Mbuna İmparatorluğu(Yeni Türler,Yeni Dekor)
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 17:07
Abi tankın çok güzel olmuş ama forumda malawi ye ilgi çok az hep trop. Konunun takipçisiyim abi bu arada :)ahmetberk06 2011-04-12 17:07:40
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 17:09
Maşallah çok güzel görünüyor. Beslediğiniz türlerde gerçekten harika. Maşallah.
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 09:58
Akvaryumlara yorum yapmaktan kaçınıyorum ama size bir maşallah demek istedim , formdaki trop üstünlüğünde malawicileri bulmak güzel , seçtiğiniz türler gerçekten harika , inşallah bol bol sağlıklı yavrular alırsınız.
Size tek önerim akvaryumunuza biraz daha kaya koymanız , orta kısımları biraz seyrek bırakıp köşelere yoğunlaşmanız güzel olucaktır denemenizi öneririm.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 16:27
Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim.Bu arada kayaları balık yakalarken çıkardığım için her seferinde farklı bir dizilim ortaya çıkıyor onun için daha fazla kaya ekle çıkar çok zor gelir.Şimdilik dekorasyonu değiştirmeye pek niyetim yok..Balıklar mutlu mesut oldukları sürece kusturma hariç elimi sokmuyorum akvaryuma..
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 12:08
Tankınız gerçekten çok güzel görünüyor..Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 20:03
Onur Merhaba,
Paylaşımını geç farkettim, herşeyin sen ve balıklar adına güzel gitmesine sevindim.
İyi temennilerin yanında ufak bir de eleştiri yapmak istiyorum, lütfen daha iyi fotoğraf kareleri
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 20:08
Tebrikler Akvaryumunuzu ve balıklarınızı çok beğendim.Sağlıklı Balıklar Dilerim
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 20:13
Maşallah onur hocam akvaryum da balıklar da mükemmel görünüyor.Saulosiler limon gibi parlıyor maşallah.Bana da bi saulosi bulamadık 2 aydır İstanbul uzak olmasaydı gelir alırdım sizden neyse sağlık olsun kaliteli bi saulosi buluruz inşallah bi arkadaştan
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 11:11
Bitkiler sahte anubias:) Renk olsun diye ekledim Alper bey..