Mbuna Büyük Geri Dönüş Syf:4 Yeni Fotolar
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 21:38
Maşallah hoş bir akvaryum olmuş o bitkilerden taşların arsına da ekerseniz bir hayli güzel olucak ama mbunalar o bitkileri sağlam bırakmaz gibime geliyor bulabilirsen anabias on numara olur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 12:51
Gerçekten güzel bir görüntü olmuş güzel ve sağlıklı hobiler
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 23:29
[QUOTE=chib]Maşallah hoş bir akvaryum olmuş o bitkilerden taşların arsına da ekerseniz bir hayli güzel olucak ama mbunalar o bitkileri sağlam bırakmaz gibime geliyor bulabilirsen anabias on numara olur.[/QUOTE]
Sağolun sazları aynı şekilde kaya arkalarına ekeceğim.Mbunalara yeteri kadar otçul yem verirseniz bitkilere dokunmuyorlar.Anubias Mbuna akvaryumlarına yapay gibi geliyor bana.Ondan düşünmüyorum. :)
Sağolun sazları aynı şekilde kaya arkalarına ekeceğim.Mbunalara yeteri kadar otçul yem verirseniz bitkilere dokunmuyorlar.Anubias Mbuna akvaryumlarına yapay gibi geliyor bana.Ondan düşünmüyorum. :)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 23:36
Murat Bey bendeki sazlar saulosilere boyun eğip nalları diktiler. Amazon daha isabetli bir seçim olur. Tabi biraz maliyetli bir bitki.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2014 23:24
[QUOTE=busecik]İlk beslediğimde sarı prensesler amazonlarımı afiyetle yemişlerdi.Bitki konusunda cichlidlere pek güven olmuyor maalesef.
[/QUOTE]
Buse hanım 10 gündür sarı prensesler sazlara dokunmadılar bile.Dediğim gibi yemlemeyi sık ve otçul ağırlıklı yaparsanız sorun yaşanmıyor. :)
[/QUOTE]
Buse hanım 10 gündür sarı prensesler sazlara dokunmadılar bile.Dediğim gibi yemlemeyi sık ve otçul ağırlıklı yaparsanız sorun yaşanmıyor. :)
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2014 23:43
Murat abi akvaryumun dizaynına bayıldım.MUHTEŞEM olmuş.MAŞALLAH tam seyirlik bir akvaryum olmuş.Merakla bekliyorum canlıları ama eminim ne seçersen seç bu akvaryuma çok yakışır.Sağlıklı ve keyifli hobiler...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 16:15
Şelaleyi sol tarafa sığdırabilirseniz öyle olması daha iyi olmazmı tam çekim hortumununa iter suyu
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 22:50
Hayırlı olsun
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 00:58
Bende ortayı açtım dekoru sağa sola taşıdım , bitki yapacağım ama daha karar veremedım sp ,iceman, yunus için sıkıntı olurmu bitki diye
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 23:16
Murat bey akvaryumunuzu çok şık tasarlamışsınız çok beğendim, sazların arka kısmına da crypto coryne eklerseniz üstten güzel bir gölgelenme yapacak ve göze çok hoş görünecek kanaatimce :D ama bu bir eksik değil pastanın çilek i diyebiliriz.