ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
UtkuKurt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Aralık 2011 14:50
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Utku Kurt
Doğum Tarihi:
16 Şubat 1993
İl:
Içel
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

SON 5 MESAJI

Melek akvaryumu ve sizlerin tavsiyleri
Aynen içimden geçenlere tercüman oldunuz Muhammet Bey. Büyük ihtimalle öyle olacak :) 
Şu an da akvaryumda 12 tane melek yavrusu var. Bunlardan 6 tanesi İnci gövde galiba. Yani fotoğrafların arasından onlara benzettim. İleride de damızlık çiftim onlardan olmasını istiyorum. :)

Ama yarın bütün balıklarımı götüreceğim ve yerine 16 tane yeni Melek yavrusu alacağım. Şuan ki balıklarımın bazıları doğuştan özürlü. Onları sağlama alacağım.UtkuKurt2011-10-17 23:52:59
Teşekkür ederim Birol Ağabeyim verdiğin cevaplar aklımdaki çoğu soru işaretlerini yok etmeye yetti. :)
Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Direk damızlık yada damızlık altı değilde yavru melek almayı düşünüyorum aralarından eş tutan bir çifti elimde tutacağım gerisini de aldığım yere iade edeceğim. 

Bu söylediğim bitkiler için ışıklandırma olarak ne yapabilirim? En zor soru bu benim için.
80*40*50(y) 
Tankın ölçüleri bunlar. Uzunluğu biraz kısa ama elden birşey gelmez. Genişlik ve yükseklik fena değil diye düşünüyorum. 
Herkese iyi forumlar , iyi günler. 

Tür değişikliğine gitmeye karar vermiştim aylar öncesinden ve ailemin de Meleklere olan ilgisinden dolayı Meleğe yöneldim. Fakat Melek balıklarının bitkili bir akvaryumda çok daha estetik görüneceğini ayrıca balıkların kendilerini daha rahat hissedeceklerini düşündüm. Daha önce hiç bitkili akvaryum deneyimim olmadı. Bu konu da sizlerden yardımlarınızı isteyeceğim.

Taban olarak Aquaclay Bitki Toprağı yada Hagen Quartz Siyah Kum kullanmayı düşünüyorum. Fakat ağırlıklı olarak Aquaclay kullanmayı düşünüyorum. Sanırım renk olarak biraz daha doğal geldiği için böyle düşünüyorum. 

Öncelikli olarak sizlerden düşük destekli ( Low Tech ) bitkiler istiyorum. Aklımda bir kaç tane bitki var fakat bu bitkilerin ne gibi istekleri olduğu hakkında bir fikrim yok. 

-Saz
-Çınar
-Limon
-Cobamba
-Anubias
-Su Mercimeği ( Melekler ile araları nasıl bir bilgim yok. ) 

Bu bitkiler düşük destekli midir yoksa yüksek destekli midir?

Bu bitkiler dışında bir ön plan bitkisi istiyorum. Bu bitki Subulata olabilir mi? 

Sorunlarıma zaman ayırdığınız için şimdiden cevap veren , vermeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Saygılar , iyi forumlar.

UtkuKurt2011-10-17 14:41:36

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.