Mbunalarım ve Tropheuslarım (YeniFotorafalar syf2)
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 18:47
Fotoğraf:
BeerkCaan 2012-02-10 01:56:06
Boyut(cm):100*40*50 - 120* 35*45
Kapasite (litre):
Canlılar:(4e 24d)Polit -(2e4d)Demasoni -(15 adet)Lions cove - Tropheus İkola 2e 7d ve Chipimbi 5
Malzemeler:4 Çıkışlı hava motoru , 2 adet tek çıkışlı hava motoru , Astro 2212 Dış Filtre , Atman 1500 ve 880lt/h iç Filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 % 20 Su değişimi
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu
Canlılar:(4e 24d)Polit -(2e4d)Demasoni -(15 adet)Lions cove - Tropheus İkola 2e 7d ve Chipimbi 5
Malzemeler:4 Çıkışlı hava motoru , 2 adet tek çıkışlı hava motoru , Astro 2212 Dış Filtre , Atman 1500 ve 880lt/h iç Filtre
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 % 20 Su değişimi
Kullanılan Yemler:
Tetra phlly
Sera Flora
Nls tetra a+
Dainichi Veggie Fx
Dainichi Veggie Deluxe
Sera ve Tropical Tablet
Larviva start yavru yemi
Omega bitkisel yavru yemi
Omega bitkisel yavru yemi
Sera Granul Green
Tropical spirulina
Tropical spirulina
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 20:58
Çok ağzı dolu balık var o yüzden tuğlaları koydum kum ve bitkilerimi izmirden alıcam. Saklanma yerleri olusturmak istedim bunun için tuğlaları kullandım . :) Bu arada teşekkürler BeerkCaan 2011-12-11 21:02:12
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 00:51
Maşallah. Dekor çok güzel olmuş kardeşim.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 00:43
Yeni resimleri bekliyoruz kardeşim.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 01:06
Akvaryumun çok güzel kardeşim.Boyutuna göre çok daha derinlik hissi veren bir dekorasyon ve ışılandırma olmuş ancak bende tuğlalara değinmeden edemeyeceğim! ;)
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 01:30
Berk gene çok güzel görünüyor ama tavsiyem tropheus ve mbunalarını uyumlu türleri ile beraber ayrı tanklarda besle veya başka yerin yoksa bir türü seç.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 01:34
Öncelikle teşekkürler Gökhan bey
Lions ve tropheusları sanırım söylüyorsun onlar çok küçükler daha diğer damızlıklarım onlara zarar veriyor ama troplar onlar yokmuş gibi davranıyorlar biraz daha büyüsünler bende onları damızlık tanka alcam 1 tank mbuna ve 1 tank tropheus tropheus tankı sadece ikola mbuna tankı 3 tür olucak chipimbiler en kısa zamanda satılıcaklar . .)
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 20:21
Balıklara ve dekora diyecek bir şey yok ama bencede tek tür tek akvaryumda olsa süper olurdu .Emeğinize sağlık.....
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 22:28
Murat ve Beysu kardeşim öncelikle teşekkür ederim . Tek tür Olara tropheus ama mbunalarımdan vazgeçemiyorum hepsi ayrı bi güzel o yuzden 3 tür mbuna bakıyorum . :)
Güzel gibi duruyor ama herşey kafamdaki gibi olmadı yani daha eksiklerim var onlarıda tamamladıktan sonra mükkemmel olacak. Bügün itibari ilede Chipimbi ve 22 adet fazlalık politlerimi sattım
Güncel olarak akvaryumlar ;
1. Tank :Tropheus ikola kaiser 3e 11 d (1e4dGeri gonderilicek Büyük bi ihtimal)Daha yavru olan 15 adet Lions cove birbirlerine zararsız bir şekilde yaşıyorlar.
2. Tank :Demasoni (2e4d) , Polit (4e 24 d) + 2 Tür 150 adet yavru
Akvaryuma kum , arka fon , yeni bir ısıtıcı , bitkiler için co2 ve sıvı gubre aynı zamanda Akvaryuma daha iyi gözüksün diye DIY Kapak ve köşebent yapılıcak Bunlarda olduktan sonra Deymeyin keyfime :))
Güzel gibi duruyor ama herşey kafamdaki gibi olmadı yani daha eksiklerim var onlarıda tamamladıktan sonra mükkemmel olacak. Bügün itibari ilede Chipimbi ve 22 adet fazlalık politlerimi sattım
Güncel olarak akvaryumlar ;
1. Tank :Tropheus ikola kaiser 3e 11 d (1e4dGeri gonderilicek Büyük bi ihtimal)Daha yavru olan 15 adet Lions cove birbirlerine zararsız bir şekilde yaşıyorlar.
2. Tank :Demasoni (2e4d) , Polit (4e 24 d) + 2 Tür 150 adet yavru
Akvaryuma kum , arka fon , yeni bir ısıtıcı , bitkiler için co2 ve sıvı gubre aynı zamanda Akvaryuma daha iyi gözüksün diye DIY Kapak ve köşebent yapılıcak Bunlarda olduktan sonra Deymeyin keyfime :))
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 23:01
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, akvaryumlarınızı gerçekten beğendim dekorlar şahane. Bir sorum olucaktı; 2. akvaryumdaki uzun bitkilerle ilgili sorun yaşadınmı ? yani balıklar zarar veriyorlarmı ? dayanıklı bir bitkimi co2 veya gübre vs. bir şey kullanmadanda yaşatabilirmiyiz ?
SAYGILAR.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir