Membe Deep ve Magunga ile yola devam(resimler syf 8.)
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2010 08:31
Çok güzeller maşaallah mümkünse video bekleriz...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2010 21:48
[QUOTE=miras] Gürkan Bey Maşallah Red Caplarınız harika görünüyorlar.İnşallah çok istediğiniz yavrularınıza en kısa sürede kavuşursunuz.Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
Basri bey 3 adet dişiyi geçen günlerde kusturdum.Beklediğime değdi :) Makinamı aldığım zaman yavrularında fotoğraflrını eklerim konuya.Red Cap 'ler için genel yorumların çok da fazla doğru olmadığını gördüm , yavrular denildiği gibi (demasoni , chewere yavrusu gibi) çok ufak boylarda çıkmıyor tam tersine Fainzilberi yavrusu boyutunda çıkıyor 0.6 cm civarında yani.Gelişimleri çok geç oluyor deniyordu bu tür için ama bu boyda yavrunun gelişiminin bukadar geç olacağını düşünmüyorum.Bekleyip görecem onuda bakalım.
Gürcan bey video çekmiştim , hatta yumurta alırken bile videoları mevcut fakat makinamda bir sorun var sanırım video kalitesi çok kötü.O sorunu halledebilirsem yeni güzel videolarıda eklerim.Bu güzelliği kötü çekim bir videodan izlemek olmaz :)
Basri bey 3 adet dişiyi geçen günlerde kusturdum.Beklediğime değdi :) Makinamı aldığım zaman yavrularında fotoğraflrını eklerim konuya.Red Cap 'ler için genel yorumların çok da fazla doğru olmadığını gördüm , yavrular denildiği gibi (demasoni , chewere yavrusu gibi) çok ufak boylarda çıkmıyor tam tersine Fainzilberi yavrusu boyutunda çıkıyor 0.6 cm civarında yani.Gelişimleri çok geç oluyor deniyordu bu tür için ama bu boyda yavrunun gelişiminin bukadar geç olacağını düşünmüyorum.Bekleyip görecem onuda bakalım.
Gürcan bey video çekmiştim , hatta yumurta alırken bile videoları mevcut fakat makinamda bir sorun var sanırım video kalitesi çok kötü.O sorunu halledebilirsem yeni güzel videolarıda eklerim.Bu güzelliği kötü çekim bir videodan izlemek olmaz :)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 23:29
Bugün makinama kavuştum ve videosunuda eklemek istedim , videoda en son kusturduğum red cap yavrularımda görünmekte ayrıca msobo magunga , afra cobue , afra hara larında bulunduğu bir tank olduğu için onlarıda çektim videoya.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xewlbf_mvi-0114_animals[/VID]
http://www.dailymotion.com/video/xewlbf_mvi-0114_animals
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xewlbf_mvi-0114_animals[/VID]
http://www.dailymotion.com/video/xewlbf_mvi-0114_animals
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 00:21
Gürkan abi,red caplar mükemmel bir şekilde renklerini almış.
Tebrik ediyorum.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 12:45
Gürkan ne diyeyimki akvaryum ve balıklar 10 numara videoya çektiğin balıkların hiç biri bende yok yani o kadar hoşuma gittilerki, inan kıskandım. Allahım nazarlardan saklasın nasip olursa bir gün bende sendeki nadir tür olan balıklarından beslemek isterim.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 19:55
Sağolasın Taner abi güzel yorumun için.Senin Yunuslarında hakkını vermek lazım abi , birgün görmek istiyorum kısmet olursa.Yavrulara el koyabilirim heran gördüğümde
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 17:13
Maşallah, balık süpermiş.
Cobue ve msobo da süper..
Gürkan Abi, akvaryumda fazla gürültü var gibi geldi, ne dersin?
Cobue ve msobo da süper..
Gürkan Abi, akvaryumda fazla gürültü var gibi geldi, ne dersin?
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 23:05
Gürkan, benimde ses çok dikkatimi çekmişti, ama benim aklıma sormak hiç gelmedi
Belki videoyu 5 defada izledim bu sesde yaşanmaz gibi düşündüm acıklamanla benim içimde rahatladı ,en azından senin iyiliğin için yoksa kulakların sağır olur kardeş
Aklımdaykende söylim yunuslarım resimlerinden de daha güzel her zaman beklerim kapım açık. Senin gibi bir arkadaşla yüzyüze konuşmayıda çok isterim yani.Red caplar hakkında bilginden yararlanmak için birde bende msobo magunga var damızlık altı oldu keratalar onlar hankındada bilgilerini benle paylaşmanı çok isterim
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 12:35
Dün Atman HP-8000 lerden aldım , gerçekten çok kaliteli ve çok sessiz bir hava motoru herkese tavsiye ederim , şuan sadece fokurdama sesleri geliyor Önümüzdeki günlerde yanına uğramaya çalışcam abi , senin magungaları merak ettim