ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Mart 2022 11:29
Toplam Mesaj:
72 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Gürhan DEMİRKAN
Doğum Tarihi:
01 Şubat 1981
İl:
Ankara
Meslek:
ÖĞRETMEN
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
üyeliğimi iptal ettim
SON 10 MESAJI
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Arkadaşlar forumdan üyeliğimi sonlandırıyorum. Bu konunun silinmesi için yönetime mesaj attım.Selametle kalın.
Arkadaşlar forumdan üyeliğimi sonlandırıyorum. Bu konunun silinmesi için yönetime mesaj attım.Selametle kalın.
[QUOTE=Yusuf_06]
gokkhan 2013-02-12 20:48:28
[QUOTE=Yusuf_06]
-1-İşçiliği hobiciliği fiyatı ön planda olan herkesi korurum A kişisi B kişisi önemli değil.
-2-Kimseninde kimsenin ekmeğine mani olmasına izin vermemeye çalışırım.
-3-Tekrar tekrar tekrar diyorum Ali ustadan alış veriş yapın memnun olursunuz[/QUOTE]
-1- Korumanıza adalet prensibi gereği mağdur edilenleri de alabilirsiniz.
-2- Ekmeğe mani olmak ne demek açabilir misiniz? Buradan anladığım: Yaşanan maduriyetlerin burada dile getirilmesi, ve hobici arkadaşların kazıklanmamaları için uyarılması doğru değil, çünkü maduriyet yaşatanların ekmeğine mani olabilir. Bunu mu kastediyorsunuz.
-3- Ben de Ali Bey'den alışveriş yapmayın demiyorum. Ama memnuniyet konusunda emin değilim.
Yukarıda Ali Bey'le ticari bağınız olmadığını söylemişsiniz. Bu böyle değilse onu savunmayı görev edinmeniz ne anlama geliyor. Hele ki madur edilmiş birisine karşı savunmak bana pek samimi gelmedi.
Forumun bu bölümünün adı "Şikayet Var.". Amacı da kullanımı da burada yazıyor. Bu böyle devam ederse polemiğe dönecek bu yüzden bundan sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim. Yalnızca olaya yönelik daha önceden belirtmediğim bir husus olursa veya soru sorulursa açıklayacağım. Saygılar.
-1- Korumanıza adalet prensibi gereği mağdur edilenleri de alabilirsiniz.
-2- Ekmeğe mani olmak ne demek açabilir misiniz? Buradan anladığım: Yaşanan maduriyetlerin burada dile getirilmesi, ve hobici arkadaşların kazıklanmamaları için uyarılması doğru değil, çünkü maduriyet yaşatanların ekmeğine mani olabilir. Bunu mu kastediyorsunuz.
-3- Ben de Ali Bey'den alışveriş yapmayın demiyorum. Ama memnuniyet konusunda emin değilim.
Yukarıda Ali Bey'le ticari bağınız olmadığını söylemişsiniz. Bu böyle değilse onu savunmayı görev edinmeniz ne anlama geliyor. Hele ki madur edilmiş birisine karşı savunmak bana pek samimi gelmedi.
Forumun bu bölümünün adı "Şikayet Var.". Amacı da kullanımı da burada yazıyor. Bu böyle devam ederse polemiğe dönecek bu yüzden bundan sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim. Yalnızca olaya yönelik daha önceden belirtmediğim bir husus olursa veya soru sorulursa açıklayacağım. Saygılar.
[QUOTE=Yusuf_06]Ali Bey'le görüştüm belki haberi yoktur diye ilettim kendisine.Kaçtığım için değil bilgisayarla pek arası iyi olmadığından pek giremiyor ve hepsiyle ilgilenemediğinden bahsetti.Öyle Durumlar oluyorki Erzurum'dan sipariş veriyorlar saat tam 1 de gelsin diyorlar kazandığım 150 lira nakliyesi 400 lira nasıl olacak bu elbet fiyata uygun nakliye kullanılacak...
[/QUOTE]
Yusuf Bey,
Ali Bey adına buradan konuşmanızdaki amacı anlayamadım. Yaşamadığınız bir konu üzerine, savunduğunuz kişiden aldığınız bilgilerle, o kişiyi savunma anlayışınız avukatlarca mesleki olarak para kazanma amaçlı yapılan bir iştir. Kulaktan kulağa yapılan aktarmalarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Örneğin "Akvaryumu bu saatte istemem" dediğimi iddia ettiğiniz husus Ali Bey'le 1 akşam önceden anlaşılmış/sözleşilmiş bir durumdu. Öğlen saatinde müsait olamayacağımı, ancak sabah veya akşam istediği saatte gönderebileceğini kendisiyle konuştuk ve ANLAŞTIK. Ama ertesi gün tam gün ortasında beni arayıp "Akvaryumu yükledim" deyip adresi sorması nasıl bir anlayış? Bunu da ilk yazımda açıkça belirtmiştim. Yazılarımı dikkatli okumadan anlattıklarımı saptırıcı yorum yazılması konuyu tekrar açıklamamı gerektirip vakit kaybına neden olmakta. Bu konuda dikkatli olmanızı rica ederim.
Tekrar açıklayım:
1. Ben vakit olarak Sayın Ali Bey'i sıkıştırmadım. Kendisinden en sağlam akvaryumu verebileceği en geç ve en kesin tarihi istedim .
2. Benim evim Ankara'da Erzurum'da değil.
3. Kendisinden aldığım ilk akvaryumun üzerinden 2 yıl geçti. Ali Bey sipariş ettiğim yeni akvaryumu teslim etmedi. Getireceği tarihte ise eski akvaryumu satıp teslim etmek üzere söz vermiştim. Bu tarihte de anlaştığım arkadaşa teslim etmek zorunda kaldım. Balıklarım da küçük bir akvaryumda kaldı.
Yorum yapacak arkadaşların olayın nasıl olduğunu "eğer şahit olmadılarsa" anlatmamalarını rica ederim.
USTA tabirinin hakedene verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Devrim arkadaşın acımadan bu yüzden eleştirilmesi bence doğru değil. Haketmeyene USTA denilmesi gerektiğini düşünenler varsa bu tabiri kullanabilir. Yaşça büyük olduğu için "Bey"de kullanılabilir. Mesleği adının başına da konulabilir. Bunlarda sakınca olmadığını düşünüyorum. Ama toplumumuzda USTA ifadesi yüceltici bir sıfat olarak kullanılmakta ve hakedene söylenmesi gerekir. Başka fikirlere de saygı duyarım.
Saygılar.
gokkhan 2013-02-12 17:41:40
[QUOTE=Yusuf_06]Ali Bey'le görüştüm belki haberi yoktur diye ilettim kendisine.Kaçtığım için değil bilgisayarla pek arası iyi olmadığından pek giremiyor ve hepsiyle ilgilenemediğinden bahsetti.Öyle Durumlar oluyorki Erzurum'dan sipariş veriyorlar saat tam 1 de gelsin diyorlar kazandığım 150 lira nakliyesi 400 lira nasıl olacak bu elbet fiyata uygun nakliye kullanılacak...
Bahsi geçen arkadaş kim bilmiyorum ama şöyle bir konuşmada geçti.
Arkadaşımız 1 akvaryum aldı sonraki zamanlarda yine 1 akvaryum siparişi verdi yaptık ama hava şartlarından götüremedik kar yağdı .Sonra tekrar nakliye tutup yükledik telefon açtık geliyoruz dedik ee ben bu saatte akvaryum istemem ! Bizde geri dönüp akvaryumu tekrar yukarı çıkarttık bende siparişi iptal ettim dedi.(Dükkanına gidenler bilir dükkan dik bir merdiven içeriyor kendim taşıdığımdan biliyorum ecel terleri döktürüyor insana) ben kimsenin kaporasını yemem sobada yakarım yine yemem dedi bunun benzeri şeyler konuştuk.
Ali usta'nın avukatlığını yapmıyorum/ Ticari hiçbir bağım yoktur/ Tanıdığım değildir / Sadece zamanında bir akvaryum almıştım. İsteyen merak eden görüşüp konuşabilir.(Benim yaptığım gibi)
Yusuf Bey,
Ali Bey adına buradan konuşmanızdaki amacı anlayamadım. Yaşamadığınız bir konu üzerine, savunduğunuz kişiden aldığınız bilgilerle, o kişiyi savunma anlayışınız avukatlarca mesleki olarak para kazanma amaçlı yapılan bir iştir. Kulaktan kulağa yapılan aktarmalarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Örneğin "Akvaryumu bu saatte istemem" dediğimi iddia ettiğiniz husus Ali Bey'le 1 akşam önceden anlaşılmış/sözleşilmiş bir durumdu. Öğlen saatinde müsait olamayacağımı, ancak sabah veya akşam istediği saatte gönderebileceğini kendisiyle konuştuk ve ANLAŞTIK. Ama ertesi gün tam gün ortasında beni arayıp "Akvaryumu yükledim" deyip adresi sorması nasıl bir anlayış? Bunu da ilk yazımda açıkça belirtmiştim. Yazılarımı dikkatli okumadan anlattıklarımı saptırıcı yorum yazılması konuyu tekrar açıklamamı gerektirip vakit kaybına neden olmakta. Bu konuda dikkatli olmanızı rica ederim.
Tekrar açıklayım:
1. Ben vakit olarak Sayın Ali Bey'i sıkıştırmadım. Kendisinden en sağlam akvaryumu verebileceği en geç ve en kesin tarihi istedim .
2. Benim evim Ankara'da Erzurum'da değil.
3. Kendisinden aldığım ilk akvaryumun üzerinden 2 yıl geçti. Ali Bey sipariş ettiğim yeni akvaryumu teslim etmedi. Getireceği tarihte ise eski akvaryumu satıp teslim etmek üzere söz vermiştim. Bu tarihte de anlaştığım arkadaşa teslim etmek zorunda kaldım. Balıklarım da küçük bir akvaryumda kaldı.
Yorum yapacak arkadaşların olayın nasıl olduğunu "eğer şahit olmadılarsa" anlatmamalarını rica ederim.
USTA tabirinin hakedene verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Devrim arkadaşın acımadan bu yüzden eleştirilmesi bence doğru değil. Haketmeyene USTA denilmesi gerektiğini düşünenler varsa bu tabiri kullanabilir. Yaşça büyük olduğu için "Bey"de kullanılabilir. Mesleği adının başına da konulabilir. Bunlarda sakınca olmadığını düşünüyorum. Ama toplumumuzda USTA ifadesi yüceltici bir sıfat olarak kullanılmakta ve hakedene söylenmesi gerekir. Başka fikirlere de saygı duyarım.
Saygılar.
[QUOTE=nosaban]Ali bey duzgun, durust bir esnaf ben bir sikinti yasamadim. Elestiri dozunda olmalidir. Sifir araba aliyorsunuz o bile gununde gelmiyor, ucaga biniyorsunuz sefeler aksiyor. Aldiginiz hazir degil ozel uretim ise bazi gecikmeleri kabul edebilmek lazim. İnsanlarin ekmeginle oynarcasina futursuzca elestirmek cok dogru degil. Oyle bahsettiginiz gibi 50 - 100 liraya tamah edecek bir insanda degil. İyi bir usta isciligi basarili ben aliveristen memnun kaldim. 50 lira kapora verip dukkani satin almis gibi davranmak da cok tutarli degil. Akvaryumumu yapan ali bey ve calisanlarina tesekkur ederim.aksakligi kimse istemez ama karsilikli anlayis herkese gereklidir. Saygilar
[/QUOTE]
[QUOTE=nosaban]Ali bey duzgun, durust bir esnaf ben bir sikinti yasamadim. Elestiri dozunda olmalidir. Sifir araba aliyorsunuz o bile gununde gelmiyor, ucaga biniyorsunuz sefeler aksiyor. Aldiginiz hazir degil ozel uretim ise bazi gecikmeleri kabul edebilmek lazim. İnsanlarin ekmeginle oynarcasina futursuzca elestirmek cok dogru degil. Oyle bahsettiginiz gibi 50 - 100 liraya tamah edecek bir insanda degil. İyi bir usta isciligi basarili ben aliveristen memnun kaldim. 50 lira kapora verip dukkani satin almis gibi davranmak da cok tutarli degil. Akvaryumumu yapan ali bey ve calisanlarina tesekkur ederim.aksakligi kimse istemez ama karsilikli anlayis herkese gereklidir. Saygilar
[/QUOTE]
Sevgili arkadaşım,
50 Tl'ye dükkan satın alınmaz senin bu yerinde tespitine ben de katılıyorum. Ancak son yazımı eksik okumuş olabilirsin tekrar okumanı tavsiye ederim. Bu yazıdan amacımın dükkan satın almak olmadığını bilakis insanları mağdur olmamaları için bilgilendirmek olduğunu anlayabilirsin. Ali Beye teşekkürlerini de anlıyorum. Seni memnun etmiş. Kendisinden bol bol alışveriş yapabilirsin. Her malın bir alıcısı vardır. Saygılar.
NOT: Yeni üyesin. Profilinde yer almayan bilgileri girersen iyi olur.
Arkadaşlar Akvaryumcu Ali'nin attığı son mesaj da fake çıktı. Ne arayan var ne soran. Kaptırdığım kaporayı çok önemsemiyorum. Zaten amacım alışverişte nelere dikkat edilmesi gerektiğini henüz kazıklanmamış ve güvenini yitirmemiş arkadaşlara anlatmaktı. Alışveriş yapacak arkadaşların paralarını kaptırmadan, zaman ve güvenlerini yitirmeden, önlemlerini almış olarak hareket edebilmelerine katkı sağlayabilmekti. Umarım akvaryum hobisiyle uğraşan, bu işe zaman harcayan arkadaşlar buraya bir göz atarlar. Olumlu ve olumsuz yorumları göz önüne alarak alışveriş yaparlar. Saygılar.
gokkhan 2013-02-04 15:14:33
Arkadaşlar Akvaryumcu Ali'nin attığı son mesaj da fake çıktı. Ne arayan var ne soran. Kaptırdığım kaporayı çok önemsemiyorum. Zaten amacım alışverişte nelere dikkat edilmesi gerektiğini henüz kazıklanmamış ve güvenini yitirmemiş arkadaşlara anlatmaktı. Alışveriş yapacak arkadaşların paralarını kaptırmadan, zaman ve güvenlerini yitirmeden, önlemlerini almış olarak hareket edebilmelerine katkı sağlayabilmekti. Umarım akvaryum hobisiyle uğraşan, bu işe zaman harcayan arkadaşlar buraya bir göz atarlar. Olumlu ve olumsuz yorumları göz önüne alarak alışveriş yaparlar. Saygılar.
Kapora 50 tl'ydi. Daha fazla istemisti ama Allahtan o an yanimda olmadigi icin 50 birakabilmistim. Yoksa kaptiracaktik parayi. Devrim bey sizin son mesajinizdan sonra yani dun saat 22.00 civarinda Akvaryumcu Ali forumdan mesaj atip telefon numarami sordu. Ben de gonderdim. Kapora iadesinde bir gelisme olabilir. Beklemedeyim...
Kapora 50 tl'ydi. Daha fazla istemisti ama Allahtan o an yanimda olmadigi icin 50 birakabilmistim. Yoksa kaptiracaktik parayi. Devrim bey sizin son mesajinizdan sonra yani dun saat 22.00 civarinda Akvaryumcu Ali forumdan mesaj atip telefon numarami sordu. Ben de gonderdim. Kapora iadesinde bir gelisme olabilir. Beklemedeyim...
Akvaryumcu Ali kaporayı hala iade etmedi. Yorum sizin.
Akvaryumcu Ali kaporayı hala iade etmedi. Yorum sizin.
Devrim bey, yalan dolanla iş yapan esnafın piyasada kimler sayesinde varlığını devam ettirdiğini bazı yorumları görünce anladım. Ben peşin paramı tıkır tıkır sayarken karşılığında kazıklanmayı hak etmiyorum. Başkası da kazıklanmasın. Esnafları piyasa ve müşteriler dürüstlüğe teşvik etsin. Yalancılara da prim verilmesin. Bu konuda söyleyecek çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Ben de eski esnaf bir ailenin oğluyum birçok esnaf tanıdığımız da var. Sadece bir tek şey söylüyorum: "Esnaflar günü kurtarmak için ucuz oyunlara bu laş ma malı..." Bu usuller devam ederse büyük sermaye, kurumsal firmalar, AVM'ler er ya da geç esnafı piyasadan silecektir. Esnafları sıcak dostluklar, güven vb. değerler piyasada tutar. Bunları sadece bir tüketici olarak söylüyorum.gokkhan 2013-01-19 22:12:44
Devrim bey, yalan dolanla iş yapan esnafın piyasada kimler sayesinde varlığını devam ettirdiğini bazı yorumları görünce anladım. Ben peşin paramı tıkır tıkır sayarken karşılığında kazıklanmayı hak etmiyorum. Başkası da kazıklanmasın. Esnafları piyasa ve müşteriler dürüstlüğe teşvik etsin. Yalancılara da prim verilmesin. Bu konuda söyleyecek çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Ben de eski esnaf bir ailenin oğluyum birçok esnaf tanıdığımız da var. Sadece bir tek şey söylüyorum: "Esnaflar günü kurtarmak için ucuz oyunlara bu laş ma malı..." Bu usuller devam ederse büyük sermaye, kurumsal firmalar, AVM'ler er ya da geç esnafı piyasadan silecektir. Esnafları sıcak dostluklar, güven vb. değerler piyasada tutar. Bunları sadece bir tüketici olarak söylüyorum.
Buraya konuyu açtıktan sonra Ali Usta beni aradı ve kaporayı iade etmek için hesap numaramı istedi, dün numarayı gönderdim ama hala parayı yatırmadı. Bunu bile geciktirdi.
Buraya konuyu açtıktan sonra Ali Usta beni aradı ve kaporayı iade etmek için hesap numaramı istedi, dün numarayı gönderdim ama hala parayı yatırmadı. Bunu bile geciktirdi.
Siz devam edin o zaman alışverişe. Ai Usta sizin zor günde de yanınızda olur.
Siz devam edin o zaman alışverişe. Ai Usta sizin zor günde de yanınızda olur.
SON MESAJLAR
- Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Ehtiyar, 03:41
Sazansıgiller - Yavru Lepistes Bakımı MertSoyumert, 03:31
Canlı Doğuranlar - Bir Kavanoz Aquaponik Denemesi BETA.4, 01:19
Bitki Akvaryumları Genel - Yem Hakkında İsmail_96965, 01:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Motor Tür Tavsiyesi İsmail_96965, 01:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerim Yabani Tip Lepistes Mi ? Dilruba92, 01:01
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum♡ Cherryk, 01:00
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryum Kurulumu koraykbl, 01:00
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Kurulumu yemrekozenn, 00:56
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım Dipte Öldü İsmail_96965, 00:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığım Dipte Yatıyor yenibalikk, 00:26
Yeni Üye Forumu - Yem Türü Miktarı Cyber_Scout, 00:13
Yeni Üye Forumu - Karidesler Saklanıyor mustafa191, 00:04
Omurgasızlar - Sunsun Hw-603b Kullananlar İçeri Samnastrp, 23:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - C02 Tüp Hava Vermiyor mrbaracuda28, 23:21
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:49
Güney Amerikan Cichlidleri - Sajika Çifti eyidas, 22:13
Yeni Üye Forumu - Hobiye Giriş Hakkında raappopis, 21:34
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:34
Diğer Tatlı Su Canlıları - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Tortuga7, 21:19
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek İçin En Etkili Çözüm ? NightWist, 21:19
Yeni Üye Forumu - Balık Ekleyebilirmiyim İsmail_96965, 21:12
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Nactadev, 20:43
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Evde Artemia Üretimi Yapabilir Miyim? MertSoyumert, 19:03
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryumum atakanaydin, 17:05
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Köşesinde Ufak Kırıklar Eren123456, 16:40
Yeni Üye Forumu - Canlı Çeşitliliği İnci Kefali, 16:32
Yeni Üye Forumu - 100 40 40 Akvaryuma Mobilya Parça Ölçüleri AmatorLepistesci, 15:31
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Merhaba Balıklarım Ölmeye Başladı yyiImaz, 15:16
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Cam Emiş Basış Borusu yyiImaz, 15:14
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Full Red Lepistes Sena08, 15:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Hastalığı Mı Bu? Orhan76, 14:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Işık Akvaryumu dimbeleth, 13:37
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 12:07
Akvaryum Tanıtımı - Ramirezi Cinsiyet AmatorLepistesci, 10:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Atakan Petshop Güvenilir Mi? İsmail_96965, 10:45
Yeni Üye Forumu - Ortadan Kaybolan Zebra Daniolar Rayz, 10:35
Yeni Üye Forumu - İç Filtre Seçil.Y, 10:18
Yeni Üye Forumu - 64 Litre İlk Akvaryumum Orhan76, 09:56
Akvaryum Tanıtımı - 100 Lt Uygunmu Burak PEKDEMİR, 09:14
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - 40/40/40 Beta umitopall, 08:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Başladım İsmail_96965, 00:50
Yeni Üye Forumu - Co2 Sistem Doğru İşliyormu Ehtiyar, 00:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Ve Bitki Önerisi BETA.4, 00:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Beyaz Benek Mihrican, 00:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Uzun Zaman Sonra Demasoni İle Devam umitopall, 23:53
Akvaryum Tanıtımı - Turba Bataklığı Biyotopu, Danau Sentarum eackgzz, 23:33
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Toprak Seçimi EfeC, 23:06
Bitki Akvaryumları Genel - Hava Hortumu Co2 Difizörüne Bol Geliyor Cyber_Scout, 22:31
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Kribensis-cüce Vatoz Yavruları.genetik Tetra seran06 05:08
- Asma Kökü Gövdesi seran06 05:08
- Akvaryum Malzemeleri seran06 05:08
- 23-25 Cm 1e1d Çift Axolotl seran06 05:08
- Bolbitis Türleri Ve Java Fern Arıyorum alierdemir87 04:23
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 01:11
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 01:08
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 00:38
- Sessiflora Bitkisi aupqua 00:11
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 23:09
- 2.67 Tüp Furcifer 22:43
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:43
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:43
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:43
- Microfex Kültürü sefailgaz 22:31
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 22:31
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 22:31
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 21:00
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 19:44
- Malawi Erkekleri AlisBaba 19:32
- Co2art Regülatörler Speedy 19:03
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 19:03
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:01
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 19:01
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 18:19
- Akvaryum Seti Ve Malzemeler Ve Canlılar. Samoo 18:19
- Damızlık Mavi Karides Ve Helena Katil Salyangozla Başak u 17:45
- Damızlık Full Red Dişiler Başak u 17:45
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 17:34
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 17:34
- L144 Tül Mavi Göz Yavruları DenizOlsam 17:30
- Tülden Çıkma L144 Düz Kuyruk Yavruları DenizOlsam 17:30
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 16:30
- 100 Adet Saulosi (şehir Dışı Gönderim Vardır) FrkMbuna 16:30
- Japon Şemsiyesi, Su Sümbülü ternapi 16:18
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:11
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 16:02
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 15:57
- Anubıas, Moss, Amazon (karises İle Takas) marihuan 15:57
- Mangrove Ve Asma Kökü marihuan 15:57
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 15:35
- Exzel Karbon 500 Ml 100 Tl Potasyum 500 Ml 100 MŞEN 15:11
- Riccia Moss Ve Lepistes Otu MŞEN 15:11
- Yeşil Su Kültürü MŞEN 15:11
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 15:05
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 15:05
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 15:02
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 15:02
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 15:02
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 14:43
KULLANICILAR
- 22 Online Kullanıcı, 12 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.