Mavi Prenseslerim
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2012 03:03
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*50*40
Kapasite (litre):200lt
Canlılar: Damızlık altı 3e 9d Mavi prenses (dişi erkek oranı kesin değildir) 5 cüce vatoz 2 alg yiyici 1 ters yüzen
Malzemeler: asian star 1500lt kapasiteli iç filtre (ek malzemeli ,karbon sunger ,biyolojik sünger, seramik halka, bioball, aktif karbon, elyaf) rs electrical 100w ısıtıcı,
Akvaryum Bakımı: 3 günde bir dip çekimi +su değişimi 2 öğün yem
Kullanılan Yemler: Sera flora /Spirulina
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: 15 gunde 1 biyo teknik beyaz benek Hasta olduklarında sera bactopur / tetra fungistop
berk_ 2012-10-14 03:43:42
Boyut (cm):100*50*40
Kapasite (litre):200lt
Canlılar: Damızlık altı 3e 9d Mavi prenses (dişi erkek oranı kesin değildir) 5 cüce vatoz 2 alg yiyici 1 ters yüzen
Malzemeler: asian star 1500lt kapasiteli iç filtre (ek malzemeli ,karbon sunger ,biyolojik sünger, seramik halka, bioball, aktif karbon, elyaf) rs electrical 100w ısıtıcı,
Akvaryum Bakımı: 3 günde bir dip çekimi +su değişimi 2 öğün yem
Kullanılan Yemler: Sera flora /Spirulina
Nls Formula / Thera a
Tetra Pro Vegetable
Dainichi Color/ Veggie fx
Jbl Novorift /Novo Tab/Novo Malawi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: 15 gunde 1 biyo teknik beyaz benek Hasta olduklarında sera bactopur / tetra fungistop
Sonunda tankımı tamamladım tek eksiğim saf beyaz kum oda 1-2 güne elimde olacak. Dış filtre neden yok diye sorarsanız akvaryumun bakımlarını eksik etmiyorum ve kurduğum iç filtreye güveniyorum. Görüş ve önerilerinizi esirgemeyin. Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2012 14:32
Bence bir dış filtre almalısın faydası çok oluyor pahalı bir şey almana gerek yok. Lifetech 835 tavsiye ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir