ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
FerhatALTUN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Nisan 2022 14:30
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
FERHAT ALTUN
Doğum Tarihi:
07 Ağustos 1983
İl:
Bursa
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ferhat ALTUN
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b412/dugrimx/86195.jpg[/img]
HERKES GÜLLERİN DİKENİ VAR DİYE ŞİKAYET EDERKEN BEN DİKENLERİN GÜLÜ VAR DİYE ŞÜKREDERİM...
SON 10 MESAJI
Dev Akvaryumda Dev Balıklar Petrocromis 250-60-60
Maşallah kardeşim, Allah gönlüne göre versin. Güzel bir kurulum olmuş. Hayırlı olsun.
Maşallah kardeşim, Allah gönlüne göre versin. Güzel bir kurulum olmuş. Hayırlı olsun.
Leucistic Beyaz Yunus
41 kere maşallah kardeşim. Bol Bereketli olsun [:nazar:]
41 kere maşallah kardeşim. Bol Bereketli olsun [:nazar:]
Tanganyika Akvaryumu Kurulumum
[QUOTE=Ceyhun58]Maşallah sağlıklı hobiler[:nazar:][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=ZeMaHŞeRi]MaşaAllah. Gerçek bir kurulum. Müthiş bir şey, büyük bir emek, güzel bir heyecan. Rabbim gönlünce güzel yapsın bu balıkları. Hayırlı olsun kardeşim [/QUOTE]
[B]Çok teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun. Bu müthiş kuruluma, emeğe, heyecana ortak olup tecrübeni benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim. Allah nazarlardan esirgesin. Eskiden de hobi ile uğraşırdım çok severek fakat ara vermiştim. Telafisi harika oldu, Hobiye direk mutfağından girdim :) hayırlısı ile gelişimlerinin her anını yakından takip edip fotoğraflıyorum, gözlemliyorum. Allah mahçup etmesin inşallah. [/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=subalik]Elinize sağlık, maşaAllah, baliklarin gelişimini dizi film gibi heyecanla takipteyim [:)][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim :) Her anlarını keyifle gözlemliyor ve fotoğraflıyorum. Uzun zamandır hobinin içerisindeyim fakat baya ara vermiştim. Direk mutfağından girdim tekrar :) İlk fırsatta 2. bir video hatta periyodik olarak 3 ayda bir güncel videolar çekmeyi düşünüyorum. İlginiz için teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=Ahmet0110]Ferhat abi ne yaptınız siz yaaa . Atilla abiyle dağıtmış siniz maşallah. Kurulum falan on numara olmuş . İs yerinde konuşuyorduk falan ama Bukadar organize olacağını düşünmemiştim bravo sana abi. Keyifli hobiler[/QUOTE]
[B]Sana anlatıyordum Ahmet'im, çok okuyup araştırıyorum. İnsanın sevdiği konu olunca değme ingilizce makaleleri leblebi gibi yiyorum tabiri caizse :) Organize olmak en kolay kısmı idi, asıl zor daha doğrusu uğraştırıcı kısmı plan, program, bilgi kısmı çünkü tek tek herşey planlandı uzun bir süreç aldı :) Sump sisteminden elektrik panosuna derken baya uğraş ve emek var gerçekten. Otomatik su tamamlama ünitesi gibi ufak tefek eksikler kaldı onları da gelecekte temin edeceğim inşallah :) Mesajın için teşekkür ederim, ne zaman hangi konuda yardıma ihtiyacın olursa her zaman çay içmeye beklerim kardeşim, bilgi-birikimimi tecrübemi keyifle paylaşırım :)[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=esensml]Tebrikler video çok keyifli olmuş, sağlıkla kayıpsız beslersiniz inşallah [:nazar:][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Video da ayrıca uğraştırdı, uzun olmasın diye bazı yerlerdeki yazılar hızlı geçti fakat hatıra kaldı :) Güzel temennileriniz için çok teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.[/B]
[QUOTE=Ceyhun58]Maşallah sağlıklı hobiler[:nazar:][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=ZeMaHŞeRi]MaşaAllah. Gerçek bir kurulum. Müthiş bir şey, büyük bir emek, güzel bir heyecan. Rabbim gönlünce güzel yapsın bu balıkları. Hayırlı olsun kardeşim [/QUOTE]
[B]Çok teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun. Bu müthiş kuruluma, emeğe, heyecana ortak olup tecrübeni benimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim. Allah nazarlardan esirgesin. Eskiden de hobi ile uğraşırdım çok severek fakat ara vermiştim. Telafisi harika oldu, Hobiye direk mutfağından girdim :) hayırlısı ile gelişimlerinin her anını yakından takip edip fotoğraflıyorum, gözlemliyorum. Allah mahçup etmesin inşallah. [/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=subalik]Elinize sağlık, maşaAllah, baliklarin gelişimini dizi film gibi heyecanla takipteyim [:)][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim :) Her anlarını keyifle gözlemliyor ve fotoğraflıyorum. Uzun zamandır hobinin içerisindeyim fakat baya ara vermiştim. Direk mutfağından girdim tekrar :) İlk fırsatta 2. bir video hatta periyodik olarak 3 ayda bir güncel videolar çekmeyi düşünüyorum. İlginiz için teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=Ahmet0110]Ferhat abi ne yaptınız siz yaaa . Atilla abiyle dağıtmış siniz maşallah. Kurulum falan on numara olmuş . İs yerinde konuşuyorduk falan ama Bukadar organize olacağını düşünmemiştim bravo sana abi. Keyifli hobiler[/QUOTE]
[B]Sana anlatıyordum Ahmet'im, çok okuyup araştırıyorum. İnsanın sevdiği konu olunca değme ingilizce makaleleri leblebi gibi yiyorum tabiri caizse :) Organize olmak en kolay kısmı idi, asıl zor daha doğrusu uğraştırıcı kısmı plan, program, bilgi kısmı çünkü tek tek herşey planlandı uzun bir süreç aldı :) Sump sisteminden elektrik panosuna derken baya uğraş ve emek var gerçekten. Otomatik su tamamlama ünitesi gibi ufak tefek eksikler kaldı onları da gelecekte temin edeceğim inşallah :) Mesajın için teşekkür ederim, ne zaman hangi konuda yardıma ihtiyacın olursa her zaman çay içmeye beklerim kardeşim, bilgi-birikimimi tecrübemi keyifle paylaşırım :)[/B]
[QUOTE][/QUOTE]
[QUOTE=esensml]Tebrikler video çok keyifli olmuş, sağlıkla kayıpsız beslersiniz inşallah [:nazar:][/QUOTE]
[B]Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Video da ayrıca uğraştırdı, uzun olmasın diye bazı yerlerdeki yazılar hızlı geçti fakat hatıra kaldı :) Güzel temennileriniz için çok teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.[/B]
[QUOTE=Yasar23]Maşallah çok emek harcamışsınız. İnş. Başka kayıp yaşamadan büyütürsünüz yavruları. [:nazar:][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah temennimiz kayıpsız büyütmekten yana, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. [:nazar:]
[QUOTE=Yasar23]Maşallah çok emek harcamışsınız. İnş. Başka kayıp yaşamadan büyütürsünüz yavruları. [:nazar:][/QUOTE]
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah temennimiz kayıpsız büyütmekten yana, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. [:nazar:]
Ölçüler: 110x50x60h
Canlı Türleri: Tropheus Duboisi Maswa + L144 Shortfin Vatoz (Düz kuyruk)
Bitki Türleri: -
Tankın Yaşı: 0
Filtrasyon ve Işıklandırma: Hopar 4x39W
Tasarım ve Dekorasyon: Görüyorsunuz
Merhabalar, nihayet uzun zamandır kurmayı düşündüğüm, planladığım Tanyanyika/Tanganika Akvaryumumu kurabildim. Yener Yılmaz Ağabeyim ve Zafer Bayraktar Türker Terkin Atilla Koca Mustafa Budak kardeşlerime bana bu kurulumda destek verdikleri ve her daim yanımda oldukları için çok teşekkür ederim. Hakan Aşkın Beye ait mükemmel F0 Tropheus/trofeus duboisi maswa/masva kolonisinin başka balık ile kırılmadan Atilla Koca kardeşim tarafından muhafaza altına alınarak özene bezene emek ile bakılan ve akabinde aynı titizlikle şu an Mustafa Budak'ta olan soyu, (kendisi sahiplendirmeyi düşünmüyordu ama referansım sağlam. Bastırınca aldım yavruları :) ) bildiğim en asil Tropheus duboisi maswa için kurduğum akvaryumumun kurulum videosudur. Balıkları tanıyan bilen bilir ki bilenler az bile emek ettiğimi söyleyebilirler. Herkese teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.
Fotoğraflar bir süre sonra kayboluyor diye düşünerek video haline getirdim kalıcı olması açısından. Herkese Keyifli Hobiler dilerim, Maşallah Demeden geçmeyin lütfen. Teşekkürler.
Allah benim gibi düşünen herkese soyu sopu belli, atası belli, Referansları çok sağlam olan bu şekilde balıklar nasip etsin, referanslar kısmına baktığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
[B]BU MÜKEMMEL TROPHEUS DUBOİSİ MASWALARIN TARİHÇESİ (TARİH SIRASINA GÖRE) VE REFERANSLARI:
1-) https://www.akvaryum.com/Forum/wf_duboisi-hakanaskin_-_fircayla_boyali_maswa_video55_-__macro_58_k456279.asp
2-) https://www.akvaryum.com/Forum/turkiyedeki_en_kusursuz_duboisilerin_yavrulari_k505304.asp
3-) https://www.akvaryum.com/Forum/tropheus_duboisi_maswa_kolonimiz_k644597.asp
4-) Atilla Beyden Mustafa Budak'a
5-) Mustafa Budak kardeşimden bana[/B][K][/K][U][/U]
[VID]null[/VID][VID]https://www.youtube.com/watch?v=72vukS7V76w&t=28s[/VID][EDIT]FerhatALTUN,2018-05-31 09:39:14[/EDIT]
Ölçüler: 110x50x60h
Canlı Türleri: Tropheus Duboisi Maswa + L144 Shortfin Vatoz (Düz kuyruk)
Bitki Türleri: -
Tankın Yaşı: 0
Filtrasyon ve Işıklandırma: Hopar 4x39W
Tasarım ve Dekorasyon: Görüyorsunuz
Merhabalar, nihayet uzun zamandır kurmayı düşündüğüm, planladığım Tanyanyika/Tanganika Akvaryumumu kurabildim. Yener Yılmaz Ağabeyim ve Zafer Bayraktar Türker Terkin Atilla Koca Mustafa Budak kardeşlerime bana bu kurulumda destek verdikleri ve her daim yanımda oldukları için çok teşekkür ederim. Hakan Aşkın Beye ait mükemmel F0 Tropheus/trofeus duboisi maswa/masva kolonisinin başka balık ile kırılmadan Atilla Koca kardeşim tarafından muhafaza altına alınarak özene bezene emek ile bakılan ve akabinde aynı titizlikle şu an Mustafa Budak'ta olan soyu, (kendisi sahiplendirmeyi düşünmüyordu ama referansım sağlam. Bastırınca aldım yavruları :) ) bildiğim en asil Tropheus duboisi maswa için kurduğum akvaryumumun kurulum videosudur. Balıkları tanıyan bilen bilir ki bilenler az bile emek ettiğimi söyleyebilirler. Herkese teşekkür eder, keyifli hobiler dilerim.
Fotoğraflar bir süre sonra kayboluyor diye düşünerek video haline getirdim kalıcı olması açısından. Herkese Keyifli Hobiler dilerim, Maşallah Demeden geçmeyin lütfen. Teşekkürler.
Allah benim gibi düşünen herkese soyu sopu belli, atası belli, Referansları çok sağlam olan bu şekilde balıklar nasip etsin, referanslar kısmına baktığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.
[B]BU MÜKEMMEL TROPHEUS DUBOİSİ MASWALARIN TARİHÇESİ (TARİH SIRASINA GÖRE) VE REFERANSLARI:
1-) https://www.akvaryum.com/Forum/wf_duboisi-hakanaskin_-_fircayla_boyali_maswa_video55_-__macro_58_k456279.asp
2-) https://www.akvaryum.com/Forum/turkiyedeki_en_kusursuz_duboisilerin_yavrulari_k505304.asp
3-) https://www.akvaryum.com/Forum/tropheus_duboisi_maswa_kolonimiz_k644597.asp
4-) Atilla Beyden Mustafa Budak'a
5-) Mustafa Budak kardeşimden bana[/B][K][/K][U][/U]
[VID]null[/VID][VID]https://www.youtube.com/watch?v=72vukS7V76w&t=28s[/VID][EDIT]FerhatALTUN,2018-05-31 09:39:14[/EDIT]
Kayalık Kıyı Şeridi Biyotopu Kurulum.
Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah harika ilerliyorsunuz takipteyim. Yakında ben de kurulum yapacağım için her kurulum ve makaleden ilham almaya çalışıyorum. Yakınımda hobi duayenlerinden değerli insanlar olduğu için şanslı olsam da her detayı araştırıyorum. Filtrasyon ve su değerleri ve bu değerleri sabit bir şekilde muhafaza etmesinden tutun da kum seçimine, aydınlatmasına hatta kayalar cama zarar vermesin diye alta koyulacak malzemeye kadar bir çok küçük detay insanı yoruyor ve her soruya cevap bulunca yorgunluk yerini tarifi mümkün olmayan keyfe bırakıyor. Kurulumunuzda detayları da anlatırsanız benim gibi acemilere ders olur. Uzun yazdım farkında olmadan, konu hobi olunca tutamıyorum kendimi. Tekrar hayırlı, gönlünüzce, içinize sinen bir kurulum olsun. Keyifli hobiler dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah harika ilerliyorsunuz takipteyim. Yakında ben de kurulum yapacağım için her kurulum ve makaleden ilham almaya çalışıyorum. Yakınımda hobi duayenlerinden değerli insanlar olduğu için şanslı olsam da her detayı araştırıyorum. Filtrasyon ve su değerleri ve bu değerleri sabit bir şekilde muhafaza etmesinden tutun da kum seçimine, aydınlatmasına hatta kayalar cama zarar vermesin diye alta koyulacak malzemeye kadar bir çok küçük detay insanı yoruyor ve her soruya cevap bulunca yorgunluk yerini tarifi mümkün olmayan keyfe bırakıyor. Kurulumunuzda detayları da anlatırsanız benim gibi acemilere ders olur. Uzun yazdım farkında olmadan, konu hobi olunca tutamıyorum kendimi. Tekrar hayırlı, gönlünüzce, içinize sinen bir kurulum olsun. Keyifli hobiler dilerim.
frontosa blue zaire moba yavrularım
Maşallah. Çok Güzeller. Sağlık sıhhat afiyet ile büyütmenizi temenni ederim.Ferhatt06 2012-04-05 14:51:32
Maşallah. Çok Güzeller. Sağlık sıhhat afiyet ile büyütmenizi temenni ederim.
ÖZEL BİR TANK VE ÇOK ÖZEL TÜRLER (Yeni video ve resim sayfa 31)
Tebrik ederim Güven Bey gerçekten emeğinize değmiş ve harikulade olmuş. Benim gibi yeni tank planları yapan kimseler için de ayrıca çok faydalı bir konu olmuş. Allah nasip ederse bir yıl içerisinde ben de sizinkine benzeyen bir tanka sahip olacağım gibi görünüyor. Süreçte başınızı ağrıtırım :) Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Mesajım baya geç olmuş tarihi yeni farkettim, forumda 1. sırada idi konu :)Ferhatt06 2012-03-27 15:59:55
Tebrik ederim Güven Bey gerçekten emeğinize değmiş ve harikulade olmuş. Benim gibi yeni tank planları yapan kimseler için de ayrıca çok faydalı bir konu olmuş. Allah nasip ederse bir yıl içerisinde ben de sizinkine benzeyen bir tanka sahip olacağım gibi görünüyor. Süreçte başınızı ağrıtırım :) Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Mesajım baya geç olmuş tarihi yeni farkettim, forumda 1. sırada idi konu :)
Mobalara Yorum
Tebrikler gerçekten güzel yavrular, tüm moba konularını yakından takip etmeye çalışıyorum. Günün birinde benim de hakkını vererek girmek istediğim bir tür, Maşallah.Özkoçak 2012-03-27 09:14:25
Tebrikler gerçekten güzel yavrular, tüm moba konularını yakından takip etmeye çalışıyorum. Günün birinde benim de hakkını vererek girmek istediğim bir tür, Maşallah.
200*70*90h Akvarvaryum microlepidorus kasai m.r.nd
Maşallah, harikulade olmuş.Ferhatt06 2012-03-25 16:02:21
Maşallah, harikulade olmuş.
SON MESAJLAR
- Erkek Beta Balığım Yat Yattı bendeniztayfun, 22:47
Yeni Üye Forumu - Lepistesim Doğum Yapmıyor Larvaklm, 22:29
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Killifish Serüvenim ( Medaka İthalatı ) scorpion26, 22:24
Yeni Üye Forumu - Balığım Hamile Mi Kadnezar, 22:13
Yeni Üye Forumu - Kök Tavsiyesi Taha Yanık, 21:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Filtre Kullanımı Samet03, 21:46
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı KaanE, 21:30
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Betta Balığımda Pamukçuk Bir Türlü Geçmedi Ehtiyar, 21:27
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Yumurta Döllenmemesi kemallllll, 21:20
Yeni Üye Forumu - Kendin Yap Işık DrCinar, 21:16
Kendin Yap Sistemler (DIY) - lepistesler ısıtıcısız yaşarmı? Yhy58, 21:13
Canlı Doğuranlar - Clown Killifish Neothauma, 20:51
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Akvaryumda Planarya Sorunu Aqua Discovery, 20:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Filtre Öneri Lepistes.., 20:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Canlı Yem Denemesi scorpion26, 20:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 19:59
Bitki Akvaryumları Genel - And Discus For All giyotyn, 19:24
Discus - Betanin Kuyruk Erimesi Daha Fazla Artiyo Bettamtailung, 19:16
Labirentliler - Dinlenmiş Suyu Akavryum Isısına Getirmek ? GhostKoi, 19:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Falez Taşı GkhaNLioN, 19:05
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryum Dış Parazit Temizliği neomeo, 18:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tasarımı Hk. ÇaĞRı, 17:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Karıdes Akvaryumu İçin Bitkiler (co2 Desteği Yok ) ÇaĞRı, 17:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Dekorasyon Konusu SilverSharK35, 17:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Bitkimdeki Siyah Şeyler KaanE, 17:00
Hastalıklar ve İlaçlar - Su Düzenleyici Fırat pınar, 16:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Mk3248, 16:43
Yeni Üye Forumu - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 16:41
Canlı Doğuranlar - Lepistes Yavruları Mk3248, 16:41
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 16:01
Akvaryum Tanıtımı - Sıfırdan Kurulum sfcscannow, 15:32
Yeni Üye Forumu - Power Led Yapımı Hakkında Destek ercane, 15:22
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Karidesler Neden Öldü Sizce ? Aguamentist, 14:41
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek Fırat pınar, 12:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Kuru Bambu Kullanımı Ve Hazırlama Nasıl Olmalı bendeniztayfun, 11:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Plati Fırat pınar, 11:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hightech Kurulum Ve Sonrası ss23, 11:36
Bitki Akvaryumları Genel - 200lt Akvaryumda Ne Beslenebilir Utku_kerem, 11:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yunus Ciklet Kafada Delikler Orhan76, 10:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Platiler SaRCoPhiLiuS, 10:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Bitkili Deneyimim Ehtiyar, 02:28
Yeni Üye Forumu - Membran Arızalı Mı? giyotyn, 00:03
Filtreleme Seçenekleri - Nano Bloody Mary twinsoul, 23:42
Akvaryum Tanıtımı - 5 Litrelik Bitkili Akvaryum Babakızakvarist, 23:24
Yeni Üye Forumu - İs Yerinde İlk Bitkili Denemem,son Video2. Sayfada Oğuz Erman, 23:22
Akvaryum Tanıtımı - Sudan Çıkan Canlının Türü Ne Ölecek Miyim (!) Akvarist Batuhan, 23:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepisteslerim Ölüyor :( Babakızakvarist, 23:14
Yeni Üye Forumu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 23:07
Bitki Akvaryumları Genel - Kendin Yap Işık Babakızakvarist, 23:04
Kendin Yap Sistemler (DIY)
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 22:47
- Amazon Hançeri - Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 22:33
- Gold Head Muzi bettanganyika 22:26
- Malawi Erkekler AlisBaba 22:15
- Dış Filtreler AlisBaba 22:15
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 22:06
- Tam Set Dennerle Akvaryum Furcifer 22:06
- Mikro Kurt wallece 21:56
- Akvaryum Isıtıcıları blokurlu 21:22
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 21:22
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 20:52
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 20:52
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:46
- Sobo Tepe Filtre Firefighter 20:29
- Leptosoma Kitumba Firefighter 20:29
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 20:29
- Anubias Bitki Çeşitleri Sadan 20:01
- Subulata Ve Saz Bitkisi Sadan 20:01
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 19:46
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 19:46
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 19:46
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 19:31
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 19:31
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 19:31
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 19:31
- Fırsat Tilki Kuyruğu 15dal50tl Cabomba 8dal50tl Aquarist101 19:28
- 20 Karides 150tl Aquarist101 19:28
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:19
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 19:19
- Saz Bitkisi selfish 19:16
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 19:03
- Kriza Gold emree06 19:03
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:46
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:46
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 18:41
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 18:41
- Sajica Yavruları (güncel Video) Furkann 18:34
- Christmas Moss Furkann 18:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 18:20
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 18:20
- Çeşitli F0/f1 Tanganyika Türleri Damızlık Ve Yavru cstrk 17:33
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 17:30
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 17:30
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 17:06
- Co2 Regülatör Set egedin 16:58
- Altın Kafa Melekler Tekin35 16:53
- Bursa İçi Ücretsiz Paramesyum Kültürü Rafayel 16:14
- Albino Cennet Balığı Arıyorum Rafayel 16:14
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 16:12
KULLANICILAR
- 140 Online Kullanıcı, 76 Üye
Online Kullanıcılar
canrsln,
Koksal Gurkan,
Oscarlarim,
Redrainbow,
gulperhastasi,
efkango,
recepbal,
Taha Yanık,
asplant,
aktugsedat,
Osmanosman06,
HaydarGul,
Dr-Muhammet,
Gyro,
Ebubekir ATAR,
KaanE,
ArifhbsAquatics,
grendel1984,
Alberu,
Sütçü,
Rüzgar.57,
HbWhiteSevdam,
Payitaht,
cnylcn,
ozelturlepistes,
baljek,
darkaura,
DTxLorD,
Ehtiyar,
FISHERMAN01,
arapaima,
omerkykn,
cyapıcı,
Mrnight,
Samet03,
Budmo,
barsbingul,
izzettanju,
JrMartini,
Cancan3506,
chimera59,
Serkan Aykın,
Şevki37,
kemallllll,
Fırat pınar,
Laetacara,
bendeniztayfun,
UrasArt,
Hidro Dinamik,
wallece,
muratdeg,
idiopatik,
Kanuni.,
BRHNSNMZ,
Aggressive32,
Balikcidede,
erdo_bg,
Lina Shrimps,
Tulpar99,
Balik76,
mitii,
afk43,
FULL RED MEHMET,
valarmorghulis12,
ozgurtpcogl,
egeuchiha,
MertSoyumert,
Sy2717,
ataberk28,
HarunYILDIRIM,
MysticArts,
diaslayt,
kaanarslln,
Lepistes..,
ahm335,
oktay42,
kayraa,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.