MBUNA İMPARATORLUĞUM :) 450 LT.EN SONUNDA...
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 01:03
Adaş bende o balığın alası vardı da!Taze bitti.Damızlıklarımı kaybettikten sonra yavruları da dağıttım.Kalmadı.Yeni kuracağın şov akvaryumum için dahi bir erkeği bulmak için neler çektim.Ama harika br tür bence günümüze kadar ülkemize giriş yapmış en görsel tür özellikle erkeği şahane...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 01:31
Merhaba herkese, bir çok kişinin sahip olmak isteyeceği bu güzel akvaryum şimdi bende. Gökhandan malzemeleriyle ve dostluğuyla birlikte, beraber bu gün evime taşıdık. Bir hafta sonra aksilik olmazsa kurulumunu yapmaya başlayacağım.
Gökhan ben yeni akvaryumunu veya akvaryumlarını merakla bekliyor olacağım. Uzun sürmeden ilk resimleri yeni bir konuyla sunacağını umarak teşekkürlerimi sunuyorum. Yardıma ihtiyaç duyarsam haberleşiriz, artı tekrar görüşmek üzere sevgili kardeşim.
Gökhan ben yeni akvaryumunu veya akvaryumlarını merakla bekliyor olacağım. Uzun sürmeden ilk resimleri yeni bir konuyla sunacağını umarak teşekkürlerimi sunuyorum. Yardıma ihtiyaç duyarsam haberleşiriz, artı tekrar görüşmek üzere sevgili kardeşim.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 12:13
Nedim abi bende seni tanıdığıma çok memnun oldum.Hakikaten dostluğun ve yakınlığın ile çok mutlu ettin beni.Her daim bir sorun olursa her konuda yanındayım.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 22:43
[QUOTE=Gökhan GÖKÇE]Nedim abi bende seni tanıdığıma çok memnun oldum.Hakikaten dostluğun ve yakınlığın ile çok mutlu ettin beni.Her daim bir sorun olursa her konuda yanındayım.
[/QUOTE]
Biliyorum ve bu konuda aynı duyguları taşıyorum. 2 haftaya kadar kurulumu bitiririm.( odayı tadilat yapıyorum, anca) Zamanın olursa güzel bir çay koyup, tütünleride sarıp otururuz.Evdeki herkes sabırsızlıkla kurmamı bekliyor. Fikrinide o zaman alırım.
Kendine iyi bak Gökhan.
Nedim Ünlü 2013-02-17 23:01:33
Biliyorum ve bu konuda aynı duyguları taşıyorum. 2 haftaya kadar kurulumu bitiririm.( odayı tadilat yapıyorum, anca) Zamanın olursa güzel bir çay koyup, tütünleride sarıp otururuz.Evdeki herkes sabırsızlıkla kurmamı bekliyor. Fikrinide o zaman alırım.
Kendine iyi bak Gökhan.