ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
AtaDemircii
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
85
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 28 Dakika önce
Toplam Mesaj:
177 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
1 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ata Demirci
Doğum Tarihi:
16 Temmuz 2001
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Poeciliidae…
SON 10 MESAJI
Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸
Gelişmeleri, tankın ve balıkların güncel halini merak ediyoruz[^_^]
Gelişmeleri, tankın ve balıkların güncel halini merak ediyoruz[^_^]
Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus
Böyle nadir canlıların beslenmesi ilgimi çekiyor, takipteyim hocam.
Böyle nadir canlıların beslenmesi ilgimi çekiyor, takipteyim hocam.
Sıfırdan Zirveye, Acısu Velifera Günlüğüm
Su mercimeği ve ve tilki kuyruğu nitrat açısından yeterli gelir diye düşünüyorum, tankta su mercimeği de var ama tuz çoğalmalarını engelliyor sanırım. Bahsettiğin durum alışma süreci de olabilir bazen de balıklar çiftleşmiyor nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden lepistes ve plati bakıyordum, erkek lepistes sadece platilerle çiftleşmeye çalışıyordu ve dişi lepisteslerle hiç ilgilenmiyordu. Senin tankında da bu durumu engellemek için dişi ve erkek sayısını arttırmak çözüm olabilir.[EDIT]AtaDemircii,2025-10-04 13:47:29[/EDIT]
Su mercimeği ve ve tilki kuyruğu nitrat açısından yeterli gelir diye düşünüyorum, tankta su mercimeği de var ama tuz çoğalmalarını engelliyor sanırım. Bahsettiğin durum alışma süreci de olabilir bazen de balıklar çiftleşmiyor nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden lepistes ve plati bakıyordum, erkek lepistes sadece platilerle çiftleşmeye çalışıyordu ve dişi lepisteslerle hiç ilgilenmiyordu. Senin tankında da bu durumu engellemek için dişi ve erkek sayısını arttırmak çözüm olabilir.[EDIT]AtaDemircii,2025-10-04 13:47:29[/EDIT]
[QUOTE=Kaangzkr]Konuyu fava attım molilere ve valiferalara özel ilgim var merakla takipe ediyorum tuz cidden genel olarak çok faydalı hastalıklara direnci attırdığına şahidim ama maalesef bol bitkili bi tankım olduğu için kullanamıyorum [/QUOTE]
Teşekkürler hocam ilginiz için. Aynı şekilde benim de yıllardır veliferalara özel ilgim var, onlar için güzel bir şey yapmaya çalışıyoruz. Tuz konusunda da hastalığa karşı bire bir antibiyotik etkisi sağladığını düşünüyorum, şimdi nazar değdirmeyim[:)]
Anlık olarak günde 6 kez beslenmeye ulaşmış bulunmaktayım, su ise 5 ppt'ye geldi. Balıklarda ve bitkilerde hala bir sorun görmedim(tilki kuyruğu, moss, java fern).
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/031020252254501.jpg[/IMG]
Bu arkadaş 4.5 aylık ve tanktaki en büyük yavru, dediğim gibi maalesef çok da iyi bakamadım(günde 2 kez beslendi). 2 hafta içinde ergenliğe girip gonopodunun sivrileşeceğini düşünüyorum. Bu balık maksimum 7-7.5 cm boyuna ulaşacaktır, normalde de üretimden ayrılması gerekir fakat konunun başlığından da anlaşılacağı üzere amaç zoru başarmak. Bu yüzden ilk başta bu erkekle devam etmek istiyorum. Bu balık acı suda ergenliğe girecek ve yavruları da acı suda büyüyüp günde 6 kez beslenecekler. Tabiki de düşük nitrat ortamını sağlamak için haftada %40 su değişimi yapacağım. Uzun ve zorlu bir yolculuk olacak fakat en zor olanı başlamaktı gerisi bir türlü gelecektir. [EDIT]AtaDemircii,2025-10-03 23:01:13[/EDIT]
[QUOTE=Kaangzkr]Konuyu fava attım molilere ve valiferalara özel ilgim var merakla takipe ediyorum tuz cidden genel olarak çok faydalı hastalıklara direnci attırdığına şahidim ama maalesef bol bitkili bi tankım olduğu için kullanamıyorum [/QUOTE]
Teşekkürler hocam ilginiz için. Aynı şekilde benim de yıllardır veliferalara özel ilgim var, onlar için güzel bir şey yapmaya çalışıyoruz. Tuz konusunda da hastalığa karşı bire bir antibiyotik etkisi sağladığını düşünüyorum, şimdi nazar değdirmeyim[:)]
Anlık olarak günde 6 kez beslenmeye ulaşmış bulunmaktayım, su ise 5 ppt'ye geldi. Balıklarda ve bitkilerde hala bir sorun görmedim(tilki kuyruğu, moss, java fern).
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/031020252254501.jpg[/IMG]
Bu arkadaş 4.5 aylık ve tanktaki en büyük yavru, dediğim gibi maalesef çok da iyi bakamadım(günde 2 kez beslendi). 2 hafta içinde ergenliğe girip gonopodunun sivrileşeceğini düşünüyorum. Bu balık maksimum 7-7.5 cm boyuna ulaşacaktır, normalde de üretimden ayrılması gerekir fakat konunun başlığından da anlaşılacağı üzere amaç zoru başarmak. Bu yüzden ilk başta bu erkekle devam etmek istiyorum. Bu balık acı suda ergenliğe girecek ve yavruları da acı suda büyüyüp günde 6 kez beslenecekler. Tabiki de düşük nitrat ortamını sağlamak için haftada %40 su değişimi yapacağım. Uzun ve zorlu bir yolculuk olacak fakat en zor olanı başlamaktı gerisi bir türlü gelecektir. [EDIT]AtaDemircii,2025-10-03 23:01:13[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/021020251006081.jpg[/IMG]
Ata'nın gaza geldiği balığın karnından belli oluyor [:)] [/QUOTE]
Büyük balıklar için biraz fazla beslemek şart [:)]
[QUOTE=MertSoyumert][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/021020251006081.jpg[/IMG]
Ata'nın gaza geldiği balığın karnından belli oluyor [:)] [/QUOTE]
Büyük balıklar için biraz fazla beslemek şart [:)]
Safkan Velifera
Yok yav benimki daha başlangıç, çok uzun yolum var. Sen çok yaklaştın artık başarmaya
Yok yav benimki daha başlangıç, çok uzun yolum var. Sen çok yaklaştın artık başarmaya
Safkan Velifera
Yeni bir şeyler sipariş ettiğini duydum balıklar için, var mıdır doğruluğu?
Yeni bir şeyler sipariş ettiğini duydum balıklar için, var mıdır doğruluğu?
[QUOTE=Ramazan Güleç ]@AtaDemircii Maşallah, Teşekkür ederim bilgi için, konunun takipcisi olacağım çok bekletmeyin 🙂👋[/QUOTE]
Valla ağır bitkisel beslemeye, tuz eklemeye; kalsiyum, magnezyum ve pH takviyesine başladım. Bundan sonra ben de sizin gibi iri erkek veliferaları ve onların yavrularını bekliyor olacağım. Teşekkürler ilginiz için. Sanırım siz de latipinna besliyorsunuz, konunuzda genç ve güzel bir erkek görmüştüm
[QUOTE=Ramazan Güleç ]@AtaDemircii Maşallah, Teşekkür ederim bilgi için, konunun takipcisi olacağım çok bekletmeyin 🙂👋[/QUOTE]
Valla ağır bitkisel beslemeye, tuz eklemeye; kalsiyum, magnezyum ve pH takviyesine başladım. Bundan sonra ben de sizin gibi iri erkek veliferaları ve onların yavrularını bekliyor olacağım. Teşekkürler ilginiz için. Sanırım siz de latipinna besliyorsunuz, konunuzda genç ve güzel bir erkek görmüştüm
[QUOTE=MertSoyumert]Yemler çok iyi görünüyor. Ağır yemlemede bitkisel ağırlıklı gitmen çok mantıklı, seninle konuşmamızdan sonra ben de o yola gittim.
Güzel bir yolculuk olacak, belli.
[/QUOTE]
İlk başlarda protein ağırlıklı yemlenmesi gerektiğini savunuyodum[:D]Sakın denemeyin arkadaşlar...
[QUOTE=MuratOzdemir]Safkan veliferaların bende yeri çok ayrı, konuyu takipteyim başarılar dilerim [:3][/QUOTE]
Çok teşekkürler hocam sağolun
[QUOTE=Ramazan Güleç ]Taze açılmış Velifera konusu çok iyi 👌
@AtaDemircii sağlıklı büyütmen dileğimle...
İlk sorum yavruların kaç aylık olduğu, diğer sorum ise almış olduğunuz tuzun fiyatı ve hangi siteden aldığınız.
Buradan değerli @MertSoyumert Hocam'a da selamlar. 👋☺[/QUOTE]
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hocam yavrular 4.5 aylık ve 2.5 aylık aralığında değişiyor, hatta en büyük olanlar ergenliğe girmeye başlayacak, tuzun fiyatı ise yanlış hatırlamıyorsam 690 tl idi(6.5 kg), akvaryem adlı siteden aldım.
Bugün eheim'in cam temizlemek için yapılan jiletiyle ön camı sildim çünkü nokta yosunlar alıp başını gitmişti. Nokta yosunlar için nerite almayı planlıyodum fakat veliferaların suda serbest yüzen yosunları yediğini gördüğümde çok güzel ve doğal bir sahne oluştu, ekstra olarak doğal yosunla beslenmiş oldular. Bu yüzden nerite salyangozu almaktan şimdilik vazgeçtim. Akvaryumdaki su anlık olarak 2 ppt'ye ulaştı. Balıklarda, karideslerde ve bitkilerde bir sıkıntı yok şimdilik. Bunlar da fotoğrafları
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252105531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106291.jpg[/IMG][EDIT]AtaDemircii,2025-10-01 21:18:44[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert]Yemler çok iyi görünüyor. Ağır yemlemede bitkisel ağırlıklı gitmen çok mantıklı, seninle konuşmamızdan sonra ben de o yola gittim.
Güzel bir yolculuk olacak, belli.
[/QUOTE]
İlk başlarda protein ağırlıklı yemlenmesi gerektiğini savunuyodum[:D]Sakın denemeyin arkadaşlar...
[QUOTE=MuratOzdemir]Safkan veliferaların bende yeri çok ayrı, konuyu takipteyim başarılar dilerim [:3][/QUOTE]
Çok teşekkürler hocam sağolun
[QUOTE=Ramazan Güleç ]Taze açılmış Velifera konusu çok iyi 👌
@AtaDemircii sağlıklı büyütmen dileğimle...
İlk sorum yavruların kaç aylık olduğu, diğer sorum ise almış olduğunuz tuzun fiyatı ve hangi siteden aldığınız.
Buradan değerli @MertSoyumert Hocam'a da selamlar. 👋☺[/QUOTE]
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hocam yavrular 4.5 aylık ve 2.5 aylık aralığında değişiyor, hatta en büyük olanlar ergenliğe girmeye başlayacak, tuzun fiyatı ise yanlış hatırlamıyorsam 690 tl idi(6.5 kg), akvaryem adlı siteden aldım.
Bugün eheim'in cam temizlemek için yapılan jiletiyle ön camı sildim çünkü nokta yosunlar alıp başını gitmişti. Nokta yosunlar için nerite almayı planlıyodum fakat veliferaların suda serbest yüzen yosunları yediğini gördüğümde çok güzel ve doğal bir sahne oluştu, ekstra olarak doğal yosunla beslenmiş oldular. Bu yüzden nerite salyangozu almaktan şimdilik vazgeçtim. Akvaryumdaki su anlık olarak 2 ppt'ye ulaştı. Balıklarda, karideslerde ve bitkilerde bir sıkıntı yok şimdilik. Bunlar da fotoğrafları
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252105531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106011.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106091.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020252106291.jpg[/IMG][EDIT]AtaDemircii,2025-10-01 21:18:44[/EDIT]
[QUOTE=Orhan76]Konunuz daha önce pek de rastlamadığım farklı bir deneyim olacak benim için. Aynı cinse mensup çok yakın akraba bir tür olan Poecilia sphenops'un (siyah moli) tuzlu su akvaryumlarında ilk kurulumlarda döngüyü başlatan balık olarak kullanıldığını okumuştum/duymuştum. Yine akraba türlerden lepistesleri (Poecilia reticulata) deneyimleyen bir hobici olarak, kalsiyum karbonat salınımı yapan mermer parçalarıyla dolu küçük bir tankımda onların çok daha doğal hareketler sergilediklerine şahit olmuştum. Bu akraba türlerin tuzlu/acı su toleranslarının/adaptasyonlarının beslenme kaynaklarını çeşitlendirmek için bu yönde geliştikleri düşünülüyor. Evvelce ben de ilgi duyduğum bazı ciklet türlerinin tuzlu/acı su performansları ve tuzluluk arttıkça metabolik faaliyetlerinin nasıl olduğundan bahseden bir araştırma yazısı paylaşmıştım. Bu nedenle sizin güncenizi de merakla takip edeceğim, şimdiden başarılar dilerim. [/QUOTE]
Değerli yorumunuz ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim Orhan Bey, umarım hedeflediğim balıkları üretebilirim. Sizin de deneyimlediğiniz üzere canlı doğuran grubu sert, alkalik ve hafif tuzlu sularda güzel sonuçlar verebiliyor. Tabi ben şu ana kadar velifera, kılıçkuyruk ve platiyi denedim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Tuzun büyüme üzerine yararı haricinde hastalıkların çoğunu da engellediğini düşünüyorum belki siz de beslediğiniz canlılarda bunu farketmişsinizdir. Bu arada sipariş ettiğim malzemeler de geldi ve bugün itibariyle akvaryuma tuz eklemeye başlamış bulunmaktayım. Günde 100-150 gram tuz eklemeyi düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020250039441.jpg[/IMG]
[QUOTE=Orhan76]Konunuz daha önce pek de rastlamadığım farklı bir deneyim olacak benim için. Aynı cinse mensup çok yakın akraba bir tür olan Poecilia sphenops'un (siyah moli) tuzlu su akvaryumlarında ilk kurulumlarda döngüyü başlatan balık olarak kullanıldığını okumuştum/duymuştum. Yine akraba türlerden lepistesleri (Poecilia reticulata) deneyimleyen bir hobici olarak, kalsiyum karbonat salınımı yapan mermer parçalarıyla dolu küçük bir tankımda onların çok daha doğal hareketler sergilediklerine şahit olmuştum. Bu akraba türlerin tuzlu/acı su toleranslarının/adaptasyonlarının beslenme kaynaklarını çeşitlendirmek için bu yönde geliştikleri düşünülüyor. Evvelce ben de ilgi duyduğum bazı ciklet türlerinin tuzlu/acı su performansları ve tuzluluk arttıkça metabolik faaliyetlerinin nasıl olduğundan bahseden bir araştırma yazısı paylaşmıştım. Bu nedenle sizin güncenizi de merakla takip edeceğim, şimdiden başarılar dilerim. [/QUOTE]
Değerli yorumunuz ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim Orhan Bey, umarım hedeflediğim balıkları üretebilirim. Sizin de deneyimlediğiniz üzere canlı doğuran grubu sert, alkalik ve hafif tuzlu sularda güzel sonuçlar verebiliyor. Tabi ben şu ana kadar velifera, kılıçkuyruk ve platiyi denedim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Tuzun büyüme üzerine yararı haricinde hastalıkların çoğunu da engellediğini düşünüyorum belki siz de beslediğiniz canlılarda bunu farketmişsinizdir. Bu arada sipariş ettiğim malzemeler de geldi ve bugün itibariyle akvaryuma tuz eklemeye başlamış bulunmaktayım. Günde 100-150 gram tuz eklemeyi düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134014/011020250039441.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- High Tech İçin Hangi Armatürü Tercih Etmeliyim? Ömer Kaan, 18:36
Aydınlatma - 240 Litre Resif Akvaryumuna Sump Şartmı? lonewisp, 18:26
Deniz Akvaryumları Genel - Tankta Nüfus Patlaması ogurcay, 17:49
Yeni Üye Forumu - 3.5mm Black Sand Ve Çöpçü Balığı AliEf3021, 17:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hymenochirus Boettgeri (afrika Cüce Kurbağası) Sorusu Betta_King, 16:43
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Tropheus Sp.“caramba” Türü Cikletde Ağızda Kuluçka Orhan76, 14:00
Makaleler ve Tercümeler - İzmir Ve Çevresinde Akvaryum İmalatçısı Önerisi? Aybike, 13:24
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 12:54
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tankım Hakkında Destek SaRCoPhiLiuS, 11:06
Yeni Üye Forumu - Moli Balıklarımın Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır SaRCoPhiLiuS, 09:57
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Balık Tavsiye Memo45, 09:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumbitkicim Hakkında doufo361, 09:01
Şikayet Var! - Parlayan Guramilerin Cinsiyeti Ahmet53, 20:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beylikdüzü'lü akvaristler kaynaşalım... Enfesia1, 17:53
İstanbullu Akvaristler - Ada Substrat Sistemi EthernalFlow, 17:45
Taban ve Gübreleme - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 15:37
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Karidesleri Nasıl Yakalayabilirim ? ogurcay, 14:48
Omurgasızlar - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 09:48
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitki Üzerindeki Beyaz Oluşum SoniG, 00:54
Yeni Üye Forumu - Galaxy Rasbora Karında Çökme Ve Kamburlaşma Ölüm Aquavatis, 23:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 21:56
Akvaryum Tanıtımı - Tilki Kuyruğu Yusufbaba, 20:17
Bitki Türleri ve Bakımı - Ankara Akvaryumcuları Masaya Yatırıyoruz Yusufbaba, 20:13
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Goldfish2000, 19:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Petzoo Eurasıa İstanbul 2026 Ücretsiz Davetiye serkancilek, 14:17
Akvaryum Dünyasından Haberler - Transgenetik Tetra Cinsiyetleri SaRCoPhiLiuS, 13:27
Yeni Üye Forumu - Kum Sorunu TheDS, 11:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta'ya Dondurulmuş Kan Kurdu Nasıl Verilmeli SaRCoPhiLiuS, 11:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Ve Moss Önerisi SaRCoPhiLiuS, 11:01
Bitki Türleri ve Bakımı - Çınar Akvaryum Bir Pişmanlık SaRCoPhiLiuS, 10:58
Şikayet Var! - Su Mercimeği Nasıl Yetiştirebilirim SaRCoPhiLiuS, 10:56
Bitki Türleri ve Bakımı - Bitkili Akvaryuma Asma Dalı SaRCoPhiLiuS, 10:22
Akvaryum Tanıtımı - Yunus Ciklet Rengi Koyulaştı Neden Liberty1907, 10:02
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Akvaryumum Yusufbaba, 23:35
Akvaryum Tanıtımı - Bettam Yuva Hazırlıklarına Başladı. Sizce Hazır Mı Neothauma, 21:30
Labirentliler - İlk Defa High Tech Akvaryum Kuruyorum Kena, 19:13
Bitki Türleri ve Bakımı - Bakteri Kültürü Gerekli Mi & Doğal Şekilde Oluşur Mu? hoppala, 19:11
Yeni Üye Forumu - Melek, Cuce Vatoz, Harleyquin Rasbora Akvaryumu silver, 17:39
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 16:14
Akvaryum Tanıtımı - 50x50x50 Arkasumplu Akvaryuma Orta Boy Balık Fikir Betta_King, 15:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 150x45x50 İçten Sumplu İkinci El Akvaryum Kurulumu Bahribedir, 23:53
Akvaryum Bilimi - Tetra Ht 25 ErenYildiz, 22:50
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Yapımı Hakkında Bilgi. kerimkoz, 17:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 37 Litrelik Siyah Neon Tetra Akvaryumum Ahmet53, 15:13
Akvaryum Tanıtımı - Dev Saz Kadar Dayanıklı Bir Bitki Önerisi Olan ? Hasan467, 10:05
Yeni Üye Forumu - 30 Litrelik Tankımda Hangi Balıkları Besleyebilirim? YA615, 01:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pembe Solunca Benzeri Seyler Nedir BurakkkA, 23:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 22:22
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Sf 3000 Mi Eheim Kompakton 3000 Mi Cihann0637, 20:20
Yeni Üye Forumu - Bu Yapıştırıcılar Güvenli Mi SaRCoPhiLiuS, 16:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Cüce Vatoz (2e-2d) Ve Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 18:18
- Saulosi 2-4 Cm Emirk 18:18
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:18
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 17:34
- Islak Rus Artemiası Piranhabull06 17:34
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 17:34
- Yeni Tarihli Tropical Yemler Skt 2029 Piranhabull06 17:34
- Balıkları Azaltıyorum. Piranhabull06 17:34
- Cam Parasına 150*70*55h Sumplı Akvaryum. Piranhabull06 17:34
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 16:43
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 16:40
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 16:40
- Neocaridina - Caridina Karides- Cüce Kerevit - Yem karidesrehberi 16:40
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 16:40
- Karma Damızlık Lepistesler Aslanbadem 16:16
- Eheim, Sera, Dophin, Sobo Malzemeler BadgeR 15:52
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 15:47
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 15:47
- Çift Kribensisler Düzenli Yavru Veren 3 Çift dream07 15:47
- Japon Blue Ve Kırmızı Burun Lepistes dream07 15:47
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 15:12
- Efsane Mangrow Kökü ozan_1903 15:12
- Ekstra Clear Tanklar AtlasPoyraz 14:42
- Tank Hediye Trifasciata-inka-candidi AtlasPoyraz 14:42
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:33
- Bu Setin Üstüne Set Yok gattar5050 13:42
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:30
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:30
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:30
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:30
- Su Ustu Bitkisi Frogbit ALTEMUR 13:17
- Sarimsaklı Yem ALTEMUR 13:17
- Armatür Boş Kasa Mehmet Yavuz 13:02
- 🌿 Makro➕️ Mikro➕ Excel🌲 Akvaryum Gübreleri kilic88 12:55
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 12:53
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 12:53
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 12:53
- Cryptocoryne Crispatula Var. ''''''''''''''''balansae'''''''''''''''' DenizUlucutsoy 12:06
- İthal Oval Camlı Dolaplı Akvaryum salihclk 12:05
- Chihiros Wrgb30-oase Dış Filtre-chrome Pipe Aporetti 11:59
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 11:50
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 11:50
- Moss Teli CevdetSERBEST 11:50
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 11:45
- Rasbora Arıyorum Miller 11:45
- Moss Yosun Üretim Satış Izgarası MandS 11:33
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:06
- Frontoza Burindi Yavru voltran 10:48
- Jbl Ve Tetra Otomatik Yemleme Makinesi dark blue 10:28
- Poso Orange Rabbit Salyangoz dark blue 10:28
KULLANICILAR
- 78 Online Kullanıcı, 43 Üye
Online Kullanıcılar
Dkdklse,
oguzozt,
ovgulusoy,
1win_wlen,
TheDS,
demir,
Fatih_hakankaan,
Dexy12,
OKIRATLI,
Serkanjb,
MetinSerttas,
burock14,
tuncanius,
blokurlu,
lonewisp,
efkango,
Joec,
osmandbnl,
YAYD06,
Mdaecaglar,
-doctore-,
1xbet qeydiyyat_gtSn,
kadirik,
ceyhun5858,
recep3410,
1xbet qeydiyyat_ncOa,
bawyerank,
Hüdai,
Professionalnoe obra,
İnci Kefali,
Premiummio,
chapi,
mbcamci,
Tayyareci,
aviator_amoi,
hoppala,
Ahmet53,
Ra93,
şansal,
Formicasmind,
kerimkoz,
Arch.Hüseyin,
pianoƒish,
Emirk,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.