepisteste Hareketsizlik bahautkuu, 16:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Üretimi: Erkek Betta Ne Zaman Köpük Yuva Yapar? Ahmet özşen, 15:38
Labirentliler - Kardinal Ve Neon Tetra John Constantine, 14:13
Yeni Üye Forumu - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Burak PEKDEMİR, 13:20
Akvaryum Tanıtımı - Ramirezi Cinsiyet Belirleme ProAcemi, 13:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Balık Önerisi Ouuz, 13:15
Yeni Üye Forumu - Demasoni Ciklet Dipte Oturması ferhatarikoglu, 12:29
Yeni Üye Forumu - Zebra Danioların Yanına Karides MasterChiefHakan, 12:10
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Popilasyon Ve Cins Uyumu Hk Bsr99, 09:45
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtre Malzeme Önerisi Ehtiyar, 02:41
Yeni Üye Forumu - Yosun ByCess, 01:34
Yeni Üye Forumu - Amano Karides ByCess, 01:27
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum 20x20x20 Masaüstü Nano Tank OnlyBetta, 01:19
Akvaryum Tanıtımı - Filitre Önerisi MCY4, 01:00
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım Sürekli Dipte Hareketsiz Yatıyor Ahmet özşen, 22:51
Yeni Üye Forumu - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım Eminsalih, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - Plati Hakkında Her Şey BLGHN, 22:25
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Denizden Blackwatera Dönüş Atankofnature, 21:43
Akvaryum Tanıtımı - Ramirezi Cinsiyet Belirleme ProAcemi, 21:15
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Dişi Mi ? Erkek Mi ? lordhaggar, 21:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Mi Sizce ? ss23, 20:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides Ticareti Abdülsamet Topal, 20:22
Yeni Üye Forumu - Bitki Ve Balık Önerir Misiniz Emir Yılmaz, 20:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mycopur Kullandığım Halde Geçmeyen Mantar ballantines, 18:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Blackwater Channa Tankım Kazaritachi, 18:36
Akvaryum Tanıtımı - Acil! Eheim 2260 Damlatma Sorunu ugurbaran, 18:32
Filtreleme Seçenekleri - Endler Balığı Kuyruk Erimesi AquaVita, 18:06
Hastalıklar ve İlaçlar - Yunus Alacağım Ama Aklıma Takılan Sorular Burak PEKDEMİR, 17:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 25x25 Kurulum HT_Halil, 16:36
Akvaryum Tanıtımı - 20lt Öneri Kazaritachi, 16:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Hardscape ercane, 16:14
Akvaryum Tanıtımı - Salyangoz Tür dragon1, 14:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sıfır Deneyim İle Tetra/lepistes Ve Bitki Besleme Cyber_Scout, 11:19
Yeni Üye Forumu - Hobiye Tekrar Dönüş dincseref, 09:52
Yeni Üye Forumu - Ramirezilerin Cinsiyeti Hogur, 09:33
Cinsiyet ve Tür Belirleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 19:02
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 18:32
- Anubias Barteri , Bucephalandra Samoo 18:32
- Apistogramma Cacatuoides Samoo 18:32
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 18:31
- Geophagus Arıyorum MurathanM 18:31
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 18:13
- Karides , Özeltürlepistes , Ekipman Cucevatozcu 18:12
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 17:41
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 16:29
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 16:29
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 16:29
- Odessa Barb rasporasrc 15:55
- Taşınıyorum Acil, Hobiye Ara ahmet22 14:29
- Afrika Cichlidleri devito 14:07
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 14:04
- Su Piresi & Infusoria Amati340 14:04
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 14:04
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 14:04
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 14:04
- Minare Ve/veya Pembe Ramshorn Salyangozları Arıyor Ehtiyar 14:02
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 14:02
- Afra Coube AlisBaba 13:50
- Electric Blue Acara AlisBaba 13:50
- Mini Akavryum Seti vedat79 13:02
- Tetra Ve Boyu Hava Motoru vedat79 13:02
- Caudopunctatus Dişi Tanganyika Cichlid iakyol 12:20
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 12:05
- Bitki Çeşitleri emreemin 12:05
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 12:05
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 12:05
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 12:05
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 11:58
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 11:58
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 11:52
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 11:52
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 11:52
- Flame Wood Kökler hll_aquascaping 11:52
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 11:51
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 11:51
- Leleupi & 3 Çeşit Nadir Endler scorpion26 11:51
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 11:34
- Metal Snake Skın Blue Lepistes mbcr06 11:13
- Afra Jalo Reef thercan 11:01
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 11:00
- Damızlık Corydoras Sterbai nikon_ 11:00
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 11:00
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:43
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 09:50
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 09:50
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 71 Üye
Online Kullanıcılar
YasinT,
forthehordex,
ardaagnaday,
BilalM.,
Hüdai,
wamfux,
Koksal Gurkan,
Volkaann,
Cyber_Scout,
erdalakçay,
thelastluck,
Jeveux,
erturkmmm,
emresycn,
MBurakA,
yigitglu,
urzais,
morgentern,
bysmokin,
MiSoSiKiaN,
mutama,
osmandbnl,
darkaura,
SaviaSora,
sina cen,
Mderhan,
Tinazor,
atinoglu,
oguzhanYeniBalik,
servet,
muhammedcoskun,
sedatkaryurek,
kopruluonur,
Mac,
metalhead,
alp3r,
oytun,
ahmetfiratozkaya,
yeekim,
Kazaritachi,
M510,
albeta,
zimdaldil,
karidesrehberi,
HarunYILDIRIM,
Teymn,
fantom,
mustafatelli,
Fatihkaya55,
Öğretmen Ali,
prisonbreak,
Hoppala,
makav,
Tuby,
YavuzAli87,
erosennin,
rasporasrc,
Captainceko,
simsela,
Burak PEKDEMİR,
scorpion26,
neanderthal,
UKSTUDIO,
Tortuga7,
Amati340,
Ugur79,
bendeniztayfun,
Ehtiyar,
TuranATAKAN,
husoloji333,
samah,
EbrarBerkZeybek,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.