ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
aXarayli
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
627
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Kasım 2024 17:36
Toplam Mesaj:
955 [0.19 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Erkan ÖZAK
Doğum Tarihi:
22 Şubat 1983
İl:
Aksaray
Meslek:
Mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Erkan ÖZAK
Semi Planted with south American theme..
SON 10 MESAJI
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]
Erkan bey, bence olabilecek en iyi yerlerden birine koymuşsunuz. Eğer erkeklerde 3 ay önce 6 cm civarında iken gonopod oluşmuş ise gonopod oluşumundan sonra renkler ve diğer özellikler oturana kadar çok hızlı boy atıyorlar, bu dönemde de havuzda oldular. Gelişmeleri merakla bekliyorum [:)] (tabi balıkları yakalayabilirseniz)
Muhtemelen üreme de çoktan olmuştur bu arada 😊[/QUOTE]
Yakalamada problem olmaz sanırım o dönem suyun seviyesi epeyce düşecek. Malum sulama olayı bitiyor. Çok çekindim koyduktan sonra bayram boyunca her gün gidip kontrol ettim ama aşı tuttu. Sonuçları da paylaşırım inşallah
[QUOTE=MertSoyumert]
Erkan bey, bence olabilecek en iyi yerlerden birine koymuşsunuz. Eğer erkeklerde 3 ay önce 6 cm civarında iken gonopod oluşmuş ise gonopod oluşumundan sonra renkler ve diğer özellikler oturana kadar çok hızlı boy atıyorlar, bu dönemde de havuzda oldular. Gelişmeleri merakla bekliyorum [:)] (tabi balıkları yakalayabilirseniz)
Muhtemelen üreme de çoktan olmuştur bu arada 😊[/QUOTE]
Yakalamada problem olmaz sanırım o dönem suyun seviyesi epeyce düşecek. Malum sulama olayı bitiyor. Çok çekindim koyduktan sonra bayram boyunca her gün gidip kontrol ettim ama aşı tuttu. Sonuçları da paylaşırım inşallah
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]
Erkan bey ve Burak bey, sizdeki balıkların da durumunu merak ediyorum aslında bir süredir. [/QUOTE]
Mert hocam geç cevap için kusura bakmayın.. Yoğunluk ve sağlık nedenleri sebebiyle forumda çok aktif değildim bu aralar. Balıklarla ilgili gelişmeler ise şu şekilde;
Sizden 11 yavru almıştım. Bunların 3 tanesini büyüme evrelerinde iken kaybettim. Kalanlar ise ergenliğe yaklaştı ancak büyük hacim akvaryum edinme planı bu dönemde olamaması sebebiyle memleketim olan Aksaray daki bahçemizde bulunan sulama havuzunda balıkları boylandırabilir miyim düşüncesiyle bir cesaret balıkları havuza saldım. Bu olay bayramdan 2 gün öncesiydi. Şu anda kardeşimin attığı foto ise 2 gün öncesine ait. Havuz bol miktarda yosun, alg ve sivrisinek larvası içermekte. Balıklar sürü halinde geziyor ve en ufak yaklaşmada seri şekilde kaçıyorlar. Fotoğraf flu ama ekledim. Eylül gibi balıkları tekrar Ankara'ya getirme niyetim var. O zamana kadar da büyük hacim bir akvaryum alma niyetindeyim.
Ben bıraktığımda 2 erkek üst finleri oluşmamış ancak gonopodlarından erkek oldukları anlaşılıyor olanların boyları 6 cm gibiydi ve diğerlerine nazaran hızlı gelişiyorlardı.
Bu 3 ayda ne kadar büyürler merak ediyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/114015/180720232106271.jpg[/IMG]
Suyun bir kısmı günlük olarak sulama amaçlı tahliye ediliyor, kullanılıyor. Üstüne dipten gelen su motorla ilave ediliyor. Tahliye kısmında ise sineklik olduğu için balıkları çekmiyor. [EDIT]aXarayli,2023-07-18 21:12:41[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert]
Erkan bey ve Burak bey, sizdeki balıkların da durumunu merak ediyorum aslında bir süredir. [/QUOTE]
Mert hocam geç cevap için kusura bakmayın.. Yoğunluk ve sağlık nedenleri sebebiyle forumda çok aktif değildim bu aralar. Balıklarla ilgili gelişmeler ise şu şekilde;
Sizden 11 yavru almıştım. Bunların 3 tanesini büyüme evrelerinde iken kaybettim. Kalanlar ise ergenliğe yaklaştı ancak büyük hacim akvaryum edinme planı bu dönemde olamaması sebebiyle memleketim olan Aksaray daki bahçemizde bulunan sulama havuzunda balıkları boylandırabilir miyim düşüncesiyle bir cesaret balıkları havuza saldım. Bu olay bayramdan 2 gün öncesiydi. Şu anda kardeşimin attığı foto ise 2 gün öncesine ait. Havuz bol miktarda yosun, alg ve sivrisinek larvası içermekte. Balıklar sürü halinde geziyor ve en ufak yaklaşmada seri şekilde kaçıyorlar. Fotoğraf flu ama ekledim. Eylül gibi balıkları tekrar Ankara'ya getirme niyetim var. O zamana kadar da büyük hacim bir akvaryum alma niyetindeyim.
Ben bıraktığımda 2 erkek üst finleri oluşmamış ancak gonopodlarından erkek oldukları anlaşılıyor olanların boyları 6 cm gibiydi ve diğerlerine nazaran hızlı gelişiyorlardı.
Bu 3 ayda ne kadar büyürler merak ediyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/114015/180720232106271.jpg[/IMG]
Suyun bir kısmı günlük olarak sulama amaçlı tahliye ediliyor, kullanılıyor. Üstüne dipten gelen su motorla ilave ediliyor. Tahliye kısmında ise sineklik olduğu için balıkları çekmiyor. [EDIT]aXarayli,2023-07-18 21:12:41[/EDIT]
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim, ters bir duruma önlem olarak hem ana tankta hem ikinci bir tankta duruyorlar, birşey olursa en azından diğer tankta alttan gelenler olacak. Bu balıkları getiren Nudo Konsept bu kanın bir daha gelmesinin çok zor olduğunu söyledi, o yüzden işi sağlama almak lazım [:)] En kötü ihtimalle ben balıkları kaybedersem Erkan bey yavruları büyüttüğü zaman ondan yavru alırım [:)][/QUOTE]
Her zaman hocam
[QUOTE=MertSoyumert]
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim, ters bir duruma önlem olarak hem ana tankta hem ikinci bir tankta duruyorlar, birşey olursa en azından diğer tankta alttan gelenler olacak. Bu balıkları getiren Nudo Konsept bu kanın bir daha gelmesinin çok zor olduğunu söyledi, o yüzden işi sağlama almak lazım [:)] En kötü ihtimalle ben balıkları kaybedersem Erkan bey yavruları büyüttüğü zaman ondan yavru alırım [:)][/QUOTE]
Her zaman hocam
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]
Tosun olmuşlar Erkan bey, ellerinize sağlık [:)] Yavaş yavaş gonopod var mı diye bakmaya başlayın bence, erken ergenliğe girip hem dişileri erkenden dölleyip güdük bırakacak hem de kanı bozan varsa ayırmak lazım.
Bende de gelişme var, alttaki annelerden biri, ona yaklaşıyorlar yavaş yavaş. Anne maalesef güdük, 6 cm vardır en fazla.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/031220221953351.jpg[/IMG][/QUOTE]
Siz deliler hele ki erkek çok güzel olmuş, hakkını vermeye başlamışlar emeklerinizin.
Gonopod daha göremedim ama görürsem ayırmaya başlayacağım hemen
[QUOTE=MertSoyumert]
Tosun olmuşlar Erkan bey, ellerinize sağlık [:)] Yavaş yavaş gonopod var mı diye bakmaya başlayın bence, erken ergenliğe girip hem dişileri erkenden dölleyip güdük bırakacak hem de kanı bozan varsa ayırmak lazım.
Bende de gelişme var, alttaki annelerden biri, ona yaklaşıyorlar yavaş yavaş. Anne maalesef güdük, 6 cm vardır en fazla.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/031220221953351.jpg[/IMG][/QUOTE]
Siz deliler hele ki erkek çok güzel olmuş, hakkını vermeye başlamışlar emeklerinizin.
Gonopod daha göremedim ama görürsem ayırmaya başlayacağım hemen
Safkan Velifera
Hiç acelem yok hocam yavaş büyüsünler ama doldura doldura inşallah
Hiç acelem yok hocam yavaş büyüsünler ama doldura doldura inşallah
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]Yelken hızla büyüyor, yelken desenlenmeye başladı ancak kameram kötü olduğu için çekemiyorum, vücutta inci benekler belirmeye başladı. Yelkenin ön tarafı kafaya doğru gelmeye başlayacak bir süre sonra, daha sonra büyüme duracak.
Mezura ile ölçüm yaptım ancak ne mezura düz duruyor, ne de balık. Sanırım kuyrukla birlikte 8-8.5 arası bir boyda.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/211020222125081.jpg[/IMG]
Video da short olarak yüklendi nedense:
[URL]https://youtube.com/shorts/mzeR-fuIZmA[/URL]
Gelişim tam istediğim gibi değil ancak seçme şansım olmadığı düşünülürse buna da tamamım. En azından yavrulardan sağlam velifera seçebileceğim bir sene sonra. [/QUOTE]
Üstten bile güzel görünüyor kaldı ki videoda balığın kalitesi ve canlılığı ortada inşallah güzel yavruları daha da wild Velifera tipi olur gönlünüzdeki
Bu da benden sizin yavrular boy atmış mı biraz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/114015/251020221935201.jpg[/IMG]
[QUOTE=MertSoyumert]Yelken hızla büyüyor, yelken desenlenmeye başladı ancak kameram kötü olduğu için çekemiyorum, vücutta inci benekler belirmeye başladı. Yelkenin ön tarafı kafaya doğru gelmeye başlayacak bir süre sonra, daha sonra büyüme duracak.
Mezura ile ölçüm yaptım ancak ne mezura düz duruyor, ne de balık. Sanırım kuyrukla birlikte 8-8.5 arası bir boyda.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/137418/211020222125081.jpg[/IMG]
Video da short olarak yüklendi nedense:
[URL]https://youtube.com/shorts/mzeR-fuIZmA[/URL]
Gelişim tam istediğim gibi değil ancak seçme şansım olmadığı düşünülürse buna da tamamım. En azından yavrulardan sağlam velifera seçebileceğim bir sene sonra. [/QUOTE]
Üstten bile güzel görünüyor kaldı ki videoda balığın kalitesi ve canlılığı ortada inşallah güzel yavruları daha da wild Velifera tipi olur gönlünüzdeki
Bu da benden sizin yavrular boy atmış mı biraz?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/114015/251020221935201.jpg[/IMG]
Dolu Akvaryum Nasıl Taşınmalı
Evden eve nakliyatı 1. Seçenek olarak bir kere taşıttım. Su seviyesini dibe olabildiğince yakın bıraktım. Hatta çektiğim suları damacanalara koydum. Onları da taşıttım. Sonuçta amaç yeni evde hızlı kurulum. Akvaryum standart 1 m lik akvaryumdu. Lepistesler, karidesler, tetralar ve sizinki gibi bitkiler bolca. Akvaryumun içinde Kaya kök olmasın ancak. Kayıp bende sadece kırmızı burun tetralar yolda ölmüş. Geri kalan 10 larva canlıda sıkıntı olmadı. Yeni evde kurulum düzenleme ise azami 1 saatimi aldı. Ama riskli mi riskli bir durum hep aynı sonuç alınamayabilir. Ben de risk seven biriyim 2. Seçenek doğru olanı ama karar sizin
Evden eve nakliyatı 1. Seçenek olarak bir kere taşıttım. Su seviyesini dibe olabildiğince yakın bıraktım. Hatta çektiğim suları damacanalara koydum. Onları da taşıttım. Sonuçta amaç yeni evde hızlı kurulum. Akvaryum standart 1 m lik akvaryumdu. Lepistesler, karidesler, tetralar ve sizinki gibi bitkiler bolca. Akvaryumun içinde Kaya kök olmasın ancak. Kayıp bende sadece kırmızı burun tetralar yolda ölmüş. Geri kalan 10 larva canlıda sıkıntı olmadı. Yeni evde kurulum düzenleme ise azami 1 saatimi aldı. Ama riskli mi riskli bir durum hep aynı sonuç alınamayabilir. Ben de risk seven biriyim 2. Seçenek doğru olanı ama karar sizin
Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.
Güzel kurulum. Kayaları çok beğendim ancak öndeki büyük Kaya biraz geriye gitse, yanındaki nispeten küçük kayaların da yönü biraz değişsemi ki büyük kayadan kopmuş görüntüsü olsa diye düşünmeden edemedim.
Güzel kurulum. Kayaları çok beğendim ancak öndeki büyük Kaya biraz geriye gitse, yanındaki nispeten küçük kayaların da yönü biraz değişsemi ki büyük kayadan kopmuş görüntüsü olsa diye düşünmeden edemedim.
Safkan Velifera
[QUOTE=MertSoyumert]
Çok sağolun Erkan bey, güle güle büyütün. 6-7 ay sonra sizden de videolar bekliyoruz [:)]
Yele 14. aya kadar büyüyebiliyor. Önümde yine uzun bir bekleyip var ancak balık çok umut vaadediyor. Bu erkek istediğim kadar büyümezse de yavrulardan büyüyen çıkar elbet. [/QUOTE]
İnşallah hakkını veririm mert bey. Şu an için iyi gidiyor. Yavrular sera bitkisel tabları hunharca tüketiyorlar. Akvaryumda mango kök vardı onu çıkardım. Dipte dere kumu var. Üstüne kalsiyum karbonatlı kum alacağım bir arkadaştan onu ilave edeceğim. Sabahları protein ağırlıklı yem akşamları bitkisel yem veriyorum. Planım 3 günde 1 su değişimi. Duruma göre 2. bir akvaryum yapıp dişi erkekleri ayırmayı planlıyorum tabi cinsiyet tayini yapabileceğim seviyeye gelince
[QUOTE=MertSoyumert]
Çok sağolun Erkan bey, güle güle büyütün. 6-7 ay sonra sizden de videolar bekliyoruz [:)]
Yele 14. aya kadar büyüyebiliyor. Önümde yine uzun bir bekleyip var ancak balık çok umut vaadediyor. Bu erkek istediğim kadar büyümezse de yavrulardan büyüyen çıkar elbet. [/QUOTE]
İnşallah hakkını veririm mert bey. Şu an için iyi gidiyor. Yavrular sera bitkisel tabları hunharca tüketiyorlar. Akvaryumda mango kök vardı onu çıkardım. Dipte dere kumu var. Üstüne kalsiyum karbonatlı kum alacağım bir arkadaştan onu ilave edeceğim. Sabahları protein ağırlıklı yem akşamları bitkisel yem veriyorum. Planım 3 günde 1 su değişimi. Duruma göre 2. bir akvaryum yapıp dişi erkekleri ayırmayı planlıyorum tabi cinsiyet tayini yapabileceğim seviyeye gelince
SON MESAJLAR
- Çift Balık Ve Bitki Önerisi EMİR G., 00:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Yeni Düzen ercane, 00:18
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Yapma furkan0626, 00:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karma Tropikal Akvaryum V 2.0 kdrackgz, 00:03
Akvaryum Tanıtımı - Sakal Yosunu Problemi Keremeker, 23:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Pipo Filtre Ses Sorunu Berkayv, 23:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ankara Karides Satan Akvaryumcu/petshop furkan0626, 23:38
Omurgasızlar - Sokaktan Bulunan Lav Kayasını Akvaryuma Koymak Japon & Beta, 23:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Transgenetik Tetra İçin Uygunmu? DorukGuppy, 23:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Renkli Taş Emir şimşek, 23:24
Yeni Üye Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Blackheath, 23:18
Yeni Üye Forumu - kiraz karides ve japon balığı Blackheath, 23:13
Bitkili Akvaryum Canlıları - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi TheOscar, 23:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Filtresiz Isıtıcısız Beta Akvaryumu Japon & Beta, 23:00
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryumda En Güzel Hangi Tür Beslenir? TheOscar, 22:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Kabukları Akvaryumlar İçin Güvenli Mi ? SeashellRio, 22:40
Yeni Üye Forumu - Vatoz Renk Açılması acemibiri, 22:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Betam Arka Plandan Dolayı Agresifleşiyor Akvaryum2000, 22:34
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Akvaryum Karides Hangi Türlerle Beslenir Tortuga4, 22:27
Yeni Üye Forumu - Neocaridina Karides İçin Filtre Seçeneği Montesque, 22:11
Filtreleme Seçenekleri - Belirttiğim Alanlara Bitki Tavsiyesi Verir Misiniz Akvarist Batuhan, 21:53
Bitki Türleri ve Bakımı - Deneysel Bitki Yetiştiriciliği Akvarist Taha, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - Neolamprologus Multifasciatus caga71, 21:49
Tanganyika Cichlidleri Tanıtımı - Java Moss Bakımı/neon Tetra/ilk Akvaryum Kurulumu Montesque, 21:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Buhar Camı Akvarist Taha, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Güzellikler :) TheOscar, 21:17
Akvaryum Tanıtımı - Blue Alien Betta Japon & Beta, 21:14
Labirentliler Tanıtımı - 200 Lt. Bir Çift “sajica” 1Balikci, 21:12
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Fluval 307 Mi Aquel Ultramax 1000 Mi Almalıyım Montesque, 21:03
Filtreleme Seçenekleri - Lepistes Almalı Mıyım? SİGMA BALIK😎, 20:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hastalık Geçirmiş Tank Dezenfekte Hk. Keweln09, 20:48
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumu Yenilemek albeta, 20:46
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Geophagus Tapajos Akvaryumum EMİR G., 20:36
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Kurulum Önerisi asrinyigit, 19:26
Yeni Üye Forumu - Aldığım Japon Balığının Solungaçında Gariplik Var ahmetfiratozkaya, 18:35
Yeni Üye Forumu - Filtresiz Isıtıcısız Multi Species Paludaryumum UrasArt, 18:18
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryum Kurulumu Tortuga4, 18:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Yapımı Sonrası Silikonda Hava Kabarcığı furkan0626, 17:13
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Azoo Ürünleri Kayboldu Hoppala, 17:01
Malzemeler ve Yemler Forumu - Japon Balığım Garip Hareket Sergiliyor zorluahmet32, 16:26
Yeni Üye Forumu - 30 Litre Karides Akvaryumu İnci Kefali, 16:07
Yeni Üye Forumu - 20x20x20 Betta ? BeyzPl, 15:53
Labirentliler - Beta Akvaryum Taslak Ecosim, 15:40
Yeni Üye Forumu - Bitkili Karma Akvaryum pelerinlikedi, 15:39
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x31 Akvaryuma Filtre Önerisi Mfevcil, 15:36
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Beyaz Bulut Dağı Tetra serkorti, 15:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettamda Kuyruk Erimesi,yırtılması Var. serkutoo, 15:26
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Lamba Askısı MrtGn, 15:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Balıklarım Ölmüş Ehtiyar, 14:34
Yeni Üye Forumu - Yem Seçimi beary, 14:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 75 Adet Sera Bakto Tabs Kutu Yeni Açıldı Skt:2025 ZET 00:21
- Lepistes Otu+pelia Moss Çok Ucuz Yetişen Alır ARMONYS 00:13
- 2 Oscar Astranot Ve 1 Kırmızı Kuyruk Kedi Balığı Behlultan 23:30
- Malawi Erkekler AlisBaba 22:58
- Led Driver 36-48w ilh4n 22:52
- Powerled - Powerled Pcb - Led Driver Bulunur.... ilh4n 22:52
- Powerled Soğutucu Blok ilh4n 22:52
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:38
- Ista Regülatör Furcifer 22:38
- 2.67 Tüp Furcifer 22:38
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 22:38
- Aksan 45 Derece Optiwhite Sehpalı Akvaryum Set. Furcifer 22:38
- Nano Tank Orion Led Aydinlatmali Full Sistem TOTEM76 22:36
- Dophin H80 Ve H200 Sıfır Gibi FISHERMAN01 22:20
- Black Flame Wood cagdas_0606 22:10
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 22:10
- Böyle Form Başka Yerde Yok cagdas_0606 22:10
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 22:01
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 22:00
- Kriza Gold emree06 22:00
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Ve Yavrular Tuby 21:53
- Dev Saz Low Tec Tank ozanercan34 21:46
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 21:42
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 21:13
- Üç Noktalı Gurami && Rasbora & Albino Cüce Vatoz kerem1135 21:13
- High Tech Bitkili Akvaryum hakanmidilic 20:25
- Extra Clear Mobilyalı Akvaryum hakanmidilic 20:25
- Nano Led Armatür BywenzeL 20:12
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 20:07
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:07
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 19:25
- Çeşitli Boylarda Kiraz Karides Köroglu.88 19:25
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 19:18
- İthal Kaliteli Peru Altum Kturan06 19:14
- Germany Ramirezi tarikyksl 18:53
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 18:21
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 18:21
- Katil Salyangoz jezey 17:56
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 17:56
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 17:56
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 17:56
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 17:50
- Bloody Mary, Blue Dream Neocaridinalar Oquanus 17:47
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 17:35
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 17:31
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 17:29
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 17:29
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 17:21
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 17:21
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 17:21
KULLANICILAR
- 175 Online Kullanıcı, 95 Üye
Online Kullanıcılar
wolf06,
serkutoo,
Tuby,
Azizdurdenn,
Carnivoreyum,
Akax,
Sahinn,
MiSoSiKiaN,
furkan0626,
MustafaŞ,
Tustwis,
erenpusat8,
barsbingul,
zıpkıncı07,
HaydarGul,
MehmetSerkan,
kdrackgz,
Samoo,
WnrAquascaping,
Cihanmir,
mowo,
batuhanbhar,
palankesli,
darkaura,
emreemin,
Ehtiyar,
Baracuda80,
mmemati,
Japon & Beta,
Hidro Dinamik,
Kayrabarlas,
-RBG-,
Baracuda,
SercanOzturk,
ARMONYS,
MufasaBosss,
deep fish,
ackapiyiaraskarg,
beary,
Mirza Adar,
Sabridilara,
DeVLeT,
Lofta,
HarunYILDIRIM,
BilalM.,
erayel,
Ogvrcn,
surreal,
zorluahmet32,
Keremeker,
Kaya0606,
scrap,
ootkn,
Dextran,
Blackheath,
TheOscar,
badumania,
CenK,
-Ma-,
Elijah,
Ayshobi,
umtbra,
bybilge66,
Enderin,
DTxLorD,
Can KAYACAN,
albeta,
Ömer Kaan,
omerkykn,
fkarakaser,
celikcem,
Karenimo,
AKVARIZM,
tanerberkgulec,
Mertkaandoruk,
alecozan,
Golgeci,
M.ALY,
Kunta kinte,
asliaral,
sedarduman,
jezey,
Optik16,
alaka,
şansal,
Aporetti,
Ercan4lp,
fureagle,
KeremUlaş,
koyu,
fantom,
KelleHusam26,
SilverSharK35,
Taha Yanık,
karidesrehberi,
cnrklyc67,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.