ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Sinkar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Şubat 2013 11:15
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sina Karagöz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Manisa
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sina Karagöz
65x25x35 Tür seçimi yapılmadı
65x25x35 Tür seçimi yapılmadı
SON 10 MESAJI
Betaya Bitki
Arkadaşlar beta almak istiyorum. 2 tane akvaryumum var bosta 2 side 20 L civarı
-Birinin boyu 50 cm eni ve yüksekliği düşük
-Birinin boyu 35 cm eni ve yüksekliği fazla
ama 2side 20 L ediyor.
Balık hangisinde daha çok rahat eder ? Bitki olarak kolay bakılan ve betanın seveceği ne tavsiye edersiniz? Birde kum olarak siyah hagen şart mı ? İyi günler Saygılar ,
Arkadaşlar beta almak istiyorum. 2 tane akvaryumum var bosta 2 side 20 L civarı
-Birinin boyu 50 cm eni ve yüksekliği düşük
-Birinin boyu 35 cm eni ve yüksekliği fazla
ama 2side 20 L ediyor.
Balık hangisinde daha çok rahat eder ? Bitki olarak kolay bakılan ve betanın seveceği ne tavsiye edersiniz? Birde kum olarak siyah hagen şart mı ? İyi günler Saygılar ,
20 litre akvaryum
Betta düşünmedim değil çok klas bir balık. Ayrıca bir betayı bardaktan kurtarıp ona güzel bir akvaryum yapmayı bende isterim ama hiç bitki tecrübem olmadı nasıl bakılır nasıl dikilir gübresi suyu co2 si hiç bişey bilmem etmem
Betta düşünmedim değil çok klas bir balık. Ayrıca bir betayı bardaktan kurtarıp ona güzel bir akvaryum yapmayı bende isterim ama hiç bitki tecrübem olmadı nasıl bakılır nasıl dikilir gübresi suyu co2 si hiç bişey bilmem etmem
20 litre akvaryum
Merhaba arkadaşlar 60 L tankımın yanında bu işe basladıgım 20 L lik akvaryumum duruyor . Bunu seyirlik izlemesi güzel bir mini akvaryum yapmak istiyorum sanki okyanustan , bir nehirden alınan küçük bir köşe gibi . . Ne gibi balık besleyebilirim ve kaç adet bakabilirim ? adets sayısının az olmasını gerektiğini biliyor ve savunuyorum
Merhaba arkadaşlar 60 L tankımın yanında bu işe basladıgım 20 L lik akvaryumum duruyor . Bunu seyirlik izlemesi güzel bir mini akvaryum yapmak istiyorum sanki okyanustan , bir nehirden alınan küçük bir köşe gibi . . Ne gibi balık besleyebilirim ve kaç adet bakabilirim ? adets sayısının az olmasını gerektiğini biliyor ve savunuyorum
40 Litre 6 Gen Bitkili [Yeni Fotoğraf]
Öncelikle hayırlı olsun Besleyeceğiniz balıklar için gayet yeterli bir akvaryum lütfen bu sayının üzerine taşmayın bitkiyi bol tutun ama bilin ki çoğalacaklardır o yüzden boş alanda bırakın :) ayrıca nitrivec suyu biraz bulandırır o geçmeden balık atmamanızı öneririrm ama bir zararı yok galiba . Işığınızda fazla gelmiş balıklar strese girebilir. Ledlerle yapabilirsiniz aydınlatmanızı Sinkar 2012-07-14 01:31:30
Öncelikle hayırlı olsun Besleyeceğiniz balıklar için gayet yeterli bir akvaryum lütfen bu sayının üzerine taşmayın bitkiyi bol tutun ama bilin ki çoğalacaklardır o yüzden boş alanda bırakın :) ayrıca nitrivec suyu biraz bulandırır o geçmeden balık atmamanızı öneririrm ama bir zararı yok galiba . Işığınızda fazla gelmiş balıklar strese girebilir. Ledlerle yapabilirsiniz aydınlatmanızı
Sağlıklı balıklar
Birde uyarım olucak 6 gen akvaryumlar çabuk patlar sadece uyarayım dedim ama hacim fazla büyük olmadıgından dikkat edildiğinde pek sorun çıkmayacak gibi
Saygılarımla ;
Saygılarımla ;
Hava motoru SES problemi !
Teşekkürler bilginiz için :) dediğim gibi bence kafa motoru iç filtre vs estetiği bozuyor . sessiz olanlarından alabilirim belki. Internette cok arastırdım butun herkes bi kutuya koyun içine pamuk doldurun falan demiş iyi hoş sesi çıkmazda 2 güne kendi sıcaklıgından yanar o motor . Bende farklı çözüm varsa ogreneyim diye sormustum teşekkürler tekrarBu arada hava motorum çok basit birşey jeneca ap 9800. tek havatası kullandıgımdan ve sessiz oldugu söylendiğinden bunu almıstım gücününde düşük olması beni sesinin az olduguna inandırmıstı ama maalesef değilmiş yeterli havayı üflüyor ama bu sesi kavramını değiştirmiyor
Saygılarımla
Teşekkürler bilginiz için :) dediğim gibi bence kafa motoru iç filtre vs estetiği bozuyor . sessiz olanlarından alabilirim belki. Internette cok arastırdım butun herkes bi kutuya koyun içine pamuk doldurun falan demiş iyi hoş sesi çıkmazda 2 güne kendi sıcaklıgından yanar o motor . Bende farklı çözüm varsa ogreneyim diye sormustum teşekkürler tekrarBu arada hava motorum çok basit birşey jeneca ap 9800. tek havatası kullandıgımdan ve sessiz oldugu söylendiğinden bunu almıstım gücününde düşük olması beni sesinin az olduguna inandırmıstı ama maalesef değilmiş yeterli havayı üflüyor ama bu sesi kavramını değiştirmiyor
Saygılarımla
Sağlıklı balıklar
Hava motoru SES problemi !
Arkadaşlar 2 aylık bi aradan sonra akvaryumumu yeniden kurdum . 3-4 gündür çalışır vaziyette 2hafta böyle bırakmayı düşünüyorum.İçine 2 tane portakal ciklet koymak istiyorum . 1-2 de taslardan magara tarzı dekor yapıp hos sade ve canlı bir akvaryum elde etmek istiyorum gel gelelim konumuza. 60 L akvaryumum var arkadaşlar burda 2 ciklet çok rahat yasayacaktır eminim. Bende resun cy-20 (debisi düşük 60L bir akvaryum için ideal) dış filtre var sadece onu kullanıyorum . içfiltre takmayı kullanmayı sevmiyorum, hem yer kapladıgı hem temizliği berbat ve yaş oldugu için. Havalandırmayıda hava tasıyla yapmayı düşünüyordum ki ! oda ne ! küçücük bir motor nasılda bütün salonun kafasını şişirir anlamıyorum arkadaşlar ? savaştayız mübarek . daha akvaryuma hava tasını atmadım bile ! sadece motoru fişe taktım. Gerçekten arkadaşlar bunun sesini kısmanın bir yolu yok mu ?yada baska nasıl akvaryuma hava verebilirim(sessizce)
Arkadaşlar 2 aylık bi aradan sonra akvaryumumu yeniden kurdum . 3-4 gündür çalışır vaziyette 2hafta böyle bırakmayı düşünüyorum.İçine 2 tane portakal ciklet koymak istiyorum . 1-2 de taslardan magara tarzı dekor yapıp hos sade ve canlı bir akvaryum elde etmek istiyorum gel gelelim konumuza. 60 L akvaryumum var arkadaşlar burda 2 ciklet çok rahat yasayacaktır eminim. Bende resun cy-20 (debisi düşük 60L bir akvaryum için ideal) dış filtre var sadece onu kullanıyorum . içfiltre takmayı kullanmayı sevmiyorum, hem yer kapladıgı hem temizliği berbat ve yaş oldugu için. Havalandırmayıda hava tasıyla yapmayı düşünüyordum ki ! oda ne ! küçücük bir motor nasılda bütün salonun kafasını şişirir anlamıyorum arkadaşlar ? savaştayız mübarek . daha akvaryuma hava tasını atmadım bile ! sadece motoru fişe taktım. Gerçekten arkadaşlar bunun sesini kısmanın bir yolu yok mu ?yada baska nasıl akvaryuma hava verebilirim(sessizce)
Özür dilerim biraz uzun oldu tam durumumu anlayın diye neden kullandıgımıda anlatmak istedim
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla ;
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla ;
60 LT AKVARYUM İÇİN BALIK TAVSİYELERİNİZ
Isı olarak ne tavsiye edersiniz ? yanlızca 2 balık oldugundan iç filtre kullanmıyacagım çünkü görüntüsü hosuma gitmiyor . Japon balıklarındada ısıtıcı ya ihtiyac yokmus galiba . Malum kısında ısıtıcısız su 24 ün altına inmiyor. Dış filtrem mevcut debisi çok yüksek değil ama idare edecegini düşünüyorum birde havataşı kullanıyorum
Isı olarak ne tavsiye edersiniz ? yanlızca 2 balık oldugundan iç filtre kullanmıyacagım çünkü görüntüsü hosuma gitmiyor . Japon balıklarındada ısıtıcı ya ihtiyac yokmus galiba . Malum kısında ısıtıcısız su 24 ün altına inmiyor. Dış filtrem mevcut debisi çok yüksek değil ama idare edecegini düşünüyorum birde havataşı kullanıyorum
60 LT AKVARYUM İÇİN BALIK TAVSİYELERİNİZ
Çok teşekkür ederim deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için En yakın zamanda 1 çift belirttiğiniz türlerden japon almaya çalışacağım. Dekor olarak hiç bir şey koymadım ne tavsiye edersiniz küçükte olsa hayvanlar belki sürtünmek ister Ayrıca en iyi renk ve hareket için hangi yemi kullanmalıyım ?
Çok teşekkür ederim deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için En yakın zamanda 1 çift belirttiğiniz türlerden japon almaya çalışacağım. Dekor olarak hiç bir şey koymadım ne tavsiye edersiniz küçükte olsa hayvanlar belki sürtünmek ister Ayrıca en iyi renk ve hareket için hangi yemi kullanmalıyım ?
Teşekkürler
Saygılarımla ;
Saygılarımla ;
3d arka fon calismam
Çok başarılı buldum beyefendi fikrinizi kaptım aynı şekilde bir strafor alıp doğaçlama yapmayı düşünüyorum . Sağlıklı balıklar
Saygılarımla ;
Çok başarılı buldum beyefendi fikrinizi kaptım aynı şekilde bir strafor alıp doğaçlama yapmayı düşünüyorum . Sağlıklı balıklar
Saygılarımla ;
Akvaryum Kenarında Oluşan Kireç Temizliği
Çok haklısınız ama birde limonu deneyin :) evet evet bildiğiniz limon. Arkadaşlar limonu kesip bulasık teline yada süngerine sıkıyoruz ve silmeye baslıyoruz Mr. Muscle mübarek çok hafif suya gelen limonda hiç bir şekilde suya zarar vermez aksine faydalı yanlarının oldugunu düşünüyorum Saygılarımla ;
Çok haklısınız ama birde limonu deneyin :) evet evet bildiğiniz limon. Arkadaşlar limonu kesip bulasık teline yada süngerine sıkıyoruz ve silmeye baslıyoruz Mr. Muscle mübarek çok hafif suya gelen limonda hiç bir şekilde suya zarar vermez aksine faydalı yanlarının oldugunu düşünüyorum Saygılarımla ;
SON MESAJLAR
- Ciklet Balıklarımda Beyaz Lekeler Samoo11, 09:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Tetrazon Karides Uyumu ? MasterChief, 09:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 50x30x30 Lowtech Yeniden Orhan76, 09:17
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact 2100 Kafa Motoru Ses Problemi Orhan76, 08:24
Filtreleme Seçenekleri - Taşları Nasıl Yosunlandırabiliriz? KaanE, 07:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Vatoz İle Karides Aguamentist, 07:52
Yeni Üye Forumu - Basit Yeşil Su Yapımı Rafayel, 07:48
Akvaryum Bilimi - Bettam Hastalandı berkaiozcan, 05:34
Yeni Üye Forumu - Vatozum Beyazlasiyor Niye Mustafa_#₺( ef, 04:30
Yeni Üye Forumu - Oranda Japon Balığımda Solungaç Problemi Koray gülsoy, 03:21
Yeni Üye Forumu - Moliwe Kribensis ArifhbsAquatics, 02:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum İçinde Yüzen Canlılar ? Şevki37, 01:23
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Dekorasyonu monster07, 01:08
Yeni Üye Forumu - Fil Kulak Lepistes Hunt3r, 00:57
Canlı Doğuranlar - Beta Akvaryumu Nasıl Olmalı? Taha Yanık, 00:18
Labirentliler - Dolphin H Şelale Filtre Elyaf Koyma Taha Yanık, 23:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlkkez Akvaryum Kuracağım Taha Yanık, 23:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Hastalık Tanısı Taha Yanık, 23:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Ve Katil Salyangozlar mmemati, 23:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon İçin Dış Filtre Mi Pipo Filtremi Daha Uygun furkanbaba956, 22:50
Filtreleme Seçenekleri - 35*35*35 Bitkili Tank Filtre Önerisi Lepistes.., 21:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Pleco İle Bitki rebelde, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nerite Salyangoz Dexter85321, 21:20
Omurgasızlar - Mini? Ramshorn? Axolotl1, 21:10
Omurgasızlar - Akvaryum Zeminini Çimlendirme Larvaklm, 20:47
Bitki Türleri ve Bakımı - 35*25*15 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi recklesstr, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balıklarım Ard Arda Öldü ArifhbsAquatics, 20:35
Yeni Üye Forumu - Lda 16 Tül Vatoz İle L144 Tül Vatoz Eşleşmesi mightymurat, 20:06
Kedi Balıkları Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı FerhatKaya, 19:42
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sera Baktopur&baktopur Tabs İc Parazit Tedavisi Şevki37, 19:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepisteste Kuyruk Erimesi Acl Yardm Yasin034, 19:14
Canlı Doğuranlar - Beta Balıkları Taha Yanık, 18:45
Labirentliler - Safkan Velifera Mirza Adar, 18:43
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Akvaryumda Meşe Yaprağı(küçük P*ç Meşe Denilen) Ehtiyar, 18:30
Bitki Akvaryumları Genel - Armatürk 1040l Armatür samuraibeta, 18:13
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu samuraibeta, 18:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcım Çalışmıyor Berkayv, 17:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Rengi Değişiyor samuraibeta, 17:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler samuraibeta, 17:40
Labirentliler - Nymphaea Lotus Red Çiçek Açtı Mderhan, 17:30
Bitki Akvaryumları Genel - 0 Bilgi 0 Tecrübe Lepistes Akvaryumu Kurmak İ Aguamentist, 17:22
Yeni Üye Forumu - Hobiye Yeni Başlayacağım Muhammedcay, 15:55
Yeni Üye Forumu - Demasoni dt.erkan, 15:42
Akvaryum Tanıtımı - Karışık Tetra Akvaryumu Taha Yanık, 15:39
Amerikan Tetraları Tanıtımı - Walstad Akvaryumu TugberkCelik, 15:08
Yeni Üye Forumu - Balığım Yem Yemiyor, Hiç Gezmiyor. TuRKeR, 14:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Armatürü Orhan76, 14:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yavru Melek Balığı Akvaryumum bendeniztayfun, 14:15
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesimi Ne Zaman Yavruluğa Almalıyım Orhan76, 14:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Monte Carlo Yapraklarında Lekelenme Orhan76, 14:00
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Co2 Regülatör Set egedin 09:59
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 09:56
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 09:56
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 09:54
- Spotted Angelfish Hiko 09:54
- Black Venezuela Corydoras Hiko 09:54
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 09:52
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 09:52
- Java Moss Miller 09:40
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 09:40
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 09:12
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 09:12
- Dophin Askı Filtreler / H80-h200 FISHERMAN01 09:02
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 08:59
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 08:59
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 08:59
- Siyah Cüce Vatoz Yavru, Corydoras Sterbai nikon_ 08:59
- Red Tiger Lotus nikon_ 08:59
- Moscow Neon Blue (lepistes) birkayaydin 08:42
- Bio Sünger Brdk64 08:11
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 08:11
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 07:33
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 07:33
- Led Driver 36-48w ilh4n 07:24
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 07:24
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 07:24
- Dophın Cf 1200 Dış Filtre AQUA 07:06
- Jbl Novo Tanganyika 250gr 350₺ AQUA 07:06
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 05:57
- Premium Siyah Paslanmaz Çelik Aquascaping Set vahitender 04:17
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:40
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:40
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:40
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:40
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:40
- Neolamprologus Multifasciatus Arıyorum Aplot 01:39
- Mikrokurt Canlı Yem Aranıyor Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Dolphin H300 Şelale Filtre Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Çifti Arıyorum Canbudakkkk 01:03
- Apistogramma Kakadu Genç Dişi Canbudakkkk 01:03
- Ucuz Takasa Açık 2 Farklı Yem Canbudakkkk 01:03
- 40x40x40 Akvaryum Ve Malzemeleri Canbudakkkk 01:03
- Sarı Ateş Neon Karides Ardaaa.. 00:23
- Electric Blue Acara Çift Ardaaa.. 00:23
- Sıfır Cama Cam Akvaryum 45.30.30 Ardaaa.. 00:23
- Tül Kuyruk Ramirezi Ariyorum Hunt3r 00:16
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:14
- Venüsaqua Çift Çıkışlı Akvaryum Hava Motoru SinanBulut 23:51
- Vatoz Küpü Ve Frontoza Küpü SinanBulut 23:51
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
sıtkı,
diaslayt,
EmrePekin,
Bettasevdalisi,
Tustwis,
lebowskia,
mowo,
ilh4n,
egeuchiha,
Cloudbuster,
Canbudakkkk,
Kurban35,
scrap,
yedili,
linkolik,
ShowaSanshoku,
onur_0606,
recepbal,
Kerems06,
akomania,
mali37,
giyotyn,
AmatorAkvryumcu,
Taha Yanık,
UmutMEHDİOĞLU,
Srdr.Betta,
efsane07,
Vartego,
Aqua Discovery,
srnozcn,
BeReal,
Rüzgar.57,
Ra93,
barsbingul,
Hunt3r,
Yunus cikletcii,
ozelturlepistes,
cagrisw,
thejaponcu,
Ademkrtl,
Celaleddin,
asplant,
Hidro Dinamik,
mewtwo,
HOPPALA,
Aplot,
Ardaaa..,
Sütçü,
bendeniztayfun,
grysltk,
Dextran,
Liga,
wallece,
Ehtiyar,
Enescetin,
Thefishmannn,
monster07,
AzizArif,
erosennin,
Aliko1616,
Lepistes..,
Alberu,
cihatkaraca,
orkunatalay,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.