Marselia hirsuta çürüme
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2014 16:35
Dört gün önce diktiğim marselia hirsuta bitkilerimin bazılarının yapraklarında çürümeler var bu adaptasyon sürecinde normalmidir? Sürgün yerlerinden keserek ayırıp yaprak yaprak diktim şuan herhangi bir gübreleme yapmıyorum günlük 8-9 saat 70w ışık veriyorum. Tank net 90-100 litre
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2014 18:05
Merhaba,
Kullandığınız aydınlatma hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
Taban bitkileri genelde, yüksek ışık, c02 istiyorlar.
Marsilea Hirsuta için özellikle ayrıca potasyumu ihmal etmeyin.Forumda bulacağınız gübreleme ile ilgili bilgileri değerlendirin.
Kolay gelsin.
Kullandığınız aydınlatma hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
Taban bitkileri genelde, yüksek ışık, c02 istiyorlar.
Marsilea Hirsuta için özellikle ayrıca potasyumu ihmal etmeyin.Forumda bulacağınız gübreleme ile ilgili bilgileri değerlendirin.
Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2014 16:46
[QUOTE=hulk42]
Dört gün önce diktiğim marselia hirsuta bitkilerimin bazılarının yapraklarında çürümeler var bu adaptasyon sürecinde normalmidir? Sürgün yerlerinden keserek ayırıp yaprak yaprak diktim şuan herhangi bir gübreleme yapmıyorum günlük 8-9 saat 70w ışık veriyorum. Tank net 90-100 litre
[/QUOTE] Bitkileri temin ettiğiniz kişiyle görüşün bitkilerin geldiği ortamı ve şartları aynı duruma göre ayarlamaya çalışın kısa zamanda düzelecektir.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir