ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
burkiturki
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
23 Mart 2012 22:56
Toplam Mesaj:
68 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Burak Taşkıran
Doğum Tarihi:
30 Nisan 1988
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Burak Taşkesen
SON 10 MESAJI
Acemilik İşte
Hangi bitkiden ve hangi gübrelerden kullanmak istediğine bağlı ama sazlar ortalama 0.50-2 tl arasında değişiyor gübreler ise çok değişken
Hangi bitkiden ve hangi gübrelerden kullanmak istediğine bağlı ama sazlar ortalama 0.50-2 tl arasında değişiyor gübreler ise çok değişken
Bana bir akıl verin lütfen
http://www.akvaryum.com/Forum/mustafa_taner_bodic(mutaboartakv)_sahtekar_k554627.asp ben de bununla ilgili bir durum yazdım da o yüzden okuma şansınız olursa sevinirim acaba tilki kuyrukları mı dağılıyor gönderilirlen diye merak ettim ancak anladımki benim aldığım arkadaş sahtekarmış o yüzden sormuştum size
http://www.akvaryum.com/Forum/mustafa_taner_bodic(mutaboartakv)_sahtekar_k554627.asp ben de bununla ilgili bir durum yazdım da o yüzden okuma şansınız olursa sevinirim acaba tilki kuyrukları mı dağılıyor gönderilirlen diye merak ettim ancak anladımki benim aldığım arkadaş sahtekarmış o yüzden sormuştum size
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Kardeşim haklısın bi anda sert çıktım ve saygısızlık yaptım gerçekten özür dilerim
Kardeşim haklısın bi anda sert çıktım ve saygısızlık yaptım gerçekten özür dilerim
Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım
Neyse yoruma gerek yok yeni gördüm son yorumu sıkıntım olursa özelden ulaşırım zaten kafanı yorma sen hallederim ben kendi işimi burdan msj yazmayla adam olunmuyo site yöneticilerinden de ricam msjları biraz daha dikkatli okumaları benim bir önceki msjımda ne gördünüzde sildiniz arkadaşın msjı bu denli tehdit ve artistlik içerirken hala burda durmakta bu kadar taraflı davranılması beni gerçekten rahatsız ettiburkiturki 2012-02-20 02:58:50
Neyse yoruma gerek yok yeni gördüm son yorumu sıkıntım olursa özelden ulaşırım zaten kafanı yorma sen hallederim ben kendi işimi burdan msj yazmayla adam olunmuyo site yöneticilerinden de ricam msjları biraz daha dikkatli okumaları benim bir önceki msjımda ne gördünüzde sildiniz arkadaşın msjı bu denli tehdit ve artistlik içerirken hala burda durmakta bu kadar taraflı davranılması beni gerçekten rahatsız etti
mustafa taner bodiç(mutabo,artakv)
Çok teşekkürler arkadaşlar böyle sahtekarları el birliğiyle aramızda eritmeliyiz bence ve Taner Bodiç tam anlamıyla sahtekardır dikkatli olun ve eminim eğer yüzü tutarda tekrar siteye girebilirse görceksiniz ne iftiralar atacak kendisi sadece gülünecek ve acınacak durumda olacaktır ancak benim tek amacım ben yandım sizler yanmayın böyle sahtekar insanlara kanmayın benim herşeyim ortada siteden alışveriş yaptığım arkadaşlarda ortada ve ne kadar düzgün olduğumuda bilen bilir ancak bu şeref haysiyet yoksunu insandan uzak durum tek tavsiyem budur size VE son olarak geri bildirime bu insanın ne kadar sahtekar olduğunu yazarsanız başka hobicilerin başı yanmasın yazık olmasın insanlara son bombasıda geri bildirimlere kendince uydurduğu mesajları yazmak paramı gönder dediğimde beni anında engelleyen bir insana nasıl yazmışım bunları merak ediyorum çok komik bir duruma düşürdü kendisini sorunlu bu arkadaşburkiturki 2012-02-21 17:09:15
Çok teşekkürler arkadaşlar böyle sahtekarları el birliğiyle aramızda eritmeliyiz bence ve Taner Bodiç tam anlamıyla sahtekardır dikkatli olun ve eminim eğer yüzü tutarda tekrar siteye girebilirse görceksiniz ne iftiralar atacak kendisi sadece gülünecek ve acınacak durumda olacaktır ancak benim tek amacım ben yandım sizler yanmayın böyle sahtekar insanlara kanmayın benim herşeyim ortada siteden alışveriş yaptığım arkadaşlarda ortada ve ne kadar düzgün olduğumuda bilen bilir ancak bu şeref haysiyet yoksunu insandan uzak durum tek tavsiyem budur size VE son olarak geri bildirime bu insanın ne kadar sahtekar olduğunu yazarsanız başka hobicilerin başı yanmasın yazık olmasın insanlara son bombasıda geri bildirimlere kendince uydurduğu mesajları yazmak paramı gönder dediğimde beni anında engelleyen bir insana nasıl yazmışım bunları merak ediyorum çok komik bir duruma düşürdü kendisini sorunlu bu arkadaş
resimli lepistes ve ısıtıcı
10 tl falan getirmez max 3 tl söylediğim gibi benim 3 akvaryumum 20 tl geliyo zaten 85 40 22 litrelik armatürler falan var
10 tl falan getirmez max 3 tl söylediğim gibi benim 3 akvaryumum 20 tl geliyo zaten 85 40 22 litrelik armatürler falan var
Kürşat bey mesele neden ankaradan almadınıza gelince 60 tane tilki kuyruğunu ve uzunluğu minimum 40 cm olan 60 tanesini 20 tlye siz bulun ben hemen alayım öğrenciyim ben de sonuçta ancak yediğim kazıktan sonra anladımki böyle insanlar herzaman çıkabilir insanın karşısına ben istanbul hatay gaziantep izmirden bile bitki aldım site aracılığı ile ve hiçte bir sorun yaşamadım ancak bu arkadaş tam bir esnaf olmadığı için bir de beni tersledi paketlemeyi süper yapmışta hata bendeymişte zaten kendisinin ne denli bir esnaf olduğunu anlamak için çok uzağa bakmaya gerek yok profilinden anlarsınız ben sadece siz değerli hobicileri uyarmak istedim böyle bir insandan sakın bitki almayın diye ayrıca akvaryumcularda tilki kuyruğunun tanesi 1 tlden aşağıya yok genellikle ve uzunlukları 20 cm civarında 60 tanesi 60 tlye gelecekti o yüzden tercihim böyle olmuştu ancak gelgelelim olan 40 tlye oldu oldun mesele para kaybetmek değil mesele insanların böyle insanlara kanmamasına yardımcı olmak tabiki 40 tlde az bir para değil ne zorluklarla kazanılıyor ama artık yapacak birşey yok dikkatli olun diye uyarıyorum tekrarSalem 2012-02-26 12:43:04
Kürşat bey mesele neden ankaradan almadınıza gelince 60 tane tilki kuyruğunu ve uzunluğu minimum 40 cm olan 60 tanesini 20 tlye siz bulun ben hemen alayım öğrenciyim ben de sonuçta ancak yediğim kazıktan sonra anladımki böyle insanlar herzaman çıkabilir insanın karşısına ben istanbul hatay gaziantep izmirden bile bitki aldım site aracılığı ile ve hiçte bir sorun yaşamadım ancak bu arkadaş tam bir esnaf olmadığı için bir de beni tersledi paketlemeyi süper yapmışta hata bendeymişte zaten kendisinin ne denli bir esnaf olduğunu anlamak için çok uzağa bakmaya gerek yok profilinden anlarsınız ben sadece siz değerli hobicileri uyarmak istedim böyle bir insandan sakın bitki almayın diye ayrıca akvaryumcularda tilki kuyruğunun tanesi 1 tlden aşağıya yok genellikle ve uzunlukları 20 cm civarında 60 tanesi 60 tlye gelecekti o yüzden tercihim böyle olmuştu ancak gelgelelim olan 40 tlye oldu oldun mesele para kaybetmek değil mesele insanların böyle insanlara kanmamasına yardımcı olmak tabiki 40 tlde az bir para değil ne zorluklarla kazanılıyor ama artık yapacak birşey yok dikkatli olun diye uyarıyorum tekrar
Şikayetin Nedeni: Bitki adı altında satılan çöp
Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: mutabo kullanıcı isimli arkadaş aldığım cevap hatanın ben de olduğu
Olayın Detayları: Arkadaşlar anlatayım olayı aynen ve sizde yorum yapın bana ben mutabo nickli arkadaştan ki gerçek adı da mustafa taner bodiç 60 adet tilki kuyruğu aldım parayı yatırdıktan 2 gün sonra artık gönderin dedim 2 gün boyunca sayısız mesaj attım siteden telefon numarasıda siteye verdiği fake çıktı ve kullanılmıyor öyle bir numara 2 gün sonra cevap geldi k.bakmayın dedemi kaybettim diyordu mesajda o yüzden gönderemedim ama bugün göndereceğim dedi ve gönderdi ancak defalarca istememe rağmen kargo takip numarası göndermedi ve 1gün önceden göndermesine rağmen 1 gün sonra göndermiş gibi mesaj attı arkadaşından rica etmiş bu yüzden de kargoda bitkiler 2 gün beklemiş oldu ve ben gidip bitkileri aldım bitkileri sadece gazete kağıdına sarmış ve göndermiş aldığım bitkiler yaklaşık 400 adet 2 cm boyunda tilki kuyruğu parçaları darmadağın kargoya da 20 tl ödedim ayrıca havale ücreti 4 tl ile birlikte 60 adet tilki kuyruğuna 44 tl ödemiş oldum ve elime geçenler sadece çöptü kendisine bunu ilettiğimde hatanın ben de olduğunu söyledi ücretimi geri iade etmesini istedim çünkü ne kargo takip numarası gönderdi ne de bitki göndermekten anlıyor arkadaş ve sonrasında da beni inanılmaz tersledi kendisi tam anlamıyla sahtekardır arkadaşlar benim burda tek derdim sakın ama sakın mustafa taner bodiç yani "mutabo" dan bitki alayım demeyin benden tavsiye, paranın üstüne yatar ve size çürümüş paramparça bitkiler gönderip bir de ben bu işleri yıllardır yapıyorum sen paketlemeyi ne bileceksin der dikkatli olun çok dikkat edin bu şahısaSalem 2012-02-26 12:41:00
Şikayetin Nedeni: Bitki adı altında satılan çöp
Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: mutabo kullanıcı isimli arkadaş aldığım cevap hatanın ben de olduğu
Olayın Detayları: Arkadaşlar anlatayım olayı aynen ve sizde yorum yapın bana ben mutabo nickli arkadaştan ki gerçek adı da mustafa taner bodiç 60 adet tilki kuyruğu aldım parayı yatırdıktan 2 gün sonra artık gönderin dedim 2 gün boyunca sayısız mesaj attım siteden telefon numarasıda siteye verdiği fake çıktı ve kullanılmıyor öyle bir numara 2 gün sonra cevap geldi k.bakmayın dedemi kaybettim diyordu mesajda o yüzden gönderemedim ama bugün göndereceğim dedi ve gönderdi ancak defalarca istememe rağmen kargo takip numarası göndermedi ve 1gün önceden göndermesine rağmen 1 gün sonra göndermiş gibi mesaj attı arkadaşından rica etmiş bu yüzden de kargoda bitkiler 2 gün beklemiş oldu ve ben gidip bitkileri aldım bitkileri sadece gazete kağıdına sarmış ve göndermiş aldığım bitkiler yaklaşık 400 adet 2 cm boyunda tilki kuyruğu parçaları darmadağın kargoya da 20 tl ödedim ayrıca havale ücreti 4 tl ile birlikte 60 adet tilki kuyruğuna 44 tl ödemiş oldum ve elime geçenler sadece çöptü kendisine bunu ilettiğimde hatanın ben de olduğunu söyledi ücretimi geri iade etmesini istedim çünkü ne kargo takip numarası gönderdi ne de bitki göndermekten anlıyor arkadaş ve sonrasında da beni inanılmaz tersledi kendisi tam anlamıyla sahtekardır arkadaşlar benim burda tek derdim sakın ama sakın mustafa taner bodiç yani "mutabo" dan bitki alayım demeyin benden tavsiye, paranın üstüne yatar ve size çürümüş paramparça bitkiler gönderip bir de ben bu işleri yıllardır yapıyorum sen paketlemeyi ne bileceksin der dikkatli olun çok dikkat edin bu şahısa
Bana bir akıl verin lütfen
Size tek sorum şu olacak tilki kuyruklarını hangi şehire gönderdiniz ve paketlemeyi nasıl yaptınız?
Size tek sorum şu olacak tilki kuyruklarını hangi şehire gönderdiniz ve paketlemeyi nasıl yaptınız?
Molly ve Platilerde Hamilelik Belirtileri
Bence hamile değil bu fotoğrafa göre bir hamilelik görünmüyor varsada hamilelik durumu en fazla 3-7 günlüktür
Bence hamile değil bu fotoğrafa göre bir hamilelik görünmüyor varsada hamilelik durumu en fazla 3-7 günlüktür
SON MESAJLAR
- Alsancak Petshop Alışveriş Yapan Oldu Mu Haku, 01:29
Yeni Üye Forumu - Teleskop Balığım Neyi Var ahmetfiratozkaya, 01:20
Yeni Üye Forumu - Pearl White Sand Kum Aldım Bulanık xellence07, 00:28
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Sürtünmesi Ehtiyar, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık A2626, 23:24
Yeni Üye Forumu - Kurutulmuş Artemia Hakkında Canbudakkkk, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Dışkısı İnce Ve Uzun Neden Olabilir? BabySoul, 22:57
Sazansıgiller - Betta Akıntı Sorunu BabySoul, 22:48
Yeni Üye Forumu - Betta Splendens Ebubekir ATAR, 22:45
Akvaryum Tanıtımı - Crystalpro Cıklet Mıneral emiryilmazz, 22:38
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balıkları Bakımı Trakyalı2259, 22:38
Yeni Üye Forumu - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 22:34
Yeni Üye Forumu - Elma Salyangoz Zekkk, 22:26
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Cacatuoides (kakadu) giyotyn, 22:07
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Safkan Velifera Mirza Adar, 21:52
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Mirza Adar, 21:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kribensis Gökdeniz Kale, 21:27
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı - Walstad İlk Denemem BETA.4, 21:15
Akvaryum Bilimi - Adı Salyangoz Azizdurdenn, 21:10
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Omerclk, 21:08
Canlı Doğuranlar - 60x40x40 Akvaryum İçin Dış Filtre Tavsiyesi Kturan06, 21:03
Yeni Üye Forumu - Lepistesle Hep Yukarıda Yüzüyor Nedeni Nedir? XAli, 20:24
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:06
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Yeni Kurduğum Akvaryum Hobilenyum, 19:58
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Buhar Kapağı Fikri? Hidro Dinamik, 19:53
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Ne Yapmalıyım?! Zangoose, 19:24
Yeni Üye Forumu - L333 Beşiktaşlı Balık Kara Karga, 19:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Meraklı Komşular Kara Karga, 19:05
Discus Tanıtımları - Poso Rabbit Snail (tavşan Salyangoz) İlkerSHN, 18:37
Omurgasızlar Tanıtımı - Ramirezi İlkerSHN, 18:32
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Colisa Lalia(cüce Gurami) İlkerSHN, 18:19
Labirentliler Tanıtımı - Elma Salyangozum Öldümü Acil Dexter85321, 18:03
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Buhar Camı Muhammedcay, 17:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumda Sinek Sorunu Devam Ediyor egemenozbeyli, 16:47
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Birolada, 16:24
Akvaryum Tanıtımı - Bu Beyaz Benek Mi ? Utku_kerem, 16:08
Hastalıklar ve İlaçlar - Akıllı Priz Kullanan Var Mı? Bir Şey Sorucam valarmorghulis12, 15:31
Aydınlatma - Deniz Akvaryumu İçerisnde Oluşan Tabaka ogurcay, 14:56
Yeni Üye Forumu - Neon Tetra Gövde İçindeki Beyazlık Orhan76, 14:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Dışkıları Uzun Beyaz Veya Şeffaf Orhan76, 14:15
Yeni Üye Forumu - Transgenetik İle Hobiye Tekrar Dönüş Orhan76, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Bugün Bu Şekilde Bir Ölüm İle Karşılaştım Muhammedbedri, 13:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Isıtıcı Orhan76, 11:53
Yeni Üye Forumu - Hastalik Sonrasi Akvaryum Angelguy, 11:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Emiş Kısmındaki Beyazlık BeReal, 11:20
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası sfcscannow, 11:00
Güney Amerikan Cichlidleri - Cuce Vatoz Yumurtasi Aguamentist, 10:52
Yeni Üye Forumu - Japon Balığının Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır? Ali Selim Kadan, 10:08
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Akvaryum Çevresinde Küçük Sinekler egemenozbeyli, 08:56
Bitki Akvaryumları Genel - 25 Cm Küp Betta H.polat, 08:37
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Ultra Clear Akvaryum,eheim Isıtıcı,panda Ribbon yamansengonca 01:00
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:55
- 80*50*60h Mobilyalı Aydınlatmalı Akvaryum gorkemortakci 00:31
- Apistogramma Ve Caridina Dennerli Enes Yıldırım 22:29
- Resun Otomatik Yemeleme Makinesi Enes Yıldırım 22:29
- 200 W Isıtıcı Enes Yıldırım 22:29
- Rafyaya Son!! Bu Fiyata Kaçmaz Bitki Enes Yıldırım 22:29
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 22:17
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 22:17
- Saz Bitkisi selfish 22:12
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 21:42
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 21:41
- Kriza Gold emree06 21:41
- Denisoni Rasbora Sae Kakadu FURKANALTIN 21:13
- Sunsun 603b Dış Filtre Slymn4306 21:08
- Tanganyika Regani Cichlid Yavruları iakyol 21:04
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 20:30
- Su Piresi / Yeşil Su ALTEMUR 20:14
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 20:14
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 20:09
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 19:13
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 19:13
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 18:39
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 18:39
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 18:12
- 60x40x40 İthal Akv-3lü Bitki Budama Seti-kökler Dextran 18:12
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 18:01
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 18:01
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:51
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:51
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 17:05
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 17:05
- Bakmadan Geçmeyin Mavi Göz Tül Erkekler L144 rebelfire 16:52
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 16:42
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 16:23
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:13
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:13
- Killifish Gardneri Damızlık Koloni... onuribrahim 14:30
- 2 Cm Kribensis Yavruları... onuribrahim 14:30
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:13
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 14:13
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:13
- Yetişkin Kongo Tetra Xl Boy paXua 13:41
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 13:30
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 13:30
- Co2 Regülatör Set egedin 13:11
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:11
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:11
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:11
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 13:04
KULLANICILAR
- 121 Online Kullanıcı, 66 Üye
Online Kullanıcılar
feycedall,
gorkemortakci,
Ehtiyar,
MiSoSiKiaN,
Hidro Dinamik,
Hakan ARP,
ahmetfiratozkaya,
efkango,
srnozcn,
gavaser,
SilverSharK35,
nurtensultan,
ramco171,
yamansengonca,
lebowskia,
Sonbalikbukucu,
BurAkvarist,
Yasin034,
Yörükbeyi64,
yavuzsezgin,
sıtkı,
KÇetintaş,
karabey97,
delimet,
Elfirm,
xellence07,
Sütçü,
Eminsalih,
masterscuba,
onur_0606,
Mirza Adar,
SinanBulut,
ShowaSanshoku,
berkeyazer,
caga71,
servet,
Bugra61,
Bettasevdalisi,
rebelfire,
Nilüfer35,
Srdr.Betta,
Taha Yanık,
AkvarTist07,
Canbudakkkk,
makav,
Hamzayersaloglu,
canrsln,
Ebubekir ATAR,
BRHNSNMZ,
Umut2334,
Denizliler,
Yldz06,
Lovelepistes,
hardaway,
senolerdivan,
metin.,
tuncer1461,
Enestr,
Furcifer,
Alberu,
akomania,
Oscarlarim,
Kaya0606,
emree06,
selfish,
muhammed1903,
Ozii35,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.