Mbunalarım..( Yeni Tür Membe Deep Maingano)
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 23:35
Ege ellerine sağlık , hem çok güzel ve özel türler seçmişsin hem de güzel bakmışsın balıklarına,
çektiğin fotoğraflarda çok başarılı, tebrikler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 10:53
Herkeze degerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim.1D 1E Membe Deep kolonime 4 dişi daha ekledim fakat dişiler 5-6cm oldugundan erkegin dişileri cok hırpalayacagı yönündeyim biraz daha böyle büyümelerini bekliyip erkegi aralarına atacağım. Fotogfafları akşama atarım
Luwino 2013-07-12 10:56:55
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 20:29
Maşallah Ege kardeşim, bakınca mbunaya dönesi geliyor insanın.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2013 01:08
Ege, birandın yolundan devam, balıkların çok sağlıklı, çok da güzeller, lion's coveleri satarsan haberim olsun :)
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 19:25
Maşallah Ege'cim, Msobo'ların süper,Bu hobiye emek verip karşılığını alanlardansın.Gerçekten bu yaşta bu işin en iyisini yapmaya çalışıyorsun tebrikler..Sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 19:32
[QUOTE=iskender türk]Maşallah Ege'cim, Msobo'ların süper,Bu hobiye emek verip karşılığını alanlardansın.Gerçekten bu yaşta bu işin en iyisini yapmaya çalışıyorsun tebrikler..Sağlıklı balıklar[/QUOTE]
Luwino 2013-09-20 19:33:19
Teşekkür ederim abi, sayenizde mbuna hakkında çoğu şeyi öğrendim. Tropheus'lardan sonra şimdi de Mbunalarıma el atan Blout hastalıgından bi türlü kurtulamadım Tropheusları 5 kayıpla kurtardım fakat Mbunaların bir kısmını kaybedecek gibiyim gerekli tedaviyi yine uyguladım umarım kayıp vermem. MaisonReef dişilerimden birisine kötü bulaşmıs bu lanet hastalık..
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2013 21:10
Malawi de bloat çok tehlikeli ve genelde ölümle sonuçlanan bir hastalık geçmiş olsun Ege. Bence tekrarlamaması için sebeplerine kafa yormak lazım .OBABA 2013-09-20 21:12:54
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2013 19:45
[QUOTE=ebayir]
Hocam bu balıkların türleri nedir ? bendede mevcut ama türünü bilmiyorum..
konu
[/QUOTE]
MaisonReef olan fotodaki işaretlediğiniz balık MaisonReef dişisidir. Diger Mpanga olan fotografta işaretlediginiz olan balık Neon spottur.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2013 22:24
Ege manşallah kardeşim..
Çok güzel bir türler besliyorsun. Birand kardeşimize ayrı teşekkür etmek gerek..
Herkes tropcu oldu çıktı umarım sen'de ben gibi mbuna türlerine devam edersin... :)
Haaa bu arada maison reef yavrularına talibim :)